Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 6

..Αλήτες ...Προδότες κομμουνιστές

…ΑΥΤΟΙ είναι οι πραγματικοί "φονιάδες των λαών"
"Συμβόλαιο θανάτου" εκτελούν στην Ελλάδα τα χειρότερα ανθρώπινα παράσιτα, που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.
Ποιον στόχο είχε η "παράσταση" του ΚΚΕ μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν;




..."Είναι ντροπή και όνειδος να υπάρχει το άγαλμα του Τρούμαν στην Ελλάδα" ...είπε ο άεργος και ανεπάγγελτος Γενικός Γραμματέας τού ΚΚΕ. Συμπληρώνοντας τη σκέψη του, δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας ότι ..."αυτός ο άνθρωπος, με αποφάσεις του, έγινε το αίτιο θανάτου χιλιάδων πολιτών (σε αντίθεση με τον "αγγελικό" Στάλιν, ο οποίος "χάιδεψε" δεκάδες εκατομμύρια αντιφρονούντων) ρίχνοντας βόμβες Ναπάλμ στους Έλληνες". Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον αγράμματο τεμπελχανά και επαγγελματία χαφιέ τού Περισσού. Συμφωνούμε απόλυτα για την κρίση του απέναντι στον Τρούμαν και επαυξάνουμε ...Είναι ντροπή και όνειδος να υπάρχει το άγαλμα του Τρούμαν στην Ελλάδα. Ήταν ένας σκληρός εγκληματίας ο Τρούμαν. Εγκλημάτησε εις βάρος πολλών λαών και εις βάρος καί των Ελλήνων.
Κατά τη γνώμη μας ήταν πολύ χειρότερος από αυτό το οποίο περιγράφει ο Κουτσούμπας. Γιατί; Γιατί, ειδικά για την περίπτωση των Ελλήνων, αυτά, τα οποία του καταλογίζει το κόκκινο παράσιτο, είναι πολύ ασήμαντα σε σχέση με αυτά που πραγματικά έχει κάνει εις βάρος τους. Οι βόμβες Ναπάλμ ήταν πταίσμα μπροστά στο πραγματικό και μεγάλο έγκλημά του εις βάρος των Ελλήνων. Καμία βόμβα Ναπάλμ δεν φτάνει - έστω και στο ελάχιστο - το έγκλημα του Τρούμαν εις βάρος τής Ελλάδας. Ποιο ήταν αυτό το τρομερό έγκλημα στο οποίο αναφερόμαστε; ...Το έγκλημά του ήταν ότι συνεργάστηκε εις βάρος των Ελλήνων με τους εγκληματίες ΚΚΕδες τού παρελθόντος ...Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς εγκληματικούς παράγοντες, που προκάλεσαν τον ελληνικό Εμφύλιο ...Αυτός και κάποιοι όμοιοί του έβαλαν το βρομερό ΚΚΕ να επιτεθεί στον ελληνικό λαό, προκειμένου, μετά από έναν τρομερό πόλεμο που τον είχε "γονατίσει", να τον "ισοπεδώσει" πλήρως.
Γι' αυτόν τον λόγο υπήρξε εγκληματίας ο Τρούμαν. Γι' αυτόν τον λόγο συμφωνούμε με τον Κουτσούμπα. Ο Τρούμαν ήταν εγκληματίας, γιατί χρησιμοποίησε το ΚΚΕ εις βάρος τού ελληνικού λαού. "Όπλισε" το κόμμα τού Κουτσούμπα και των χαφιέδων και "πυροβόλησε" τους Έλληνες. Αυτό είναι το μεγάλο του έγκλημα. Ως εκ τούτου ο συνένοχός του, ο Κουτσούμπας, θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα είχε δικαίωμα να τον βρίζει. "Μα - θα πει κάποιος - , αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέμε, για ποιον λόγο ο Κουτσούμπας "βρίζει" το "αφεντικό" του;" ...Για "ξεκάρφωμα" ...Τζάμπα είναι το "βρισίδι". Αυτό δεν είναι σημερινό φαινόμενο ...Από τον πόλεμο και μετά αυτό είναι βασικό σενάριο για το "ξεκάρφωμα" των προδοτών. Πάντα αυτό είναι το σενάριο που ακολουθεί το χαφιεδομάγαζο του Περισσού. Οι κομμουνιστές, είτε βρίζουν τους Αμερικανούς στη Βουλή είτε κάνουν πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, παίζουν ..."ΘΕΑΤΡΟ"
...Κάνουν αυτό, το οποίο εδώ και έναν αιώνα αρέσκονται να κάνουν ..."Δουλεύουν" τους Έλληνες ...Τους Έλληνες, με τους οποίους έχουν πολιτισμικές διαφορές και τους οποίους - όπως θα δούμε παρακάτω - οι ΚΚΕδες απεχθάνονται σε βαθμό θανάσιμο. Αν λοιπόν είναι ντροπή και όνειδος η ύπαρξη του αγάλματος του Τρούμαν στην Αθήνα, τότε αποτελεί απόλυτη εθνική μας ξεφτίλα να υπάρχει το ΚΚΕ στην Ελλάδα ...Είναι η ξεφτίλα των αιώνων να πληρώνουμε με χρήματα των Ελλήνων πολιτών έναν εγκληματικό μηχανισμό, ο οποίος στα 100 χρόνια που υπάρχει υπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα των ξένων εις βάρος τού ελληνικού λαού. Είναι αίσχος να υπάρχουν χαφιέδες σαν τον Κουτσούμπα, οι οποίοι γιορτάζουν εκατό χρόνια συστηματικών εγκλημάτων και "δουλέματος".
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης το πόσο πολύ μας "δουλεύει" το "τεμπελχανείο" τού Περισσού και τον λόγο για τον οποίο έδωσαν την πρόσφατη "παράσταση" με το άγαλμα του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ τους. Για να καταλάβουμε τον ρόλο των προσώπων, αλλά και των μηχανισμών στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, θα πρέπει να λυθούν όλα τα "μυστήρια" αυτής της εποχής. Πώς είναι δυνατόν να καταλάβεις τον ρόλο ενός Τρούμαν στον Εμφύλιο, αν δεν καταλαβαίνεις τον ρόλο τού ΚΚΕ στον "Εμφύλιο"; Πώς είναι δυνατόν να ερμηνεύσεις τη σημερινή "παράσταση" του Κουτσούμπα εις βάρος τού Τρούμαν, αν δεν μπορείς να καταλάβεις την "ουσία" τού Εμφυλίου και άρα τη μεταξύ τους σχέση; Κάποιοι δηλαδή "κρύβουν" τις αλήθειες και για να το καταφέρουν αυτό παίζουν "θέατρο".
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την περίπτωσή μας; ...Σημαίνει ότι ο Εμφύλιος ΔΕΝ ήταν πραγματικός και γι' αυτόν τον λόγο εκείνοι, οι οποίοι συμμετείχαν στο έγκλημα αυτό, έχουν ανάγκη να παίζουν "θέατρο", ώστε να μην αναζητά ο λαός την αλήθεια που θα τους αποκαλύψει και θα τους στοχοποιήσει . Αυτό, το οποίο λέμε, είναι ότι η ένοπλη σύγκρουση, την οποία ο ελληνικός λαός και η σύγχρονη ελληνική ιστορία γνωρίζει και καταγράφει ως "Εμφύλιο", δεν ήταν τέτοια ...Στην πραγματικότητα ήταν ένα κατά παραγγελία πληρωμένο έγκλημα ...Ένα πληρωμένο έγκλημα, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό μόνον αν μελετηθεί πάνω σ' αυτήν τη βάση ...Ένα πληρωμένο έγκλημα, το οποίο - όπως συμβαίνει με όλα τα εγκλήματα αυτού του είδους - είχε συγκεκριμένο εντολοδότη, συγκεκριμένο κίνητρο, συγκεκριμένο στόχο και επίσης ο εντολοδόχος-εγκληματίας προσπάθησε εξ' αρχής να "κατασκευάσει" "άλλοθι" τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον συνένοχό του.
Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι γι' αυτά τα οποία ισχυριζόμαστε; ...Γιατί απλούστατα στην Ελλάδα τού '46 Εμφύλιος στο όνομα του κομμουνισμού δεν μπορούσε να γίνει ...Πρακτικά ήταν αδύνατον να γίνει. Οι κομμουνιστές τού ΚΚΕ - εκείνη την εποχή - δεν αρκούσαν για να κάνουν φασαρία σε καφενείο, όχι για να προκαλέσουν εμφύλιο. Οι ΚΚΕδες εκείνη την εποχή, απολύτως μετρημένοι και καταγεγραμμένοι, δεν ξεπερνούσαν τις δέκα χιλιάδες ανθρώπων ...Μετρημένοι ένας προς έναν από τους καλύτερους χαφιέδες τής Ασφάλειας, οι οποίοι ήταν επίσης ΚΚΕδες. Περί αυτού πρόκειται. Το ΚΚΕ ήταν ένα "όργανο" της εξουσίας, στη λειτουργία τού οποίου είχαν "λόγο" πολλοί και όχι μόνον οι εκ Σοβιετίας προφανείς ιδιοκτήτες του ...Ένα "πολυεργαλείο", το οποίο το χρησιμοποιούσε όποιος μπορούσε να το χαρτζιλικώνει ...Από ξένες δυνάμεις και πρεσβείες, οι οποίες ήθελαν να ελέγχουν το κράτος, μέχρι μεμονωμένοι βιομήχανοι και εφοπλιστές, οι οποίοι ήθελαν να ελέγχουν, να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τους εργαζομένους τους...
...Μια συμμορία από βρομερούς άεργους τεμπελχανάδες, οι οποίοι είχαν μάθει να συντηρούνται με χαρτζιλίκια, για να χαφιεδίζουν τον κόσμο στις γειτονιές, στα καφενεία, στα εργοστάσια ή στα χωράφια του ...Χαφιεδαριό, που ο πόλεμος μεγάλωσε την ισχύ των αφεντικών τους και άρα μεγάλωσε και τα δικά τους "χαρτζιλίκια". Αυτό ήταν το ΚΚΕ και αυτήν την "υπηρεσία" προσέφερε σε όσους μπορούσαν να πληρώσουν για τις "υπηρεσίες" αυτές ...Από τους ξένους προστάτες του μέχρι τους τοπικούς φασίστες, οι οποίοι το επιστράτευαν διά πάσαν χρήσιν. Εκ των δεδομένων, δηλαδή, το ανυπόληπτο και ολιγομελές ΚΚΕ δεν είχε τη δύναμη να προκαλέσει Εμφύλιο σε μια Ελλάδα, η οποία - όπως φυσικά συνέβαινε και με τα υπόλοιπα κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο - ήταν εξόχως αντικομμουνιστική.
"Εντάξει - θα έλεγε κάποιος καλοπροαίρετος - , μπορεί το ΚΚΕ να μην είχε το κοινωνικό "έρεισμα" μιας πλειοψηφίας για να διεκδικήσει την εξουσία, αλλά τα μέλη του μπορεί να είχαν την επαναστατική διάθεση να τη διεκδικήσουν έστω και με τα όπλα. Επαναστάτες ήταν και ως οπαδοί τής άποψης της ένοπλης δράσης, δεν θα δίσταζαν να επιχειρήσουν να δώσουν σάρκα και οστά στα "οράματα" τους για μια διαφορετική κοινωνία. Δεν ήταν τότε η πρώτη φορά που θα γινόταν μια τέτοια κοινωνική διεκδίκηση με το μέσον τής βίας". Όμως, ούτε αυτό μπορεί να δικαιολογήσει τα πράγματα και να εξηγήσει τον "Εμφύλιο". Γιατί; ...Γιατί, ως γνωστόν, το ΚΚΕ ήταν απολύτως ελεγχόμενο από τους Σοβιετικούς και από τον ίδιο τον Στάλιν προσωπικά ...Ήταν σταθερά και μόνιμα ένα πειθήνιο όργανο μιας ξένης Δύναμης. Τόσο πειθήνιο, που όλα, όσα το αφορούσαν στην εσωτερική του λειτουργία, έρχονταν κατ' ευθείαν σε "σκονάκια" από τη Μόσχα.
Πρώτα γνώριζαν στη Μόσχα τις διάφορες "αλλαγές" που αφορούσαν στο κόμμα και μετά στην Αθήνα. Πρώτα γνώριζαν στη Μόσχα ποιος θα "προαχθεί" ή θα "δραπετεύσει" ή θα "συλληφθεί" από την Ασφάλεια και μετά οι τοπικοί "ηγέτες" του ...Στην κυριολεξία "σώβρακα" δεν άλλαζαν οι ΚΚΕδες, αν δεν ερχόταν η εντολή ή η έγκριση από τη Μόσχα. Είναι δυνατόν αυτά τα αντεθνικά παράσιτα να πάρουν εκείνη την εποχή πρωτοβουλία εν αγνοία τής Μόσχας και να επιχειρήσουν "επανάσταση"; Είναι δυνατόν ένας "σκύλος" από μόνος του να πάρει πρωτοβουλία και να προσφέρει "λεία" σε έναν "αφέντη-κυνηγό", ο οποίος δεν του τη ζήτησε; Πόσο λογικό είναι οι Έλληνες κομμουνιστές - τη στιγμή μάλιστα που ο Στάλιν έχει συμφωνήσει με τους Δυτικούς να πάρει τη μισή Ευρώπη, δίνοντας αντιπαροχή τη μικρή Ελλάδα - να επιχειρήσουν "επανάσταση"; Η Διάσκεψη της Γιάλτας - και άρα τα όσα συμφωνήθηκαν σ' αυτήν και συνέφεραν τον "πατερούλη" Στάλιν - έγινε τον Φεβρουάριο του 1945 ...και ο ελληνικός Εμφύλιος ξεκίνησε το 1946 ...Ποιος μπορεί να δώσει εξήγηση σ' αυτήν τη "λεπτομέρεια";
Όμως, τα "ανεξήγητα" με το ΚΚΕ δεν "σταματάνε" στον "Εμφύλιο" ...Συνεχίζονται και μετά απ' αυτόν. Μετά το πέρας αυτού, βλέπουμε τις ηγεσίες των εμπλεκομένων μερών τού "Εμφυλίου" να μην συμπεριφέρονται φυσιολογικά. Αυτοί, οι οποίοι δήθεν σκοτώθηκαν μεταξύ τους σαν τα "σκυλιά", αμέσως μετά τη σύγκρουσή τους άλλαξαν συμπεριφορές ...Έγιναν σχεδόν "κολλητοί" μεταξύ τους, που ο ένας νοιαζόταν για την επιβίωση του άλλου. Είναι αυτό δυνατόν; Γιατί δεν έγιναν δικαστήρια για τους εγκληματίες; Κάποιοι έκαναν "Εμφύλιο" και αφού εγκλημάτησαν αφέθηκαν ελεύθεροι να "αλωνίζουν" ανάμεσα στα θύματά τους; Έγινε κάποιου είδους συμψηφισμός μεταξύ εγκληματιών κι εμείς δεν το γνωρίζουμε; Εγκλήματα εθνοκάθαρσης έγιναν - τα οποία δεν σταμάτησαν ούτε μετά το τέλος τού Εμφυλίου - , εφόσον χιλιάδες Ελληνόπουλα απαχθήκαν και βρίσκονταν εκτός Ελλάδας την ώρα που οι απαγωγείς τους παρέμεναν σ' αυτήν.
Τι συνέβη τότε; Γιατί αφέθηκαν αυτοί οι εγκληματίες ατιμώρητοι και μάλιστα χωρίς να έχουν αποκατασταθεί τα θύματά τους; Μετά τους δωσίλογους της Κατοχής, οι οποίοι δεν τιμωρήθηκαν για την προδοσία τους, ήρθε και η σειρά των "επαναστατών" να μην τιμωρηθούν για τον Εμφύλιο; Δεν λέμε τίποτε παράξενο ...Κανένας εγκληματίας τού Εμφυλίου δεν δικάστηκε για τα εγκλήματά του στο βουνό. Όλοι δήθεν διώχθηκαν για την ιδεολογία τους και μέσα σε ένα πλαίσιο γενικής και ομοιογενούς αντιμετώπισης. Κανένας όμως δεν κλείστηκε στη φυλακή ως κοινός εγκληματίας, επειδή σκότωσε τον τάδε στο χωριό Χ ή βίασε τη δείνα στο χωριό Ψ. Κανένας δεν κλείστηκε στη φυλακή ως απαγωγέας, επειδή άρπαξε ένα συγκεκριμένο παιδί από το χωράφι και το έστειλε "πακέτο" σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Ανατολική Γερμανία. Η μετεμφυλιακή "διαχείρισή" τους γινόταν σε ένα γενικό πολιτικό επίπεδο, ενώ υπήρχε θέμα προσωπικών εγκλημάτων με πραγματικά θύματα να παραμένουν αδικαίωτα.
Τι συνδέει τον Τρούμαν με τον Κουτσούμπα;
Όλα αυτά τα "περίεργα" και ανεξήγητα αφορούν το ΚΚΕ, που το είδαμε να δίνει την "παράστασή" του μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν ...Του "φονιά" - σύμφωνα με τον Κουτσούμπα - Τρούμαν. Αυτό, το οποίο πρέπει ν' αναζητήσουμε τώρα, είναι να βρούμε πώς μπορεί πρακτικά ο Τρούμαν να συνδέεται με το ΚΚΕ. Εύκολο είναι αυτό για κάποιον που έχει γνώσεις και προπάντων λογική Ο Τρούμαν ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ τον Απρίλιο του 1945. Γιατί είναι αυτό σημαντικό; ...Γιατί, αν κάποιος είχε τη δυνατότητα να ζητήσει από τον Στάλιν να χρησιμοποιήσει το βρομερό "εργαλείο" του στην Ελλάδα, αυτός ήταν ο Τρούμαν. Τι λόγο όμως μπορεί να είχε ο Τρούμαν, για να ζητήσει από τον Στάλιν μια τέτοια μεγάλη "εξυπηρέτηση"; Γιατί ο Τρούμαν και οι ΗΠΑ να έχουν λόγο να ζητήσουν από τον Στάλιν τον ελληνικό Εμφύλιο;
Για να εξηγηθούν όλα αυτά, θα πρέπει να δούμε το πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα και άρα να μπούμε στο "πνεύμα" τής εποχής εκείνης. Πρέπει να είχε κάποιο συμφέρον ο Τρούμαν, για να δώσει εντολή στα κομμουνιστικά σκουπίδια τύπου Κουτσούμπα να "ματώσουν" τον ελληνικό λαό. Αν το εντοπίσει αυτό το συμφέρον κάποιος, εύκολα μπορεί να καταλάβει το "δούλεμα". Τι μπορεί να επεδίωκαν οι Αμερικανοί από τον ελληνικό "Εμφύλιο"; Τι επιδιώκει μονίμως ένας ιμπεριαλιστής εις βάρος ενός κράτους; ...Τον έλεγχό του. Άρα, αυτό, το οποίο αναζητούμε, είναι να βρούμε πώς και γιατί μέσω του Εμφυλίου οι ΗΠΑ θα εξασφάλιζαν τον έλεγχο του ελληνικού κράτους. Θα πρέπει να βρούμε αν το πρόβλημά τους - για την επίτευξη του στόχου αυτού - ήταν μόνον οι Έλληνες, ως "θύματά" τους, ή και κάποιοι άλλοι, ως "ανταγωνιστές" τους.
Πώς μπορείς να ελέγξεις ένα κράτος; ...Με τον απόλυτο έλεγχο του πολιτικού προσωπικού, το οποίο θα ασκούσε την εξουσία μετά τον πόλεμο. Αυτός ήταν ο προφανής στόχος για τους Αμερικανούς την εποχή εκείνη. Υπήρχε όμως γι' αυτούς ένα μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα αυτό ήταν η Βρετανία. Η Ελλάδα, λόγω του "θρόνου", βρισκόταν υπό τον απόλυτο έλεγχο της Βρετανίας ...Η Βρετανία ήταν εκείνη, η οποία μέχρι τότε είχε τον απόλυτα πρώτο λόγο στα θέματα της Ελλάδας. Οι ΗΠΑ, ως "ανατέλλουσα" παγκόσμια δύναμη, έπρεπε αυτήν την κατάσταση να την "ανατρέψουν" εις βάρος μιας "δύουσας" Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Μετά την "απελευθέρωση" της Ελλάδας θα γινόταν ένας αγώνας "δρόμου" μεταξύ τού νυν πλανητάρχη και του μνηστήρα τής πλανηταρχίας για τον έλεγχο της Ελλάδας.
Όμως, σε έναν αγώνα δρόμου ο κύριος παράγοντας, που καθορίζει το αποτέλεσμά του, είναι ο χρόνος. Οι Αμερικανοί είχαν τη θέληση και τα χρήματα να ελέγξουν πολιτικές ηγεσίες, αλλά δεν είχαν το προσωπικό ...Δεν υπήρχε το φιλοαμερικανικό πολιτικό προσωπικό, το οποίο θα "έδενε" την Ελλάδα στο δικό τους ιμπεριαλιστικό "άρμα" ...Δεν προλάβαιναν - με λίγα λόγια - μέσα στους λίγους μήνες τής "αποκατάστασης" της Δημοκρατίας να "παράγουν", να "ελέγξουν" και να "τοποθετήσουν" σε θέσεις εξουσίας δικούς τους ανθρώπους εις βάρος των Βρετανών. Τι απέμενε λοιπόν στους Αμερικανούς - οι οποίοι "βιάζονταν" σε αυτήν τη μάχη για την επόμενη ημέρα—; ...Να βρουν ΕΤΟΙΜΟ πολιτικό προσωπικό ανταγωνιστικό τού αντίστοιχου των Βρετανών.
Αυτό ήταν το ζητούμενο γι' αυτούς και η επιλογή τους ήταν μία και μοναδική ...Μόνον αν "κληρονομούσαν" τους δωσίλογους των Γερμανών θα εξασφάλιζαν το προσωπικό αυτό. Θα τους έσωζαν σε πρώτη φάση από την τιμωρία που τους άρμοζε ως προδότες και μετά, εκβιάζοντάς τους, θα τους έλεγχαν για πάντα. Αυτό ήταν το ζητούμενο για τους Αμερικανούς και αυτό έπρεπε να επιδιώξει ο εγκληματίας Τρούμαν. Για τη σωτηρία αυτών των Ελλήνων προδοτών, οι οποίοι θα εξυπηρετούσαν με τον πιο απόλυτο τρόπο τα αμερικανικά συμφέροντα, ο Τρούμαν ζήτησε και πήρε την "εξυπηρέτηση" από τον Στάλιν ...και σε αυτό το "ρίξιμο" των Βρετανών είχαν εξασφαλίσει και την προδοσία των Βρετανών ανταγωνιστών τους.
Ο Αγγλοαμερικανός Τσόρτσιλ, ο οποίος τόσο διαφημίστηκε μεταπολεμικά ως "πατέρας της νίκης", στην πραγματικότητα πρόδωσε τη Βρετανία, συναινώντας και συμμετέχοντας στη δρομολόγηση αυτού του Εμφυλίου.  Στη Βρετανία αρκούσε η απλή παλινόρθωση της Βασιλείας στην Ελλάδα και δεν την ενδιέφερε κανένας Εμφύλιος. Θα έδινε στο "Θρόνο" τη δόξα των τιμωρών των δωσίλογων και η ιστορία θα συνεχιζόταν χωρίς απώλειες για τα συμφέροντά τους. Αυτό το γνώριζε ο Τσόρτσιλ και δεν το έκανε ...Έκανε τα ακριβώς αντίθετα ...Έκανε αυτά, τα οποία συνέφεραν τους Αμερικανούς ...Τους άφησε να "κρυφτούν" από πίσω του και "χρέωσε" τον Εμφύλιο στη Βρετανία, η οποία δεν είχε κανένα συμφέρον απ' αυτόν. Από εκεί και πέρα τα αφεντικά του τον προστάτευσαν ..."Αποζημίωση" έλαβε ο μεθύστακας με τη μεγάλη προβολή και διαφήμιση που απόλαυσε μεταπολεμικά ...Για λογαριασμό των Αμερικανών εργαζόταν.
Αν το καταλάβει κάποιος αυτό, μπορεί να καταλάβει και όλα τα "ανεξήγητα" και τα "μυστήρια" που αφορούν τη μετεμφυλιακή περίοδο ...Μπορεί να καταλάβει πώς όλοι αυτοί, οι οποίοι μας κυβερνάνε και εμφανίζονται σαν ιδεολογικοί "αντίπαλοι", έχουν πολύ περισσότερες σχέσεις και εξαρτήσεις μεταξύ τους απ' αυτές που θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει. Ο ένας γνωρίζει τον ρόλο τού άλλου στο κοινό έγκλημα και μέσα σε ένα πνεύμα συνενοχής και εκβιασμού παραμένουν πάντα ενωμένοι. Γι' αυτόν τον λόγο στην Ελλάδα τα πράγματα ποτέ δεν ήταν και δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτοί, οι οποίοι, εξαιτίας τού Εμφυλίου, εμφανίζονται σαν θανάσιμοι εχθροί, είναι περισσότερο "θανάσιμοι" φίλοι μεταξύ τους παρά εχθροί. Άρα, εφόσον αυτές οι σχέσεις "καλλιεργήθηκαν" στον "Εμφύλιο", θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει τα μυστήρια του Εμφυλίου, για να κατανοήσει αυτά τα οποία βλέπει.
Ο δήθεν ελληνικός Εμφύλιος έγινε μόνον για ένα πράγμα ...μόνον με έναν στόχο ...Να σωθούν οι δωσίλογοι των Γερμανών, προκειμένου να τους "κληρονομήσουν" οι Αμερικανοί ...Σε αυτό στόχευε και αυτό πέτυχε ο Εμφύλιος. Σε αυτό στόχευαν οι Αμερικανοί - και όσοι κρύβονταν από πίσω τους - και αυτό πέτυχαν. Το ΚΚΕ ήταν η μόνη δύναμη που μπορούσε να τους εξυπηρετήσει και αυτό έκανε. Το ΚΚΕ, δηλαδή, ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΕ εις βάρος τού ελληνικού λαού και ΔΕΝ έκανε την "επανάστασή" του. Οι ΚΚΕδες ΔΕΝ έκαναν τον "Εμφύλιο", για να πάρουν την εξουσία ...ΔΕΝ τους ενδιέφερε η εξουσία στην Ελλάδα, γιατί απλούστατα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ενδιέφερε η ίδια η Ελλάδα το μοσχοβίτικο αφεντικό τους. Οι ΚΚΕδες στον "Εμφύλιο" έπαιξαν έναν δολοφονικό ρόλο κι απλά πληρώθηκαν για τον ρόλο αυτόν ...Μπορεί τον πιο αιματηρό ρόλο, αλλά όχι απαραίτητα τον πιο βρόμικο ... Την πρωτοκαθεδρία εκεί την είχαν άλλοι.
Στην Ελλάδα, η οποία προδόθηκε με τον χειρότερο τρόπο από τους δωσίλογους, δεν τιμωρήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς ...Η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, η οποία δεν τιμώρησε τους προδότες της. Γιατί; ...Γιατί, χάρη στο ΚΚΕ και την "ηλίθια" προσπάθειά του για "επανάσταση", όλοι αυτοί οι δωσίλογοι την επόμενη ημέρα της απελευθέρωσης, αντί να κρεμαστούν στις πλατείες, εμφανίστηκαν σαν προστάτες τής Δημοκρατίας ...Σχεδόν "αμάρτησαν" για τη Δημοκρατία ...Κόντεψαν να μας "πείσουν" ότι είχαν συνεργαστεί με τους ΝΑΖΙ, για να μας σώσουν από τον κομμουνισμό ...Για να μας σώσουν από τις μερικές εκατοντάδες άκαπνους τεμπελχανάδες, οι οποίοι, όταν ο λαός πολεμούσε τους φασίστες στην Πίνδο, αυτοί την έβγαζαν σταυροπόδι στις φυλακές των αφεντικών τους ..."Φοβούνταν" οι "δωσιλογοδημοκράτες" μήπως αυτοί οι κοπρίτες βαρεθούν να αράζουν στις φυλακές και, αφού δραπετεύσουν, μας κάνουν όλους κομμουνιστές ...Για εμάς "θυσιάστηκαν" οι δωσίλογοι, και εμείς οι "αχάριστοι" δεν το "καταλάβαμε".
Είναι προφανές λοιπόν ότι ο "Εμφύλιος" δρομολογήθηκε από τους ίδιους τους δωσίλογους. Αυτοί, με την αποχώρηση των ΝΑΖΙ - και μπροστά στον κίνδυνο να κρεμαστούν στις πλατείες - απευθύνθηκαν στα αφεντικά τους για τη σωτηρία τους. Τα αφεντικά τους με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στον συνέταιρό τους τον Στάλιν για βοήθεια και ο Στάλιν έδωσε εντολή στα δουλικά του για τον "Εμφύλιο" ...Απλά πράγματα ...Αν δεν βοηθούσε ο Στάλιν τους δωσίλογους, αυτοί ήταν "τελειωμένοι". Ήδη πολλοί απ' αυτούς με τη φυγή των ΝΑΖΙ έψαχναν τραίνα και βαπόρια για να την "κοπανήσουν" και οι ίδιοι. Ταυτόχρονα δεν μπορούσαν να κρυφτούν, γιατί ήταν ήδη γνωστοί στους πάντες. Οι σύμμαχοι αναγκαστικά είχαν αρχίσει να συλλαμβάνουν τα δραπετεύοντα "σκουπίδια" σαν τους Λαμπράκηδες, τους Καραμανλήδες κλπ.. Τους συλλάμβαναν ως δωσίλογους συνεργάτες των Γερμανών και τους είχαν υπό κράτηση μέχρι να δουν πού θα καθίσει η "μπίλια" των συνεννοήσεων, των εκβιασμών και των εξυπηρετήσεων.
