Τρίτη, Ιουλίου 17

AΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΝΥΧΤΑ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ! ΙΔΟΥ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

tsipras-provlimatismenos-
Αυτή είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τα σκάνδαλα των αριστερών που κουκουλώνονται νύχτα
Είναι πραγματικά απίστευτο, το πόσα σκάνδαλα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέσα σε τρία μόλις χρόνια, όπου στην εξουσία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία διά στόματος της εκπροσώπου της, Μαρίας Σπυράκης, δήλωσε πριν λίγες ώρες, ότι:  «Η τεχνική εταιρεία ΔΙΟΔΟΣ της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησε να πάρει το 2012 ένα δημόσιο έργο ύψους 1.1 εκ ευρώ με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Και γι’ αυτό, το 2015, ο αδελφός του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσίπρας παραπέμφθηκε σε δίκη».
Επίσης ανέφερε ότι: «Τον Αύγουστο του 2016 ο νόμος Παρασκευόπουλου άλλαξε νύχτα, προκειμένου να μην εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση του κ. Δημήτρη Τσίπρα από το δικαστήριο. Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις για τα πραγματικά περιστατικά».
Τα σκάνδαλα με τα οποία έχει συνδέσει το όνομά του ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλά. Τόσα που δεν μπορούμε να τα θυμηθούμε όλα. Το κοινό χαρακτηριστικό των σκανδάλων αυτών, είναι ότι κουκουλώνονται. Με κάποιο περίεργο αλλά και… μαγικό τρόπο θα μπορούσε να πει κάποιος, το ένα καπελώνει το άλλο, ώσπου τελικά ξεχνιόνται.
Για να θυμηθούμε μερικά από αυτά, για να εξακριβώσουμε για μια ακόμη φορά το ποιοι μας κυβερνούν.
Τρία χρόνια σκάνδαλα
-Ας ξεκινήσουμε με τα δισεκατομμύρια (100 περίπου) που χάθηκαν λόγω της διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη. Αυτό φυσικά μας οδήγησε σε νέα μνημόνια.
-Τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα που χρησιμοποίησε ο επιχειρηματίας για να λάβει τηλεοπτική άδεια.
-Τα capital controls, που τα θυμόνται με τρόμο όλοι οι Έλληνες, δεδομένου ότι κόντεψαν να χάσουν τις οικονομίες μιας ζωής.
-Το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, που σε λίγα λεπτά ο ΣΥΡΙΖΑ το μετέτρεψε σε ΝΑΙ.
-Η offshore εταιρία της κομματικής εφημερίδας ΑΥΓΗ, που ενώ πουλάει μόνο 1.000 φύλλα, μπαίνουν εκατομμύρια στα Ταμεία της.
– Οι εκατοντάδες διορισμοί κομματικών στελεχών σε θέσεις-κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό, είτε πρόκειται για γενικούς γραμματείς είτε για γενικούς διευθυντές είτε για επικεφαλής οργανισμών, φορέων και ΔΕΚΟ, είτε για απλούς συμβούλους.
Όλοι οι συγγενείς, των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο σύστημα.
-Το «ξεχασμένο» εκατομμύριο και τα 39 ακίνητα του Γιώργου Σταθάκη.
-Tα 200 εκ. ευρώ που απέσυρε η Βαλαβάνη από την τράπεζα γνωρίζοντας εγκαίρως πως έρχονται capital controls.
-Tο εφάπαξ που έλαβε η Θεανώ Φωτίου εν μέσω capital controls από το Πολυτεχνείο.
Είναι πολλά τα λεφτά των αριστερών.
– Η νηπιαγωγός  που μέσα σε ένα βράδυ έγινε … καθηγήτρια του Πολυτεχνείου, απλά επειδή ήταν σύζυγος του πρωθυπουργού.  Η Περιστέρα Μπαζιάνα…
Χ.Δ.Ρ.

 makeleio.gr