Παρασκευή, Ιουλίου 20

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ...ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ....
Τρομαγμένοι οι Τσιπροκαμμένοι από το γεγονός ότι ενώ είναι «ντάλα-καλοκαίρι» και παρά τις βρωμιές τους για… ρωσσική υποκίνηση, ο λαός συνεχίζει τις δυναμικές αντιδράσεις του κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και εν όψει του πανθρακικού συλλαλητηρίου που θα
πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιουλίου στην Κομοτηνή, έβαλαν τα κόκκινα σκυλιά τους να ανακοινώσουν «αντιφασιστικές περιφρουρήσεις».
Έτσι, το κυπιτζήδικο «αναρχικό στέκι Utopia AD», εξέδωσε ανακοίνωση, που καταλήγει με το εξής
ευθέως απειλητικό μήνυμα: «Εμείς από την μεριά μας θα είμαστε σε ετοιμότητα με αντιφασιστικές περιφρουρήσεις στους χώρους μας έτοιμοι να τσακίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Οι ντόπιοι φασίστες έχουν πληρώσει το τίμημα των επιλογών τους και ξέρουν καλά τι τους περιμένει αν τολμήσουν να μας πλησιάσουν. Καλό θα ήταν να το μεταφέρουν και στους υπόλοιπους ομοϊδεάτες τους και να το σκεφτούν καλά πριν πατήσουν το ποδάρι τους στις γειτονιές μας». Σκιαχτήκαμε τώρα! Την Κυριακή όλοι οι Θράκες πατριώτες θα δώσουν στους έμμισθους ρουφιάνους της ΚΥΠ, της CIA και του τουρκικού προξενείου, την απάντηση που τους αξίζει!

ethnikismos.net