...Για να σωθούν αυτά τα προδοτικά κτήνη έγινε ο "Εμφύλιος". Οι ΚΚΕδες έκαναν την επί πληρωμή "επανάστασή" τους, για να προστατεύσουν συγκεκριμένους ανθρώπους ...Πολύ συγκεκριμένους, τους οποίους είχαν ανάγκη οι Αμερικανοί ...Τους είχαν ανάγκη, για να αρπάξουν την Ελλάδα από τον έλεγχο της Βρετανίας, διατηρώντας την βεβαίως σε μια απολύτως ανάλογη υποταγή. Οι νέοι κυρίαρχοι της Ελλάδας ήθελαν πάση θυσία να "κληρονομήσουν" τους χαφιέδες των Γερμανών ...Να τους έχουν του χεριού τους και εκβιάζοντάς τους να εκβιάζουν μια ολόκληρη χώρα. Να τους βάλουν ν' αναγνωρίσουν παλαιά της χρέη, να δημιουργήσουν νέα κλπ.. Για να σώσει αυτούς τους "χρήσιμους" ανθρώπους, "επαναστάτησε" το ΚΚΕ ...Να σώσει τον κουφό κωλομπαρά τής Αθήνας, ο οποίος αργότερα θα παρίστανε τον "Εθνάρχη" ...Να σώσει τον ηδυπαθή παιδεραστή τής Αθήνας, ο οποίος αργότερα θα παρίστανε τον "Γέρο τής Δημοκρατίας" ...Να σώσει τον σεξομανή πράκτορα της CIA και της Mossad, ο οποίος θα έφερνε την "Αλλαγή" και θα φόρτωνε την Ελλάδα με χρέη, τα οποία ήταν θέμα χρόνου να υποδουλώσουν τη χώρα στους γνωστούς "Δανειστές".
Όλοι οι "εκκωφαντικά" φιλοαμερικανοί τής μεταπολεμικής περιόδου είναι πρώην δωσίλογοι των Γερμανών. Φιλοαμερικανοί αρχικά - από την ανάγκη τής επιβίωσης - και στη συνέχεια φιλοαμερικανοί με το αζημίωτο ...Μεγάλοι "δημοκράτες" και βέβαια "φανατικοί" τού "ελεύθερου" κόσμου. Ό,τι πιο προδοτικό και ανώμαλο υπήρχε στην Αθήνα, είχε "άκρες" στον αμερικανικό "παράγοντα". Μετά το '48 σε όλες τις εκδηλώσεις τής 4ης Ιουλίου στην Αμερικανική Πρεσβεία παρευρίσκονταν όλοι εκείνοι, οι οποίοι πριν το '45 παρευρίσκονταν στη Γερμανική Πρεσβεία για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Χίτλερ. Ούτε τους καταλόγους των προσκεκλημένων θα πρέπει να είχαν αλλάξει. Οι πρώην χαφιέδες τής Γκεστάπο είχαν γίνει χαφιέδες τής CIA ...Μιλάμε για "υψηλή" κοινωνία !!
Όλο το κύκλωμα αυτών των δωσίλογων ήταν γνωστό στον ελληνικό λαό. Στον κύριο όγκο του ήταν αυτοί, οι οποίοι συνέθεταν το κόμμα των βενιζελικών "Φιλελευθέρων". Γι' αυτόν τον λόγο βέβαια και το πιο διάσημο προπολεμικό πολιτικό brand - "Φιλελεύθεροι" - εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την ελληνική πολιτική πιάτσα. Δεν φαίνεται κάπως περίεργο στον αδαή, που, ενώ στην πολιτική σκηνή κυριαρχούν απόλυτα οι παλαιοί βενιζελικοί, οι πάντες "ξέχασαν" το κόμμα τού Λευτεράκη; Γιατί το "ξέχασαν"; ...Το "ξέχασαν", γιατί δεν συνέφερε να το "θυμάται" κανένας ...Κυρίως ο λαός, ο οποίος έπεσε θύμα τους. Αυτοί λοιπόν οι βενιζελικοί ήταν οι κύριοι συνεργάτες των ΝΑΖΙ ...Οι εμπνευστές και δημιουργοί των διαβόητων "Ταγμάτων Ασφαλείας". Ο ίδιος ο Αρχηγός τους εκείνη την εποχή, ο εκδότης Λαμπράκης, είχε αναλάβει τη δρομολόγηση της συνεργασίας τους ...Της επίσημης συνεργασίας τους. Αυτοί οι "Φιλελεύθεροι" ήταν εκείνοι, οι οποίοι συνεργάστηκαν επισήμως και χωρίς κανέναν ενδοιασμό με τους ΝΑΖΙ. Τα ίδια τα γραφεία των ΝΑΖΙ στην Αθήνα βρίσκονταν στις κομματικές εγκαταστάσεις των βενιζελικών - στη Λαδά των Αθηναϊκών ΝΕΩΝ και του Ελευθέρου ΒΗΜΑΤΟΣ—...
...Αυτοί είναι που σώθηκαν από την "επανάσταση" του ΚΚΕ και αυτοί στη συνέχεια όχι μόνον επιβίωσαν, αλλά έγιναν και οι κυρίαρχοι της μεταπολεμικής εποχής ...Οι "ιδιοκτήτες" τής χώρας ...Οι "ιδιοκτήτες" τού δικομματισμού ...Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αποτελούσαν "ιδιοκτησίες" των ανθρώπων εκείνων, οι οποίοι - ελέω αφεντικών - γλίτωσαν στην κυριολεξία τις κρεμάλες...
...ΑΥΤΟΙ ήταν που σώθηκαν από το πληρωμένο "συμβόλαιο θανάτου" τού ΚΚΕ ...Τα αφεντικά αυτών των δωσίλογων εξυπηρέτησε ο Στάλιν με τον "Εμφύλιο" ...Τους Αμερικανούς συνεταίρους του εξυπηρέτησε ο Στάλιν ...Τον Τρούμαν εξυπηρέτησε το ΚΚΕ με τα εγκλήματά του ...Τον ίδιο Τρούμαν, τον οποίο σήμερα το ΚΚΕ τον βρίζει και θεωρεί "όνειδος" το να υπάρχει το άγαλμά του στην Αθήνα ...Τον ίδιο Τρούμαν που πυροδότησε τον "Εμφύλιο", ο οποίος στην πραγματικότητα ΔΕΝ ήταν εμφύλιος. Δεν ήταν εμφύλιος, γιατί ποτέ ένα μέρος τού ελληνικού λαού δεν επιτέθηκε σε ένα άλλο μέρος του, όπως γίνεται με τους πραγματικούς εμφυλίους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε την άσκηση βίας μιας ένοπλης συμμορίας απέναντι στον άμαχο πληθυσμό. Αυτό ακριβώς έκανε το ΚΚΕ με τον "στρατό" του, γιατί αυτή ήταν η εντολή που ήρθε από τη Μόσχα.

Αυτό ήταν το "αντικείμενο" τού "Εμφυλίου" ...Να χτυπηθεί ο λαός, ο οποίος - μετά το πέρας τού τρομερού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και εξαιτίας τού κενού εξουσίας που ακολούθησε - ήταν απείθαρχος και άρα ανεξέλεγκτος ...Αυτό ήταν το μοναδικό του "αντικείμενο", εφόσον ήταν μία σύγκρουση χωρίς κανέναν στρατηγικό στόχο από την πλευρά αυτών που τον εκτελούσαν ...Ανέβηκαν οι ΚΚΕδες στο βουνό και χτυπούσαν τους βουνίσιους πληθυσμούς χωρίς πραγματικό λόγο και συγκεκριμένο στόχο, μόνο και μόνο γιατί αυτό προέβλεπε το έξωθεν επιβεβλημένο σενάριο. Ακόμα δηλαδή κι αν πετύχαινε η "επανάσταση", οι κομμουνιστές δεν θα διεκδικούσαν τίποτε, γιατί απλούστατα ο Στάλιν δεν ήθελε απολύτως τίποτε από την Ελλάδα. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν - και έκαναν - ήταν να επιτεθούν με όλους τους τρόπους στον λαό. Να τον τρομοκρατήσουν, να τον λεηλατήσουν, να τον ταπεινώσουν, να τον δείρουν, να τον βιάσουν, να του αρπάξουν κάποια παιδιά και οριακά να σκοτώσουν κάποιους. Γιατί; ...Για να τον εξαγριώσουν ...Για να θυμώσει ο λαός τόσο πολύ με τους ΚΚΕδες, που να "ξεχάσει" τους δωσίλογους ...Να τους μισήσει τόσο πολύ, που να δεχθεί τους δωσίλογους σαν "προστάτες" τής Δημοκρατίας και του λαού ...Να σιχαθεί τόσο πολύ τους κομμουνιστές, που ακόμα και οι ΝΑΖΙ, και άρα και οι συνεργάτες τους, να του φαίνονται συμπαθείς.
Αυτοί οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ ήταν εκείνοι, οι οποίοι έκαναν την "παραγγελία" του Εμφυλίου στα "αφεντικά" τους με "υποθήκη" ολόκληρο το ελληνικό κράτος. Αυτοί ήταν που ζήτησαν από τους Αμερικανούς τού Τρούμαν τη σωτηρία τους με αντάλλαγμα το ίδιο το ελληνικό κράτος. Αυτοί ήταν που, εξαιτίας τού Εμφυλίου επιβίωσαν τόσο φυσικά όσο και πολιτικά και - εξαιτίας τού φυσικού εκβιασμού που θα ακολουθούσε - παρέδωσαν το μεταπολεμικό ελληνικό κράτος στους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές. Με τον τρόπο αυτόν οι ξένοι προστάτες των δωσίλογων έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες οι ιδιοκτήτες τού ελληνικού κράτους. Με τη βοήθεια του ΚΚΕ οι Αμερικανοί "φονιάδες των λαών" έγιναν τα αφεντικά του ελληνικού λαού και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα προστάτες των ΚΚΕδων. Από την επομένη τού Εμφυλίου οι Αμερικανοί μπορούσαν να εκβιάζουν με τον απόλυτα σκληρό τρόπο την ελληνική ηγεσία.
Εξαιτίας τού Εμφυλίου η Ελλάδα είχε ξαναγίνει μια "Μπανανία" τής Μεσογείου ...Απλοί υπάλληλοι της Αμερικανικής Πρεσβείας την κυβερνούσαν. Όλοι ικανοποιημένοι. Οι δωσίλογοι την "κυβερνούσαν", χωρίς να κινδυνεύουν πλέον για την προδοτική τους στάση στην Κατοχή και ο Στάλιν ήταν ικανοποιημένος, εφόσον οι συνέταιροί του πήραν την "αντιπαροχή" τους για την παραχώρηση της Ανατολικής Ευρώπης στη Σοβιετική Ένωση. Όλα έγιναν τέλεια, αλλά υπήρχε μία εκκρεμότητα. Τι θα γινόταν με τους ίδιους τους χαφιέδες τού ΚΚΕ, οι οποίοι, λόγω Εμφυλίου, είχαν πλέον ανέβει "επίπεδο" και από χαφιέδες είχαν γίνει κανονικοί εγκληματίες; Ο σχεδιασμός μπορεί να είχε ολοκληρωθεί, αλλά τα πράγματα έπρεπε να επανέλθουν σε μια κανονικότητα ...η οποία όμως δεν ήταν και τόσο εύκολη στην πραγματοποίησή της. Έπρεπε να προστατευτεί το ΚΚΕ και αυτό μπορούσαν να το αναλάβουν μόνον οι δωσίλογοι, οι οποίοι πλέον κυβερνούσαν απρόσκοπτα, αφού πρώτα είχαν σωθεί μέσω του Eμφυλίου ...Έπρεπε να σώσουν το ΚΚΕ και να μην καταστραφεί το "εργαλείο" που χρησιμοποίησε ο Στάλιν για να τους "σώσει" ...Λογικό είναι αυτό ...Ο Στάλιν απλά τούς είχε "δανείσει" το "εργαλείο" του και δεν το είχε για "πέταμα".
Έπρεπε λοιπόν οι ΚΚΕδες, οι οποίοι θα έμεναν στη χώρα, να προστατευτούν από την εκδικητικότητα των θυμάτων τους. Οι κραυγαλέα εγκληματίες - όπως ήταν φυσικό - θα την "κοπανούσαν" στο Ανατολικό Μπλοκ, γιατί δεν είχαν τόπο να σταθούν, αλλά οι υπόλοιποι θα έμεναν ...Εγκληματίες σαν τον Πέτρο Κόκκαλη, οι οποίοι απήγαγαν παιδιά των Ελλήνων και τα "διασκορπούσαν" μέσα στο Ανατολικό Μπλοκ, την "κοπάνησαν" για πάντα, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Όλοι αυτοί οι παραμένοντες έπρεπε να προστατευτούν. Μερικοί από αυτούς άλλαξαν τα ονόματά τους, όμως ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως εγκατέλειψαν την επαρχία, η οποία πλέον δεν τους "χωρούσε". "Τράβηξαν" τις οικογένειές τους και συγκεντρώθηκαν κυρίως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ...Εκεί όπου αισθάνονταν ασφαλείς, γιατί μπορούσαν να "γλύφουν" τις παρυφές τής εξουσίας και να "χάνονται" ανάμεσα στα πλήθη.
Το πρόγραμμα προστασίας τους ξεκίνησε την αμέσως επόμενη του "Εμφυλίου" από τον ίδιο τον δωσίλογο που τον προετοίμασε με τα Δεκεμβριανά και δεν ήταν άλλος από τον βρομερό Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου στα πρώτα χρόνια που ακολούθησαν τούς προστάτευσε στα στρατόπεδα "εξορίας" ...Τους έστειλε σε νησιά απλά και μόνον για να περάσει ο χρόνος και να χαθούν τα ίχνη τους, εφόσον δύσκολα θα τους εντόπιζε εκεί κάποιος, ο οποίος είχε πέσει θύμα τους στα βουνά τής Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα ακολουθήθηκε μια ολόκληρη μεθόδευση, η οποία θα έφτανε σε μια τελική "αποκατάσταση". Τον Γεώργιο Παπανδρέου τον "διαδέχθηκε" ο Καραμανλής, ο οποίος στην "αυγή" τής Μεταπολίτευσης τους νομιμοποίησε σαν κόμμα και αυτόν τον "διαδέχθηκε" Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος τους έδωσε και σύνταξη για τον "αγώνα" τους.
Ο καθένας, δηλαδή, από τις "μεγάλες" "μορφές" τής μεταπολεμικής περιόδου έκανε ό,τι είχε υποχρέωσή του να κάνει ως συνένοχος. "Μα - θα πει κάποιος - ο "Γέρος" σαν "αντικομμουνιστής" τούς καταδίωξε ...Μέχρι και στρατόπεδα συγκέντρωσης έφτιαξε εις βάρος τους" ...Ακριβώς. Αυτό όμως το έκανε - όπως είπαμε πιο πάνω - για την ασφάλειά τους και όχι γι' αυτό το οποίο εκ πρώτης όψης φαίνεται ...Το έκανε για να τους διατηρεί απομονωμένους και ομαδοποιημένους και υπό τη διακριτική προστατευτική "ομπρέλα" τού ίδιου τού κράτους. Φαντάζεται κάποιος να αφήνονταν ασύνδετοι και απροστάτευτοι οι κομμουνιστές μετά τον Εμφύλιο; Μπορεί οι μεγάλοι εγκληματίες να είχαν διαφύγει από τη χώρα, αλλά και οι μικρότεροι δεν ήταν αμελητέοι για να περάσουν απαρατήρητοι. Τι θα γινόταν αν κάποιος απ' αυτούς, και πάνω στον αγώνα του για επιβίωση, πήγαινε σε ένα εργοστάσιο και έπεφτε "μούρη με μούρη" πάνω σε κάποιο θύμα του; Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι θρηνούσαν γονείς, αδέρφια και παιδιά και αυτοί ήταν πολίτες που περιφέρονταν ελεύθερα στη χώρα. ...Τι θα γινόταν αν οι θύτες "διασταυρώνονταν" σε καθημερινή βάση με τα θύματα;
...Μια χαρά ασφάλεια ήταν για τους εγκληματίες να βρίσκονται όλοι μαζί και γύρω από τους μηχανισμούς Ασφαλείας. Αν δεν υπήρχαν τα στρατόπεδα αυτά, όλοι ανεξαιρέτως θα έπρεπε να την είχαν κοπανήσει από τη χώρα. Όμως, μέσα στα στρατόπεδα κανένας δεν τολμούσε να τους πειράξει. Χιλιάδες πράξεις αντεκδίκησης αποφεύχθηκαν με το "μάντρωμα" των εγκληματιών στα "στρατόπεδα εξορίας" σε απομονωμένα νησιά. Επιπλέον, με αυτήν τη συλλογική διαχείρισή τους μπορούσαν να διατηρούν και τα επιθυμητά συλλογικά τους χαρακτηριστικά. Έστω και τεχνητά οι ΚΚΕδες αναπαρήγαγαν με την ίδια πάντα πιστότητα τα επιθυμητά για την εξουσία και τον Στάλιν χαρακτηριστικά τους ...Μάθαιναν να ζουν κοινοβιακά σε συνθήκες Εμφυλίου πολλά χρόνια μετά απ' αυτόν. Αυτή ήταν η κοινή τους "παράδοση" και με αυτήν ανέπτυσσαν τα επιθυμητά για κάποιους χαρακτηριστικά, εφόσον λειτουργούσαν ως μειονότητα ...Διωκόμενη μειονότητα, μόνιμα "απέναντι" από την κοινωνία, την οποία την αντιλαμβάνονταν ως εχθρό. Ζούσαν πάντα με τον φόβο και το μίσος απέναντι στην ελληνική κοινωνία ...Φόβο - γιατί είχαν επίγνωση του μόνιμου αρνητικού τους ρόλου - και μίσος - γιατί βίωναν την τιμωρία τού κοινωνικού αποκλεισμού—.
Με τον τρόπο αυτόν απέκτησαν μόνιμα και οργανωμένα χαρακτηριστικά αντικοινωνικής και ανθελληνικής συμμορίας και επιπλέον έδωσαν στο σύστημα τη δυνατότητα να λύσει πολύ εύκολα και κάποια δευτερεύοντα ζητήματα που τους αφορούσαν. Λειτουργώντας μονίμως συλλογικά και συνωμοτικά, η εξουσία δεν είχε πρόβλημα να κάνει τα "στραβά μάτια" όταν αυτοί έπαιρναν χρήματα από μια ξένη εχθρική δύναμη. Συμπληρωματικά βοηθούσε ακόμα και η ίδια η τοπική εξουσία, βάζοντας το μερίδιό της σε έναν κοινό "ρεφενέ". Με τον τρόπο αυτόν δημιουργήθηκαν συνθήκες, ώστε μακριά από τα "βλέμματα" του κόσμου να μοιράζονται "χαρτζιλίκια" επιβίωσης.
Αυτό ήταν πολύ βασικό για την ασφάλεια των εγκληματιών, ώστε να μην βρίσκονται στην ανάγκη ν' αναζητούν το μεροκάματο στην αγορά εργασίας, η οποία αφορούσε τους κοινούς πολίτες -  και άρα να υπάρχουν ανεπιθύμητες επαφές. Όλα έγιναν βάση σχεδιασμού και τις πρώτες κρίσιμες δεκαετίες οι εγκληματίες προστατεύτηκαν στα φρουρούμενα από την Αστυνομία στρατόπεδα εξορίας ...Ένα τεράστιο "θέατρο", που στόχο είχε να παραπλανήσει τα θύματα του Εμφυλίου και άρα τον λαό. Ο λαός νόμιζε ότι οι εγκληματίες τιμωρούνται, οι ίδιοι παρίσταναν τους τιμωρημένους - σαν θύματα διωγμών τής εξουσίας - και μέσα στον χρόνο εκτονώνονταν τα μεγάλα πάθη της αντεκδίκησης. Τα τεμπελχανεία είχαν βρει τη λύση και για την άεργη επιβίωσή τους την ώρα που οι Έλληνες, εξαιτίας τής "επανάστασης", πεινούσαν και πήγαιναν μετανάστες στο εξωτερικό.
Το ίδιο "ευγνώμων" προς τους σωτήρες του ήταν και ο Καραμανλής ...Ο κουφός ανώμαλος από το Κιουπκόι ...Ο συλληφθείς από τους Βρετανούς ως δωσίλογος και απελευθερωθείς από τους Αμερικανούς σαν "φέρελπις" πολιτικός ηγέτης. Αυτός "τσιμεντοποίησε" την Αθήνα, για να εξασφαλίσει τη μπετονένια "στέγη" που είχε ανάγκη το πρώτο μεγάλο "κύμα" αστυφιλίας, το οποίο θα προέκυπτε από τον Εμφύλιο. Κάποιοι θα έπρεπε να "κρυφτούν" μαζί με τις οικογένειές τους στην Αθήνα και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν διαθέσιμα σπίτια για να γίνει αυτό εφικτό. Ο Καραμανλής αυτό το πρόβλημα το έλυσε πολύ γρήγορα με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε ...κι "απολαμβάνουμε" σήμερα στην Αθήνα.
Ο Καραμανλής, όμως, έγινε ακόμα πιο χρήσιμος για το ΚΚΕ μετά την επιστροφή του από την πολυτελή εξορία του στο Παρίσι ...Μετά την επιστροφή του και κατόπιν εισηγήσεως περί αυτής στο Λάγκλευ από τον ΚΚΕ Θεοδωράκη ...Τον γνωστό Θεοδωράκη, ο οποίος σε κάποια στιγμή έγινε Υπουργός τού Μητσοτάκη. Ενώ το κομμουνιστικό κόμμα εκ του ιδεολογικού του καταστατικού δεν σέβεται τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της, ο Καραμανλής το νομιμοποίησε με μια "εγγύηση" ενός "μπακαλόχαρτου". Γιατί το έκανε αυτό; ...Για να συνδέσει άμεσα το κόμμα-συμμορία με την κρατική "τσέπη" ...Να υπάρχει λόγος να χρηματοδοτείται νόμιμα και να επιβιώνει, εφόσον χωρίς χρήμα δεν ήταν δυνατόν να επιβιώσει αυτός ο χαφιεδομηχανισμός. Αν το κράτος δεν μοιράζει χαρτζιλίκια, δεν μπορεί να επιβιώνει αυτός ο μηχανισμός των χαφιέδων, οι οποίοι πρωτίστως - και πάνω απ' όλα - είναι άχρηστοι και τεμπελχανάδες.
The communist Parade...

Όλοι οι πολιτικοί παράγοντες της χώρας είχαν ανάγκη την επιβίωση και τη λειτουργία τού κομμουνιστικού κόμματος, γιατί ένας "άρρωστος" οργανισμός - όπως ήταν και παραμένει το ελληνικό κράτος - χρειαζόταν μια μόνιμα μολυσμένη "πληγή". Έπρεπε να υπάρχει ένας μηχανισμός, ο οποίος να παράγει μόνιμα "πύον", που να μολύνει ολόκληρο το "σώμα", για να "πουλάνε" αυτοί τη γνωστή "αντιβίωση" ...Να παράγει συγκεκριμένους "μολυσματικούς" πολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι θα καθηλώνουν το κράτος στην υποτέλεια με την πρόφαση των δήθεν πολιτικών "συγκρούσεων". Αυτό ήταν το "κόλπο" τής "μόλυνσης" και της "αντιβίωσης". Με την οργανωμένη "παραγωγή" αντιδημοκρατικών στοιχείων "νομιμοποιούσαν" τον φασισμό των "Δημοκρατών" ...Τον φασισμό αυτόν, ο οποίος εξυπηρετούσε τα πέραν του Ατλαντικού αφεντικά τους.
Με τον τρόπο αυτόν θα έλεγχαν για πάντα το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, χωρίς να τους ενδιαφέρουν "λεπτομέρειες" όπως η Δημοκρατία ή οι εκλογές κλπ.. Όλο το μυστικό του σχεδιασμού αυτού ήταν η διαιώνισή του με βάση τις επιθυμητές παραμέτρους. Έπρεπε να δημιουργούν τις επόμενες γενιές πολιτικών με πολύ συγκεκριμένες "αναπηρίες" ...Κατά παραγγελίαν "αναπηρίες", οι οποίες θα διατηρούσαν στη χώρα μας την εμφυλιοπολεμική παθογένεια ...Οι "δημοκράτες" να έχουν στοιχεία δωσιλογισμού και οι "αντιδημοκράτες" να είναι αυθεντικοί σταλινικοί ΚΚΕδες. Να υπάρχουν δηλαδή μόνιμα "εχθροί" τής Δημοκρατίας, οι οποίοι να δικαιολογούν ακόμα και προδοτικές συμπεριφορές αυτών που δήθεν θα αναλάμβαναν να προστατεύσουν τη Δημοκρατία.
Αυτός ήταν ο επιθυμητός σχεδιασμός και ήταν εύκολο να επιτευχθεί με τις κατάλληλες γνώσεις και βέβαια με τα βολέματα της εξουσίας. Οι μόνιμοι εχθροί τής Δημοκρατίας, δηλαδή, θα "νομιμοποιούσαν" επίσης μόνιμα και κάποιους συγκεκριμένους πολιτικούς, οι οποίοι θα παρέδιδαν γη και ύδωρ στα ξένα αφεντικά τους, για να "σώσουν" τη Δημοκρατία. Γιατί τους συνέφεραν όλα αυτά; ...Γιατί απλούστατα στις συγκεκριμένες "εμφυλιοπολεμικές" συνθήκες το πλεονέκτημα το έχουν οι αιωνίως δωσίλογοι και οι Αμερικανοί προστάτες τους ...Απλά πράγματα. Όπως αντιλαμβανόμαστε, το "κλειδί" του σχεδιασμού αυτού ήταν να υπάρχουν μόνιμα φανεροί-"κρυφοί" εχθροί τής Δημοκρατίας ..."Κρυπτοκομμουνιστές", για την "εξουδετέρωση" των οποίων θα απαιτούνταν η "βοήθεια" των εξειδικευμένων δήθεν μυστικών υπηρεσιών των "αφεντικών".
Αυτός ήταν ο φανερός "κρυπτοαπειλητικός" νέος μεταπολεμικός ρόλος, που θα αναλάμβανε το υπερπολύτιμο για τους ιμπεριαλιστές ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ, το οποίο, άλλοτε με τα "γαρύφαλλα" του κουμπουροφόρου Μπελογιάννη και άλλοτε με τους ασύρματους του Γλέζου, θα άφηνε μια μόνιμη υπόνοια απειλής. Μέσω αυτού του "θεατρικού" ΚΚΕ θα "αναπαρήγαγαν" διαρκώς τις συνθήκες έκρηξης του "Εμφυλίου". Μέσω του ΚΚΕ θα "μετέδιδαν" την "παθογένεια" του Εμφυλίου στις επόμενες γενιές. Θα "αρρώσταιναν" νέους ανθρώπους, οι οποίοι την εποχή τού Εμφυλίου δεν είχαν καν γεννηθεί και θεωρητικά αυτός δεν θα έπρεπε καν να τους αφορά. Αυτό ήταν το ζητούμενο της ύπαρξης και της λειτουργίας τού ΚΚΕ και αυτό το ζητούμενο ήταν που χρηματοδοτήθηκε από το σκληρό σύστημα του παρακράτους των δωσίλογων.
Με τον τρόπο αυτόν όλα τα κόμματα θα στελεχώνονταν από της ίδιας ποιότητας "ανάπηρα" πρόσωπα ...Ένα "στημένο" πολιτικό σκηνικό Αριστεράς VS Δεξιάς, το οποίο θα εκτελούσε απόλυτα τις εντολές τής Αμερικανικής Πρεσβείας και θα "δούλευε" τον κόσμο με τις ψευδοσυγκρούσεις του ...Ένα ιδιότυπο "δίπολο" Παναθηναϊκού VS Ολυμπιακού σε έναν "στημένο" αγώνα από ιδιοκτήτες συνεταίρους και παίκτες φίλους μεταξύ τους, αλλά με έως χαζομάρας φανατικούς οπαδούς. Η Αριστερά με ασφάλεια μπορούσε να "ψαρεύει" στελέχη από τα παιδιά τής σκληρής Δεξιάς, όπως ο Πάγκαλος, η Δαμανάκη, ο Τσίπρας, ο Κοντζιάς κλπ. και η Δεξιά από την απέναντι πλευρά θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με στελέχη τύπου Ρουσόπουλου, Βούλτεψη, Λαζαρίδη κλπ..
Για να λειτουργεί άψογα κι απρόσκοπτα ο μηχανισμός αυτός, έπρεπε να ενθαρρυνθεί να λειτουργεί απρόσκοπτα και στους χώρους όπου υπήρχε φρέσκο "κρέας". Αυτό και έγινε. Το ΚΚΕ εξειδικεύτηκε στο να "ψαρεύει" οπαδούς - έστω και εφήμερους - εντός των μηχανισμών της ανώτατης εκπαίδευσης, ώστε να αντλεί το δυναμικό που χρειάζεται και έχει ανάγκη ένα "άρρωστο" σύστημα ...Εκβιάσιμους συνωμότες, εκπαιδευμένους στη συντροφικότητα και έτοιμους να υποταχθούν απόλυτα στον οποιονδήποτε εργοδότη ...Αυτό ήταν το κόλπο ...Μέσω της Πανσπουδαστικής δημιουργούσαν συνθήκες, οι οποίες προκαλούσαν "αναπηρίες" ακόμα και σε ανθρώπους τους οποίους θεωρητικά δεν τους αφορούσαν.
