Τρίτη, Ιουλίου 17

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κατασκοπευτικό θρίλερ συγκλονίζει την Αθήνα... Αναμένονται νέες απελάσεις διπλωματών!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ- ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ & ΣΙΑ

Απίστευτη κατασκοπευτική επιχείρηση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Αθήνα κι ολόκληρη τη χώρα.
Σε πλήρη κινητοποίηση και συντονισμό βρίσκονται όλες οι μυστικές υπηρεσίες των φιλικών χωρών της Ελλάδας που διαθέτουν κλιμάκια και σταθμάρχες στην Αθήνα.
Ρώσοι κατάσκοποι προσφέρουν αμύθητα ποσά σε ρούβλια και χρυσό ώστε να εξαγοραστούν πολλοί αγνοί Έλληνες πατριώτες του "πνεύματος και του πολιτισμού", που...

υπέγραψαν υπέρ της Μακεδονίας των μεγάλων μεταρρυθμιστών λαϊκών ηγετών.
Ο κ. Τόσκας με τη συνεργασία των συμμαχικών μυστικών υπηρεσιών της Μακεδονίας έχουν ήδη συγκεντρώσει και καταθέσει στην αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελληνίδα
συνθέτριας και τραγουδίστριας Νένας Βενετσάνου, όπου εμφανίζονται καταθέσεις σε ρούβλια κι έτσι χρηματίστηκε ώστε να κάνει δήλωση διάψευση για την υπογραφή που είχε βάλει οικειοθελώς κι αυθόρμητα, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον των λαϊκών μεταρρυθμιστών κι αριστερών ηγετών του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος Τσίπρα-Κοτζιά!
Οι συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες ξεκίνησαν τη δράση αποκάλυψης του κατασκοπευτικού κομμουνιστικού δικτύου στην Ελλάδα, όταν η κυρία Νένα Βενετσάνου επικαλέστηκε κρυολόγημα, ώστε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στις μεγάλες λαϊκές εκδηλώσεις σε 15 πόλεις της σοσιαλιστικής Μακεδονίας και αμέσως μετά να επικαλεστεί ψευδώς πως δεν είχε υπογράψει το κείμενο υπέρ της Μακεδονίας των Μακεδόνων συντρόφων μας.
Ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση μιας και έγκυρες πληροφορίες κι αναφορές προς τον κύριο Κοτζιά, στοιχειοθετούν το αδίκημα χρηματισμού με ρούβλια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ώστε να διαψευστεί η υπογραφή του στο μνημειώδες και γιγαντιαίας ιστορικής και πολιτιστικής αξίας.
Οι Ρώσοι κατάσκοποι είναι αδίστακτοι. Τολμούν να χρηματίσουν ακόμη και τον Μέγα Αλέξανδρο, το σύμβολο της Μακεδονίας του συντρόφου Ζάεφ!
Ευτυχώς ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ανακάλεσε την υπογραφή στήριξης της Β. Μακεδονίας!
sibilla-gr-