Πέμπτη, Ιουνίου 21

Η Λοζάνοβα στο Hello: «Ο Μιχαΐλοφ, η ζωή στην Κύπρο και οι πλαστικές»

ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Hello! και μας μιλά για τον έρωτά της με τον άσο της Ομόνοιας Νικολάι Μιχαΐλοφ, το μόντελινγκ, το βιβλίο που ετοιμάζει με αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τη λατρεμένη της κόρη. Ο λόγος για την Βουλγάρα καλλονή Νικολέτα Λοζάνοβα.
-Νικολέτα, τι σε έφερε στην Κύπρο;

«Πάντα μου άρεσε να ζω εκτός Βουλγαρίας. Η Ιταλία είναι η αδυναμία μου, όμως, χωρίς αμφιβολία, η Κύπρος έχει κερδίσει την καρδιά μου! (Χαμόγελο). Στο νησί σας με έφερε ο έρωτας. Ακολουθώ τον Νικολάι παντού. Είχα έρθει αρκετές φορές πριν για φωτογραφήσεις, αλλά εδώ και μερικούς μήνες που ζω στη Λευκωσία, έχω ερωτευτεί το κλίμα και εσάς, τους ανθρώπους, που είστε πολύ καλόκαρδοι».
-Πώς γνωριστήκατε με τον Νικολάι;
«Κοιτάζοντας πίσω, θα χαρακτήριζα τον Νικολάι, ως τον παιδικό μου έρωτα. Ήμασταν 18 χρόνων όταν γνωριστήκαμε, εκείνος είχε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ολλανδία και εγώ, είχα μόλις κερδίσει τον τίτλο Miss Playmate. Ακόμα και τότε, ξέραμε πως είχαμε γεννηθεί ο ένας για τον άλλο, παρόλο που στο μεσοδιάστημα, είχαμε χωρίσει. Εγώ δημιούργησα οικογένεια, απέκτησα μια εκπληκτική κόρη, και ήταν και ο ίδιος σε μια σοβαρή σχέση. Να που σήμερα, όμως, είμαστε μαζί και η σχέση μας είναι πιο δυνατή από ποτέ».


-Τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;
«Αγαπώ το μυαλό του, τους τρόπους του, τη συμπεριφορά του προς τους άλλους. Ελπίζω μια μέρα η Νικόλ, η κόρη μου, να βρει αυτές τις αρετές στον μελλοντικό της έρωτα».
-Ζηλεύει τη δουλειά που κάνεις;
«Αντιθέτως! Ο Νικολάι είναι περήφανος για μένα, γνωρίζοντας ότι η επιτυχία και η ανεξαρτησία είναι πράγματα που αποζητώ. Πιστεύω πως αν ήμουν μια τυπική οικοκυρά, δεν θα υπήρχε αυτή η ένταση μεταξύ μας. Φυσικά, όταν έγινα η σύντροφός του, συμμορφώθηκα και άφησα πίσω μου τις ερωτικές φωτογραφήσεις!».
-Ο γάμος είναι στα σχέδια σας;
«Δεν είναι κάτι που συζητάμε ή προγραμματίζουμε στην παρούσα φάση. Δεν απορρίπτω ότι μπορεί να συμβεί. Δεν έχεις ιδέα πόσο μου ταιριάζει να είμαι νύφη! (Γέλια). Η αλήθεια όμως, είναι ότι είμαστε συγκεντρωμένοι στις καριέρες μας».

-Πόσο καιρό προγραμματίζεις να μείνεις εδώ;
«Νιώθω αρκετά όμορφα εδώ και πρόθεσή μου, είναι να μείνω με τον Νικολάι, μέχρι τη συμπλήρωση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Ομόνοια Λευκωσίας. Οι δικές μου επαγγελματικές υποχρεώσεις με αναγκάζουν να ταξιδεύω πολύ συχνά στη Βουλγαρία και σε άλλους προορισμούς».
-Απολαμβάνετε τη ζωή στην Κύπρο;
«Πάρα πολύ! Έχουμε ήδη ανακαλύψει πανέμορφους τόπους, τα μέρη εδώ είναι απίστευτα, έχει πάντα λιακάδα! Όσο για τη νυκτερινή ζωή, δεν γνωρίζουμε κάτι, λόγω του προπονητικού προγράμματος του Νικολάι. Υπάρχουν όμως, πολλά ωραία μέρη για να συναντάς φίλους και να απολαμβάνεις τη ζωή».