Έμπαιναν ανύποπτοι οι φοιτητές σε μια κοινότητα, η οποία βρισκόταν "απέναντι" από την κοινωνία και νόμιζαν ότι το μίσος απέναντι στους κοινούς ανθρώπους αποτελεί ιδεολογικό προαπαιτούμενο. Ζούσαν με τον φόβο και το μίσος που πάντα χαρακτήριζε τους κομμουνιστές, χωρίς όμως αυτό στην πραγματικότητα να τους αφορά. Έφταναν στο σημείο, ως "νεοφώτιστοι" κομμουνιστές, να μισούν τους ίδιους τους γονείς τους, γιατί αυτό θεωρούνταν κομματικό προσόν και απόδειξη "ανόθευτης" και γνήσιας κομμουνιστικής "επαναστατικότητας". Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο για την εξουσία. Πήγαιναν κάποια ανύποπτα χαϊβάνια στα Πανεπιστήμια και, νομίζοντας πως κάνουν την προσωπική τους "υπέρβαση", έμπαιναν σε έναν μηχανισμό, ο οποίος τους προκαλούσε μόνιμες "αναπηρίες".
Νομίζοντας ότι "ξεπερνάνε" μικροαστικά όρια και "φράγματα", έμπαιναν στο "σφαγείο" και "ακρωτηριάζονταν" για πάντα ...Το αποτέλεσμα τραγικό ...Είτε παρέμεναν εκεί είτε εγκατέλειπαν, η "αναπηρία" ήταν μόνιμη. Η "έκθεση" και μόνον στις λίστες τού ΚΚΕ ή της ΚΝΕ "καθόριζε" ολόκληρη τη ζωή κάποιου ...Απλά πράγματα, χιλιοδοκιμασμένα. Η "έκθεση" και μόνον στις λίστες αυτές ανάγκαζε κάποιον να διατηρεί αμυντική στάση σε όλη την υπόλοιπη ζωή του, εφόσον έπρεπε να υπερασπιστεί κάτι, το οποίο ήταν πολύ "βρόμικο" για ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία ...Απλά πράγματα ...Όπως συμβαίνει σήμερα με τη Χρυσή Αυγή ή με τις Gay Parade ...Μία φορά Χρυσαυγίτης Ναζιστής, για πάντα Χρυσαυγίτης Ναζιστής ...Μία φορά Gay, για πάντα Gay.
Αυτό ήταν το κόλπο. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει δρόμος" γυρισμού" ...Δεν υπάρχει ποτέ "παραγραφή". Μία φορά να φωτογραφηθείς σε τέτοιες "παρελάσεις" και σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου θα βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να απολογείσαι ...και πάντα θα μισείς αυτούς, οι οποίοι σου ζητάνε ν' απολογηθείς για τις πράξεις σου, όποιες κι αν είναι αυτές. Όταν γίνεσαι εύκολος στόχος ακόμα και για έναν αγράμματο φασίστα, ευνόητο είναι ότι δεν ξεφεύγεις ποτέ από την ανάγκη να απολογείσαι ή να αντιδράς στην απολογία. Σε κάθε περίπτωση θα ασχολείσαι με τις συνέπειες αυτής της επιλογής σου για πάντα ...Εκεί βρισκόταν η "παγίδα".
Κάποιοι αφελείς νόμιζαν πως είναι ακίνδυνο να κάνεις ένα ιδεολογικό "outing" στα "επαναστατικά" χρόνια των πανεπιστημιακών σπουδών. Νόμιζαν πως είναι ακίνδυνο κι εφήμερο ...Χρήσιμο, για να διαφοροποιηθούν σαν "μορφωμένοι" από τους "αγράμματους", οι οποίοι παρέμεναν στο χωριό ή στη γειτονιά τους ...Απολαυστικό, για να προκαλέσουν το περιβάλλον τους σαν "ψαγμένοι", οι οποίοι διαβάζουν ή λένε πράγματα, τα οποία αποτελούν "ταμπού" για τους κοινούς ανθρώπους. Δυστυχώς γι' αυτούς δεν γνώριζαν ότι αυτό θα τους ακολουθούσε σ' όλη τους τη ζωή. Μετά ήταν αργά. Είτε παρέμεναν στην αρχική τους επιλογή είτε την εγκατέλειπαν, το "στίγμα" θα παρέμενε πάνω τους για πάντα. Η ιδεολογική "σύφιλη", είτε "θεραπευόταν" είτε όχι, τους κατέτασσε στους "συφιλιδικούς", και αυτό είναι μόνιμο.
Αυτό ήταν το ζητούμενο της ύπαρξης και της λειτουργίας τού μεταπολεμικού ΚΚΕ και είχε σχεδιαστεί από τους απόλυτα ειδικούς των μεγάλων μυστικών υπηρεσιών. Το ΚΚΕ, μέσω της Πανσπουδαστικής, το έβαλαν ως "φίλτρο" ανάμεσα στην Ανώτατη Εκπαίδευση και την κοινωνία. Στόχος τής Πανσπουδαστικής ήταν να "λερώνει" ακόμα και "επιφανειακά" όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μπορούσε - ακόμα και με υποσχέσεις σεξουαλικού περιεχομένου - απλά και μόνον για να "μεγεθύνει" την εικόνα τού ΚΚΕ. Από εκεί και πέρα απ' αυτούς τους πολλούς "λερωμένους" αναλάμβανε το ΚΚΕ να φτιάξει τους "βρόμικους"...
...Μια "αντλία", η οποία είχε αποκλειστικό σκοπό να τραβάει καθαρό "νερό" από την τεράστια κοινωνική "δεξαμενή" και απλά να το "λερώνει". Δεν την ενδιέφερε η διαχείριση της άντλησης αυτής. Την ενδιέφερε μόνον να περνάει - έστω και στιγμιαία - πολύ "νερό" από μέσα της. Μόνον αυτά τα "στατιστικά" ενδιέφεραν το ΚΚΕ. Γιατί; ...Για να φαίνονται οι κομμουνιστές πολλοί στην κοινωνία ...Για να φαίνονται απειλητικοί στους πάντες και να "δικαιώνουν" τους φασίστες στις αυθαιρεσίες τους ...Για να βελτιώνουν τη δική τους εικόνα, η οποία συνδεόταν άμεσα με τη δική τους ασφάλειά και βέβαια με την αποτελεσματικότητά τους. Γι' αυτό τους ενδιέφερε ο "όγκος" που θα εμφάνιζαν στην κοινωνία. Ακόμα κι αυτοί που έφευγαν από τις "τάξεις" τους, βρίζοντάς τους, δεν τους απασχολούσαν καθόλου. Τους εμφάνιζαν σε στατιστικές είτε σαν "κρυπτοκομμουνιστές" είτε σαν γκρουπούσκουλα. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι έφευγαν από εκεί βρίζοντας. Το θέμα ήταν ότι υπήρχε το όνομά τους στα κατάστιχα της ΚΝΕ ...και μετά άντε ν' αποδείξεις πως δεν είσαι "ελέφαντας".
Για τους περισσότερους η "θητεία" στην ΚΝΕ ήταν η χειρότερη εμπειρία τής ζωής τους ...Η χειρότερη, και το τραγικό είναι ότι θα έπρεπε σε όλη τους τη ζωή να απολογούνται γι' αυτήν. Γιατί ήταν η χειρότερη; ...Γιατί έμπαιναν στην ΚΝΕ υποτίθεται μισώντας τον φασισμό και έβρισκαν εκεί τον φασισμό ατόφιο. Έβρισκαν νεποτισμό, αναξιοκρατία, χαφιεδισμό, αγραμματοσύνη, μισαλλοδοξία, μικροψυχία, φανατισμό, ανθελληνικότητα, εκδικητικότητα κλπ. ...Όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους φασίστες με μια έντονη "εσάνς" κακομοιριάς και μιζέριας ..."Τρέχοντας" έφευγαν από εκεί. Σαν το νερό πάνω στον τσίγκο "κυλούσαν" οι "προσηλυτισμένοι" ψευδοκομμουνιστές μακριά από το ΚΚΕ, το οποίο μονίμως διατηρούσε τις ίδιες δυνάμεις.
Όμως, οι λίγοι "λερωμένοι", οι οποίοι παρέμεναν σε αυτό, ήταν πραγματικά φασίστες. Οι λίγοι κομπλεξικοί, αστοιχείωτοι και απολίτιστοι, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο ήθελαν να "εκδικηθούν" την κοινωνία την "άτιμη", η οποία δεν αναγνώριζε το "μεγαλείο" τους, αντιλαμβάνονταν το ΚΚΕ ως τη μεγάλη τους "ευκαιρία. Αυτοί δεν ενοχλούνταν καθόλου από τον βοθρώδη "βιότοπο" του Περισσού ..."Όμοιος ομοίω αεί πελάζει". Ίδιοι ήταν μ' αυτούς που "έβρισκαν" στον "βόθρο" τού ΚΚΕ και δεν τους πείραζε να συνυπάρχουν. Με αυτούς τους βρομιάρηδες "μόλυναν" απολύτως οργανωμένα μεγάλο μέρος τού πολιτικού δυναμικού τής χώρας. Τα αποτελέσματα αυτής της πονηρής πολιτικής το βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας.
Όταν πρόκειται για χαφιέδες, μία είναι η "αγορά" για όλα τα κόμματα, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθετήσεως ...Χαφιέδες στην "ποιότητα" των κομμουνιστών δεν υπάρχουν άλλοι. Από το ίδιο "ράφι" στελεχών ψωνίζει όχι μόνον η Αριστερά, αλλά και η ίδια η Δεξιά ...Ρουσόπουλοι, Λαζαρίδιδες, Λοβέρδοι ή Κίρτσοι είναι μολυσμένοι "καρποί" από το ίδιο "ράφι". Οι πιο έμπειροι και σκληροί μυστικοσύμβουλοι όλων των ηγεσιών είναι σταλινικοί πρώην ΚΚΕδες. Καθόλου παράξενο, εφόσον αυτό έκαναν οι ιμπεριαλιστές σε όλες τις χώρες και όχι μόνον στην Ελλάδα. Αρχηγός των χριστιανοδημοκρατών τής Γερμανίας είναι η σταλινική Μέρκελ. Ολάντ και Ρέντζι ήταν σταλινικοί ηγέτες χωρών, οι οποίες επισήμως δεν είχαν κομμουνιστικά κόμματα και τον κομμουνισμό τον είχαν καταδικάσει.
Ό,τι έγινε στην υπόλοιπη Ευρώπη έγινε και στην Ελλάδα. Χάρη στον Καραμανλή και στο δημόσιο χρήμα η Πανσπουδαστική των χαφιέδων "διέπρεψε" στα Πανεπιστήμια της Μεταπολίτευσης. Ειδικά στις εποχές τής αποχής των φοιτητών από τις φοιτητικές εκλογές, εμφάνιζε ποσοστά Βόρειας Κορέας και αυτό το διοχέτευε στην κοινωνία ως "απειλή". Έκανε τις "παρελάσεις" της με τα χαϊβάνια στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα και δημιουργούσε φρέσκο "δυναμικό" για τον ολέθριο σχεδιασμό. Όσο πιο πολύ ισχυροποιούνταν η ΚΝΕ, τόσο πιο πολύ έβριζε την κουφή "αδερφή", γιατί αυτό ήταν το "παιχνίδι" ...Το "παιχνίδι" αυτό, το οποίο επέτρεπε στο σύστημα να κάνει προπαγάνδα περί των πολλών και κρυφών "εχθρών" τής Δημοκρατίας, που δικαιολογούσε προδοσίες ηγετών και απροκάλυπτες παρεμβάσεις πρεσβειών.
Με τόσους εχθρούς πώς να μην χρειάζεται σκληρούς και βίαιους προστάτες η Δημοκρατία; Τζάμπα ο ευέξαπτος αγαπητικός τού Ευταξία εκτόξευε σταχτοδοχεία στους συνεργάτες του; ...Μιλάμε για πολύ "σκληρό" άντρα !!
Καραμανλισμός και Μακαρθισμός.
Εδώ ακόμα και ο πιο καλοπροαίρετος αναγνώστης ίσως εκφράσει κάποιες ενστάσεις: "Είναι δυνατόν όλα αυτά να τα κατάφεραν με καμιά δεκαριά χιλιάδες επαγγελματίες χαφιέδες;" ...Είναι δυνατόν, γιατί η δύναμη της προπαγάνδας είναι τόσο μεγάλη, που το άσπρο μπορεί να το κάνει μαύρο και την τρίχα να την κάνει τριχιά. Όταν κάποιος έχει τις γνώσεις και ελέγχει τη μαζική ενημέρωση, όλα μπορεί να τα καταφέρει. Η προπαγάνδα, δηλαδή, όχι μόνον δεν απαιτεί στοιχεία, για να παρουσιάσει την ψευδή κατάσταση που τη βολεύει, αλλά, αν χρειαστεί, μπορεί να παρακάμπτει ακόμα και τα ίδια τα στοιχεία.
Αυτό μπορεί να γίνει σε όλα τα επίπεδα και για όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχει για παράδειγμα η "στατιστική επιστήμη", η οποία μελετά ένα φαινόμενο με βάση τα πραγματικά στοιχεία και απέναντί της μπορεί να βρεθεί η "προπαγάνδα", που, ακόμα και με τα ίδια στοιχεία, να δημιουργεί "ψευδοκαταστάσεις". Η πρώτη περιγράφει την πραγματικότητα και η δεύτερη δημιουργεί ψεύτικη πραγματικότητα. Αν θέλει να το καταλάβει κάποιος αυτό, μπορεί να εξετάσει το φαινόμενο με τους ομοφυλόφιλους. Αν ρωτήσεις για παράδειγμα έναν επιστήμονα για τα στατιστικά ποσοστά τής ομοφυλοφιλίας στο ανθρώπινο είδος, θα μάθεις ότι αυτά είναι ασήμαντα ...Αν καθίσεις όμως σε ένα κομμωτήριο και ακούσεις συζητήσεις, θα "μάθεις" ότι οι μισοί και πλέον άντρες είναι "γκέι". Φτάνουμε δηλαδή σε ένα σημείο όπου αντιστρέφεται ακόμα και η ίδια η λογική τής πραγματικότητας.
Ενώ μελετάμε ένα σπάνιο φαινόμενο και άρα την εξαίρεση σε σχέση με τον "κανόνα" τού φυσιολογικού, φτάνουμε στο σημείο να θεωρούμε το φυσιολογικό σαν εξαίρεση. Ενώ, δηλαδή, το λογικό στην περίπτωση αυτήν είναι ν' αντιμετωπίζονται οι πάντες ως "στρέιτ" μέχρι της αποδείξεως του εναντίου, έρχονται οι πονηροί και αντιστρέφουν την πραγματικότητα και θεωρούν τους πάντες "κρυφογκέι" μέχρι της αποδείξεως του εναντίου ...Η "απόσταση" λοιπόν μεταξύ τού πραγματικού στοιχείου και αυτού που διακινείται μέσα στην κοινωνία, είναι το έργο της προπαγάνδας. Αυτός είναι ο καρπός της προπαγάνδας και αυτόν "καλλιεργούν" όλοι όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν συγκεκριμένες αντιδράσεις στην κοινωνία. Την προπαγάνδα δεν την ενδιαφέρει η αλήθεια και άρα η πραγματικότητα. Την προπαγάνδα την ενδιαφέρει να δημιουργήσει τη δική της πραγματικότητα και αυτό γίνεται ιδανικά εάν εξασφαλιστεί ένα αληθές στοιχείο, το οποίο όμως οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; ...Το εξής απλό. Αν, για παράδειγμα, οι gay θέλουν να αυξήσουν την επιρροή τους στη δημόσια ζωή, θα πρέπει να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις για τον "όγκο" τους. Θα πρέπει να δείξουν "πολλοί", για να ζητήσουν "περισσότερα". Για να το κάνουν όμως αυτό, θα πρέπει να παίξουν με την προπαγάνδα και άρα θα πρέπει να καλύψουν τις ανάγκες τής λειτουργίας της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να οργανώσουν μια δημόσια εκδήλωση και για τις ανάγκες της προπαγάνδας αυτής έχουν απόλυτη ανάγκη τη μαζική συμμετοχή. Δεν τους συμφέρει η αλήθεια της ομοφυλοφιλίας ως σπάνιο φαινόμενο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κάνουν δική τους "κλειστή" εκδήλωση, όπου θα παρευρίσκονται μόνοι τους ...Τρεις κι ο κούκος θα είναι ...Θέλουν "μάζα".
Προς αναζήτηση της μάζας αυτής, "ανοίγονται" προς όλους. Δεν τους ενδιαφέρει αν το χαϊβάνι που θα πάει εκεί το κάνει για συμπαράσταση ή για πλάκα ή για να εκνευρίσει τον πατέρα του ...Τους ενδιαφέρει η εικόνα μίας μεγάλης ανθρώπινης μάζας. Μόλις την εξασφαλίσουν, την έκαναν τη δουλειά τους. Δεν τους ενδιαφέρει αν αυτά τα χαϊβάνια που συμμετείχαν στη συγκέντρωση στη συνέχεια τους "αποκαλύψουν" ή τους "κατηγορήσουν" ή τους "βρίσουν" ή τους "φτύσουν" ...Τους αρκεί η εικόνα που απέσπασαν. Τους αρκεί η φωτογραφία τής εκδήλωσης. Γιατί; ...Γιατί μετά αναλαμβάνει η προπαγάνδα. Θα βγουν οι gay και θα πουν: ..."Για δείτε πλήθος !!! ...Ούτε κυβερνητικό κόμμα δεν μπορεί να κάνει τέτοια εκδήλωση. Φανταστείτε πόσοι είναι οι "κρυφοί", οι οποίοι φοβήθηκαν να κάνουν outing" !!! ...και άντε μετά να πείσεις τις κομμώτριες της προπαγάνδας ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι κρυφογκέι.
Τι σχέση έχει αυτό με την περίπτωσή μας; Ο κομμουνισμός και οι κομμουνιστές - επειδή αυτό βόλευε το σύστημα εξουσίας - έτυχαν μιας ανάλογης προπαγανδιστικής διαχείρισης. Οι λίγοι κομμουνιστές, οι οποίοι ήταν γνωστοί με το ονοματεπώνυμό τους στις Αρχές, έγιναν ξαφνικά - και ως δια "μαγείας" - η μισή κοινωνία. Οι λίγοι ορατοί τεμπελχανάδες, οι οποίοι μπαινόβγαιναν στις φυλακές και χαφιέδιζαν τον κόσμο, μέσω της προπαγάνδας "αναμίχθηκαν" με τους ευυπόληπτους πολίτες τής διπλανής πόρτας. Από τα αρχεία τής Ασφάλειας με τα λιγοστά ονόματα αρχίσαμε να πηγαίνουμε στα καφενεία ή τις μπυραρίες (του Μονάχου, για παράδειγμα) και να μαθαίνουμε ότι οι μισοί πολίτες είναι "κρυφοκομμουνιστές". Με τον τρόπο αυτόν γίνεται η αντιστροφή τής πραγματικότητας και το σπάνιο φαινόμενο να γίνεται ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
Αυτό επιδιώχθηκε και αυτό έγινε με το ΚΚΕ. Βάζοντας λοιπόν το ΚΚΕ στα Πανεπιστήμια, του έδιναν τη δυνατότητα να κάνει το "parade" που είχε ανάγκη η προπαγάνδα σαν "αποδεικτικό" μέσο, για να δημιουργήσει την ψευδοκατάσταση που ευνοούσε την εξουσία. Το "έσπρωχναν" μέσα στα Πανεπιστήμια, γιατί οι φοιτητές - είτε για το "χαβαλέ" είτε για την πλάκα είτε γιατί έπρεπε κάπως να διαφοροποιηθούν από τους μη-φοιτητές - έπρεπε να κάτι να "δείξουν. Αυτήν την "τάση" των φοιτητών τη γνώριζε το σύστημα και για τον λόγο αυτόν "έσπρωχνε" το ΚΚΕ στα Πανεπιστήμια με όλους τους τρόπους. Ήταν ακίνδυνη η "τάση" αυτή, γιατί οι φοιτητές μετά το πέρας των σπουδών τους θα επανέρχονταν στις παλιές αξίες και βέβαια στις οικογενειακές τους περιουσίες. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, το σύστημα εκμεταλλευόταν τις "επαναστατικές" τους διαθέσεις.
 Για ποιον λόγο οι εξουσιαστές είχαν ανάγκη αυτούς τους ψευδοκομμουνιστές "επαναστάτες" τής πλάκας; ...Για να εξασφαλίσουν το "άλλοθι" εκείνο, το οποίο θα δικαιολογούσε τις επιθυμητές για την εξουσία συμπεριφορές. Όλοι το ήξεραν αυτό το παιχνίδι, και κυρίως το ΚΚΕ. Κανέναν δεν ενδιέφερε στην Πανσπουδαστική ο λόγος για τον οποίο εγγράφονταν σ' αυτήν τα νέα της μέλη. Άλλος πήγαινε εκεί για να "πηδήξει" καμιά συντρόφισσα, άλλος για να τη "σπάσει" στον πατέρα του και άλλος για να δείξει στο χωριό του ότι "ανέβηκε" επίπεδο διανόησης. Κανέναν δεν ενδιέφερε αν αυτοί έμεναν ή έφευγαν, αν επαινούσαν ή αν κατηγορούσαν ...Τους ενδιέφεραν τα "ποσοστά" στα ΑΕΙ. Γιατί; ...Για να δείξουν στη "βάση" τής κοινωνίας ότι υπάρχει κίνδυνος για τη Δημοκρατία ...Για να δείξουν στους αμόρφωτους ότι ΟΛΟΙ οι μορφωμένοι "γέρνουν" προς τον κομμουνισμό και άρα υπάρχει κρυπτοκομμουνισμός που "καλπάζει" ...Για να μετατρέψουν τον φασιστικό Καραμανλισμό, τον οποίο όλοι αυτοί δήθεν μισούσαν, σε "προστάτη" τής Δημοκρατίας.
Αυτό ήταν το ζητούμενο. Γιατί; ...Για να προκαλέσουν τον τρόμο στην κοινωνία ...Για να την απειλούν γενικά με έναν μεγάλο και "απροσδιόριστου" μεγέθους εχθρό ...Για να απειλούν τον καθένα ειδικά με την κατηγορία τού "κρυπτοκομμουνιστή" ...Αυτό ήταν το ζητούμενο. Με λίγα άτομα είχαν καταφέρει να αλλάξουν την ίδια τη λειτουργία τού συνόλου τής κοινωνίας. Αυτός ήταν ο ρόλος τού ΚΚΕ και αυτόν τον ρόλο πάντα τον διασφάλιζε ο σκληρός του "πυρήνας" ...Ένας "πυρήνας", ο οποίος παραμένει πάντα σταθερός ...Δέκα χιλιάδες ήταν οι επαγγελματίες κομμουνιστές στην Ελλάδα τού Εμφυλίου και τόσοι παραμένουν ακόμα και σήμερα.
Όλοι οι υπόλοιποι "νεοφώτιστοι" αποτελούν το χρήσιμο "φόντο", για να λειτουργεί ο σχεδιασμός. Όπως, για παράδειγμα, οι ίδιοι και οι ίδιοι λιγοστοί ομοφυλόφιλοι διοργανώνουν ΟΛΕΣ τις GAY Parade σε ΟΛΗ την Ελλάδα, περιμένοντας τα αφελή χαϊβάνια να συμμετάσχουν, έτσι συνέβαινε πάντα και με το ΚΚΕ. Έχει και το ΚΚΕ τους δικούς του μόνιμους "Βαλιανάτους", που είναι επαγγελματίες κομμουνιστές και όλοι οι υπόλοιποι είναι απλοί "περαστικοί". Οι ίδιοι και οι ίδιοι λιγοστοί ΚΚΕδες ήταν πάντα οι μόνιμοι "πρωταγωνιστές" στις κομματικές εκδηλώσεις και οι υπόλοιποι ένα εφήμερο εναλλασσόμενο "φόντο". Μεταξύ τους αυτοί οι "επαγγελματίες" μοιράζονται τα μεροκάματα του χαφιεδισμού. Στην πλειοψηφία τους σταθερά μισαλλόδοξοι, μισέλληνες και στην πραγματικότητα μισάνθρωποι. Μισούν τους πάντες. Μισούν όχι μόνον τους μη-κομμουνιστές πολίτες, αλλά μισούν ακόμα κι αυτούς που "υιοθέτησαν" υποτίθεται την ιδεολογία τους. Μισούν αυτούς που ήρθαν κι έφυγαν και μισούν κι αυτούς που ήρθαν και ήθελαν να μείνουν. Κυρίως όμως μισούν όλους όσους μπορούν να διεκδικήσουν μεροκάματο στον Περισσό.
Οι ροπαλοφόροι, οι οποίοι πρόσφατα "προστάτευσαν" τους προδότες πολιτικούς στη διάρκεια της ψήφισης του Μνημονίου, είναι μια φυσική συνέχεια μιας σκληρής συμμορίας. Ως πρόσωπα οι περισσότεροι από αυτούς είναι φυσικά εγγόνια εγκληματιών τού Εμφυλίου και είναι επίσης φυσικά παιδιά χαφιέδων τής Χούντας. Αν μπορούσε κάποιος να εξασφαλίσει πρόσβαση στο payroll τού ΚΚΕ, θα έβλεπε να επαναλαμβάνονται μέσα στον χρόνο τα ίδια ονόματα. Οι περισσότεροι δηλαδή "διαδηλωτές" ΚΚΕδες είναι επαγγελματίες κομμουνιστές υπό την έννοια ότι αυτό είναι το βασικό βιοποριστικό τους μέσο. Δεν είναι απλοί πολίτες, οι οποίοι αφιλοκερδώς αγωνίζονται γι' αυτά τα οποία πιστεύουν ...Είναι επαγγελματίες, οι οποίοι πληρώνονται με το "κομμάτι" τη δραστηριοποίησή τους. Σε πέντε διαδηλώσεις θα πάει ο "σύντροφος"; ...για πέντε θα πληρωθεί. Θα απουσιάσει αδικαιολόγητα σε κάποιες; ...Θα του κάνουν παρατήρηση οι προϊστάμενοι ...Κανονικός εργαζόμενος ο χαφιές.
Ο "πυρήνας" αυτός ποτέ δεν "σπάει" από τους νεοπροσύλητους. Ο νεοκομμουνιστής τού Πανεπιστημίου, είτε παραμείνει τέτοιος είτε όχι, δεν θα μπει στο "κύκλωμα" αυτό ..."Τα εύκολα χαρτζιλίκια είναι για τα "δικά" μας παιδιά". Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι υποτίθεται κατηγορούν τον νεποτισμό, είναι οι λάτρεις του μέσα στους σκοτεινούς διαδρόμους τού Περισσού. Πώς έλεγε ο Χαρίλαος; ..."Ο γιος τού Πέτρου να πάρει καμιά δουλειά". Δεν τον ενδιέφερε να σταματήσει η Διαπλοκή. Τον ενδιέφερε να μπει κι ένας "δικός" του άνθρωπος σ' αυτήν ...Τα παιδιά τους να βολεύονται ανάλογα με τη θέση τους στο κόμμα ...Ο γιος τού αρχιχαφιέ Πέτρου να πάρει καμιά δουλειά και ο γιος τού απλού χαφιέ Θανάση να πάρει κανένα χαρτζιλίκι. Για τους άλλους δεν περισσεύει τίποτε. Αν πεις και καμιά κουβέντα, θα σε πουν και "αναθεωρητή" και "οπορτουνιστή". Αυτό είναι το "κύκλωμα" τού "πυρήνα" τού ΚΚΕ, της Πανσπουδαστικής ή του ΠΑΜΕ, που πάντα εμφανίζεται στους δρόμους με τη "φορεσιά" που βολεύει το παρακράτος.
Περί αυτού πρόκειται. Το ΚΚΕ το χρησιμοποιεί η πολιτική ηγεσία, για να ασκεί την εξουσία της με τον αυθαίρετο τρόπο που τη βολεύει. Όλος ο χειρισμός, που αφορά το ΚΚΕ και το μέγεθός του, γίνεται καθαρά με προπαγανδιστικά μέσα, τα οποία μεγεθύνουν τη δύναμή του και με μοναδικό στόχο να τρομοκρατείται ο λαός, προκειμένου να εκβιάζεται και να μην αντιδρά ...Μιλάμε για τακτική ανίκητη. Αυτή η προπαγάνδα νίκησε ακόμα και το αήττητο ΕΑΜ ...Οι χαφιέδες με την προπαγάνδα κατάφεραν αυτό, το οποίο δεν κατάφεραν οι στρατιώτες των ΝΑΖΙ ...Το θηριώδες ΕΑΜ των εκατομμυρίων Ελλήνων αγωνιστών με μερικά τρυκ τού πεζοδρομίου το εμφάνισαν σαν "κομμουνιστικό". Την πιο μαζική συλλογική δράση των Ελλήνων τού προηγούμενου αιώνα την εμφάνισαν σαν κομμουνιστική. Την πιο πατριωτική οργάνωση των Ελλήνων την παρέδωσαν λεία στους προδότες τού Στάλιν.
