Σάββατο, Αυγούστου 11

Δικαστική απόφαση – σοκ στην αγωγή Λάτσιου κατά Μενεγάκη

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου που αφορά την αγωγή – μαμούθ του Γιάννη Λάτσιου ο οποίος ζητά περίπου 1,6 εκατ. ευρώ...
από την τέως σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη.
Η απόφαση του δικαστηρίου δεν ήταν η αναμενόμενη για την Ελένη Μενεγάκη και το Ματέο Παντζόπουλο, οι οποίοι διέκοψαν τις διακοπές τους στην Άχλα και επέστρεψαν εσπευσμένα
στη Αθήνα, προκειμένου η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια να συναντηθεί με τους δικηγόρους της.

Πρωτόδικα, το δικαστήριο δικαίωσε τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος της ζητάει μερίδιο από την περιουσία της μέχρι και 1.626.438,90 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν ήταν η αναμενόμενη για την Ελένη Μενεγάκη και το Ματέο Παντζόπουλο,

Ο «πόλεμος» ξεκίνησε όταν ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, αποφάσισε να διεκδικήσει δια της νομικής οδού το μερίδιο της περιουσίας που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Μέσα από μία αγωγή 48 σελίδων ο Γιάννης Λάτσιος ζητεί από την άλλοτε αγαπημένη του να καταβάλλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ και αυτό διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, για το χρονικό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι εκείνος τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ. Η αγωγή συζητήθηκε στα δικαστήρια στις 18 Δεκεμβρίου 2013, και τώρα η πρώτη απόφαση δικαιώνει τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη.

Βασικό σημείο διεκδίκησης είναι, πέρα από τα μετρητά, και η ακίνητη περιουσία όπου απέκτησε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους καθώς και το περίφημο σπίτι στα Μελίσσια.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Ciao, στη πολυσέλιδη αγωγή ο Γιάννης Λάτσιος αναφέρεται και στη συνολική αξία της περιουσίας της παρουσιάστριας μέχρι το διάστημα που αποφάσισαν να χωρίσουν.

Σύμφωνα με αυτή, τη περίοδο που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο αποκτήθηκε η βίλα στα Μελίσσια, στα δύο οικόπεδα στην Κορώνεια Βοιωτίας (7,5 και 3 στρεμμάτων) καθώς και 5 οικόπεδα στη Κάρυστο συνολικής έκτασης περίπου 100 στρεμμάτων. Επίσης υπάρχει και ακίνητη περιουσία στη Λέσβο, αλλά και σπίτι στην Χαλκιδική.