-Πόσο διαφορετική είναι η ζωή από τη Βουλγαρία;
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Plovdiv, ένα τουριστικό προορισμό, με πολλά μνημεία, αρχαία ερείπια, αμφιθέατρα και ωραίο ζεστό κλίμα. Η Κύπρος μού θυμίζει έντονα τη γενέτειρά μου, λόγω του καιρού και της άνεσης. Εκεί που υπάρχει μεγάλη διαφορά είναι μεταξύ της, συνήθως, σκοτεινής και κρύας Σόφιας και της Λευκωσίας».
-Πώς βρίσκεις τις Κύπριες γυναίκες;
«Οι Κύπριες γυναίκες φροντίζουν την εμφάνισή τους. Δεν βλέπω εδώ το “κωμικό” στυλ της Βουλγαρίας, με κορίτσια που βάζουν τόνους μακιγιάζ και τεράστιες ποσότητες σιλικόνης πάνω τους».
-Πότε πρωτοασχολήθηκες με το μόντελινγκ;
«Δεν μπορώ να σου πω ότι ο χώρος του μόντελινγκ αποτελούσε το παιδικό μου όνειρο. Δεν είχα φιλοδοξίες να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας. Ήμουν 18 χρόνων, όταν ένας από τους κορυφαίους Βούλγαρους φωτογράφους, ο Velislava Kaymakanova, είδε προοπτική σε εμένα και επέμενε να με δείξει στον κόσμο. Τώρα, είμαι στον χώρο εδώ και 10 χρόνια».

-Ποιο μέρος της δουλειάς προτιμάς;
«Χωρίς αμφιβολία, νιώθω πιο άνετα μπροστά στην κάμερα. Έχω αντιπροσωπεύσει αρκετά διάσημα brands κατά την Εβδομάδα Μόδας της Σόφιας, αλλά πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο δεν είναι να είμαι μοντέλο της πασαρέλας. Στις φωτογραφήσεις, καταφέρνω να βγάζω το ύφος που πουλά πολύ. Πρόσφατα, έκανα και το ντεμπούτο μου στον κινηματογράφο, με ένα μικρό ρόλο. Νιώθω αυτοπεποίθηση και στην παρουσίαση τηλεοπτικών σειρών, αλλά προτιμώ να εργάζομαι σε φωτογραφήσεις».