Τι έκαναν για να καταφέρουν τους στόχους τους; Οι ίδιοι οι κομμουνιστές, από κοινού με τους δωσίλογους, οργάνωσαν - την άνευ λόγου και αιτίας - μεγαλειώδη συγκέντρωση νίκης τού ΕΑΜ στην Αθήνα και οι ίδιοι έφεραν από το Νταχάου τον άκαπνο Ζαχαριάδη, για να τον επιβάλουν ως κεντρικό ομιλητή. Αυτό ήταν το ζητούμενο της συγκέντρωσης και αυτό έγινε, για να τους βοηθήσει να πετύχουν τον στόχο τους, που ήταν η δυσφήμιση του ΕΑΜ. Πέταξαν μια "κουράδα" σε μια καθαρή "πισίνα" και τη μετέτρεψαν σε "βόθρο" ...Αυτό ήταν. Η προπαγάνδα τρόμαξε όλους τους Έλληνες. Ξαφνικά οι κομμουνιστές στο μυαλό των Ελλήνων έγιναν "εκατομμύρια" ...Τρόμος στα καφενεία. Έβγαιναν και οι κομμουνιστές στους δρόμους και "δούλευαν" τους αφελείς, όπως τους δουλεύει σήμερα ο Βαλιανάτος, αμφισβητώντας τον ανδρισμό τους.
Έτσι την "πάτησαν" οι Έλληνες από τους ολιγάριθμους κομμουνιστές και μπήκαν στον μεταπολεμικό φασισμό ...Απόλυτο φασισμό, ο οποίος εκφράζεται από πολιτικές τύπου Καραμανλισμού, κατά τον οποίο οι χαφιέδες βρίσκονταν έξω από τα σπίτια των πολιτών και απειλούσαν τους πάντες. Οτιδήποτε κι αν έλεγες, που δεν συμφωνούσε με την εξουσία, ήταν αρκετό για να σου δώσει την "ετικέτα" τού κομμουνιστή και μετά έμπλεκες όσο δεν φαντάζεσαι. Ούτε κατά προσέγγιση δεν μπορούμε να υπολογίσουμε πόσοι φουκαράδες απειλήθηκαν ή εκβιάστηκαν από τον χαφιέ τής γειτονιάς με την απειλή τής "ετικέτας" τού κομμουνιστή ..."Ετικέτα", η οποία θα ακολουθούσε και τα παιδιά τους, άσχετα αν αυτά δεν γνώριζαν το παραμικρό. Οι μόνοι που το διασκέδαζαν ήταν οι κομμουνιστές, γιατί από εκεί έβγαινε το μεροκάματο. Ο βρεγμένος δεν φοβάται μην τον βρέξεις ...Ο βρεγμένος, όμως, είναι ο καλύτερος για να απειλείς με νερά τους στεγνούς.
"Τόσο κορόιδα είναι οι Έλληνες;", θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης ...Δυστυχώς τόσο κορόιδα πιάστηκαν, αλλά, αν αυτό παρηγορεί κάποιους, να πούμε πως δεν ήταν και οι μόνοι. Ο κανόνας ήταν ότι την "πάτησαν" όλοι οι λαοί με τους κομμουνιστές και οι Έλληνες σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσαν εξαίρεση στον θλιβερό αυτόν κανόνα. Κράτη μεγαλύτερα και λαοί πολυπληθέστεροι έπεσαν θύματα αυτής της πονηρής τακτικής με τους ίδιους και πάλι ανθρώπους. Ακόμα και οι ίδιες οι ΗΠΑ έπεσαν θύματα του κομμουνισμού ...και πάλι βέβαια με τόσους λίγους "ιδεολόγους". "Είναι δυνατόν;", θα πει κάποιος ..."Πότε έπεσαν οι ΗΠΑ θύματα του κομμουνισμού"; ...Κι όμως ...Είχαν και οι ΗΠΑ τον "βουβό" εμφύλιό τους και ο λαός τους υπέφερε απ' αυτόν ...Είχαν κι αυτοί την "αντικομμουνιστική" και "ναζιστική" περίοδό τους.
Οι ίδιες οι ΗΠΑ "βυθίστηκαν" στον φασισμό, εξαιτίας μιας ανάλογης κατάστασης με τα ίδια ακριβώς δεδομένα. Ο ίδιος ο αμερικανικός λαός έπεσε θύμα αυτής της κατάστασης. Ο Μακαρθισμός δεν διέφερε σε τίποτε από τον Καραμανλισμό. Η εποχή του "Ερυθρού Τρόμου" (Red Scare) στοίχειωσε στην κυριολεξία τις ΗΠΑ και διήρκησε από τα τέλη τής δεκαετίας τού 1940 έως τα τέλη τής δεκαετίας τού 1950. Πώς δημιουργήθηκε αυτό το τεράστιο φαινόμενο, το οποίο ταλαιπώρησε τόσο πολύ έναν τόσο τεράστιο λαό; Υπήρχαν κομμουνιστές στις ΗΠΑ, που να είναι τόσοι σε αριθμό, ώστε να τρομοκρατούν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων; Υπήρχαν τόσοι "λύκοι", που να απειλούν ένα τόσο μεγάλο "κοπάδι"; Υπήρχαν σε τέτοιον βαθμό, που να δικαιολογούν διώξεις και κυνήγι "μαγισσών";...
...Δεν υπήρχαν, αλλά αυτό - όπως είδαμε πιο πάνω - δεν απασχολεί ιδιαίτερα την προπαγάνδα. Με ελάχιστους ανθρώπους κατόρθωσαν κάποιοι και τρομοκράτησαν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων ...Με απολύτως ελάχιστους. Αυτά δεν τα λέμε εμείς ...αυτά τα λένε τα ιστορικά στοιχεία ...Τα αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι κομμουνιστές των ΗΠΑ στις "εκθέσεις" που έκαναν για την ορθή λειτουργία τού κόμματος. Στις τεράστιες ΗΠΑ - και την εποχή που καλλιεργούνταν σε ολόκληρο τον κόσμο ο κομμουνιστικός φόβος - οι κομμουνιστές, οι οποίοι τις τρομοκρατούσαν, ήταν όλοι κι όλοι 12 χιλιάδες ..."Δώδεκα χιλιάδες", για να το γράψουμε κι ολογράφως. Αυτό το λέει ντιρεκτίβα τής Κομιντέρν, που ενοχλείται από την "πολυδιάσπαση" των λίγων αυτών κομμουνιστών και τους δίνει εντολή να συγχωνευτούν. Αυτό έγινε τον Μάιο του 1921 και άρα με τον κομμουνισμό στα "καλύτερά" του ...Κι όμως ...με τους λίγους αυτούς χαφιέδες οι ΗΠΑ μετά από λίγα χρόνια βίωσαν τον φασισμό τού Μακαρθισμού.
Όμως, τα ακόμα πιο ύποπτα είναι άλλα. Κατά "σύμπτωση" ΟΛΟΙ σχεδόν οι κομμουνιστές των ΗΠΑ ήταν Εβραίοι. Είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν παναμερικανικά "συνέδρια" και να μην μπορούν να εμφανίσουν εισηγητή, ο οποίος να ανήκει σε κάποια άλλη εθνότητα. Είχαν φτάσει στο σημείο - σύμφωνα με τον καθηγητή Kevin Macdonald στο γνωστό του βιβλίο “The Culture of Critique” - να προσλαμβάνουν εθνικούς (gentiles), προκειμένου να αποκρύψουν την έκταση της εβραϊκής κυριαρχίας (Klehr 1978, 40, Rothman & Lichter 1982, 99). Υπάρχουν μαρτυρίες ότι πολλοί εθνικοί τής εργατικής τάξης είχαν προσληφθεί, για να "διαφοροποιήσουν" την εθνοτική σύνθεση του κόμματος.
Αυτά δεν τα λέμε εμείς, που κάποιοι μπορεί να μας βάλουν την "ετικέτα" τού ρατσιστή ή του αντισιωνιστή ...Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι Εβραίοι ερευνητές. Ένας από αυτούς είναι ο συγγραφέας Arthur Liebman, ο οποίος στο “Jews and the Left”, που έγραψε το 1979, καταδεικνύει με βεβαιότητα πως όλα τα κομμουνιστικά (ή "σοσιαλιστικά") κινήματα, τα οποία αναπτύχθηκαν μέσα στην αμερικανική κοινωνία - -την οποία εν τέλει μεταμόρφωσαν ή παραμόρφωσαν - , προήλθαν από Εβραίους μετανάστες, οι οποίοι ήρθαν από το “Pale of Settlement” ("Όρια Εγκατάστασης", η περιοχή της αυτοκρατορικής Ρωσίας, όπου ήταν αναγκασμένοι να ζουν όλοι οι Εβραίοι).
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Αμερικής (Communist Party USA ή CPUSA) ιδρύθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1919 από τον C.E. Ruthenberg (Εβραίος τής Γερμανίας, όπως ο Μαρξ ή η Λούξεμπουργκ) ...Τον Ruthenberg, του οποίου το μουμιοποιημένο πτώμα βρίσκεται στο μαυσωλείο όπου βρίσκεται η μούμια του Λένιν! Αυτός είχε την ηγεσία τού κόμματος, την οποία μοιραζόταν με τον επίσης εβραϊκής καταγωγής Jay Lovestone (κανονικό όνομα Jacob Liebstein). Οι μόνοι "ανταγωνιστές" τους στον χώρο ήταν μια άλλη φράξια, η οποία εμφανιζόταν ως Κομμουνιστικό Κόμμα Αμερικής κάτω από την ηγεσία των Nicholas I. Hourwich (γιου του οικονομολόγου και "ακτιβιστή" Isaac Aronovich Hourwich) και Alexander Bittelman (Berdychiv) -  καί οι δύο εβραϊκής καταγωγής.
Όταν τα δύο αυτά κόμματα - υπό τις εντολές της Κομιντέρν - συγχωνεύτηκαν, δεν αριθμούσαν πάνω από 12.000 μέλη. Από αυτά τα μέλη τού νεοσυσταθέντος κόμματος μόνον το 5% των μελών του μιλούσαν την αγγλική ως μητρική τους γλώσσα. Γι' αυτόν τον λόγο μιλήσαμε παραπάνω για "παρηγοριά". Η Ελλάδα δυστυχώς δεν ήταν η μόνη που έπεσε θύμα αυτού του οργανωμένου εγκλήματος της πιο φονικής συμμορίας που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Ολόκληρες ΗΠΑ, με εκατοντάδες εκατομμύρια πολιτών και "θρησκεία" τους τον άκρατο καπιταλισμό, βίωσαν συνθήκες απόλυτου φασισμού από ένα φόβητρο κάποιων λίγων χιλιάδων Εβραίων. Ολόκληρη κοινωνία άλλαξε την καθημερινότητά της και ανέχθηκε τη βία της εξουσίας, εξαιτίας μερικών βρομιάρηδων. Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο κοντά ήταν ο Καραμανλισμός με τον Μακαρθισμό; ...Πόσο κοντά στον Καραμανλισμό ήταν ο αμείλικτος διώκτης των κομμουνιστών στις ΗΠΑ Έντγκαρ Χούβερ; ...Ο "σκληρός" Έντγκαρ, που τα βράδια έβαζε το κόκκινο φουστάνι, που τον έκανε να μοιάζει "πυρκαγιά".
Το "μεγάλο κόλπο" τού κομμουνισμού
Παρακολουθώντας κάποιος την "πορεία" ανάπτυξης του κομμουνισμού, εύκολα βγάζει κάποια πολύ βασικά συμπεράσματα: ...Όλα τα κομμουνιστικά κόμματα σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο στελεχώνονταν και ελέγχονταν από Εβραίους. Ό,τι ήταν ο Λένιν στη Ρωσία ή ο Ruthenberg στις ΗΠΑ, ήταν ο Μπεναρόγια, για παράδειγμα, στην Ελλάδα. Αν ακολουθήσεις τα "νήματα" που κινούσαν τα κόμματα αυτά, εύκολα παρακάμπτεις τη Σοβιετική Ένωση και "φτάνεις" στους τοκογλύφους, που ίδρυσαν την Ένωση αυτήν ...Στους τοκογλύφους τής Wall Street. Τα αιώνια αφεντικά τού κομμουνισμού και όλων των κομμουνιστικών κομμάτων είναι οι παππούδες αυτών, οι οποίοι σήμερα κουνάνε το "δάκτυλο" στην Ελλάδα ...Οι φυσικοί πρόγονοι των σημερινών Ρότσιλντ, Τρισέ, Στρος Καν ή Μπλανκφάιν.


Για να διευκολύνουμε τη "ροή" τού κειμένου, θα πούμε - έστω και "επί τροχάδην" - ορισμένα βασικά πράγματα περί κομμουνισμού. Ζούμε σε μια εποχή, όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και ελάχιστα είναι πλέον τα πραγματικά μυστικά αυτού του κόσμου. Σχεδόν τα πάντα έχουν αποκαλυφθεί και είναι πολύ εύκολο για τον αναγνώστη να "παρακολουθήσει" - και βεβαίως να "ελέγξει" - τους συλλογισμούς μας. Σήμερα είναι πλέον αποδεδειγμένο - και όχι προϊόν συνωμοσιολογίας - ότι η κομμουνιστική θεωρία ήταν καθαρά εβραϊκό "πρότζεκτ" ...Ήταν μια επί πληρωμή "παραγγελία" Εβραίων σε Εβραίους ...Οι Εβραίοι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης πλήρωσαν στην κυριολεξία τον Μαρξ, για να τους "σκαρώσει" μια ιδεολογία στα μέτρα τους ...Μια ιδεολογία, την οποία θα τη χρησιμοποιούσαν ως μέσον, για να επιτύχουν πολύ μεγάλους και φιλόδοξους σχεδιασμούς. Στη συνέχεια θα αναλάμβαναν να "ταΐζουν" τους κομμουνιστές δήθεν ιδεολόγους και δήθεν επαναστάτες τής Ευρώπης...
...Πληρωμένα από τους Εβραίους τοκογλύφους ήταν τα τεμπελόσκυλα των εβραϊκών γκέτο, που έβγαιναν από αυτά και σκορπίζονταν στις κοινωνίες, παριστάνοντας τους "ιδεολόγους" κομμουνιστές. Γιατί; ...Γιατί βόλευε τα αφεντικά τους ...Τα αφεντικά, που από μόνα τους είχαν δημιουργήσει την "απειλή" και ταυτόχρονα πουλούσαν και τις "λύσεις". Είχαν επινοήσει μια τρομερή θανατηφόρα και κολλητική πολιτική "πανούκλα" και πουλούσαν και το "εμβόλιό" της.  Ελέγχοντας απολύτως τη δράση, μπορούσαν να ελέγχουν και την αντίδραση. Ελέγχοντας τη δράση, μπορούσαν να "πουλάνε" τεχνογνωσία για την εξουδετέρωσή της σε εκείνους που διαχειρίζονταν την αντίδραση.
Απλά πράγματα. Όταν ελέγχεις τους κομμουνιστές - και άρα την "απειλή" που αυτοί εκφράζουν - εύκολα "πουλάς" "συνταγές" νίκης στον Καραμανλισμό ή στον Μακαρθισμό. Στην πραγματικότητα εσύ τους δημιουργείς τους φασίστες και τους εκμεταλλεύεσαι, εφόσον στην περίπτωση αυτήν ολόκληρο το κύκλωμα της εξουσίας βολεύεται από τον φασισμό τους. "Δώρο" κάνεις δηλαδή στους φασίστες, "στήνοντας" τον κομμουνισμό απέναντί τους. Δώρο τους κάνεις, δίνοντάς τους σοβαρό άλλοθι να εκμεταλλεύονται και οι ίδιοι την εξουσία χωρίς αντίδραση ..."Δώρο" έκαναν οι Εβραίοι στους εξουσιαστές όλων των κρατών, χρησιμοποιώντας το "φόβητρο" των ιδιόκτητων κομμουνιστικών κομμάτων. Ο Καραμανλής ή ο Χούβερ ήταν οι "σκληροί διώκτες" του κομμουνισμού στις χώρες τους, αλλά οι Εβραίοι, οι οποίοι ήταν τα αφεντικά των κομμουνιστών, τους εκβίαζαν για χίλιους λόγους και έσβησαν στην κυριολεξία τα πούρα τους στους κώλους τους.
Χωρίς να εμβαθύνουμε καθόλου - εφόσον υπάρχουν άλλα κείμενά μας επάνω στο θέμα αυτό - , θα πούμε το εξής: Ο Κομμουνισμός και ο Ναζισμός, που τον τελευταίο αιώνα ταλαιπώρησαν την ανθρωπότητα και της "κόστισαν" πάνω από 200 εκατομμύρια νεκρούς, ήταν μια τεχνητή "παγίδα" ...Ήταν το "colpo grosso" των Εβραίων τοκογλύφων, για να "κατακτήσουν" τον κόσμο. Με τον κομμουνισμό δημιούργησαν τον αντικομμουνισμό - που είναι ο ναζισμός - και με τον τρόπο αυτόν δημιούργησαν δύο "θηρία". Αυτό, δηλαδή, που τα υπόλοιπα κράτη βίωσαν ως "Καραμανλισμό" ή "Μακαρθισμό" κλπ., στη Γερμανία ήταν ο Ναζισμός και στην Ιταλία ο Φασισμός. Όλα αυτά τα φαινόμενα, δηλαδή, είχαν την ίδια "καταγωγή" και οι Εβραίοι ρύθμιζαν τις "εντάσεις" τους ανάλογα με τα συμφέροντά τους.
Οι Εβραίοι ήταν αυτοί, που με βάση τις ανάγκες τού σχεδιασμού τους αποφάσιζαν πού θα δώσουν τη μέγιστη "ένταση", σε ποιο "άκρο" και για ποιον λόγο. Τις απόλυτες "εντάσεις" των άκρων τις έδωσαν στη Ρωσία και στη Γερμανία, γιατί αυτές ήταν που ήθελαν να τις χρησιμοποιήσουν με οριακό τρόπο, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τα σχέδιά τους. Στη Ρωσία πήγαν στο "τέρμα" την "ένταση" του Κομμουνισμού και στη Γερμανία έκαναν το ίδιο με τους ίδιους μηχανισμούς και "τέρμα" την "ένταση" του Ναζισμού, που είναι ένας απλός αντικομμουνισμός. Όταν μπορείς να καθορίζεις την ένταση και τη βία τής κομμουνιστικής δράσης, μπορείς εύκολα να καθορίζεις και την ένταση και τη βία τής αντίδρασής της. Όταν "αμολάς" όλο το κατακάθι τής κοινωνίας στους γερμανικούς δρόμους να "απειλεί" τους νοικοκυραίους, εύκολα γεμίζεις τις μπυραρίες των αγραμμάτων με αγράμματους "σωτήρες" τής Δημοκρατίας.
Εύκολο σχέδιο και απλό. Το "τέρμα" τής "έντασης" δημιούργησε τα δύο γνωστά "θηρία" τού τελευταίου αιώνα. Με το "θηρίο" τού ναζισμού ισοπέδωσαν την Ευρώπη, προκειμένου να τη μετατρέψουν σε μια "αποικία" χρέους - μέσω της δήθεν χρηματοδότησης της ανοικοδόμησής της - και με το "θηρίο" τού κομμουνισμού δημιούργησαν το φόβητρο της Σοβιετικής Ένωσης, ώστε αυτοί οι δανειολήπτες να μην τολμάνε ν' αμφισβητήσουν τους δανειστές τους ...Τόσο απλά. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πλήρωσαν τον Μαρξ, για να δημιουργήσει τη "μάστιγα" του κομμουνισμού, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πλήρωσαν τον Χίτλερ και τον Λένιν, για να δημιουργήσουν τα συστήματα εκείνα, τα οποία θα είχαν ως "ειδικότητά" τους είτε να επιβάλουν στον κόσμο τον κομμουνισμό είτε να τον σταματήσουν ..."Μισθωμένοι" εξειδικευμένοι ρολίστες, που είχαν αναλάβει συγκεκριμένους ρόλους.
Με την ίδια κομμουνιστική θεωρία, δηλαδή, δημιουργήθηκαν τόσο το κομμουνιστικό θηρίο τής ΕΣΣΔ όσο και το αντικομμουνιστικό θηρίο τής ναζιστικής Γερμανίας. ...Όλα "στημένα" ...Με χρήματα των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ, των Σιφ, των Βάρμπουργκ, των Βάντερλιπ, των Μόργκαν κλπ., χρηματοδοτήθηκε όχι μόνον ο "στοχαστής" Μαρξ, αλλά και οι μεγάλοι δικτάτορες των θηρίων ...Ο Λένιν και ο Χίτλερ. Οι ίδιοι άνθρωποι τα μεθόδευαν όλα και όλοι ελέγχονταν από την ίδια τοκογλυφική "συμμορία". Οι πιο ισχυροί και διάσημοι παράγοντες του κομμουνισμού ήταν Εβραίοι και δρούσαν με εβραϊκές χρηματοδοτήσεις.
Η δράση τους, ακόμα κι όταν έφερνε "διαφορετικά" αποτελέσματα, εξυπηρετούσε πάντα τον ίδιο σχεδιασμό. Στη Ρωσία κατέλαβαν με τη βία το κράτος, για να δημιουργήσουν πάνω σε διαφορετικούς λαούς τη Σοβιετική Ένωση, η οποία θα αποτελούσε το "φόβητρο" της μεταπολεμικής εποχής. Εβραίος ήταν ο αρχηγός τής Δικτατορίας τού Προλεταριάτου Λένιν και Εβραίοι ήταν οι επικεφαλής των "μοχλών" της Δικτατορίας αυτής. Εβραίος ήταν ο Τρότσκι, ο οποίος, ως αρχηγός τού "Κόκκινου Στρατού", απειλούσε κατά κύριο λόγο τον ρωσικό λαό και μετά όλους τους άλλους. Εβραίος ήταν και ο Γιάγκοντα - ο επονομαζόμενος Εβραίος Χίτλερ - , που, ως αρχηγός τής NKVD απειλούσε κατά κύριο λόγο τη ρωσική κοινωνία και μετά όλους τους άλλους. Αυτό ήταν το "θηρίο" που "κατασκεύασαν", για να τρομοκρατούν την Ευρώπη.
Πριν όμως οι "ψωριάρηδες" του προλεταριάτου φτάσουν σε σημείο να μπορούν να τρομοκρατήσουν την Ευρώπη, έπρεπε να τη "χτυπήσουν" σε τέτοιον βαθμό, που να τη βρουν εξασθενημένη και ανήμπορη ν' αντιδράσει. Γι' αυτόν τον λόγο εντός τής Ευρώπης οι Εβραίοι έκαναν μια διαφορετικού τύπου προετοιμασία ανάλογα με τις ανάγκες τού σχεδιασμού. Μια τέτοια ειδικού τύπου προετοιμασία έγινε - όπως είπαμε πιο πάνω - στη Γερμανία. Οι Εβραίοι έκαναν στον γερμανικό κόσμο τα αντίστοιχα πράγματα με αυτά που έκαναν εις βάρος των Ρώσων, απλά με διαφορετικό σκοπό. Εκεί με τη βία τους δεν ανέτρεψαν την εξουσία, αλλά την απείλησαν πολύ σκληρά. Με αυτήν την απειλή είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα "φόβητρο" της Δημοκρατίας, για να "γεννηθεί" ο Χίτλερ και μαζί του η Γερμανία ...Για να "γεννηθεί" ο "προστάτης" τής Δημοκρατίας ..."Προστάτης" με τη λογική των φασιστών, και άρα ο "νταβατζής" της. Η προβοκατόρικη δράση των Εβραίων κομμουνιστών τής Γερμανίας "γέννησε" τον ναζισμό και βέβαια την ίδια τη "Γερμανία" με τη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα ...Δεν υπήρχε "Γερμανία" πριν τον Χίτλερ και τους κομμουνιστές.
Η Γερμανία, την οποία γνωρίζουμε εμείς οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι, είναι η Δημοκρατία τής Βαϊμάρης και είναι ένα απολύτως τεχνητό δημιούργημα με νομική υπόσταση ιδιωτικής εταιρείας, το οποίο ανήκει κυριολεκτικά στους Εβραίους δημιουργούς της. Ένα δημιούργημα, το οποίο "γεφυρώνει" μεγαλύτερα "χάσματα" μεταξύ διαφορετικών λαών ακόμα και από αυτά που "γεφύρωνε" η χαώδης Σοβιετική Ένωση των άπειρων λαών. Οι Γερμανοί, μέχρι να πραγματοποιηθεί - ερήμην τους—η "δημιουργία" αυτή, ήταν κατά κύριο λόγο χωρισμένοι σε Προτεστάντες Πρώσους και σε Καθολικούς Βαυαρούς. Ήταν τόσο μεγάλες και τόσο καθοριστικές οι διαφορές μεταξύ τους, που λίγα χρόνια πριν τη Βαϊμάρη και τον Χίτλερ κανένας δεν θα πίστευε ότι αυτοί οι λαοί - οι οποίοι επί αιώνες πολεμούσαν μεταξύ τους - θα μπορούσαν να συνυπάρξουν εντός ενός ενιαίου κράτους. Περισσότερα κοινά έχουν οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι μεταξύ τους απ' ό,τι οι Πρώσοι με τους Βαυαρούς. Πιο πολλή σχέση έχουν οι Ουζμπέκοι με τους Λιθουανούς απ' ότι οι Αλσατοί με τους Σάξονες.
Για όλους αυτούς τους λόγους μπορούμε να πούμε με απόλυτη ασφάλεια ότι ο γερμανικός λαός είναι ο χειρότερος λαός στην ανθρώπινη ιστορία. Αυτό δεν το λέμε με καμία διάθεση ρατσισμού. Αυτό το λέμε, γιατί αυτό προκύπτει ως συμπέρασμα από τα στοιχεία που τον αφορούν. Στην κυριολεξία ο λαός αυτός "κατασκευάστηκε" από τους Εβραίους, για να τους εξυπηρετεί. Ένας λαός-"Φρανγκενστάιν", ο οποίος προέκυψε από ένα "κόψε-ράψε" διαφορετικών λαών. Με "κομμάτια" διαφορετικών λαών έφτιαξαν έναν λαό-"τέρας" ...Με "κομμάτια" απολύτως διαφορετικά, τα οποία μπορούσαν να "ραφτούν" μόνον πάνω στο απλό "πατρόν" τού συμφέροντος. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε εδώ και έναν αιώνα ...Ένα γερμανικό "μουλάρι", που "κουβαλάει" τους σιωνιστές και τις άρρωστες φιλοδοξίες τους και το οποίο ενίοτε γίνεται ένας γιγαντόσωμος "μπράβος", που "κλωτσάει", για να τους προστατεύει.
Αυτός είναι ο ρόλος και η "αποστολή" τού σύγχρονου γερμανικού λαού ...Ένας λαός πειθήνιος και υποταγμένος στα εβραϊκά αφεντικά του, που, τις λίγες φορές που αντιδρά, είναι για να μεταδώσει τη δική του δυστυχία και στους γύρω του ...Ένας λαός με πολλές "αναπηρίες", που χαίρεται με τους "τραυματισμούς" των υπολοίπων ...Ένας λαός απολύτως κομπλεξικός, ο οποίος νιώθει ότι είναι ζωντανός μόνον όταν γύρω του υπάρχει "θάνατος" ...Ένας λαός δυστυχισμένος, ο οποίος αντλεί ευχαρίστηση από τη δυστυχία των άλλων ...Το ιδανικό "ακροατήριο" για τους δολοφόνους των λαών, όταν στη διεθνή "αρένα" γίνεται "ανθρωποσφαγή". Τις περισσότερες φορές είναι εκείνοι, οι οποίοι χαίρονται όταν το "δάκτυλο" του "αυτοκράτορα" δείχνει τον θάνατο κάποιου λαού ...Οι πιο εύκολοι υποστηρικτές των διεθνών εγκληματιών ...Ένας λαός, ο οποίος ικανοποιεί αφάνταστα τα αφεντικά του, εφόσον αυτά με τη βοήθειά του "τιμωρούν" τους λαούς.
Το τραγικό για τους Γερμανούς είναι ότι τίποτε δεν έγινε εν κρυπτώ ...Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια τους και κανένας δεν μπόρεσε να αντιδράσει ...Έβλεπαν τι γινόταν και ήταν "ναρκωμένοι". Όλοι γνώριζαν τη θεωρία τής "πισώπλατης μαχαιριάς" και κανένας δεν μπορούσε να τη διαχειριστεί. Όλοι μιλούσαν για την Dolchstoßlegende, αλλά αυτό δεν τους βοήθησε πουθενά. Μπροστά στη "μούρη" των Γερμανών τους "δούλεψαν" οι Εβραίοι ...Μπροστά στα μάτια τους οι Εβραίοι, μέσω των κομμουνιστών, τους οδήγησαν στην ήττα τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος τους διέλυσε.
Μπροστά στα μάτια τους οι σιωνιστές τοκογλύφοι έδιναν την "παράσταση" με τη Λούξεμπουργκ και τον Χίτλερ. Χωρίς την παραμικρή αντίσταση τους "τσουβάλιασαν" και τους έχωσαν μέσα στη βρόμικη "σακούλα" που λέγεται Γερμανία ...της Βαϊμάρης. Σαν αβγό "καθάρισαν" τον Κάιζερ των Πρώσων, χωρίς να αντιδράσει κανένας ...Ούτε καν ο ίδιος.  Από τότε τους έχουν "αιχμαλωτισμένους",  εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες τους. Επένδυσαν στον συμφεροντολογισμό των Πρώσων, δίνοντάς τους λεία τη Βαυαρία, και με τη βοήθειά τους τα "κατάπιαν" όλα εύκολα.
