Τρίτη, Ιουλίου 17

Πέμπτο τούρκικο "όχι" στην απελευθέρωση των ελλήνων στρατιωτικών....

Πέμπτο τούρκικο "όχι" στην απελευθέρωση των ελλήνων στρατιωτικών....
*Σε κάθε ευκαιρία, από δω μέσα αλλά κι' από αλλού, έχω υποστηρίξει, με στοιχεία, ότι η τούρκικη διπλωματία είναι τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά από την ελληνική.
*Αμέσως μετά τη σύλληψη των "παιδιών σας" στον Εβρο από τούρκικη περίπολο,
χωρίς να ντραπώ, προέβλεψα ότι οι δύο έλληνες στρατιωτικοί θα σαπίσουν στις τούρκικες φυλακές, μέχρι οι Τούρκοι να πάρουν πίσω τους οκτώ ή να πετύχουν άλλα ανταλλάγματα και ενδεχομένως να τους στείλουν πίσω, όταν τους στείλουν, ξεκωλιασμένους.
*Πέσανε απάνω μου οι ανίδεοι πονόψυχοι, οι συνήθεις κλαψομούνιδες, λοιδωρόντας με και κατηγορώντας με ότι προσβάλλω τα "παιδιά σας" και δεν σκέπτομαι τον πόνο των γονιών τους και των συγγενών τους.
*Σήμερα, που τα παιδιά σας, έχουν ήδη συμπληρώσει 138 μέρες στα τούρκικα κάτεργα , δεν μιλάει καμιά κουφάλα. Ούτε οι γονείς τους, πλέον, να μας πουν για τον πόνο τους.
Κανείς από δαύτους τους επικριτές μου δε, δεν άρθρωσε λέξη με το επικοινωνιακό παιχνίδι, που έπαιξαν στην πλάτη τους και για εσωτερική κατανάλωση, οι βρωμοσυριζαίοι.
Ο Τσίπρας έστειλε μήνυμα μέσα από το Docoumento, ο Παπαδημούλης και οι άλλοι γελοίοι ευρωβουλευτές του Σύριζα δώκανε "παράσταση" στην Ευρωβουλή, ο Κοτζιάς κάλεσε την Τουρκία να σεβασθεί το διεθνές δίκαιο και εκείνη, ως ήταν αναμενόμενο, τον έγραψε στα παπάρια της.
Διότι, από την αρχή, το θέμα της σύλληψης και κράτησης των δύο ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους ήταν, είναι και θα είναι πολιτικό
Κι' αυτοί δεν μπορούν να το λύσουν γιατί είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!