Δευτέρα, Ιουνίου 11

Πρός διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή αλλά υπάρχει λόγος… Σε “τριψήφιο” το ποσοστό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-FYROM… XAXAXA



Η ξεφτύλα του πολιτικού συστήματος οδηγεί τα πρόβατα σε υπερψήφιση της ΧΑ στις ερχόμενες εκλογές. Όπως σε όλα τα κόμματα, άνθρωποι της Στοάς Μαλακαντάση έχουν πιάσει τα πόστα και εκεί. Είναι γνωστό ποιοί είναι. Μαλακαντάση και πατριωτισμός δεν πάνε παρέα. Απο τη διάβρωση αυτή δεν ξεφεύγει κανένα κόμμα.


 H αντιπαραγωγικότητα σε όλο της το μεγαλείο βασιλεύει σε όλα τα κόμματα. Οι δηλώσεις των κομμάτων είναι σαν τις πορδές. Όλοι έχουν απο μία…


Η Χρυσή Αυγή θα ήταν η τέλεια δικαιολογία για τη διάδοση μιας επαναστατικής πρακτικής υπέρ της “πατρίδος” σε όλη τη χώρα τη κατάλληλη στιγμή, που θα έφερνε τη διάλυση.

“Αυξάνουμε” με τη κατάλληλη τακτική τον ένα πόλο έλξης για να δυναμώσουμε τον άλλο και να τον προκαλέσουμε σε αντίδραση. Ετσι στήθηκαν χιλιάδες “επαναστάσεις”. Μια πετυχημένη ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται. Ο Σόρος τα ξέρει αυτά. Στην Ουκρανία το ίδιο δεν έγινε;

Στους πολέμους σκοτώνονται οι πατριώτες και οι φανατικοί… Οι άλλοι σπέρνουν χόρτα απο το καναπέ.. Χρειάζονται όμως πάντα κάποιοι να τους δείξουν “γιατί” να σκοτωθούν, με ποιηματάκια και φωτάκια ή άλλες παιδικές ανοησίες.

Ο Ελληνικός λαός έχει το χαμηλότερο IQ στην ΕΕ σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές. Λογικό επομένως να ασχολούνται τα ΜΜΕ με συζητήσεις πολιτικών, σε επίπεδο Μίκυ Μάους και κάτω.


Πρέπει κανείς να βλέπει τα πράγματα πίσω απο τη κουρτίνα και εσείς μάλλον δεν ξέρετε τί είναι και κουρτίνα ή πως δουλεύει μια κουρτίνα… Θέλετε να αντιμετωπίσετε τη Τουρκία με τεχνολογίες 20 ή 50 χρόνια πίσω. Δεν γίνεται αυτό. 

Ολοι έξω γελάμε με Τσίπρα και Μητσοτάκη. Με τον Καμμένο γελάνε και οι Τούρκοι, γιατί είναι για γέλια. Επί πολύ καιρό, με πολλές προφάσεις προσπαθεί να πουλήσει τα ελικόπτερα NH-90 στη Σαουδική Αραβία. Με τα λεφτά θα φτειάξουν δρόμους και θα διορίσουν τεμπέληδες στο δημόσιο (κλασσικά).

Σκεφτείτε να γίνει μια ταραχή στη Σουηδία, οι Σουηδοί να πάνε στον πόλεμο και οι μετανάστες να βιάζουν τις γυναίκες τους. Κοιμάσθε όρθιοι.

Ξανάγραψα, ότι οι ΗΠΑ στήνουν Ουκρανία στην Ελλάδα με σταθερά βήματα. Στο χάρτη μου που ακολουθεί φαίνονται τα κράτη, που θέλουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα (το έχω ξαναγράψει πριν χρόνια αυτό). 

Η Ελλάδα θα χωρισθεί με βάση τις περιοχές των κοιτασμάτων της.
Υπάρχει ένα κοίτασμα σε όλη τη Θεσσαλονίκη που φτάνει ως τα Σκόπια (Τα FYROM Σκόπια είναι τίγκα στο φυσικό αέριο).
Πόσες φορές έχετε δεί αυτό το χάρτη; Tον κρύβουν. Υπάρχει λόγος. Η ΧΑ τον έχει προβάλλει πουθενά; Όχι. Τότε τί σκατά πατριώτες το παίζουν;

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγώ για το χάρτη αυτό να μιλήσω σε video με τον Κασιδιάρη. 

Μιλάω με όποιον δεν κρύβει την αλήθεια. Ξέρετε όμως… Είναι όλοι μια παρέα.


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/