Όλα αυτά είναι πρωτοφανή φαινόμενα στην παγκόσμια ιστορία. Τέτοιο "κόψε-ράψε" λαών δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό καθιστά τους Γερμανούς με διαφορά τον απόλυτα χειρότερο λαό στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Είναι ο μόνος λαός στην ιστορία που "γεννήθηκε" από άλλο λαό μόνο και μόνο για να τον υπηρετεί. Ακόμα και οι τελευταίοι "Μάο-Μάο" τής ζούγκλας είναι καλύτεροι από τους Γερμανούς γιατί απλά είναι "Μάο-Μάο" από μόνοι τους. Δεν τους "δημιούργησαν" κάποιοι ξένοι σε ένα γραφείο και αυτοί να το γιορτάζουν με υπερηφάνεια, επειδή τους έδωσαν νέο όνομα και μερικά ακριβά "καθρεφτάκια".
 Αυτό έκαναν οι Γερμανοί. Από συμφέρον, και για να μην χάσουν το "καθρεφτάκι" τής βιομηχανίας, ανέχτηκαν τα πάντα και γιορτάζουν την εθνική "υπερηφάνειά" τους, ενώ είναι μόνος λαός στον κόσμο που γεννήθηκε μέσα σε συγκεκριμένα γραφεία, σε συγκεκριμένο χρόνο και από συγκεκριμένους ξένους ανθρώπους. Γεννήθηκε ως λαός ερήμην των πληθυσμών που θα τον συνέθεταν και από έναν άλλον λαό, για να τον εξυπηρετεί στις φιλοδοξίες του. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε στο παρελθόν κι ούτε πρόκειται ποτέ να ξαναγίνει. Ακόμα και η περίπτωση της Σοβιετικής Ένωσης είναι light περίπτωση μπροστά στη Γερμανία. Ποτέ οι λαοί τής Σοβιετικής Ένωσης δεν "παραμυθιάστηκαν" σε βαθμό τέτοιο, που να πιστεύουν ότι αποτελούν Σοβιετικό "έθνος". Διατηρούσαν τις εθνικότητές τους και γνώριζαν τα όρια στα οποία κινούνταν οι ίδιοι μέσα στη χαοτική Σοβιετική Ένωση. Οι Γερμανοί, αντίθετα, και με μόνο εφόδιο τη γερμανοφωνία τους - και ίσως και την ποδοσφαιρική τους "Nationalmanschaft" - μπερδεύτηκαν...
...Μπερδεύτηκαν, γιατί ιδρύθηκαν από συμφεροντολόγους για να εξυπηρετούν συμφέροντα και στο τέλος έγιναν κι αυτοί ίδιοι με τους ιδρυτές τους, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν μεταξύ τους μέσα σε μια κοινή "πλατφόρμα". Τα συμφέροντα και μόνον διατηρούν τους Πρώσους μαζί με τους Βαυαρούς. Αυτός ο λαός υπάρχει και κινείται από ένα και μοναδικό "ελατήριο" ...Το "ελατήριο" του συμφέροντος ..."Εμείς οι "Γερμανοί" να είμαστε ενωμένοι, για να εκμεταλλευτούμε ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους" ..."Εμείς οι "Γερμανοί" να παραμείνουμε ενωμένοι, για να μειωθεί το βάρος της τιμωρίας, όταν ΟΛΟΙ θα θέλουν να μας τιμωρήσουν". Αυτό είναι ΟΛΟ κι ΟΛΟ το "μοτέρ" που "κινεί" την ενιαία Γερμανία. Αυτό την καθιστά ένα ιδιόκτητο κρατικό "τέρας", το οποίο δεν μπορεί να παράγει τίποτε εκτός από βία και αίμα ...Ένα "τέρας", το οποίο κινείται μόνιμα στα άκρα ...Ένα "τέρας", το οποίο, εξαιτίας τής μονοδιάστατης λειτουργίας του, είτε θα χτυπάει ανελέητα όλους τους άλλους είτε θα ζητάει έλεος απ’ όλους τους άλλους.
Λογικό είναι αυτό, γιατί το συμφέρον δεν μπορεί να παράγει τίποτε άλλο παρά βία και συγνώμες. Η κάθε επιτυχία τής βίας "φέρνει" νέα βία και επειδή αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται επ’ άπειρον, σε κάποια στιγμή θα έρθει και η αποτυχία και άρα και η υποχρεωτική συγνώμη, για να συνεχίσει να επιβιώνει αυτός ο οποίος απέτυχε. Αυτό είναι όλο κι όλο το μοτίβο τής γερμανικής λειτουργίας. Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να παράγει πολιτισμό. Δεν μπορεί να παράγει τέχνη. Δεν μπορεί να παράγει φιλοσοφία. Δεν μπορεί να παράγει καμία νέα τάση σε κανέναν τομέα. Δεν μπορεί να παράγει ούτε καν μόδα. Ας ψάξει κάποιος να δει τι πνευματικό έργο "παρήγαγε" η τεράστια Γερμανία στον έναν αιώνα τής ύπαρξής της. Να βρει κάτι, που, εκτός από την οικονομία, να δικαιολογεί την "υψηλή" της θέση στην ευρωπαϊκή κοινωνία. Ό,τι "υψηλό" αφορά τον πολιτισμό των γερμανόφωνων πληθυσμών, αφορά την προ "Γερμανίας" περίοδο ...Αφορά τους Βαυαρούς, τους Σάξονες ή τους Πρώσους ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Η σύγχρονη Γερμανία, η οποία υφίσταται από την εποχή τής Δημοκρατίας τής Βαϊμάρης και εντεύθεν δεν παρήγαγε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ απολύτως και σε κανένα επίπεδο. "Παράγει" ανθρώπινα σκουπίδια τύπου Χίτλερ, Μέγκελε, Κολ, Σρέντερ, Μέρκελ, Σόιμπλε ή Σουλτς ..."Στείρα" και απολύτως "ανάπηρη", γιατί απλούστατα αποτελεί μη φυσικό δημιούργημα. Η "στειρότητά" της, δηλαδή, έχει την εξήγησή της και δεν οφείλεται σε μυστηριώδη "ελαττώματα" της γερμανικής φυλής. Η φιλοσοφία, η τέχνη, ο πολιτισμός ή ακόμα και η μόδα βοηθάνε τον άνθρωπο. Αποτελούν "βήματα", μέσω των οποίων "εκφράζεται" ελεύθερα ο άνθρωπος. Όμως, η ελεύθερη "έκφραση" ενοχλεί τα αφεντικά, και η Γερμανία έχει αφεντικά. Πώς μπορεί να επιτραπεί στον γερμανικό λαό να εκφραστεί ελεύθερα, όταν αυτά τα οποία θα εκφράσει μπορεί να απειλήσουν τα αφεντικά τής Γερμανίας;
Γι' αυτόν τον λόγο στη Γερμανία υπάρχει πολύ σκληρός έλεγχος σε όλους τους χώρους της πνευματικής δημιουργίας. Οι Εβραίοι "φιλτράρουν" τα πάντα πριν φτάσουν αυτά σε μεγάλα "ακροατήρια" και άρα πριν γίνουν επικίνδυνα για τους ίδιους. Μέσα στο γερμανικό κράτος - και εις γνώση των "υπερήφανων" Γερμανών - οι Εβραίοι μόνοι τους αποφασίζουν τι είναι ανεκτό και τι όχι. Μόνοι τους αποφασίζουν τι είναι πολιτικά ή πνευματικά ή πολιτισμικά "ορθό" και τι δεν είναι. Απειλούν, εκφοβίζουν ή εκβιάζουν τον οποιονδήποτε Γερμανό μπορεί να θεωρήσουν ότι τους απειλεί. Αρκεί μια λάθος κουβέντα και μπορεί να καταστραφεί μια καλή καριέρα. Άνθρωποι απολύονται από τις εργασίες τους ή στιγματίζονται κοινωνικά αν πουν ακόμα και τα προφανή. Άνθρωποι τρομοκρατούνται ακόμα κι αν απλά παρευρίσκονται σε χώρους όπου άλλοι μιλάνε "αιρετικά".
Ασκείται τόσο έντονη και συνεχής λογοκρισία, που θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τη Γερμανία τής Βαϊμάρης ένα "Άουσβιτς" πολυτελείας για τους σκεπτόμενους Γερμανούς ...Ένα "Άουσβιτς", όπου ισχύει ό,τι και στο αυθεντικό ..."Arbeit macht frei". Μόνον μέσω της ταπεινής εργασίας επιτρέπεται να "απελευθερωθούν" οι Γερμανοί ...Τα υπόλοιπα και "ανώτερα" είναι μόνον για τους Εβραίους. Οι Γερμανοί μόνον να εργάζονται όσο θέλουν μπορούν ...και μόνον οι Εβραίοι μπορούν να μιλούν όσο θέλουν. Στην ισχυρότερη Γερμανία τής μεταπολεμικής εποχής ο νομπελίστας Γκίντερ Γκρας δεν πέθανε ούτε ευτυχής ούτε περήφανος για την πατρίδα του. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχής στη Γερμανία αν είσαι στοιχειωδώς σκεπτόμενο άτομο. Τι απομένει λοιπόν στη Γερμανία να βάλει ως "μερίδιό" της στο παγκόσμιο star system προσώπων και αξιών; ...Το χαφιεδαριό τής εξουσίας και κανέναν ποδοσφαιριστή ...γιατί, ως γνωστόν, το ποδόσφαιρο δεν έβλαψε ποτέ και καμία εξουσία. Ίσα-ίσα που αποτελεί την πιο πετυχημένη "φάμπρικά" της ...Μέρκελ και Μπεκενμπάουερ, και πολύ είναι.
Από εκεί και πέρα όλες οι εταιρείες, οι οποίες "εκφράζουν" το γερμανικό "μεγαλείο" και δίνουν μια "ψευδαίσθηση" γερμανικής "αξίας", "δημιουργικότητας" ή "οργανωτικότητας", είναι απλά απάτες. Όλες αυτές οι εταιρείες είναι ναζιστικής προέλευσης και στο σύνολό τους χρηματοδοτούμενες αποκλειστικά από εβραϊκά κεφάλαια. Αναπτύχθηκαν στον ύψιστο βαθμό, γιατί απλά η τεχνολογία απαιτεί μόνον χρήματα για ν' αποκτηθεί και ν' αναπτυχθεί, και αυτά στην περίπτωση της Γερμανίας υπήρχαν άφθονα. Αναπτύχθηκαν εύκολα, όπως εύκολα μέσα σε μία δεκαετία μετατράπηκε σε υπερδύναμη παραγωγής η Νότια Κορέα, τη στιγμή που δεν διαφέρει σε τίποτε ο λαός της από τον "καθυστερημένο" λαό τής Βόρειας Κορέας. Όπως δεν μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι οι Κορεάτες ξεχώρισαν από τους ομοίους τους εξαιτίας κάποιας "ειδικής" τους αξίας, έτσι συμβαίνει και με τη Γερμανία. 
Το περίφημο γερμανικό "θαύμα" είναι ένας γυαλιστερός "τσίγκος", ο οποίος πληρώθηκε από τους Εβραίους και η συμμετοχή των Γερμανών σε αυτό ήταν η ελάχιστη. Οι εταιρείες αυτές, οι οποίες δίνουν τη "γυαλάδα" στον "τσίγκο" αυτό, ήταν όλες τους ναζιστικής προέλευσης. Είναι εταιρείες των οποίων ο φυσικός "προσανατολισμός" είχε πάντα ως στόχο να εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο τα πολιτικά συμφέροντα των "αφεντικών" τους και όχι μόνον τα οικονομικά συμφέροντα των υποτιθέμενων ιδιοκτητών τους. Γι' αυτόν τον λόγο - και στο σύνολό τους - είναι συνδεδεμένες απ' ευθείας με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και τον Σιωνισμό. Εγκληματίες Πολέμου ήταν οι ιδιοκτήτες τους και πάντα λογοδοτούσαν στους "χρηματοδότες" τους. Siemens, BAYER, BASF, Mercedes, BOSS, Volkswagen, Audi, BMW, Thyssen, Lufthansa, Hochtief κλπ., ιδρύθηκαν και γιγαντώθηκαν στην περίοδο της Βαϊμάρης και από τον Χίτλερ ...Ακόμα και η Lidl είναι εταιρεία εκείνου του σχεδιασμού.
Η Γερμανική Ένωση, η οποία "μάτωσε" την Ευρώπη με δύο Παγκόσμιους Πόλεμους, είναι καθαρά εβραϊκό δημιούργημα και "ΑΔΕΡΦΗ" τής εξίσου δολοφονικής και στείρας Σοβιετικής Ένωσης. Δημιουργήθηκε και ανήκει στους ίδιους ανθρώπους. Είναι πραγματικά "αδερφή" τής "Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών", εφόσον δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους πάνω στο ίδιο "χαοτικό" νομικό πλαίσιο ως "Ένωση Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών". Γι' αυτόν τον λόγο κι αυτή η "τεχνητή" Γερμανία διασπάστηκε εύκολα - και χωρίς καμία αντίδραση - μετά τα εγκλήματά της. Αυτοί, οι οποίοι τη δημιούργησαν, ήταν οι ίδιοι που τη διέσπασαν μετά την προβλεπόμενη "ήττα" της.
Διασπάστηκε με τη λογική που κάποιος εγκληματίας αποσυναρμολογεί το όπλο του, προκειμένου να καθησυχάσει τα θύματά του και ν' αποφύγει κάποιες συνέπειες των εγκλημάτων του. Αυτό ακριβώς έγινε το '45 με τη διάσπαση της "τεχνητής" Γερμανίας. Οι ιδιοκτήτες της - και προκειμένου να καθησυχάσουν τους Ευρωπαίους και να εκτονώσουν την οργή τους και το πάθος τους για εκδίκηση - την "αποσυναρμολόγησαν". Αυτό το έκαναν και για τον επιπλέον λόγο τής δημιουργίας ενός νομικού "άλλοθι", προκειμένου να μην αποζημιώσουν τα θύματά τους. Όταν το 1990 συνέβη η Επανένωση, στην πραγματικότητα "ξανασυναρμολογήθηκε" το "όπλο" των Εβραίων και όπως "είδαμε" όλοι μέσα σε λίγα χρόνια "ξαναπυροβόλησε" την Ευρώπη, και χωρίς βέβαια ακόμα να έχει αποζημιώσει κανένα από τα προηγούμενα θύματά της.
Μέσα σε λιγότερο από έναν αιώνα αυτή η σιωνιστικής ιδιοκτησίας Γερμανία έχει καταστρέψει την Ευρώπη τρεις φορές. Αν αποζημίωνε κανονικά τα θύματά της η Γερμανία, θα έπρεπε οι Γερμανοί - οι οποίοι σήμερα φοβούνται μην τυχόν και δεν πληρώσουν τα χρέη τους οι "τεμπέληδες" Έλληνες - , να εργάζονται τους επόμενους δύο αιώνες για να καλύψουν τις αποζημιώσεις. Δυστυχώς όμως για τα θύματά τους οι Γερμανοί έχουν καλά "αφεντικά" ...Στην κυριολεξία "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει". Οι ίδιοι, που τους βάζουν να εγκληματούν εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών, είναι οι ίδιοι που τους "χαρίζουν" και τις αποζημιώσεις. Οι σιωνιστές τής Wall Street τους βάζουν να εγκληματούν και οι ΗΠΑ δήθεν τους "χαρίζουν" τα χρέη. Τα κράτη-θύματα του γερμανικού φασισμού, που κυβερνώνται από δωσίλογους Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες, είναι τα πρώτα που τρέχουν να "χαρίσουν" τις αποζημιώσεις αυτές.
Αυτό, το οποίο έχει σημασία - για να συνεχίσουμε την ανάλυσή μας - είναι ότι με τον κομμουνισμό και τον ναζισμό οι Εβραίοι τοκογλύφοι της Wall Street είχαν βρει τον ιδανικό τρόπο να ασκούν ιμπεριαλισμό από τα "παρασκήνια" της εξουσίας. Μπορούσαν να κρύβονται πίσω από την αμερικανική ιδιότητα και να ελέγχουν τα "πιόνια" στη διεθνή σκακιέρα. Οι λαοί θα "έβλεπαν" μόνον μέχρι το αμερικανικό "παραβάν" και θα εξαντλούσαν την αγωνιστικότητά τους με έναν ανώφελο "αντιαμερικανισμό", εφόσον δεν μπορούσαν να δουν "πίσω" από την "κουρτίνα" τους πραγματικούς φονιάδες των λαών. Οι σιωνιστές, με πραγματικούς υπαλλήλους τους, όπως ο Ρούσβελτ, μπορούσαν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος όποιου ήθελαν.
Αυτό ήταν το μυστικό τού ιμπεριαλισμού τους και γι' αυτόν τον λόγο επιβίωσαν ως ιμπεριαλιστές. Είχαν δημιουργήσει την "αρρώστια" και πουλούσαν το "αντίδοτο". Οι ίδιοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τον φασισμό, ήταν εκείνοι που χρηματοδοτούσαν τον φασιστικό αντιφασισμό. Με τον τρόπο αυτόν έμπαιναν σε όλα τα κράτη τόσο με τους "καλούς" όσο και με τους "κακούς", εξασφαλίζοντας την προστασία των πάντων. Είχαν δημιουργήσει ένα "σφυρί" και έναν "άκμονα", όπου ανάμεσά τους είχαν σκοπό να "τσακίσουν" όλα τα έθνη. Το κομμουνιστικό "σφυρί" το είχαν στα δικά τους χέρια και τον "άκμονα" απλά τον παρέδωσαν στα ναζιστικά χαϊβάνια. Μπορούσαν να απειλούν τους πάντες με πόλεμο και τον καθένα ξεχωριστά με εμφύλιο. Έχοντας οι Εβραίοι δημιουργήσει τα δύο βασικά "εργαλεία" τους, προσπάθησαν και τελικά κατάφεραν να παγιδεύσουν τους λαούς. Με τον "άρρωστο" κομμουνισμό μπόρεσαν να "διαβρώσουν" το σύνολο των ευρωπαϊκών κρατών, προκειμένου να τα "μαλακώσουν", για να τα "τσακίσουν" εύκολα με τα "εργαλεία" τους.
Ο κομμουνισμός ήταν το μεγάλο τους πλεονέκτημα, γιατί μέσω αυτού κατόρθωναν και έμπαιναν μέσα σε όλα τα κράτη ως θρησκευτικού τύπου "δόγμα", το οποίο απαιτούσε υπακοή και υποσχόταν "σωτηρία" στους "πιστούς" του, παρακάμπτοντας την αντίσταση των πραγματικών θρησκευτικών δογμάτων. Έμπαιναν μέσα στα κράτη - με τον τρόπο που μπαίνουν οι μολυσματικοί "ιοί" - με σκοπό να διχάσουν τις κοινωνίες, προκειμένου να τις εξασθενίσουν, για να μπορέσουν να τις ελέγξουν. Έμπαιναν μέσα στα κράτη υποσχόμενοι τα πάντα σε όσους τους αποδείκνυαν εμπράκτως - μέσω προδοσιών και χαφιεδισμών - ότι μισούν τις πατρίδες τους και τους λαούς τους ...Σε όσους υποτάσσονταν απόλυτα σε "πατερούληδες", αδιαφορώντας αν ήταν ομοεθνείς τους ή αλλοδαποί. Μέσα από τα δίκτυα των πορνείων και των χαμαιτυπείων, τα οποία παραδοσιακά έλεγχαν οι Εβραίοι επί αιώνες, "ξεχύθηκε" ο μολυσματικός κομμουνισμός στην Ευρώπη. Όλα τα κομμουνιστικά-σοσιαλιστικά κόμματα ιδρύθηκαν από Εβραίους, οι οποίοι, όπως συνήθιζαν, κατοικοέδρευαν στα πορνεία ...Αυτοί "ψάρευαν" οπαδούς και συνεργάτες στα θολά "νερά" τού κοινωνικού "περιθωρίου" τού κάθε κράτους.
...Τεμπέληδες, παπατζήδες, τοκογλύφοι, πόρνες, προαγωγοί, μαχαιροβγάλτες, σακάτηδες, ασχημάνθρωποι, ήταν οι "θεμελιωτές" τού πανευρωπαϊκού κομμουνισμού ...Ο "αφρός" τής κοινωνίας ...Οι "απόκληροι" της κοινωνίας, οι οποίοι δεν είχαν μεγάλους ενδοιασμούς να την προδώσουν, εφόσον οι περισσότεροι απ' αυτούς ήδη τη μισούσαν. Η ποιότητα αυτής της κοινωνικής "χαβούζας" τού κομμουνισμού ήταν εκείνη που όρισε και καθόρισε και την ποιότητα του ναζισμού, ο οποίος ήταν το "είδωλό" του. Η ποιότητα των κομμουνιστών, δηλαδή, ήταν εκείνη που καθόρισε και την ποιότητα των αντικομμουνιστών ΝΑΖΙ. Υποχρεωτικά σκουπίδι θα ήταν ο Χίτλερ, γιατί εξ' αρχής ήταν το "είδωλο" ενός σκουπιδιού σαν τη Λούξεμπουργκ ...Δεν μπορεί δηλαδή να "καθρεπτίζεται" ο Κουασιμόδος και να εμφανίζεται ως "είδωλό" του ο Άδωνης.
Οι εγκληματίες αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι απειλούσαν τη Δημοκρατία, ήταν εκείνοι, που έστησαν απέναντί τους τούς εγκληματίες εκείνους, οι οποίοι θα αναλάμβαναν την προστασία της. Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Αυτά τα λένε και οι ίδιοι οι Εβραίοι, εφόσον δεν είναι όλοι οι Εβραίοι σιωνιστές
Αυτό το κόλπο των Εβραίων "κόστισε" στην ανθρωπότητα πάνω από 200.000.000 νεκρούς ..."Διακόσια εκατομμύρια", για όσους μπορεί να υπέθεσαν ότι κάναμε λάθος στα μηδενικά ...Τόσο κόστισε το "κόλπο" των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ και των διαφόρων Σόρος.

And the Oscar goes...
...στο "Ολοκαύτωμα"
Πολύ κουβέντα έγινε, γίνεται και θα γίνεται πάντα για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Παντού οι Εβραίοι τρέχουν να στήσουν - με τα χρήματα των άλλων βέβαια, λόγω DNA - τα μνημεία εκείνα, τα οποία δεν θα επιτρέπουν στους λαούς να "ξεχάσουν" το έγκλημα αυτό. Εμείς δεν θα περιγράψουμε στο κείμενο αυτό την άποψή μας για το Ολοκαύτωμα. Εμείς απευθυνόμαστε στην εξυπνάδα και τη λογική τού αναγνώστη, για να δημιουργήσει αυτός μόνος του τη δική του άποψη.
Πόσες πιθανότητες έχει το Ολοκαύτωμα να μην είναι απάτη με βάση τα ήδη υπάρχοντα κι αναμφισβήτητα ιστορικά στοιχεία; Γιατί μιλάμε για απάτη; ...Γιατί, κατ' αρχήν μιλάμε για τους μεγαλύτερους παραγωγούς "ψευδαισθήσεων" στον κόσμο ...Μιλάμε για τους πιο διάσημους παραγωγούς τού Χόλυγουντ ...Μιλάμε για τους κάτοχους των πιο πολλών Oscar υποκριτικής, σεναρίου και σκηνοθεσίας ...Μιλάμε για τους πιο διάσημους παραγωγούς "εικονικής πραγματικότητας" στην ανθρώπινη ιστορία ...και, για να το κάνουμε ακόμα πιο ρεαλιστικό, μιλάμε για τους μεγαλύτερους απατεώνες τής ανθρώπινης ιστορίας ...και ως γνωστόν η ζωή τις περισσότερες φορές ξεπερνά τον κινηματογράφο.
Από πού να ξεκινήσει κάποιος και πού να τελειώσει. Αρκεί και μόνον να σκεφτεί ότι ο ίδιος ο ιδρυτής τού σιωνισμού, ο Χερτζλ, ήταν εκείνος, ο οποίος πίστευε πάντα ότι ΜΟΝΟΝ οι διωγμοί μπορούν να συντηρήσουν τους Εβραίους και όπως αποδείχθηκε μέσα στον χρόνο είχε δίκιο τελικά ...Οι σκληροί διωγμοί μπορούν πράγματι να διατηρούν τον Εβραϊσμό δυνατό και υγιή. Η ίδια η ηγεσία των Εβραίων, δηλαδή, επεδίωκε τους διωγμούς των Εβραίων για λόγους εθνικής αναζωογόνησης και βέβαια επιβίωσης. Αν σε αυτήν την "ανάγκη" τής ηγεσίας των σιωνιστών Εβραίων προσθέσει κάποιος και το αναμφισβήτητο πλέον ιστορικό στοιχείο ότι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης τού υποτίθεται μεγαλύτερου διώκτη των Εβραίων, του Χίτλερ, ήταν ο Εβραίος Ροκφέλερ και μαζί του και ο Ρότσιλντ, τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει; Ρωτάμε λοιπόν εμείς τους καλοπροαίρετους -  για να μην φανούμε κακοπροαίρετοι οι ίδιοι: Τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κάποιος από τα δύο αυτά απλά στοιχεία, τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα ιστορικά στοιχεία;
Σε ένα έθνος, λοιπόν, στο οποίο από την εποχή τού Καϊάφα τα πάντα "ζυγίζονται" με βάση το συμφέρον, δεν χρειάζεται να σκεφτεί κάποιος πολύ βαθιά, για ν' ανακαλύψει τα "μυστήριά" του. Ένας λαός, ο οποίος από το ιερατείο του μαθαίνει και εκπαιδεύεται να ανέχεται τη θανάτωση δικών του ανθρώπων για να ..."κερδίσει το Έθνος", δεν έχει πρόβλημα ν' αποδεχθεί έναν διωγμό δικών του ανθρώπων, για να "πετύχει" το ίδιο έθνος τούς στόχους του. Αυτά έλεγε ο Καϊάφας και τα ίδια έλεγε και ο όμοιός του ο Χερτζλ. Οι ίδιοι άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι με την ίδια λογική σκότωσαν τον αδερφό τους Χριστό, ήταν εκείνοι που διοργάνωσαν και τους διωγμούς των σύγχρονων αδερφών τους. Για να διατηρήσουν ή να επεκτείνουν προνόμια, πλούτη κι εξουσία, έκαναν το πρώτο έγκλημα ...και για τους ίδιους λόγους έκαναν και το δεύτερο έγκλημα ...Απλά μετά "κλαίνε", γιατί αυτό επιβάλει το σενάριο.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο δηλωμένος σιωνιστής Σπίλμπεργκ - της γνωστής προπαγανδιστικής ταινίας "Λίστα του Σίντλερ" - είναι ομοεθνής, ομοϊδεάτης και μάλλον "συνάδελφος" του Χερτζλ. Όπως φαίνεται αποτελεί εθνικό τους "άθλημα" η σκηνοθεσία και η δημιουργία εικονικής πραγματικότητας. Γιατί όμως μιλάμε για "σκηνοθεσία" και άρα για μια "παράσταση" δυστυχίας; ...Γιατί υπάρχουν πράγματα που αφορούν το "Ολοκαύτωμα" και τα οποία δεν εξηγούνται με την απλή λογική. Πολλά χρήματα "έπεσαν" στους Εβραίους μετά την "καταστροφή" ...Πάρα πολλά χρήματα.  Ποτέ και κανένας άλλος κατεστραμμένος λαός δεν "πέτυχε" τόσα πολλά πράγματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Υπάρχει ένα ανεξήγητο και τεράστιο "άλμα" επιτυχίας, αν σκεφτεί κάποιος ότι το εβραϊκό έθνος μέχρι το 1940 ήταν ένα από τα πιο φτωχά έθνη τού κόσμου. Από την "Έξοδο" της Αιγύπτου μέχρι το 1940 αυτό το έθνος ήταν μόνιμα "καθηλωμένο" στην "ουρά" τής ανθρωπότητας ...Στα "κυβικά" των γύφτων και των αθιγγάνων βρίσκονταν επί αιώνες ...Μόνον με αυτούς συναγωνίζονταν μέσα στις κοινωνίες, κι αυτό όχι πάντα με επιτυχία.
Ό,τι αρρώστια υπήρχε - είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά - μέσα στις κοινωνίες, μέσα από τα εβραϊκό "γκέτο" ξεπηδούσε. Σήμερα το έθνος αυτό είναι μακράν το πιο "επιτυχημένο" και αυτήν του την "επιτυχία" την οφείλει στο Ολοκαύτωμα ...και, αυτό είναι κάτι, το οποίο οδηγεί εύκολα σε κάποια συμπεράσματα. Πόσο εύκολα; ...Όσο εύκολο είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να διεκδικείς κέρδη επενδύσεων, χωρίς να επενδύεις. Πόσο μάλλον να περιμένεις μεγάλα κέρδη χωρίς μεγάλα ρίσκα και χωρίς μεγάλες επενδύσεις. Ακόμα και στο "λαχείο" να θέλεις να κερδίσεις, θα πρέπει πρώτα να το αγοράσεις και άρα να ξοδευτείς ...Τόσο εύκολα είναι τα πράγματα που αφορούν το "Ολοκαύτωμα".
