Κυριακή, Αυγούστου 19

Πέθανε ο Κόφι Ανάν της εγκληματικής διεθνής οργάνωσης Ο.Η.Ε και έγινε πρώτο θέμα διαβάστε τι λένε οι υποκριτές

Πέθανε ο Κόφι Ανάν της εγκληματικής διεθνής οργάνωσης Ο.Η.Ε και έγινε πρώτο θέμα παντού  στις έγκυρες πήγες μαζικής καταστολής του νου!!!
Για το πόσο εύκολα χειραγωγούν την μάζα οι υποκριτές ειναι εξωφρενικό, στο δε facebook η μάζα ενεργεί με ηλίθιο και βλακώδες τρόπο, ότι εικόνες ψυχολογικής προπαγάνδας υπέρ λαθρο τους βάζουν τα συριζοτρολλ μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι, και αρχίσουν να το κάνουν share τα προβατα να διαδίδουν παντού την αριστερή προπαγάνδα , στο δε ίντερνετ γενικά σελίδες του
συστήματος έχουν από 500.000 like η κάθε μια! άλλοι διαδίδουν ιστορικά ψευδή ως δεδομένα και άλλοι παριστάνουν τους πατριώτες δήθεν. Οι ελάχιστοι που ξεχωρίζουμε είμαστε εύκολος στόχος του συστήματος!
Φτάνεις σε ένα σημείο από εκεί και πέρα που σταματάς να τους λυπάσαι, ειναι άξιοι της μοίρας τους,και μην πει κάποιος οτι τους έκαναν τελευταία ηλίθιους, πιο πολύ ίσως,γιατί και το 40 έτσι ηταν οι μισοί ελληνόφωνοι μονο για καθαρό ελληνικό DNA ξέρουν να λένε.
Θαυμάστε τους κήρυκες της υποκρισίας που θα σας σώσουν ! αυτοι ειναι πράκτορες τους πριν καν τους κάνουν προθυπουργούς :
Ο Κόφι Ανάν αφήνει στην Διεθνή Κοινότητα, και ιδίως στους διαδόχους του στον Ο.Η.Ε., την παρακαταθήκη ενός Γενικού Γραμματέα, ο οποίος εργάστηκε, με ζήλο αλλά και με φρόνηση, για την ενίσχυση του ρόλου του Ο.Η.Ε. κυρίως στον τομέα εμπέδωσης της Διεθνούς Ειρήνης», σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στη δήλωσή του.
Αλέξης Τσίπρας
«Ο Kofi Annan υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα της εποχής μας, ένας ηγέτης που με τη δράση του ενέπνευσε την παγκόσμια κοινότητα», αναφέρει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Facebook, για το θάνατο του πρώην γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. «Οραματιστής της ειρήνης και της συνεργασίας μεταξύ των λαών, εργάστηκε με πάθος για τις αξίες της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας» συνεχίζει ο πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης
«O θάνατος του Κόφι Ανάν προκαλεί παγκόσμια θλίψη. Υπήρξε μία μεγάλη προσωπικότητα που υπηρέτησε με γνώση, αξιοπρέπεια, ανθρωπιά και αποφασιστικότητα τους σκοπούς του Ο.Η.Ε για ειρήνη, ασφάλεια και πρόοδο με σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον»,σημειώνει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Αν και η ενασχόληση με το κυπριακό δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, κέρδισε την εκτίμηση όλων μας», συνεχίζει παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ επισημαίνει επιπροσθέτως: «Η ιστορία σίγουρα του επιφυλάσσει μία ξεχωριστή θέση για τη συνολικά θετική προσφορά του σε αυτήν την ταραγμένη και γεμάτη προκλήσεις για την ανθρωπότητα εποχή.
Η Διεθνής Κοινότητα οφείλει να αξιοποιήσει την πολύτιμη παρακαταθήκη του και να συνεχίσει το έργο του έχοντας πάντα κατά νου μία από τις ρήσεις του: “χρειάζεται να κρατάμε την ελπίδα ζωντανή και να παλεύουμε για το καλύτερο”».
Ιεροκήρυκες τους ψέματος και της υποκρισίας! άλλα με τέτοιο λαό βρίσκουν και τα λένε....
Επί Κόφι Ανάν πόσες εισβολές έγιναν σε τρίτες χώρες και κατάληψη της εξουσίας? ποιος Ο.Η.Ε η μασονική οργάνωση ? που ηταν όταν έκαναν εισβολή στο Ιράκ στην Λιβύη ,στο Κόσοβο, των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών στη Σερβία, Συριά κτλ κτλ? και να πάμε πιο πίσω? ο πρόδρομος του Ο.Η.Ε (Ηνωμένα Έθνη) οργάνωσε κατά κάποιο τρόπο τον πρώτο παγκοσμιο πολεμο κατά της Γερμανικής Αυτοκρατορίας!με Βρετανική Αυτοκρατορία Αμερική,Γαλλία Ρωσική Αυτοκρατορία κτλ κτλ, όλοι ενάντιων ενός! εκατομμύρια νεκροί.
Μια απο τα ίδια και στο δεύτερο παγκοσμιο :Σοβιετική ένωση Γαλλία Βρετανία Αμερική και οι κατα τόπους πράκτορες τύπου κομμουνιστες κατά της Γερμανίας! εσάς βεβαία στα σχολεια σας έμαθαν οτι οι "κακοί ναζι" προκάλεσαν τον πόλεμο που δηθεν "ήθελαν να κατακτήσουν όλο το κόσμο" και οχι οι Ιουδαίοι που έχασαν την εξουσία στην Γερμανία και ήθελαν να κατακτήσουν ολο το κόσμο ! οπως εχουμε πει οτι λένε αυτοί οι κήρυκες του ψεύδους ισχύει το αντίθετο σε όλα, και τον Rudolf Hess τον φυλάκισαν σε ισόβια δεσμά για το «έγκλημά» ότι προσπάθησε με «αποστολή για την ειρήνη», στις 10 Μαΐου του 1941 να φέρει την ειρήνη στην Ευρώπη! είδατε να τα λέει αυτά κανένας "ιστορικός" από αυτούς τους "μορφωμένους" αμόρφωτους? , μήπως κανένας δάσκαλος που κάνει προσηλυτισμό στον αριστερισμό και πλύση εγκέφαλου στα παιδιά σας?φυσικά και οχι! μήπως καμιά "έγκυρη πηγή" δικιά τους?( μονό οι δίκες τους ειναι "έγκυρες πήγες") η μήπως τα είπε αυτά κανένας από αυτούς που παριστάνουν τους πατριώτες στο ίντερνετ? τέλος οπού δεν έχουν αυτοί την εξουσία με τους συμμορίτες τους λένε δικτάτορες η χούντα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

 https://www.aetos-apokalypsis.com