Τρίτη, Ιουλίου 17

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Ο ΜΕΓΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

salvini
Η ανθρωπιστική κρίση στην Συρία πυροδότησε ένα μεταναστευτικό κύμα που έπληξε ολόκληρη την Ευρώπη.
Εκατομμύρια άνθρωποι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Μέρκελ, της ευρωπαικής οικονομικής ελίτ, ακόμα και της καθολικής εκκλησίας,δια στόματος μάλιστα του ίδιου του Πάπα, αλλά και σύσσωμου του τότε πολιτικού κατεστημένου της Ευρώπης, αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι για την Ευρώπη, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Ενα ταξίδι γεμάτο κινδύνους, δημιουργώντας ένα τεράστιο μεταναστευτικό κύμα που σάρωσε απ ακρη σ άκρη την γηραιά Ήπειρο.

Αυτό το γεμάτο κινδύνους ταξίδι όμως έιχε και πολλές τραγικές για τους μετανάστες συνέπειες. Χιλιάδες άνθρωποι πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν τα θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης.
Τα πράγματα όμως άλλαξαν και στην Ιταλία υπουργός εσωτερικών έιναι ο εθνικιστής Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος αποφάσισε να κλεισει αμέσως τα θαλάσσια σύνορα της χώρας απαγορεύοντας στα δουλεμπορικά των ΜΚΟ, να αγκυροβολούν στα λιμάνια της Ιταλίας.
Αυτή του η ενέργεια πυροδότησε πολλές αντιδράσεις ανάμεσα στους «αλληλέγγυους». Πολλοί από αυτούς έλεγαν πως αυτή του η απόφαση θα οφηγήσει σε δραματική αύξηση των πνιγμών στα θαλάσσια σύνορα της Ιταλίας.
Η απόφαση του Σαλβίνι όμως, έφερε το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καθώς από την ημέρα που ανέλαβε ο Σαλβίνι παρατηρήθηκε 50% μείωση στους θανάτους μεταναστών στην Μεσόγειο. Συγκεκριμένα το έτος 2017, σημειώθηκαν 2.258 θάνατοι μεταναστών, ενώ το έτος 2018, σημειώθηκαν 1058 θάνατοι. Παράλληλα οι μεταναστευρικές ροές εχουν μειωθεί κατά 80% (!!!)
Λόγω των παραπάνω η δημοτικότητα του Ματέο Σαλβίνι έχει εκτοξευθεί σε όλες τις τελευταίες σφυγμομετρήσες και έγκυροι Ιταλοί αναλυτές αναφέρουν πως ο Σαλβίνι με την Λέγκα του ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.
Εν αντιθέσει λοιπόν με τα όσα λένε τα παπαγαλάκια των media η αυστηρή φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων ΣΩΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ και έιναι λογικό, καθώς κανείς δεν είναι διατεθείμενος να διακινδυνέυσει την ζωή του κάνοντας ενα επικίνδυνο ταξίδι όταν ξέρει πως ακόμα και να καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του θα συλληφθεί και θα απελαθεί.
Η αντικειμενική πραγματικότητα διαψεύδει όλους τους κατ’ επάγγελμα «αλληλέγγυους» οι οποίοι σαν σύγχρονες Κασσάνδρες προέβλεπαν εκατόμβες θυμάτων στην Μεσόγειο λόγο της πολιτικής των κλειστών συνόρων που ακολουθεί η Ιταλική Κυβέρνηση…
 makeleio.gr