 Αν το "Ολοκαύτωμα" το αντιμετωπίσεις ως "επένδυση", θα δεις με άλλο μάτι τα κέρδη των Εβραίων και μόνον τότε θα τα θεωρήσεις φυσιολογικά. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι τόσο εύκολη η εξαγωγή σωστών συμπερασμάτων, που δεν αφήνει ούτε ένα κενό στην κατανόηση του ζητήματος του "Ολοκαυτώματος". Τόσο εύκολη, που τρομάζει αυτούς που το δρομολόγησαν. Τόσο εύκολη, που, προκειμένου να σταματήσουν να "εξάγονται" τέτοια συμπεράσματα, απαγορεύουν με τους πιο αυστηρούς νόμους τη μελέτη του και την έρευνά του. Υπάρχει έστω ένα ψήγμα λογικής σε μια τέτοια απαγόρευση; Ποιο πραγματικό θύμα θα απαγόρευε δια ροπάλου την έρευνα των επιστημόνων και των ερευνητών για τα εγκλήματα και τους εγκληματίες τού ναζισμού; ...Πόσο απαραίτητο είναι σε αυτήν την περίπτωση να πούμε εμείς την άποψή μας για το Ολοκαύτωμα;...
...Εμείς, το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε στο κείμενο αυτό περί των στρατοπέδων συγκέντρωσης, είναι εκείνο το οποίο είπαμε και για τους "διωγμούς" των κομμουνιστών από τον γέρο Παπανδρέου: ...Αποτελεί απλά μια άλλη προσέγγιση στο θέμα που αφορά στη διαχείριση πληθυσμών μέσω των οργανωμένων αυτών στρατοπέδων ...Μια διαχείριση, η οποία είχε ως βασικό στόχο να προστατευτεί ένας πληθυσμός με βαρύ ποινικό "μητρώο" μέσα σε έναν κόσμο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή "μάτωνε" και ο οποίος δεν τους συμπαθούσε ...Μια διαχείριση, η οποία είχε ως στόχο να μετατρέψει όλους τους Εβραίους μαζικά σε συνένοχους των τοκογλύφων σιωνιστών και να καλλιεργήσει οργανωμένα μια κοινή εβραϊκή "συμπεριφορά", η οποία μονίμως θα τους απέδιδε κέρδη και βέβαια μια συλλογική άμυνα απέναντι στην οποιαδήποτε απειλή ή αμφισβήτηση ...Μια διαχείριση, η οποία θα επέτρεπε στους ισχυρούς τού σιωνισμού να κάνουν "πακέτο" τους κοινούς Εβραίους και να τους κατανείμουν οργανωμένα εκεί όπου ο σιωνιστικός σχεδιασμός θα είχε ανάγκη από δικό τους ανθρώπινο δυναμικό.
Και πάλι δεν λέμε τίποτε παράξενο. Κάποιοι κατά τη διάρκεια του πολέμου συγκέντρωσαν τους Εβραίους σε σχετικά ασφαλείς τοποθεσίες, για να τους διαχειριστούν μεταπολεμικά κατά βούληση. "Ασφαλείς τοποθεσίες, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης;" ...θα έλεγε κάποιος καλοπροαίρετος ...Βεβαίως και ασφαλείς, γιατί τα πάντα κρίνονται στον χρόνο κατά τον οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα αυτά και όχι στον χρόνο κατά τον οποίο αυτά αναλύονται. Ένα ξερό κομμάτι ψωμί, αν το δώσεις σήμερα σε έναν άνθρωπο, είναι σαν να τον κοροϊδεύεις, δίνοντάς του ένα σκουπίδι. Το ίδιο κομμάτι ψωμί ήταν "θησαυρός" τις ημέρες που πέθαιναν οι άνθρωποι στους δρόμους από την πείνα. Σε έναν κόσμο όπου γινόταν ανθρωποσφαγή με πάνω από εκατό εκατομμύρια νεκρούς, βεβαίως και ήταν ασφαλή τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ...Πολύ ασφαλή. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και τον κομμουνιστή Ζαχαριάδη - και για τη δική του ασφάλεια - σε αυτά τα ασφαλή στρατόπεδα συγκέντρωσης τον είχαν "αποθηκεύσει".
Σε έναν κόσμο όπου θα μπορούσε κάποιος να πεθάνει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, είτε από σφαίρα είτε από πείνα, δεν ήταν κι άσχημα που για τους εκλεκτούς στα στρατόπεδα δεν έπεφταν σφαίρες και υπήρχε πάντα ένα σίγουρο πιάτο φαγητό. Πλήθος πολύτιμων για τους Εβραίους ανθρώπων είχε "αποθηκευτεί" σε αυτά τα στρατόπεδα. Ας ψάξει κάποιος τους "συγκάτοικους" του Ζαχαριάδη στο Νταχάου και θα τους βρει. Το αδιαμφισβήτητο θανατικό των στρατοπέδων δεν ανατρέπει αυτό το οποίο ισχυριζόμαστε. Έχει κι αυτό την εξήγησή του και βεβαίως τη λογική του. Υπήρχαν αθώοι νεκροί για τους λόγους που όλοι γνωρίζουν - επειδή αυτό βόλευε τους σχεδιαστές τους στην "έξωθεν" εικόνα τους - και υπήρχαν επίσης νεκροί, επειδή απλά οι άνθρωποι πεθαίνουν και κάποιοι θα πέθαιναν ούτως ή άλλως ...είτε μέσα είτε έξω από τα "σύρματα".
Όταν δίνεις μια "παράσταση" θανάτου για να θησαυρίσεις, σε βολεύουν ΟΛΟΙ οι θάνατοι για όποιον λόγο κι αν αυτοί συμβαίνουν. Το κόστος των στρατοπέδων σε εβραϊκές ζωές ήταν ένα "κόστος", το οποίο οι δικές τους ηγεσίες το αποφάσισαν. Οι χρηματοδοτούμενοι από τους Εβραίους ΝΑΖΙ ήταν απλά αυτοί, οι οποίοι δέχθηκαν να τους "χρεωθούν" ...Οι ίδιοι οι Εβραίοι όμως ήταν εκείνοι, οι οποίοι αποφάσισαν ότι "συμφέρει" να πεθάνουν κάποιοι ομοεθνείς τους για την κολοσσιαία μεταπολεμική "κονόμα" ...Μια "κονόμα", την οποία εκ των υστέρων όλοι εμείς αντιλαμβανόμαστε πως ήταν μεγαλύτερη ακόμα κι απ' αυτήν που φαντάζονταν και οι ίδιοι οι σχεδιαστές τού Ολοκαυτώματος.
Αυτό το "Ολοκαύτωμα", όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος εκ των υστέρων, ήταν απολύτως απαραίτητο για τους σιωνιστές. Ήταν απαραίτητο, γιατί ο εγκληματικός ρόλος τού εβραϊκού παράγοντα στο μακελειό τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν τόσο προκλητικός και εμφανής, που σίγουρα οι Εβραίοι χρειάζονταν ένα συλλογικό "άλλοθι", για να μπορέσουν να ξεφύγουν από τη μήνη και την εκδικητικότητα των λαών που έπεσαν θύματά τους. Η παρουσία τους στην τεράστια αυτή ανθρωποσφαγή ήταν τόσο ορατή από τους λαούς που, χωρίς μια πρωτοφανούς εντάσεως διεθνή "πλύση εγκεφάλου" των λαών, δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν σε κανένα κράτος.
Αποτελούσε κοινό μυστικό στη Γερμανία, τη Ρωσία ή τη Βρετανία ότι οι Εβραίοι συνδέονταν με τα πιο αιμοσταγή "κτήνη" τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Τόσο τον Χίτλερ όσο και τον Λένιν στην εξουσία τούς ανέβασαν οι Εβραίοι, είτε με τις χρηματοδοτήσεις τους είτε με τις "κομμουνιστικές" τους δράσεις ...Οι Εβραίοι είχαν μεγάλη ανάγκη το "Ολοκαύτωμα", για να μπορέσουν μέσα σε λίγα χρόνια να "επανέλθουν" στις κοινωνίες τις οποίες πρόδωσαν σαν άμωμοι και άσπιλοι ...Είχαν ανάγκη να δημιουργήσουν το μεταπολεμικό τους "αφήγημα" - για να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τη σημερινή πολιτική ορολογία - ...Έπρεπε να επινοήσουν οι ίδιοι το "αφήγημά" εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε να εμφανιστούν σαν αμέτοχοι και άρα αθώοι του αίματος του πολέμου. Το είχαν ανάγκη, για να παρουσιαστούν σαν τα μεγάλα θύματα και οι αδικημένοι τής κοινωνίας. Δεν γινόταν διαφορετικά.
Είχαν ανάγκη ένα τόσο "εκκωφαντικό" γεγονός, γιατί δεν ήταν εύκολο να παρουσιαστούν ως θύματα του ολοκληρωτισμού εκείνοι, οι οποίοι αποδεδειγμένα στήριξαν με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους τον ολοκληρωτισμό.... σε όλες του τις μορφές. Ήταν γνωστό ότι έλεγχαν απόλυτα τόσο τη Γερμανία όσο και τη Ρωσία, που - εξαιτίας τους - ήταν οι μόνιμα αρνητικοί πρωταγωνιστές τής ιστορίας ...Εβραίοι έλεγχαν τις τράπεζες και όλα τα ΜΜΕ τής προπολεμικής Γερμανίας ...Εβραίοι ήταν οι πλούσιοι σε μια Γερμανία, την οποία μάστιζε η οικονομική κρίση. Τις ανάλογες ευθύνες είχαν και στη Ρωσία ...Εβραίος ήταν Jocob Yurovsky, ο οποίος εκτέλεσε τον Τσάρο ...Εβραίοι ήταν οι ιδρυτές τού Κόκκινου Στρατού ή της Κόκκινης KGB ...Εβραίοι είχαν δρομολογήσει τον "Μεγάλο Τρόμο" στη Ρωσία πολύ πριν ο Χίτλερ ξεκινήσει το "real estate" των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Τι θα πει "Μεγάλος Τρόμος"; ...Μαζικές εκκαθαρίσεις ανθρώπων με κριτήρια που βόλευαν αποκλειστικά τα εβραϊκά συμφέροντα. Εβραϊκά σκουπίδια των γκέτο  "ξεπάτωσαν" στην κυριολεξία τον μορφωμένο "ανθό" τής ρωσικής κοινωνίας. Τα κατακάθια τής κοινωνίας εκμεταλλεύτηκαν την κομμουνιστική εξουσία και ξεπάστρεψαν ό,τι ποιοτικό υπήρχε στη ρωσική κοινωνία, θεωρώντας το απειλή για τα σχέδιά τους. Η Ρωσία "ευνουχίστηκε" χωρίς κανένα έλεος. Εβραϊκά σκουπίδια σαν τον Στάλιν, τον Γιάγκοντα ή τον Γεζόφ, ασχολήθηκαν προσωπικά με αυτές τις εκκαθαρίσεις πολύ πριν ξεκινήσει ανάλογα εγκλήματα ο Χίτλερ ...ο οποίος μπροστά τους φαινόταν σαν καλοπροαίρετος πρόσκοπος.
Τα ίδια έκαναν οι ίδιοι άνθρωποι και στην Πολωνία με τη σφαγή τού Κατύν ...Κι εκεί οι στόχοι τους ήταν ίδιοι. Εξολόθρευσαν τον "ανθό" καί της πολωνικής κοινωνίας, προκειμένου να δρομολογήσουν την επόμενη ημέρα. Τα φανατικά σκουπίδια εξόντωσαν το "φιλέτο" τής πολωνικής αστικής τάξης, προκειμένου να επιβάλουν τον κομμουνισμό σ' αυτήν τη χώρα. Προφανώς γνώριζαν εκ των προτέρων την τελική έκβαση του "στημένου" Πολέμου και βιάζονταν να προετοιμάσουν την Πολωνία για την εύκολη εισαγωγή της στο Ανατολικό Μπλοκ.   
Για να δώσουν λοιπόν το μεταπολεμικό πλεονέκτημα στα κομμουνιστικά σκουπίδια των γκέτο τής Βαρσοβίας, "καθάρισαν" τον "ανθό" τού πολωνικού λαού. Όμως, τέτοιου είδους και μεγέθους εγκλήματα δεν μπορούν να μείνουν στο "σκοτάδι". Πολύ πριν τελειώσει ο Πόλεμος, οι Πολωνοί κατήγγειλαν τους Σοβιετικούς-Εβραίους Κομισάριους για το έγκλημα, αλλά ο έλεγχος της προπαγάνδας "φόρτωνε" αυτό το ανήκουστο και πρωτοφανές έγκλημα στον Χίτλερ. Δεκαετίες πέρασαν για να παραδεχθούν οι Σοβιετικοί (από τον Γκορμπατσόφ, όταν πλέον αυτό δεν είχε καμία αξία) - και χωρίς πλέον συνέπειες - το έγκλημα. Όπως αποδεικνύεται από τα αρχεία των ίδιων των Αμερικανών, οι Ρούζβελτ και Τσόρτσιλ γνώριζαν το έγκλημα του Κατύν από το 1943.
Στην κυριολεξία δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ λαός, ο οποίος να μην έχει υποστεί ζημιά εξαιτίας των Εβραίων. Πρόδωσαν τους πάντες. Ως έθνος χωρίς πατρίδα, πρόδωσαν αυτούς που τους φιλοξενούσαν. Γιατί όμως αναφερόμαστε στην έννοια της φιλοξενίας; ...Γιατί, όταν φιλοξενείς μια εθνική μειονότητα και αυτή σε προδίδει σε ξένους, είναι σαν να πιάνεις έναν φιλοξενούμενό σου στο δωμάτιο των παιδιών σου να επιχειρεί να τα βιάσει. Όλοι όσοι τους φιλοξένησαν προδόθηκαν απ' αυτούς και έπαθαν ζημιά απ' αυτούς ...ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου. Ακόμα και λαοί, οι οποίοι δεν τους γνώριζαν καν, έπαθαν ζημιές εξαιτίας τους. 60 εκατομμύρια νεκρούς θρήνησαν οι Κινέζοι εξαιτίας τού εβραϊκού κομμουνισμού, χωρίς καν να έχουν δει Εβραίο μπροστά τους. Όλα αυτά ήταν εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας και ως γνωστόν όπου υπάρχουν εγκλήματα υπάρχουν και εγκληματίες.
Επειδή αυτά ήταν γνωστά σε ΟΛΟΥΣ, ήταν επικίνδυνα για τους Εβραίους, οι οποίοι είχαν παντού "διασπορά". Ήταν αναμεμιγμένοι άμεσα σε τεράστια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πριν καν τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος κι αρχίσει η ανθρωπότητα να μετράει τις "πληγές" της. Φαντάζεται κάποιος ποια θα ήταν η θέση των εβραϊκών κοινοτήτων μετά το τέλος τού Πολέμου, αν δεν είχαν προφυλαχθεί από το αδιαφανές "παραβάν" τού Ολοκαυτώματος; ...Αν δεν είχαν εγκαίρως μετακινηθεί μακριά από τα "βλέμματα" των λαών; ...Αν δεν είχαν, μέσω της προπαγάνδας, "θυματοποιηθεί"; ...Θα τους έθαβαν ζωντανούς στα γκέτο ...ειδικά στις χώρες εκείνες, στις οποίες είχαν ενεργό ρόλο στην κομμουνιστική "πανούκλα".
Έπρεπε, για το "ξεκάρφωμα", να γίνει μια θεαματική προσπάθεια θυματοποίησής τους, ώστε να έχουν ένα στοιχειώδες "άλλοθι" την επομένη ημέρα τού Πολέμου, στον σχεδιασμό τού οποίου και οι ίδιοι πρωταγωνίστησαν. Ρωτάμε λοιπόν τον σκεπτόμενο αναγνώστη: Είχαν ή δεν είχαν ανάγκη την "υπερπαραγωγή" τού "Ολοκαυτώματος"; ...Βεβαίως και την είχαν και δεν χωράει καμία αμφιβολία περί αυτού. Τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης ήταν ένα καλό κόλπο ασφαλούς "αυτοτραυματισμού" για έναν "δολοφόνο" ορατό, ο οποίος αναζητούσε απεγνωσμένα "άλλοθι". Είχαν ανάγκη το άλλοθι" αυτοί, οι οποίοι, όταν ήταν "οπλισμένοι" με εξουσίες, τους εχθρούς τους ούτε καν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν τους πήγαιναν ...Τους εκτελούσαν στο "φτερό". Τους Πολωνούς στο Κατύν οι Εβραίοι κομισάριοι τούς φίμωναν με πριονίδι και τους πυροβολούσαν στο κεφάλι σαν άγρια ζώα. Την τσαρική οικογένεια την εκτέλεσαν χωρίς το παραμικρό έλεος.
Επιπλέον, οι σιωνιστές είχαν ανάγκη να "εφεύρουν" ένα Ολοκαύτωμα και για άλλους λόγους, πολύ πιο πρακτικούς. Έπρεπε οι σιωνιστές να το "εφεύρουν", για να δημιουργήσουν συνθήκες συνενοχής με όλον τον εβραϊκό πληθυσμό. Έπρεπε να το δρομολογήσουν, για να δικαιολογήσουν μια τεράστια ροή πλούτου από την κορυφή προς τη βάση τής συμμορίας. Πώς θα μοιράζονταν όλοι μαζί οι Εβραίοι - ως συμμορία - τη λεία τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς να προκαλούν; Με ποια δικαιολογία θα έπαιρναν το κατιτίς τους ΟΛΟΙ οι Εβραίοι πάνω από τα πτώματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων; Πώς θα δικαιολογούσαν αυτοί τον άμεσο πλουτισμό τους, όταν όλοι οι υπόλοιποι θα έκλαιγαν πάνω σε μνήματα; Δημιουργώντας και αναγνωρίζοντας χωρίς περιορισμούς "θύματα" διωγμών και "ολοκαυτωμάτων", δικαιολογούσαν ροή χρημάτων μέσω "αποζημιώσεων" ...Συλλήβδην γίνονταν οι αναγνωρίσεις και συλλήβδην δίνονταν οι αποζημιώσεις.
Μετά απ' όλα αυτά που είπαμε, χρειάζεται κάποιος να ψάξει, να αναλύσει ή να προβληματιστεί για τον λόγο που ακόμα και σήμερα δεν επιτρέπουν τη μελέτη και την ανάλυση του Ολοκαυτώματος; Εδώ αποδείχθηκε πως είναι απάτη η υπόθεση της Άννας Φρανκ κι αυτοί ούτε που νοιάζονται ...Δεν τους φτύνουν, "βρέχει" ...Οι εισπράξεις από το μουσείο να βγαίνουν. Χρειάζεται κάποιος να ψάξει, να αναλύσει ή να προβληματιστεί για τον λόγο που ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη κανένας λαός δεν συμπαραστάθηκε στους Εβραίους, οι οποίοι έπεφταν θύματα διωγμών; ...Μόνον ο Μπουτάρης δεν "καταλαβαίνει" τον λόγο που έγιναν όλα αυτά, αλλά κι αυτός, ως βενιζελικός κολεγιόπαιδας, μάλλον με το αζημίωτο κάνει πως δεν καταλαβαίνει.
Μέσα σ' αυτόν τον παγκόσμιο σχεδιασμό βρισκόταν και η Ελλάδα ...Το ίδιο ανύποπτη ως θύμα και εξίσου προδομένη με όλους τους υπόλοιπους ...Αλίμονο. Οι Εβραίοι δεν δίστασαν να κάνουν ζημιά σε τεράστιους πληθυσμιακά λαούς - όπως είναι οι Ρώσοι, οι Πρώσοι, οι Βαυαροί, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Πολωνοί αλλά και οι ίδιοι οι Αμερικανοί - , την Ελλάδα θα υπολόγιζαν; Ό,τι εγκληματικό, ύπουλο και πρόστυχο έκαναν παντού, το ίδιο έκαναν και στην Ελλάδα. Από τις πρώτες χώρες μάλιστα - λόγω Χανουκά και "Μακκαβαίων" - βρισκόταν η Ελλάδα στη λίστα τους. Φυσικό είναι λοιπόν, ανάμεσα στα "κόμματα" που ίδρυσαν οι Εβραίοι στην Ευρώπη, να βρίσκεται και το "ελληνικό" ΚΚΕ...
...Ένα γνήσιο εβραϊκό κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε στο τεράστιο εβραϊκό γκέτο τής Θεσσαλονίκης και η "σύλληψή" του πιθανότατα να έγινε σε κάποιο "πολιτιστικό" κέντρο, το οποίο οι κοινοί άνθρωποι ονομάζουν πορνείο. Οι Εβραίοι ιδιοκτήτες τού σοβιετικού "μαγαζιού" έδωσαν την "αντιπροσωπεία" στον ομοεθνή τους Μπεναρόγια και από εκεί και πέρα η ιστορία κατέγραψε την πορεία του. Το ΚΚΕ ιδρύθηκε τότε και μέχρι τώρα κάνει αυτό το οποίο προβλεπόταν από τους ιδρυτές και ιδιοκτήτες του να κάνει ...Το κάνει με την απόλυτη ακρίβεια που αρμόζει σε ένα όργανο, το οποίο υπηρετεί τον ιμπεριαλισμό και πληρώνεται απ' αυτόν.
Αυτή η ακρίβεια δεν είναι αφηρημένη. Μετρήσιμη είναι, εφόσον μιλάμε για εγκλήματα. Ακόμα κι αν εξαιρέσεις τις εκατοντάδες χιλιάδες των νεκρών τού σιωνιστικού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, μόνον οι απώλειες του Εμφυλίου ήταν 154.000 νεκροί σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Τόσο κόστισε στην ελληνική κοινωνία η "ακρίβεια" και η "υπακοή" τού ΚΚΕ στα αφεντικά του ...Χρειάζονταν ή δεν χρειάζονταν τις "Γυάρους" και τις "Μακρόνησους", για να επιβιώσουν οι γνωστοί σε όλους εγκληματίες; ...Είχαν ή δεν είχαν κι αυτοί ανάγκη ένα μικρό "ολοκαύτωμα", για να επιβιώσουν ανάμεσα στα θύματά τους; ...Χρειάζονταν ή δεν χρειάζονταν οι ΚΚΕδες την αυτοθυματοποίησή τους και την "αγιοποιήσή" τους από τους μηχανισμούς Ασφαλείας των δωσίλογων; ...Είχαν ή δεν είχαν ανάγκη να περιφέρονται πάντα γύρω από τα αστυνομικά τμήματα, τα οποία δήθεν "κατήγγειλαν"; ...Ήταν το άλλοθί τους να αποζημιωθούν κι αυτοί με συντάξεις από τον κομμουνιστή (τροτσκιστή συγκεκριμένα) Εβραίο Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό ήταν το ΚΚΕ και αυτό δεν άλλαξε ποτέ. Ακόμα και σήμερα τα περισσότερα γραφεία του στεγάζονται δίπλα σε αστυνομικά τμήματα.
Όταν συμμετέχεις σε τέτοιου είδους εγκλήματα, σύνηθες είναι να γνωρίζεις και τις λεπτομέρειές τους ...Λεπτομέρειες, οι οποίες για τους άσχετους αποτελούν ανεξήγητα φαινόμενα, που απαιτούν μαντικές ικανότητες για την κατανόησή τους. Γνώριζαν δηλαδή οι ΚΚΕδες εξ' αρχής ποιος έδωσε την εντολή στους Ναζί να καταστρέφουν τα πάντα κατά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα. Γνώριζαν επίσης εξ' αρχής ότι τα παιδιά τού "παιδομαζώματος" θα γίνονταν γενίτσαροι του κομμουνισμού, που σε κάποια στιγμή θα έπαιρναν εντολή να προκαλέσουν το σημερινό Μακεδονικό "Ζήτημα". Πρέπει επίσης να γελούσαν πολύ όταν κάποιοι Έλληνες κατέγραφαν τις ζημιές που υπέστησαν, προκειμένου να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από τους Γερμανούς. Εγκληματίες σαν τον Ζαχαριάδη ή τον Κόκκαλη πρέπει να ήταν απολύτως ενήμεροι για τα "μελλούμενα".
Αυτοί είχαν ρυθμίσει εξ' αρχής και τον μεταπολεμικό ρόλο τού ΚΚΕ. Του είχαν εξασφαλίσει την επιβίωση και ρόλο, και ως εκ τούτου και το μεροκάματό του. Μέχρι και τις συντάξεις τής "εθνικής αντίστασης" τις είχαν προγραμματισμένες. Από εκεί και πέρα το χρησιμοποιούσαν όπως αυτό προβλεπόταν. Ο ρόλος τού ΚΚΕ ήταν πάντα να χαφιεδίζει την ελληνική ηγεσία στους σιωνιστές ιδιοκτήτες του και με την προβοκατόρικη δράση του να παγιδεύει τον ελληνικό λαό, προκειμένου αυτός να ελέγχεται από την επιθυμητή γι' αυτούς τοπική ηγεσία. Από την ίδρυσή του κι εντεύθεν έλεγχε δηλαδή τους "έξωθεν" επιλεγέντες ηγέτες τής χώρας και ταυτόχρονα τους διευκόλυνε να παραμένουν τέτοιοι, εφόσον βεβαίως εξυπηρετούσαν τα αφεντικά τους.
Χαφιέδιζαν δηλαδή τους ανώμαλους και τους δωσίλογους - οι οποίοι μονίμως κυβερνούσαν την Ελλάδα - στους σιωνιστές, αλλά ταυτόχρονα τους στήριζαν να παραμένουν στην εξουσία, εφόσον αυτοί έκαναν τις εξυπηρετήσεις που έπρεπε ...Εξυπηρετήσεις, που, αν κάποιος είναι παρατηρητικός, θα διαπιστώσει ότι πάντα - για την έναρξη μιας πρωθυπουργικής θητείας - ξεκινούσαν από "τακτοποιήσεις" παλιών παραγραφέντων εθνικών δανείων, που για τους τοκογλύφους "ζωντάνευαν" και μετατρέπονταν σε "χρυσάφι". Με το σημερινό Μνημόνιο, δηλαδή, δεν είναι η πρώτη φορά που σκουπίδια των τοκογλύφων μετατρέπονται σε "χρυσάφι." Έτσι ξεκίνησαν τις πρωθυπουργικές τους θητείες ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου, ο Σημίτης, ο Καραμανλής ο νεότερος, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να έχει συμφωνήσει ήδη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να "προβάρει" το "κοστούμι" τού Πρωθυπουργού.
...1989
...Μια χρονιά ορόσημο για την παγκόσμια ιστορία.
Το 1989 ήταν ένα έτος "ορόσημο" στην ιστορία ολόκληρης της ανθρωπότητας ...Ένα έτος, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με το 323 π.Χ., που ο Αλέξανδρος παρέδωσε την αυτοκρατορία του στους διαδόχους του, θέτοντας τα θεμέλια της γέννησης της Ελληνιστικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ...Ένα έτος, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με το 313 μ.Χ., που ο Κωνσταντίνος δρομολόγησε την αλλαγή τής θρησκείας τής μεγαλύτερης αυτοκρατορίας στον κόσμο ...Ένα έτος, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με το 1789, που ξέσπασε η Γαλλική Επανάσταση, "κατακερματίζοντας" οργανωμένα - και με την ελληνιστική μεθοδολογία - την ίδια αυτοκρατορία. Θα μπορούσε μάλιστα να πει κάποιος ότι το 1989 είναι ακόμα πιο σημαντικό, γιατί στην πραγματικότητα επιχειρήθηκαν ταυτόχρονα ΟΛΑ αυτά μαζί. 
Απλά, για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη σε εκείνες τις χρονολογίες. Το 323 π.Χ., για παράδειγμα, η ενιαία αυτοκρατορία ενός ζωντανού αυτοκράτορα "διασπάστηκε" και επιβίωσε μέσω της διάσπασης και της αντιπαλότητας των διαδόχων του. Το 313 μ.Χ. η ίδια αυτοκρατορία, η οποία στο μεταξύ είχε ενοποιηθεί υπό το κυρίαρχο ελληνιστικό βασίλειο της Ρώμης - άλλαξε θρησκεία, ώστε να επιβιώσει ενιαία και να συνεχίσει την επιβίωσή της. Το 1789 διασπάστηκε ξανά με ελληνιστικούς όρους, κάτι που οδήγησε στη δημιουργία των ανταγωνιστικών εθνικών κρατών.
Το 1989 έγιναν επεμβάσεις αυτής της μείζονος σημασίας σε όλα αυτά τα επίπεδα ταυτόχρονα. Οι εξουσιαστές, δηλαδή, πήραν πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα ρίσκα από εκείνα που είχαν πάρει κάποιοι αυτοκράτορες και εξαιτίας τους ονομάστηκαν "Μεγάλοι". Από τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Μέγα Κωνσταντίνο και τον Μέγα Ναπολέοντα πήγαμε σε "αόρατους" εξουσιαστές, οι οποίοι πήραν πολύ μεγαλύτερα ρίσκα σε περισσότερα επίπεδα. Κάποιοι επιχείρησαν την "αντιστροφή" των αποτελεσμάτων τού 1789 και άρα την κατάργηση των εθνικών κρατών, επιδιώκοντας να επιστρέψουν στο ενιαίο μοντέλο τής Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ταυτόχρονα, και για να μην απειλούνται από τις αντιδράσεις των λαών, προχώρησαν και σε μια άτυπη αλλαγή τής θρησκείας αυτής της αυτοκρατορίας, προωθώντας την Πανθρησκεία. Όλα αυτά δηλαδή, τα οποία εμείς γνωρίζουμε ως "Νέα Τάξη" είναι η ατζέντα τής ριζικής αλλαγής και αναμόρφωσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Αυτήν την "ατζέντα" λοιπόν την προωθεί το Σιωνιστικό Διευθυντήριο. Αυτό το Διευθυντήριο ανέλαβε τις αποφάσεις αυτές, οι οποίες μέχρι τώρα αφορούσαν τους "Μεγάλους" τής ιστορίας ...Ένα Διευθυντήριο, το οποίο προφανώς εκτίμησε ότι τα χρήματα - και μόνον - φτάνουν, για να δρομολογήσουν δομικές αλλαγές στην αυτοκρατορία, η οποία μέχρι τότε τους φιλοξενούσε και τους επέτρεπε να πλουτίζουν ...Ένα Διευθυντήριο, το οποίο μέσα από τη Wall Street "κινεί" τις κυβερνήσεις των λαών σαν "μαριονέτες" ...Το Διευθυντήριο αυτό, το οποίο έχει υπό την ιδιοκτησία του τον κομμουνισμό και τον ναζισμό, καθώς και όλους τους μηχανισμούς τους. Αυτό το Διευθυντήριο - το 1989 - πυροδότησε τον "πόλεμο" κατά της ανθρωπότητας.