-Ποια θεωρείς ως το σημαντικότερο επαγγελματικό σου επίτευγμα;
«Όλες τις δουλειές μου ανά τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα, όταν ήμουν το πρόσωπο του Philipp Plein Sport. Αυτά είναι τα μεγαλύτερά μου επιτεύγματα σε αυτό τον τομέα. Όσον αφορά περιοδικά, ένα από τα τρία εξώφυλλα που έχω κάνει για το περιοδικό Playboy, είχε δημοσιευτεί σε διάφορες χώρες όπως η Ελλάδα, η Λιθουανία και η Ουγγαρία. Θα ήθελα πολύ να είχα ένα κολακευτικό σχόλιο από τον Stefano Gabbana, αφού λατρεύω τα ρούχα των Dolce & Gabbana και ποτέ δεν έχει σχολιάσει δημόσια κάποια από τις εμφανίσεις που έχω κάνει, φορώντας τα φορέματά τους!».
-Πόσο σημαντικά είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη δουλειά σου;
«Ο ρόλος των social media είναι εξαιρετικά σημαντικός, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να έρθεις σε επαφή με εκατομμύρια ανθρώπους. Χρησιμοποιώντας τα μέσα αυτά, επιτυγχάνω τεράστιες πωλήσεις για τους πελάτες μου. Ο «στρατός» μου, που αποτελείεται από περισσότερους από 500 χιλιάδες ακόλουθους στα social media, είναι ένα από τα πιο δυνατά μου όπλα».
-Υπάρχει κάποιο μυστικό για να αποκτάς περισσότερους ακόλουθους;
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το κάθε άτομο. Για παράδειγμα, αθλητές και τραγουδιστές, έχουν δημιουργήσει ένα στυλ, που ξετρελαίνει το ακροατήριο τους. Στη δική μου περίπτωση, θεωρώ ότι είναι ένας συνδυασμός από αναρτήσεις που κόβουν την ανάσα και προσωπικών μηνυμάτων, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των media».
-Πώς καταφέρνεις να ξεχωρίζεις σε ένα τόσο απαιτητικό χώρο;
«Με χάρισμα, πρωτοποριακές ιδέες, επιτεύγματα και δημιουργικότητα. Μια δεκαετία με ενδιαφέρουσα θεματολογία είναι μεγάλη περίοδος, αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορώ να προσφέρω και περισσότερα. Θα ξεδιπλώσω την προοπτική μου!».
-Ποια είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια;
«Σε περίπου ένα χρόνο, σχεδιάζω να εκδώσω την αυτοβιογραφία μου, στην οποία θα αποκαλύψω όλα τα μυστικά σε σχέση με την προσωπική μου ζωή. Περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσω. Ο εκδοτικός οίκος που το έχει αναλάβει στη Βουλγαρία, αναμένει ότι θα γίνει bestseller».
-Ταξιδεύεις συχνά σε σχέση με τη δουλειά σου;
«Περισσότερο από συχνά, θα έλεγα. Για διαφημιστικούς λόγους, για τα εγκαίνια κάποιου νέου νυκτερινού κέντρου, ως επίτιμη προσκεκλημένη σε εστιατόρια, σε επιδείξεις μόδας και πολλά άλλα».
-Πώς περνάς μια τυπική μέρα;
«Προγραμματίζω τις καθημερινές μου υποχρεώσεις και κάνω τουλάχιστον τρία πράγματα που απολαμβάνω, ώστε να φορτίσω τις μπαταρίες μου για την καινούργια μέρα. Λατρεύω να περνώ χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα και να μελετώ νέες τάσεις, που θα με κάνουν πιο επιτυχημένη σε επαγγελματικό επίπεδο. Συνήθως, τελειώνω τη μέρα μου παρακολουθώντας ωραίες ταινίες, όχι ρομαντικές, μάλλον τρόμου και δράμα! (Γέλια)».

-Τι περιλαμβάνει η καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς;
«Αυτή είναι μια ερώτηση που μου κάνουν συχνά. Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διαδικασία. Ο ύπνος είναι σημαντικός. Χρησιμοποιώ ποιοτικά καλλυντικά, εργάζομαι με επαγγελματιές και νιώθω αγαπητή, που νομίζω είναι η πηγή της ομορφιάς μου».
-Πόσο συχνά γυμνάζεσαι;
«Μάλλον δεν θα με πιστέψεις, αλλά δεν γυμνάζομαι καθόλου! Ούτε τρέξιμο, ούτε κολύμπι, τίποτα! Μη με μισήσεις, αλλά ούτε δίαιτα κάνω (Γέλια). Ευχαριστώ τον Θεό που έχω έναν τέτοιο σωματότυπο».
-Ποια είναι η γνώμη σου για τις πλαστικές επεμβάσεις;
«Το γεγονός ότι έχω εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος, δείχνει ότι δεν είμαι ενάντια στις πλαστικές επεμβάσεις. Είναι ένας τρόπος για πολλές γυναίκες στον κόσμο να τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να τελειοποιείς τον εαυτό σου, αλλά χωρίς υπερβολές, γιατί μετά εύκολα μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι γυναίκες στη Βουλγαρία είναι πολύ ματαιόδοξες και συχνά περνούν τα όρια, παραμορφώνοντας τους εαυτούς τους».
-Φοβάσαι να μεγαλώσεις;
«Δεν φοβάμαι καθόλου να μεγαλώσω! Τη σημερινή εποχή, μόνο οι γυναίκες που δεν περιποιούνται τον εαυτό τους γερνούν, ενώ οι υπόλοιπες λάμπουν περισσότερο χρόνο με τον χρόνο. Ο συνδυασμός μιας όμορφης και περιποιημένης γυναίκας, της χαρίζει χάρη και γοητεία».

-Είσαι πολύ δεμένη με την κόρη σου; Τι σας ευχαριστεί να κάνετε μαζί;
«Είμαστε πολύ δεμένες με την κόρη μου. Είναι το πιο πολύτιμο πλάσμα και είμαι πολύ περήφανη για εκείνη. Η Νικόλ είναι ήρεμη, με καλή ανατροφή, καλοσυνάτη. Της αρέσει να παίζει παιχνίδια, όπου μπορεί να δείχνει το ταλέντο της στην υποκριτική, να προσποιείται ότι είναι τραγουδίστρια και να δίνει συναυλίες και παραστάσεις, να κάνει το styling, να φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Την χειροκροτώ με πολύ μεγάλη χαρά. Πραγματικά, χαίρεται πάρα πολύ (χαμόγελο)».
-Ποιο είναι το πολυτιμότερο μάθημα που θέλεις να την διδάξεις;
«Παλιά, πίστευα ότι το πολυτιμότερο μάθημα που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου, θα ήταν να είναι καλός άνθρωπος. Σήμερα, το να είσαι καλός άνθρωπος είναι βάρος για αυτόν που το κουβαλά και οι άνθρωποι υποφέρουν από αυτό. Θέλω να τη μάθω να μπορεί να υπερασπίζεται τον εαυτό της και να προσπαθεί να είναι άνθρωπος, με την ευρεία έννοια της λέξης».
-Θα ήθελες να αποκτήσεις περισσότερα παιδιά;
«Με τη βοήθεια του Θεού, θα ήθελα να ξαναγίνω μάνα. Η Νικόλ είναι ήδη έξι χρόνων και πιστεύω ότι είναι η ιδανική στιγμή για ένα δεύτερο παιδί. Πολλές εταιρείες στη Βουλγαρία, που ασχολούνται με είδη εγκυμοσύνης και μητρότητας, με ρωτούν αν θα ήθελα να λάβω μέρος στις διαφημιστικές του καμπάνιες, όταν θα μείνω έγκυος. Αν είναι γραφτό, θα ήθελα να πραγματοποιηθεί σύντομα».
-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός για ξεκούραση;
«Κρίνοντας από το πόσο συχνά επισκέπτομαι το Ντουμπάι, σίγουρα είναι ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς, αφού εκεί καταφέρνω να ξεκουράζομαι. Για μένα, ο επίγειος παράδεισος, είναι οι Μαλδίβες. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από εκεί και κάθε φορά που τις επισκέπτομαι, νιώθω απόλυτη ευδαιμονία».
-Υπάρχουν κάποια άτομα που θαυμάζεις;
«Δεν έχω είδωλα. Μου αρέσει ιδιαίτερα η Irina Shayk. Αποτελεί έμπνευση για μένα – είναι πολύ όμορφη, πολύ επιτυχημένη, πολύ γοητευτική!».
-Τι εύχεσαι για το μέλλον;
«Μου αρέσει να αστειεύομαι ότι δεν τολμώ να ονειρεύομαι, γιατί μόλις ευχηθώ κάτι, μου συμβαίνει αμέσως! Με αυτή τη λογική, εύχομαι να έχω υγεία και μια μαγική ζωή!».
Επιμέλεια: Άντρεα Χατζηνικόλα
Μακιγιάζ: Nicolla Ivanov
Μαλλιά: Venelin Kondakov
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Columbia Beach Resort για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

http://goal.philenews.com