Μιλάμε για πραγματικό πόλεμο με πραγματικές απώλειες για τους λαούς και τα κράτη ...Πραγματικές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και υλικό κεφάλαιο ...Πραγματικό πόλεμο, ο οποίος απλά δεν έγινε με τα συνηθισμένα όπλα ...Έναν πόλεμο, ο οποίος έγινε με το χρήμα, και δεν ξέρουμε αν αυτό είναι χειρότερο. Το λέμε αυτό, γιατί από τότε μέχρι τώρα το σύνολο του Πλανήτη έχει βυθιστεί στην κατάθλιψη. Τουλάχιστον με τα όπλα τα πράγματα είναι μεν τραγικά, αλλά είναι απλά και προπάντων γρήγορα στην εξέλιξή τους. Το μαρτύριο ολοκληρώνεται μέσα σε μία στιγμή και ο άνθρωπος πεθαίνει αμέσως, ενώ με την κατάθλιψη της ανέχειας το μαρτύριο είναι ατελείωτο και ο άνθρωπος πεθαίνει κάθε μέρα μέχρι να λιώσει ζωντανός.
Αυτός ο ύπουλος και πρωτοφανής στην ιστορία Παγκόσμιος Πόλεμος "ξέσπασε" το 1989. Τότε έγινε η μεγαλύτερη παγκόσμια "επίθεση" όλων των εποχών ...Επίθεση χρήματος. Ο "αρχιστράτηγος" των τοκογλύφων Γκρίνσπαν έβαλε τις μηχανές τής FED να τυπώνουν δολάρια. Ταυτόχρονα το Διευθυντήριο της Wall Street έβαλε όλες τις εθνικές ηγεσίες-"μαριονέτες" να παίρνουν μεγάλα δάνεια για "ανάπτυξη" και έργα υποδομής. Αυτό είναι και το δοκιμασμένο "κόλπο" που έκανε πάντα το ΔΝΤ εις βάρος όλων των υπανάπτυκτων λαών, μέσω των διεφθαρμένων ηγεσιών τους. Αυτόν τον πετυχημένο "τυφλοσούρτη" αποφάσισαν τότε να τον εφαρμόσουν και στα ανεπτυγμένα κράτη, τα οποία μέχρι τότε αντιδρούσαν σε αυτού του είδους τις "αναπτυξιακές" πολιτικές.
Για να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς ήταν το επιδιωκόμενο απ' αυτήν την πολιτική, θα πρέπει να σκεφτεί απλά. Στόχος τους ήταν να καταστήσουν - με ψεύτικα χρήματα - όλα τα κράτη σε αποικίες χρέους. Βάζοντας τα κράτη - μέσω διεφθαρμένων ηγετών - σε "πορεία" μεγάλων έργων, θα εξανέμιζαν τον εθνικό τους πλούτο και ταυτόχρονα θα τους φόρτωναν και με επιπλέον δάνεια. Θα τους δημιουργούσαν χρέη και μέσω αυτών θα τους έβαζαν σε αναγκαστικά "Μνημόνια",  για να λεηλατήσουν και τις εθνικές τους υποδομές.
Με ψεύτικα χρήματα, δηλαδή, θα γίνονταν ιδιοκτήτες ολόκληρου του κόσμου. Θα εξαγόραζαν το σύνολο του ιδιωτικού και δημοσίου κεφαλαίου των λαών. Θα έβαζαν τις δικές τους πολυεθνικές να εξαγοράζουν ή να καταστρέφουν το σύνολο των επιχειρήσεων στο σύνολο των κλάδων που τους ενδιέφεραν ...Από δημόσιες υποδομές μέχρι ολόκληρους κλάδους τροφίμων και ποτών, θα έλεγχαν τα πάντα.
Όμως, για να επιτευχθούν όλα αυτά, απαιτούσαν έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό. Για να αρπάξουν τα κεφάλαια των λαών, έπρεπε ν' ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη μεθοδολογία. Αυτό δεν ήταν εύκολο και γι' αυτό έπρεπε ν' ακολουθηθεί ειδικός σχεδιασμός. Τα κεφάλαια των λαών προστατεύονταν από εθνικούς νόμους. Ο πλούτος τού κάθε λαού προστατευόταν μέσα στο εθνικό του "βαρέλι". Αυτό το "βαρέλι" έπρεπε να "σπάσουν" με κάθε τρόπο, προκειμένου ν' αρπάξουν το "κρασί" τού πλούτου τού κάθε λαού. Ο πλούτος τού λαού τού κάθε κράτους έγινε εχθρός τους, γιατί αυτός ο πλούτος τούς εμπόδιζε ν' αρπάξουν τα εθνικά κεφάλαια των κρατών. Για όσο διάστημα υπήρχε ο πλούτος αυτός, οι ίδιοι οι λαοί θα μοιράζονταν μεταξύ τους τα εθνικά τους κεφάλαια. Αν για παράδειγμα έβγαινε στο "σφυρί" μια ΔΕΗ πριν το έγκλημα του χρηματιστηρίου και του Μνημονίου, δεν θα μπορούσε να την αρπάξει κάποιος "κοψοχρονιά" ...Θα την αγόραζαν ακόμα και σε αξία "χρυσού" οι Έλληνες ιδιώτες.
Αυτός ο λαϊκός πλούτος έπρεπε με κάθε τρόπο να εξαφανιστεί. Τι έκαναν; Τι κάνεις όταν θέλεις ν' αρπάξεις το πολύτιμο περιεχόμενο ενός "βαρελιού", χωρίς να μπορείς να το "αντλήσεις"; ...Κάνεις το αντίθετο ...Το "πλημμυρίζεις" ...Το γεμίζεις με τζάμπα "νερό" και το "ξεχειλίζεις", μέχρι να χαθεί όλη η απειλητική "ουσία" που θέλεις να εξαλείψεις.
Αυτό και έκαναν στην περίπτωση αυτήν. Άνοιξαν τις εθνικές οικονομίες και με το τζάμπα-"χρήμα" κατέστρεψαν την όποια αξία είχαν οι αποταμιεύσεις των λαών που τους απειλούσαν. Έβαλαν ταυτόχρονα τον κόσμο και στον πειρασμό τού χρηματιστηριακού "τζόγου" και τον κατέστρεψαν. Οι πάντες έγιναν δούλοι των χρεών τους και μαζί μ' αυτούς "δεσμεύτηκαν" στην ίδια κατάσταση και τα ίδια τα κράτη. Με τζάμπα-"χρήμα" έφεραν τα πράγματα εκεί όπου τους βόλευαν. Από εκεί και πέρα, είτε με φανερά είτε με κρυφά Μνημόνια, "λεηλάτησαν" όλα τα κράτη και όλους τους λαούς. Με το έμπειρο και κατάλληλα προετοιμασμένο για λεηλασία ΔΝΤ μπορούσαν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος όποιου θέλουν.
Αυτή είναι η Νέα Τάξη και αυτήν έχει σχεδιαστεί και μεθοδευτεί εξ' αρχής από τους Σιωνιστές Τοκογλύφους. Για την εγκαθίδρυσή της χρειάστηκε να καταστραφεί η Σοβιετική Ένωση και τη θέση της στον σχεδιασμό να πάρει η Γερμανική Ένωση. Όλα αυτά θα τα έκαναν με τους πάντα πιστούς τους συνεργάτες ...Με σταλινικής προέλευσης πολιτικό προσωπικό ...Απλά πράγματα. Δεν θα άφηναν, για παράδειγμα, την εθνική Ρωσία να τους ενοχλήσει μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Με κομμουνιστές χαφιέδες των μυστικών υπηρεσιών τύπου Πούτιν και Μεντβέντεφ θα έλεγχαν τη ρωσική εξουσία. Εβραίοι τύπου Αμπράμοβιτς θα λεηλατούσαν το ρωσικό κεφάλαιο και ο έλεγχος της κοινωνίας θα παραδιδόταν στο νέο ρωσικό παρακράτος ...Το νέο παρακράτος, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν το προηγούμενο κράτος ...Τον ρόλο τού "τρομοκράτη-νταβατζή", τον οποίο μέχρι τότε τον είχε το οργανωμένο κομμουνιστικό κόμμα, θα τον αναλάμβανε η επίσης οργανωμένη ρωσική Μαφία, η οποία στελεχωνόταν από τους ίδιους πρώην κομμουνιστές κομματανθρώπους.
Τα ανάλογα έκαναν και με τη Γερμανία. Δεν θα αρκούνταν στα γενικά συμφέροντα των Γερμανών, προκειμένου να ελέγχουν τη συμπεριφορά τής Γερμανικής Ένωσης. Ο έλεγχος της οικονομίας της ήταν εύκολος, εφόσον το τραπεζικό της σύστημα ήταν εβραϊκής ιδιοκτησίας και με Εβραίους τύπου Άκερμαν και Τρισέ το έλεγχαν απόλυτα. Ταυτόχρονα όλες οι μεγάλες εταιρείες τής Γερμανικής Ένωσης ανήκαν σε εγκληματίες πολέμου και ήταν χρηματοδοτούμενες από Εβραίους. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα έμπειρο πολιτικό προσωπικό, που να εκτελεί απόλυτα εντολές και να μην φέρνει αντιρρήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο παρέδωσαν το σύνολο της πολιτικής εξουσίας σε κομμουνιστές πράκτορες της Ανατολικής Γερμανίας. Αυτοί στελέχωσαν - στα πιο κρίσιμα κι "ευαίσθητα" πόστα του - τον κρατικό μηχανισμό τής Γερμανικής Ένωσης.
Επικεφαλής αυτού του τεχνητού και ιδιόκτητου κράτους έθεσαν το πιο ιδανικό πρόσωπο ...Ένα πρόσωπο, το οποίο συγκέντρωνε πάνω του όλες τις επιθυμητές γι' αυτούς ιδιότητες ...Την εβραϊκής καταγωγής σταλινική πράκτορα της Στάζι, τη Μέρκελ ...Μία συνάδελφο και γνωστή τού Πούτιν από τα χρόνια τής κομμουνιστικής "χολέρας". Αυτό το άσχημο και δυστυχισμένο "Ορκ" το πλαισίωσαν με έναν ανάπηρο ναζιστή και έδωσαν στη Γερμανία την ηγεσία που δικαιούνταν και στην Ε.Ε. τούς δήμιους που χρειάζονταν. Δυστυχισμένοι, ανώμαλοι κι ανάπηροι έκαναν σαν τα "μούτρα" τους τη Γερμανική Ένωση. Αυτήν τη Γερμανία την έβαλαν πρωταγωνίστρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Λέμε "την έβαλαν", γιατί στην κυριολεξία "την τοποθέτησαν" στην κορυφή τής Ευρώπης. Σε καμία περίπτωση η "επιτυχία" τής σημερινής Γερμανίας δεν είναι επίτευγμα των Γερμανών. Η Γερμανία, ως κράτος, είναι "ανάπηρη" και στην κυριολεξία ''άχρηστη" για μια τέτοια επιτυχία. Χωρίς τη βοήθεια των αφεντικών της όχι απλά δεν θα μπορούσε να διακριθεί, αλλά ούτε καν να επιβιώσει. Όσο ανταγωνιστικός είναι ο ανάπηρος Σόιμπλε απέναντι σε υγιείς πολίτες, άλλο τόσο είναι και η Γερμανία απέναντι σε φυσιολογικά κράτη. Μιλάμε για τον απόλυτο ορισμό τού αθέμιτου ανταγωνισμού. Όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι "έτρεχαν", τη Γερμανία την "κουβαλούσαν" με "καρότσι".
Όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι - στο όνομα της Ένωσης - πάθαιναν ζημιές, εξαιτίας τού σεβασμού τους στους Ευρωπαϊκούς Νόμους, οι Γερμανοί εισέπρατταν κέρδη από την ασύστολη καταπάτησή τους. Όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι προόδευαν με τον κόπο και την εξυπνάδα τους, η Γερμανία "προόδευε", αγοράζοντας με φτηνό χρήμα τον κόπο και την εξυπνάδα των άλλων. Όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι εξουθενώνονταν από τον "μαραθώνιο" της ενοποίησης, οι Γερμανοί "έκοβαν" δρόμο με την άδεια των σιωνιστών τραπεζιτών ...Περί αυτού πρόκειται. Όλη η γερμανική "επιτυχία" έγινε εξαιτίας της ατιμωρησίας της και της προνομιακής της χρηματοδότησης. Μέσα σε ένα σκληρό πλαίσιο κοινού νομίσματος το απόλυτο πλεονέκτημα το έχει εκείνος, ο οποίος δεν σέβεται κανέναν περιοριστικό κανόνα και επιπλέον έχει και προνομιακή χρηματοδότηση. Όταν μεταξύ ανταγωνιστών η χρηματοδότηση δίνεται επιλεκτικά και ταυτόχρονα δεν υπάρχει τιμωρία σε παρανομίες, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Αυτό έγινε στην Ευρώπη και είχαμε τον "θρίαμβο" της ανάπηρης Γερμανίας ...Της αχάριστης Γερμανίας, εφόσον ποτέ δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι λαοί φτωχοί και κατεστραμμένοι - εξαιτίας της - είχαν την ψυχή να της δώσουν δεύτερη ευκαιρία να σηκωθεί στα πόδια της, και, μόλις αυτή σηκώθηκε, τους "ξανακλώτσησε" ...Τη διαφθοροποιό Γερμανία, η οποία σκόρπισε τη διαφθορά στο σύνολο της Ευρώπης ...Την κομπλεξική Γερμανία, που - λόγω "επιτυχίας" - την έβαλαν να πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν άφησε ούτε έναν λαό που να μην τον διαβάλει και να τον συκοφαντήσει. Αυτή είναι που πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση των "μαριονέτων", που είναι είτε κομμουνιστές είτε ναζιστές. Δεν είναι τυχαίο που οι πρωταγωνιστές τής πιο σκληρής καπιταλιστικής περιόδου είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία κομμουνιστές ...Ο καπιταλισμός "νίκησε", και οι κομμουνιστές έκαναν τον γύρο τού "θριάμβου" ...Μέρκελ, Ολάντ, Ρέντζι, Γκριμπαουσκάιτε, Μπαρόζο κλπ.. Όσοι δεν ήταν σταλινικοί, ήταν παλιοί υπάλληλοί τους στην Goldman Sachs και σε άλλα "ευαγή" ιδρύματα του Σιωνισμού ...Παπαδήμος, Μόντι, Ντράγκι κλπ. ..."Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται", όπως έλεγε και η παλιά διαφήμιση.
Για να προστατεύσουν όλον αυτόν τον σχεδιασμό, έπρεπε να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις θα μπορούσαν να προβάλουν οι λαοί ...Να έχουν κάποιο "αντίμετρο" για την οποιαδήποτε αντίδρασή τους ...Πρωτίστως να τους "ναρκώσουν", αλλά και για την έσχατη ανάγκη να έχουν τα απαιτούμενα "αντίμετρα". Γι' αυτόν τον λόγο "έπαιξαν" με τα "πρότυπα" των λαών. Εκμεταλλεύτηκαν τα δικά τους ιδιόκτητα ΜΜΕ και τη δική τους ιδιόκτητη "βιομηχανία" τού Χόλυγουντ και μπήκαν μέσα στα σπίτια των ανθρώπων. Αυτός ήταν κι ο λόγος που "κόπτονταν" για την ιδιωτική τηλεόραση και όχι βέβαια για την ελευθερία τής έκφρασης. Μέσω τής ιδιωτικής τηλεόρασης μετέτρεψαν τα σπίτια των πολιτών σε "σκουπιδοτενεκέδες", όπου μπορούσαν να ξεφορτώνουν ό,τι πιο "εμετικό" και κακόβουλο διέθεταν.
Εκεί όπου κάποτε υπήρχαν μόνον οι γονείς, ξαφνικά μπήκε όλο το "σκουπιδαριό" των σιωνιστών. Άθεοι, ανώμαλοι, ομοφυλόφιλοι, τεμπέληδες, ψευδοοικολόγοι, απάτριδες, "αντιφασίστες" κλπ., θα γίνονταν πρότυπα μιας παγκόσμιας κοινωνίας, η οποία απλά δεν έπρεπε να αντιδρά σε ένα "πλιάτσικο" μοναδικό στην ανθρώπινη ιστορία ...Πρότυπα, τα οποία θα έκαναν το χρήμα απόλυτο "στόχο" των ανθρώπων και άρα θα έβαζαν την κοινωνία στον "στίβο" των Εβραίων ...Τον μοναδικό "στίβο" που γνώριζαν οι αποτυχημένοι Εβραίοι. Αυτοί, οι οποίοι είχαν χρήμα, παρέσυραν τον κόσμο στο κυνήγι τού χρήματος με τη διαφθορά τού χρήματος. Με διαφθορά άλλαξαν οι νόμοι, οι οποίοι μέχρι τότε προστάτευαν τους λαούς.
Τα δίποδα σκουπίδια τής τηλεόρασης ήταν αυτά, τα οποία ανέλαβαν να δρομολογήσουν αυτήν την κολοσσιαία αλλαγή. Αυτοί εμφάνιζαν τους πλούσιους σαν πρότυπα - ανεξαρτήτως προέλευσης πλούτου - , ώστε οι Εβραίοι τοκογλύφοι να εμφανίζονται σαν οι απόλυτα "πετυχημένοι" τής κοινωνίας. Τα διεφθαρμένα "σκουπίδια" τής τηλεόρασης θεοποίησαν τον πλούτο και απενεχοποίησαν κάθε μορφή αθλιότητας, προκειμένου αυτός ν' αποκτηθεί. Φτάσαμε στο σημείο ν' ακούμε σε κεντρικά δελτία ειδήσεων "πλειστηριασμούς" παρθενιών. Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε θεαματικότητες πολεμικού διαγγέλματος σε κληρώσεις λαχείων. Ακόμα και οι πιο μεγάλες αθλιότητες έγιναν "μαγκιά", εφόσον μπορούσαν να "φέρουν" χρήμα. Όλα κρίνονταν με βάση το κριτήριο του χρήματος. Έτσι "χτίστηκε" η κοινωνία των Καρντάσιανς, που μπορεί να κάνει τα ΠΑΝΤΑ για τη δημοσιότητα και μετά τρέχει να κάνει "ταμείο".
Μέσω αυτών των άρρωστων προτύπων "νάρκωσαν" την κάθε κοινωνία, ώστε να αυτή μην αντιδρά στη λεηλασία τής πατρίδας της ...Να μην αντιδρά στην καταστροφή των παραγωγικών της υποδομών από τις πολυεθνικές τού εμπορίου ...Να μην αντιδρά στη λεηλασία των ξένων "επενδυτών". Όμως, για να προλάβουν και την οποιαδήποτε ενστικτώδη αντίδραση των "ναρκωμένων" λαών, έλεγξαν και τα πολιτικά "άκρα" ...Έλεγξαν τα "άκρα", ώστε από καμία "πλευρά" του πολιτικού σκηνικού να μην μπορεί να ξεφύγει ένας λαός από την εκμετάλλευσή τους. Είτε αντιδρούσες στην νέα πολιτική με αιτία τα εργασιακά δικαιώματα είτε για λόγους πατριωτισμού, θα έβρισκες μπροστά σου "φράγματα". Θα έβρισκες μπροστά σου επαγγελματίες "συνδικαλιστές" και επαγγελματίες "πατριώτες", οι οποίοι πάντα θα "πλειοδοτούσαν" τόσο σε επιχειρήματα όσο και σε "ηρωισμό".
Ακόμα κι αν δεν ήσουν ενταγμένος πουθενά, αυτοί θα φρόντιζαν να σε "λερώσουν", σπρώχνοντάς σε αυθαίρετα σε κάποιον από τους δύο "βόθρους": ..."Αυτά τα λένε και οι κομμουνιστές, άρα είσαι κομμουνιστής" ..."Αυτά τα λένε και οι ναζιστές, άρα είσαι ναζιστής" ..."Δουλεμένα" πράγματα. Όπως ακριβώς έκαναν και στη Γερμανία τής Βαϊμάρης. "Μαντρώνουν" τον κόσμο ανάμεσα σε φασίστες κομμουνιστές και φασίστες ναζιστές και τον "συνθλίβουν". "Απέναντι" στους δικούς τους κομμουνιστές βάζουν τους δικούς τους "ναζιστές" και όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται ανάμεσα σε διασταυρούμενα "πυρά".
Οι πρώτοι - με τις ευλογίες των σιωνιστικών ΜΜΕ - παριστάνουν τους καλύτερους εργατοπατέρες και οι δεύτεροι τους καλύτερους πατριώτες ...και δήθεν σκοτώνονται μεταξύ τους για το ποια είναι η ορθή "οδός" σωτηρίας. "Θανάσιμοι" εχθροί μεταξύ τους, ενώ στην πραγματικότητα είναι έμμισθα όργανα των ίδιων αφεντικών ...Ό,τι έγινε και στον υποτιθέμενο ελληνικό "Εμφύλιο". Δωσίλογοι και κομμουνιστές πολεμούσαν δήθεν μεταξύ τους, ενώ στην πραγματικότητα χτυπούσαν από κοινού τον λαό. Αυτό είναι το μόνιμο κόλπο σε όλες τις κοινωνίες, οι οποίες ελέγχονται από τους σιωνιστές. Οι ίδιοι άνθρωποι δηλαδή είναι τα αφεντικά τόσο των "Κουτσουμπών" όσο και των "Κασιδιάρηδων" σε όλες τις χώρες. Μόνοι τους "κατασκευάζουν" τον "αντίπαλό" τους και μετά δίνουν "παραστάσεις". 
Η "παράσταση" της κομμουνίστριας Κανέλη, δηλαδή, η οποία με τις προκλήσεις της "γέννησε" στην κυριολεξία τον ναζιστή Κασιδιάρη ως δημόσιο πρόσωπο, δεν είναι πρωτότυπη ...Δεν είναι ούτε καν "υπερπαραγωγή" ...Μια επανάληψη στο "πόδι" τής γνωστής προπολεμικής γερμανικής παράστασης είναι ...Της παράστασης εκείνης, που η κομμουνίστρια Λούξεμπουργκ "γέννησε" με τις προκλήσεις της τον Χίτλερ. Εκεί όμως υπήρξε "υπερπαραγωγή" και υπήρχαν και τα χρήματα για πολύ θέαμα. Εκεί θυσίασαν τη Λούξεμπουργκ, για να "γεννήσουν" τον Χίτλερ των εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών. Εδώ η παράσταση ήταν επίπεδου περιοδεύοντος θιάσου στην επαρχία ...Ήταν παράσταση στο "πόδι" και η Κανέλη έφαγε μερικές "ξώφαλτσες", γιατί του είπαν του Κασιδιάρη να μην την πονέσει και πολύ. Όμως, το αποτέλεσμα ήταν καλό. Με μερικές σφαλιάρες στον αέρα απέκτησε και η Ελλάδα ναζιστικό κόμμα στη Βουλή και ένα "φουσκωμένο" χαϊβάνι να παριστάνει τον αντικομμουνιστή "Ελληναρά". Από εκεί και πέρα σώπασαν οι αγνές πατριωτικές "φωνές", γιατί έκαναν φασαρία οι χαφιέδες τού πατριωτισμού.
Τέλος  - και ίσως το πιο επικίνδυνο στοιχείο της νέας αυτής κατάστασης - ήρθε και η ανθρωποπλημμύρα τής λαθρομετανάστευσης. Επειδή κανένας κατακτητής δεν μπορεί να επιβιώσει επί μακρόν μόνον με σχεδιασμούς και κάποιους λίγους πιστούς του δούλους, έτσι κι αυτοί έπρεπε να εξασφαλίσουν εποίκους ...Εποίκους απόλυτα εξαρτώμενους από τους ίδιους, ώστε να μπορούν να τους ελέγχουν απόλυτα ...Εποίκους, οι οποίοι αναγκαστικά για λόγους επιβίωσης θα στέκονταν "απέναντι" στους λαούς που έπρεπε να ελεγχθούν. 
Το σύνολο του μεταναστευτικού προβλήματος δρομολογήθηκε από τους τοκογλύφους τής Wall Street και τα όργανά τους τύπου Ομπάμα και Κλίντον. Οι σιωνιστές προκάλεσαν τη μεγάλη και βίαιη "αναταραχή" στη Μέση Ανατολή, που "πλημμύρισε" την Ευρώπη με πρόσφυγες, οι οποίοι στη συνέχεια - απολύτως οργανωμένα - έγιναν λαθρομετανάστες και μελλοντικοί έποικοι. Τα "κύματα" αυτών των δυστυχών ανθρώπων τα διαχειρίζονται και τα κατευθύνουν με βάση τα συμφέροντα των σιωνιστών δικοί τους άνθρωποι ...Άνθρωποι, οι οποίοι ανήκουν σε ΜΚΟ, οι οποίες χρηματοδοτούνται καθαρά από τους σιωνιστές ...ΜΚΟ, οι οποίες έχουν ως αντικείμενό τους τη διαχείριση των προσφυγικών ροών.
Η "λόγχη" αυτών των ΜΚΟ, οι οποίες "πουλάνε" πολιτισμό, ανθρωπισμό και αλληλεγγύη - ενώ είναι ιδιοκτησίες αυτών που προκαλούν τη βαρβαρότητα - , είναι τα "τάγματα εφόδου" τής Νέας Τάξης ...Οργανώσεις δήθεν "αντιφασιστικές", οι οποίες συνδέονται με όλες τις μυστικές υπηρεσίες των σιωνιστών ...Οργανώσεις, οι οποίες απειλούν, εκβιάζουν και ενίοτε σκοτώνουν όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους. Όλοι αυτοί "κατά σύμπτωση" είναι κομμουνιστές ...Πραγματικοί κομμουνιστές, οι οποίοι κρύβονται πίσω από κάποιες πιο light πολιτικές ταυτότητες του τύπου "ακροαριστερός", "εξωκοινοβουλευτικός αριστερός" κλπ.. Όλα αυτά είναι "στάχτη στα μάτια". Είναι όλοι τους κομμουνιστές, που, μετά την "αποφοίτησή" τους από τα γνωστά "ευαγή" κομμουνιστικά ιδρύματα - που χρηματοδοτούν οι σιωνιστές - , πιάνουν "πόστα" εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για τα αφεντικά που μοιράζουν "μεροκάματα".
Τα πάντα είναι πληρωμένα από τους σιωνιστές τύπου Σόρος. Ακόμα κι αυτά, τα οποία εμφανίζονται σαν νέοι πολιτικοί "παίκτες", είναι πιο παλιά απ' ό,τι φαντάζονται κάποιοι άσχετοι. Τώρα τελευταία, για παράδειγμα, όλοι έμαθαν για την ANTIΦΑ. Βλέπουν τα πολυτελή φυλλάδιά τους και απορούν για την προέλευση της χρηματοδότησής τους ...Γιατί απορούν, όταν όλα είναι γνωστά και αρκεί μια αναζήτηση στο google για να καταλάβεις τι γίνεται; Η ΑΝΤΙΦΑ υπάρχει από την αρχή τού προηγούμενου αιώνα ...Από την εποχή που κομμουνιστές, όπως ο Μουσολίνι, εμφανίζονταν σαν φασίστες και οι παλιοί τους σύντροφοι δήθεν τους πολεμούσαν. Κομμουνιστής ήταν ο Μουσολίνι, που ήταν ο εφευρέτης τού ίδιου του φασισμού.
Η "ολόφρεσκη" ΑΝΤΙΦΑ με τους μυστηριώδεις οικονομικούς πόρους υπάρχει από την εποχή τού Μουσολίνι. Κομμουνιστές είναι ΠΑΝΤΑ όσοι έχουν δήθεν τον "ηρωισμό" να κάνουν βίαιες δράσεις υπέρ της οικολογίας, των μεταναστών, των δικαιωμάτων των ζώων, των ομοφυλοφίλων κλπ. ...Κομμουνιστές είναι, και όλα αυτά είναι μικρά "πόστα", τα οποία αναλαμβάνουν να διαχειριστούν ως "μαγαζιά" τους για τον μισθό των τοκογλύφων.
 
Η μικρή Ελλάδα μέσα σε μια τεράστια "τρικυμία".
Το σύνολο αυτής της σιωνιστικής αντεθνικής πολιτικής μπορεί κάποιος να το "δει" μέσα από την εφαρμογή της. Η Ελλάδα αποτελεί ίσως το καλύτερο παράδειγμα για να μπορέσει να δει κάποιος αυτόν τον σχεδιασμό "βήμα-βήμα". Είναι το καλύτερο, γιατί από την πρώτη στιγμή - ως μία από τις πιο ελεγχόμενες "Μπανανίες" των σιωνιστών - εξαναγκάστηκε να ακολουθήσει όλα τα "βήματα" του σχεδιασμού, ο οποίος οδηγεί στην καταστροφή ενός κράτους και του λαού του. Η Ελλάδα, δηλαδή, ήταν από τις πρώτες χώρες που εξαναγκάστηκε να αλλάξει τους εθνικούς της νόμους, προκειμένου να ανοίξει το "βαρέλι" της στην "πλημμύρα" τού φτηνού χρήματος ...Ήταν από τις πρώτες χώρες που ο λαός της οδηγήθηκε στη φτωχοποίηση μέσω του χρηματιστηρίου ...Ήταν από τις πρώτες χώρες που μπήκε στα έξοδα των μεγάλων έργων, των εξοπλισμών και βεβαίως των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά απ' όλα αυτά ήταν φυσικό να είναι και η πρώτη που θα έμπαινε στο Μνημόνιο, το οποίο θα την κατέστρεφε ολοκληρωτικά...
...Και όμως, δεν ξεκίνησαν όλα δυσοίωνα. Θεωρητικά το 1989 θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον Ελληνισμό ...Θα μπορούσε να είναι ένα έτος-"σταθμός" για την ελληνική ιστορία. Εκείνη τη χρονιά δινόταν μια μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα να έρθει αντιμέτωπη με τους "εφιάλτες" που τη στοιχειώνανε και να τελειώνει μια και καλή μ' αυτούς. Θεωρητικά λοιπόν, και με ορατό πλέον το ενδεχόμενο της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης και τη διάλυση του Ανατολικού Μπλοκ, η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που θα δήλωνε ενδιαφέρον για την πρόσβαση στα αρχεία των μυστικών τους υπηρεσιών ...Είχε έννομο συμφέρον να το κάνει αυτό. Γιατί υπήρχε έννομο συμφέρον; ...Γιατί, εξαιτίας τού κομμουνιστικού θηρίου, η Ελλάδα πλήρωσε με αίμα τον Εμφύλιο που το θηρίο αυτό προκάλεσε. Η μοναδική χώρα ανάμεσα στις "νικήτριες" του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που βυθίστηκε σε έναν Εμφύλιο Πόλεμο, τον οποίο ακόμα και σήμερα πρακτικά δεν γνωρίζουμε ποιος τον αποφάσισε.
Ταυτόχρονα υπήρχε και μια άλλη τεράστια εκκρεμότητα, η οποία ακόμα και σήμερα δεν έχει τακτοποιηθεί, ούτε νομικά ούτε ηθικά ...Μια εκκρεμότητα, η οποία επίσης οφείλεται στον Εμφύλιο ...Το περίφημο "παιδομάζωμα", το οποίο πραγματοποίησαν οι εγκληματίες κομμουνιστές. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν Έλληνες, οι οποίοι έφυγαν από τη χώρα τους παρά τη θέλησή τους και - για λόγους που γνωρίζει το χαφιεδαριό και το παρακράτος - δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν και να επανενωθούν με τους δικούς τους ανθρώπους. Δεν μιλάμε για τους εγκληματίες τού Εμφυλίου. Μιλάμε για τους ανήλικους της εποχής εκείνης, τους οποίους τους άρπαξαν οι εγκληματίες μέσα από τα σπίτια τους και τους έστειλαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ανατολική Ευρώπη.
Η πτώση, δηλαδή, της Σοβιετικής Ένωσης και το "κενό" εξουσίας που θα παρουσιαζόταν ήταν μια καλή ευκαιρία για την Ελλάδα να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που την ταλαιπωρούσαν και βέβαια να τελειώσει μια για πάντα με τους προδότες που την καθήλωναν στο επίπεδο της "Μπανανίας". Δεν ήταν δυνατόν αθώα θύματα να πλήρωναν ακόμα τις συνέπειες του πολέμου και το σκουπιδαριό να ζει εις υγείαν τού κορόιδου. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν μεγάλη ευκαιρία η πτώση τού κομμουνιστικού συστήματος. Η πτώση αυτή θα αποκάλυπτε τη συμμορία των βενιζελικών δωσίλογων και βέβαια τον ρόλο τού εγκληματικού ΚΚΕ και η Ελλάδα θα μπορούσε να γυρίσει "σελίδα" στην ιστορία της. Τα καθάρματα θα πήγαιναν στον αγύριστο και ο λαός θα μπορούσε στη νέα και πολλά υποσχόμενη εποχή να "χτίσει" έναν καλύτερο μέλλον ...Όμως, όλα αυτά ίσχυαν μόνον θεωρητικά.
Πρακτικά οι σιωνιστές δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης. Εκβίασαν και προστάτευσαν τις προδοτικές ηγεσίες και έτσι ξεκίνησε ο νέος "Γολγοθάς" των Ελλήνων, ο οποίος οδηγεί σε έναν αναπόφευκτο εθνικό "θάνατο". Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάντης, για να καταλάβουμε πού οδηγηθήκαμε και πού έχουμε φτάσει σήμερα. Όταν ξεκίνησε ο σχεδιασμός αυτός, μπορεί να χρειάζονταν κάποιες μαντικές ικανότητες για να καταλάβει κάποιος το πού οδηγούμαστε. Σήμερα, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, μπορεί κάποιος να δει με τα ίδια του τα μάτια πού φτάσαμε. Γνωρίζοντας κάποιος τους συνενόχους τού Εμφυλίου και έχοντας γνώση τής σημερινής άθλιας κατάστασης που βιώνει ο ελληνικός λαός, μπορεί να υποψιαστεί έστω και στο περίπου για το τι μπορεί να συνέβη το '89.
Τίποτε δεν έγινε τυχαία και βέβαια τίποτε δεν οφείλεται στον "κακό" λαό, ο οποίος δήθεν ζούσε "παραπάνω" από τις δυνατότητες του, όπως μας είπαν με θράσος οι ΝΑΖΙ τού Βερολίνου. Όλα ήταν σχεδιασμένα εξ' αρχής και από την αρχή ήθελαν να παγιδεύσουν το λαό στο "μαζί τα φάγαμε" του κομμουνιστή - μέχρι ν' ανακαλύψει τον "σοσιαλισμό" τού Εβραίου Παπανδρέου - Πάγκαλου. Η ηγεσία των "αχυρανθρώπων" που μας κυβερνούσε τότε - και εξακολουθεί να μας κυβερνά - ήταν αυτή, που, για να σωθεί η ίδια, υπάκουσε στις σιωνιστικές εντολές και δρομολόγησε τη σημερινή κατάσταση.
Εκείνη την εποχή οι προδότες πήραν πάλι εντολή απ' έξω, για να κάνουν αλλαγή "πλεύσης". Εφόσον στην παγκόσμια "σκακιέρα" γίνονταν κολοσσιαίες αλλαγές, η "Μπανανία" έπρεπε να συμμορφωθεί στα νέα δεδομένα. Εφόσον τα αφεντικά αυτού του κόσμου είχαν αποφασίσει να θεμελιώσουν την Νέα Τάξη, αυτό σήμαινε πως η Ελλάδα θα έπρεπε να συμμορφωθεί ...Επανάληψη του ίδιου έργου δηλαδή. Οι ίδιοι άνθρωποι συνεργάστηκαν με τους ίδιους ανθρώπους για τον ίδιο στόχο ...Συνεργάστηκαν για τη συμμόρφωση της Ελλάδας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία τότε έβαζε τα θεμέλιά της.
Όπως κάποτε αυτοί οι προδότες έπρεπε να "μαλακώσουν" την Ελλάδα με έναν Εμφύλιο, προκειμένου αυτή να εισαχθεί στη μεταπολεμική Αμερικανική Τάξη Πραγμάτων, έτσι έπρεπε να κάνουν και στη νέα αυτή προσπάθεια για αλλαγή, εφόσον τότε θεμελιωνόταν η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το '89, όμως, εκτός από τους ιμπεριαλιστές κανένας άλλος δεν καταλάβαινε τι έλεγε ο Μπους ο πρεσβύτερος όταν την ανακοίνωνε. Κανένας απλός άνθρωπος δεν γνώριζε τι σημαίνει "Νέα Τάξη". Αυτά τα γνώριζαν μόνον τα αφεντικά και οι υποτακτικοί τους, οι οποίοι ήταν και οι προδότες των λαών. Τότε βρισκόμασταν ακόμα στον "αστερισμό" των εθνικών κρατών, του κοινωνικού κράτους και των ιδεολογικών συγκρούσεων.
 Ούτε καν υποπτευόταν κάποιος τι μπορούσε να σημαίνει η τότε "ανατέλλουσα" Νέα Τάξη τής μίας κυρίαρχης ιδεολογίας, της ιδιωτικοποίησης των πάντων, των "ανοικτών" συνόρων, της κοινής αγοράς κλπ.. Αυτά, τα οποία γνωρίζουμε ΟΛΟΙ σήμερα εκ των υστέρων, έπρεπε να προετοιμαστούν από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ, οι οποίοι τότε τα γνώριζαν και ήταν οι προδότες. Αυτό, το οποίο γνώριζε το αφεντικό Μπους, το γνώριζε και ο προδότης Μητσοτάκης, ο οποίος αναλάμβανε να το δρομολογήσει μαζί με τον προδότη Φλωράκη ...Αυτό άλλωστε θα ήταν και το αντικείμενο των συζητήσεων που είχαν τότε οι βενιζελικοί δωσίλογοι στην επίσκεψη του Μπους στην Κρήτη. Σε εκείνες τις συζητήσεις συμμετείχε και ο εγγονός τού Μπενάκη και μετέπειτα Πρωθυπουργός των Μνημονίων, ο Σαμαράς ...Αυτά συζητούσαν εκεί και όχι τη συνταγή των ξεροτήγανων της Μαρίκας.
Τι πήραν ως εντολή να κάνουν όλοι αυτοί οι λακέδες των ιμπεριαλιστών; ...Να καταστρέψουν όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες τού εθνικού κράτους ...Να ανοίξουν την "κερκόπορτα" που θα οδηγούσε στην άλωση της πατρίδας των Ελλήνων ...Να "ανοίξουν" το σύνολο της εθνικής οικονομίας ...Να ανοίξουν τον δρόμο των "ιδιωτικοποιήσεων", που θα οδηγούσε στο εθνικό "πλιάτσικο" ...Να ανοίξουν το χρηματιστήριο, για να δρομολογήσουν τη λεηλασία των ιδιωτικών καταθέσεων και τη φτωχοποίηση των πολιτών ...Να ανοίξουν το κλειστό τραπεζικό σύστημα και να ανοίξουν τον δρόμο για το κοινό νόμισμα και τα σημερινά Μνημόνια ...Να δρομολογήσουν όλες τις "στρεβλώσεις" στις προμήθειες των κρατικών οργανισμών, ώστε στο τέλος να τους "καταπιούν" οι ίδιοι οι προμηθευτές τους ...Να νομοθετήσουν με τρόπο τέτοιον, ώστε οι άνθρωποί τους στην εξουσία να μπορούν να διαφθείρονται, χωρίς να φοβούνται την τιμωρία, ώστε να έχουμε έκρηξη της διαφθοράς ...Τέλος, να διεκδικήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που με τα χοντροβενιζελικά "επείγοντα" θα γίνονταν η "πληγή" εκείνη, η οποία θα οδηγούσε στην έκρηξη της απόλυτης διαφθοράς ...Μιας διαφθοράς, η οποία, με προκάτ νόμους παραγραφών - και άρα ατιμωρησίας - , θα γινόταν το αίτιο της σημερινής καταστροφής.
Αυτά, δηλαδή, τα οποία σήμερα ζούμε, "δεν έτυχαν...", όπως θα έλεγε και η διαφήμιση, ...αλλά, "πέτυχαν". Αυτά όλα, τα οποία σήμερα ζούμε, ήταν δρομολογημένα εξ' αρχής να φτάσουν στο σημείο αυτό και δεν ήταν "ατυχή" αποτελέσματα τυχαίων συμβάντων. Οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί εγκληματίες γνώριζαν ότι θα οδηγούμασταν με μαθηματική ακρίβεια στα Μνημόνια ...Θα οδηγούμασταν στη φτωχοποίηση των πολιτών ...Θα οδηγούμασταν στο σημερινό "τσουνάμι" των πλειστηριασμών ...Θα οδηγούμασταν στην "πλημμύρα" των λαθρομεταναστών ...Θα οδηγούμασταν στη διακυβέρνηση της χώρας μέσα από τους καμπινέδες τού Χίλτον των δανειστών. Γι' αυτόν τον λόγο το '89 απαιτούσε καθαρή Προδοσία ...Απαιτούσε τη συνεργασία των κορυφαίων πολιτικών κακοποιών και δολοφόνων. Αν αυτόν τον στόχο μπορούσε να τον επιτύχει μόνον η διακυβέρνηση του Μητσοτάκη, όχι μόνον τον Μπακογιάννη θα σκότωναν, αλλά θα σκότωναν και όποιον μπορούσε με τον θάνατό του να τους διευκολύνει στην πρωθυπουργοποίησή του.
Απαιτούσαν προδοσία τού επιπέδου τού Εμφυλίου και γι' αυτόν τον λόγο επιστράτευσαν τους απόλυτα αυθεντικούς πρωταγωνιστές τού Εμφυλίου ...Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Μπενάκηδες, Λαμπράκηδες και βεβαίως το ΚΚΕ. Ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη να γίνει απόλυτη και ακριβής επανάληψη της προδοσίας, που δεν ρίσκαραν το παραμικρό. Έβαλαν στην εφαρμογή τού σχεδιασμού τους τούς απόλυτα ελεγχόμενους και εκβιαζόμενους παράγοντες τόσο από την πλευρά των βενιζελικών δωσίλογων όσο και από την πλευρά των σταλινικών ...Μέχρι και αυθεντικό Κόκκαλη έφεραν από την Ανατολική Γερμανία. "Ενεργοποίησαν" τον γιο τού μεγαλύτερου εγκληματία τού "Εμφυλίου", για να είναι απόλυτη η "επανάληψη" του έργου τής προδοσίας τού "Εμφυλίου".
Γιατί είχαν ανάγκη όλο αυτό το "σκηνικό"; ...Για τους ίδιους λόγους που οδήγησαν στην πρώτη συνεργασία των προδοτών ...Ο λαός και πάλι ήταν απείθαρχος και θα αντιδρούσε σ' αυτές τις αλλαγές ...Θα αντιδρούσε στη λεηλασία τού δημοσίου κεφαλαίου, στην εισροή λαθρομεταναστών, στην αρπαγή γης από ξένους νεοεποίκους ...Ήταν βέβαιο ότι θα αντιδρούσε, γιατί εκείνη την εποχή βρισκόταν στην καλύτερη οικονομική και πνευματική κατάσταση που βρισκόταν ποτέ. Ο ελληνικός λαός είχε "αναρρώσει" πλήρως από τα "τραύματα" του Πολέμου και του Εμφυλίου. Είχε εργαστεί σκληρά και είχε αναπτυχθεί και πλέον είχε αρχίσει να "εισπράττει" τα κέρδη τής ανάπτυξης αυτής.
Είχε τεράστια ποσοστά ιδιοκατοίκησης, είχε σημαντικά ποσά σε τραπεζικές καταθέσεις και βεβαίως δεν είχε καθόλου χρέη, εφόσον το τραπεζικό σύστημα ήταν πολύ "σφικτό" σε ιδιωτικά δάνεια. Ταυτόχρονα λειτουργούσε και το κοινωνικό κράτος. Μέσα από μεγάλους και δύσκολους κοινωνικούς αγώνες και μεγάλες οικονομικές θυσίες ο λαός είχε εξασφαλίσει πολύ καλό μορφωτικό επίπεδο, λόγω της καλής δημόσιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Για τους ίδιους λόγους υπήρχε καλό και προσιτό σύστημα υγείας. Ταυτόχρονα υπήρχαν ισχυρά ασφαλιστικά ταμεία, λόγω της παραγωγικής ανάπτυξης και των χαμηλών εξόδων τού κλειστού συστήματος υγείας κλπ.. Αυτός ο λαός μόνον με "αυτοκτονία" μπορούσε να τα στερηθεί όλα αυτά και αυτό δεν φαινόταν πιθανό ...Απαιτούνταν έγκλημα λοιπόν.
 Όπως το κενό εξουσίας, το οποίο δημιούργησε η φυγή των κατακτητών ΝΑΖΙ από την Ελλάδα, επέβαλε την ανάγκη συνεργασίας τής εξουσίας των λακέδων των ισχυρών με το ΚΚΕ για τον έλεγχο του λαού, έτσι συνέβη και το '89. Το κενό εξουσίας, το οποίο θα προέκυπτε από την "πτώση" τής Σοβιετικής Ένωσης, δημιουργούσε νέα δεδομένα, εφόσον χωρίς την τρομοκρατία τού μοσχοβίτικου "φόβητρου" ο ελληνικός λαός δεν θα ανεχόταν πολιτικές, οι οποίες θα ήταν εις βάρος του και υπέρ των ξένων. Όπως ο βενιζελικός Γεώργιος Παπανδρέου δεν μπορούσε να υποτάξει την απελευθερωμένη Ελλάδα στους ξένους χωρίς τη βοήθεια του ΚΚΕ, έτσι και ο επίσης βενιζελικός Μητσοτάκης δεν μπορούσε να υποτάξει εκ νέου την ελεύθερη Ελλάδα στους ξένους χωρίς τη βοήθεια του ΚΚΕ.
Για να υποταχθεί συνολικά ο λαός, έπρεπε να υπάρχει μια συλλογική δράση εναντίον του και αυτό μόνον με μια οργανωμένη αντεθνική "μειονότητα" μπορούσε να επιτευχθεί ...Μόνον με τη "μειονότητα" του ΚΚΕ ...Να "σέρνει" ο Προδότης τον λαό και από πίσω να "σπρώχνουν" τον λαό οργανωμένες ομάδες προδοτών. Βέβαια αυτό και έγινε, γιατί απλούστατα ένας τέτοιος σχεδιασμός δεν μπορούσε να δρομολογηθεί διαφορετικά.
Το άλλο μεγάλο πρόβλημα, το οποίο αντιμετώπιζαν, ήταν η "κατανομή" τού κόστους τής προδοσίας. Ένα τόσο μεγάλο έγκλημα δεν αρκούσε να το "επωμιστεί" ένα και μόνον κόμμα, προκειμένου να δρομολογηθεί. Έπρεπε να γίνει "σαλαμοποίηση" της προδοσίας, ώστε αφενός να μοιραστεί το "βάρος" τής προδοσίας και αφετέρου να εμπλακούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις σε αυτό, προκειμένου να εκβιάζονται όλοι μαζί ως συνένοχοι. Όλα τα κόμματα των σιωνιστών έπρεπε να φέρουν ευθύνες, ώστε όλα τα κόμματα να είναι εκβιάσιμα και άρα ελεγχόμενα από τους σιωνιστές.
Ο σχεδιασμός ήταν περίπου προβλέψιμος για κάποιον που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα στη Μεταπολίτευση. Είχαν και οι ιμπεριαλιστές τις προτιμήσεις τους. Έχοντας καλλιεργήσει επί δεκαετίες "αντιδεξιά" ένστικτα στον λαό, γνώριζαν εξ' αρχής πού και σε ποιον να φορτώσουν τις πρώτες "ευθύνες". Θα έβαζαν τον βενιζελικό Μητσοτάκη να "φορτώσει" το κόστος τής αλλαγής τής πολιτικής στην "επάρατη" Δεξιά και από εκεί και πέρα έτοιμοι ήταν οι Σημίτηδες των μυστικών υπηρεσιών να "τρέξουν" την κατάσταση. Αυτό ήταν το ιδανικό, γιατί τα κόστη θα μοιράζονταν με τον τρόπο με τον οποίο βόλευε ολόκληρη την κατάσταση που είχε "στηθεί" στη Μεταπολίτευση. Τα μεγαλύτερα κέρδη θα πήγαιναν στο κόμμα τού δικού τους Εβραίου Παπανδρέου και στα δικά τους "παιδιά" τού "ηρωικού" Πολυτεχνείου ...Στους δεξιούς αντικομμουνιστές θα πήγαιναν οι "άνθρακες" της προδοσίας και όχι το "χρυσάφι" της.
Υπήρχε όμως ένα μέγα πρόβλημα ...Ο λαός αντιδρούσε ...Αντιδρούσε κυρίως στα επίπεδα των προσώπων, εφόσον τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών του "θύμιζαν" άσχημα πράγματα. Ο μισητός Μητσοτάκης μπορεί να ήθελε να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει μόνος του ...Ειδικά εκείνη την εποχή κατά την οποία "βασίλευε" ο πασοκισμός. Σε μια Ελλάδα με υπερτροφικό κρατισμό και συνδικαλισμό ο άθλιος Μητσοτάκης ήταν αδύνατον χωρίς βοήθεια να επιχειρήσει μια πολιτική, η οποία θα ενεργοποιούσε τη "θύελλα" των ιδιωτικοποιήσεων. Ούτε καν Πρωθυπουργός μπορούσε να γίνει ο διαβόητος "Αποστάτης" χωρίς τη δολοφονία Μπακογιάννη. Ο λαός τού αρνιόταν το δικαίωμα αυτό ...Μόνος του "έτρεχε" ο Μητσοτάκης και έβγαινε δεύτερος. Ο λαός αντιδρούσε, διαισθανόμενος τις προθέσεις του.
Τότε ακριβώς μπήκε στο "παιχνίδι" το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ, πέρα από το γεγονός ότι εκτελεί πιστά εντολές, μπορούσε να καταλάβει και τις ευκαιρίες που του δινόταν. Ο οπορτουνισμός άλλωστε ήταν πάντα το βασικό του "ελατήριο". Έτσι κι αλλιώς για την "ευκαιρία" γίνονταν κάποιοι Έλληνες κομμουνιστές και όχι από την πίστη τους στην καταφανέστατα βλακώδη ιδεολογία τού Μαρξ. Αυτό το πονηρό ΚΚΕ αντιλήφθηκε την "ευκαιρία" του και έδρασε όπως ακριβώς το συνέφερε ...Στήριξε τον Μητσοτάκη στο προδοτικό εγχείρημά του. Είχε ανάγκη ο Μητσοτάκης αυτήν τη στήριξη, γιατί φαινόταν ότι, ακόμα κι αν σχημάτιζε κυβέρνηση με οριακή πλειοψηφία, δεν θα μπορούσε να περάσει τίποτε χωρίς τη βοήθεια των επαγγελματιών τού συνδικαλισμού. Ο λαός θα έβγαινε στους δρόμους και ο Μητσοτάκης είχε ανάγκη τους "νταβατζήδες" των δρόμων. Αυτή ήταν η αδυναμία του και το ΚΚΕ την αντιλήφθηκε αμέσως, εφόσον αυτό θα ήταν το "διαβατήριό" του για την επιβίωσή του.
Σε έναν κόσμο, ο οποίος καταδίκαζε τον κομμουνισμό, το ΚΚΕ αντιλήφθηκε γρήγορα ότι, για να επιβιώσει, έπρεπε να βρει νέο ρόλο στην Ελλάδα ...Ρόλο πολύ σημαντικό και άκρως απαραίτητο, και αυτό ήταν που διαπραγματεύτηκε. Από τη στιγμή που το μεγάλο μοσχοβίτικο "αφεντικό" πέθαινε, ο διαβόητος "μπράβος" έπρεπε να βρει λύση στο θέμα τής καθημερινής επιβίωσης. Γι' αυτόν τον λόγο "έτρεξε" να συνεργαστεί με τον Μητσοτάκη. Ο εγκληματίας βρήκε έγκλημα να συμμετάσχει, και άρα ρόλο. Είχε ανάγκη να συμμετάσχει σε ένα νέο έγκλημα με την εξουσία, για να "ανανεώσει" την "άδεια παραμονής" του στο πολιτικό σκηνικό. Λόγω πρότερου βίου δεν είχε καμία αναστολή να το κάνει. Ο βρεγμένος έτσι κι αλλιώς δεν φοβάται μην γίνει μούσκεμα.
Αυτό σκέφτηκαν στο ΚΚΕ και δεν δίστασαν ούτε μία στιγμή να στραφούν εναντίον τού ελληνικού λαού. Εφόσον το θύμα δεν έπρεπε να αντιδρά στον "ακρωτηριασμό" που του επιφύλασσαν οι σιωνιστές, οι κομμουνιστές επαγγελματίες τού συνδικαλισμού θα αναλάμβαναν να τον "καθηλώσουν" στην "ακινησία", ώστε να μην αντιδρά. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός. Όλα τα εγκλήματα εις βάρος τής Ελλάδας θα γίνονταν όπως επέβαλε η Νέα Τάξη. Ο κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός των "ανάπηρων" της Πανσπουδαστικής και του ΚΚΕ θα έπιανε "τόπο". Η "επένδυση" του συστήματος και του ΚΚΕ στον συνδικαλισμό θα απέδιδε χρυσάφι. Ήταν η ευκαιρία όλων των πολιτικά "ανάπηρων" να γίνουν πλέον και πλούσιοι.
Όλοι οι νόμοι, οι οποίοι οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση της εθνικής πτώχευσης και των Μνημονίων, είναι της "Οικουμενικής" τού Μητσοτάκη με τη συνυπογραφή τού ΚΚΕ. Ο κόσμος δεν μπορούσε να αντιδράσει σ' εκείνη τη μεθόδευση, γιατί απλούστατα - όπως και με το Μνημόνιο - το ΚΚΕ "αντιδρούσε" πριν απ' αυτόν και τον ανάγκαζε να κάθεται στο σπίτι του. Όλα έγιναν όπως είχαν σχεδιαστεί και η προδοσία είχε συντελεστεί. Την "κερκόπορτα" του ελληνικού κράτους την είχαν ανοίξει οι δωσίλογοι βενιζελικοί και οι άλλοι, οι οποίοι τη βαστούσαν μονίμως "ανοικτή", ήταν οι κομμουνιστές. Κανένας από τους εμπλεκόμενους παράγοντες δεν φοβόταν κανέναν όμοιό του, γιατί όλοι τους ήταν έμπειροι συνωμότες και συνένοχοι σε παλαιότερα εγκλήματα. Κανένας δεν φοβόταν τον εκβιασμό ή τις αποκαλύψεις από την πλευρά τού άλλου, γιατί όλοι κινδύνευαν εξίσου από τέτοιου είδους αποκαλύψεις.
Ποιος θα κατήγγειλε αυτόν τον ανίερο πολιτικό "γάμο", ο οποίος έμοιαζε περισσότερο με "κτηνοβασία", εφόσον επρόκειτο για μη ανήκοντες στο ίδιο πολιτικό "είδος" παράγοντες; ...Κανένας δεν θα το κατήγγειλε ...όπως και συνέβη. Υπό συνθήκες απολύτου ασφάλειας το ΚΚΕ μετά την προδοσία επέστρεψε στο "λαγούμι" του και η εξουσία επέστρεψε στην "καθημερινότητά" της ...Επέστρεψε στα "χέρια" τού δικομματισμού. Από τη στιγμή που είχαν αλλάξει οι νόμοι, ήταν εύκολο για τον δικομματισμό να διαχειριστεί τα αποτελέσματα αυτής της αλλαγής. Ποιος θα κατήγγειλε λοιπόν την προδοσία του "βρόμικου '89"; Οι ίδιοι οι εγκληματίες; Οι ηγέτες των κομμάτων τού δικομματισμού; Οι δύο βασικοί εκφραστές τού προδοτικού βενιζελισμού; Ο ανιψιός του ίδιου του ιδρυτή του - ο Μητσοτάκης - ή ο γιος του βασικού του συνεργάτη - ο Παπανδρέου—;
Αυτοί ήταν που ενεργοποίησαν τη βόμβα τής διαφθοράς και της αθλιότητας. Ανοίγοντας το τραπεζικό σύστημα, άνοιξαν τον ασκό τού Αιόλου. Μόνοι τους δημιούργησαν όλες τις "φούσκες" και προετοίμασαν το κράτος για το "σφαγείο" τού ευρώ. Χρηματοδοτούσαν χωρίς έλεγχο τους ημετέρους και βέβαια τα ιδιωτικά κόμματα των δωσίλογων. Εκατοντάδες εκατομμύρια έπαιρναν τα κόμματα, τα οποία θεωρητικά δεν έχουν ούτε καν ΑΦΜ, όπως έχει και ο τελευταίος εξωραϊστικός σύλλογος στο τελευταίο χωριό τής χώρας. Αυτές οι τράπεζες, με έναν στοχευμένο υπερδανεισμό των δημοσίων υπαλλήλων στον τομέα τής "στέγης", δημιούργησαν τη "φούσκα" των ακινήτων, η οποία θα οδηγούσε σε ένα τεχνητό τερατώδες ιδιωτικό χρέος, το οποίο κάποιοι - από τότε - μεθόδευαν σε κάποια στιγμή να "φορτώσουν" στον λαό.
Ποιοι ήταν οι κυρίαρχοι "ιδιώτες" τραπεζίτες τής εποχής εκείνης; ("Ιδιώτες" - τρόπος του λέγειν - , εφόσον στην πραγματικότητα "έφαγαν" τζάμπα παλαιότερες κρατικές τράπεζες) ...Πρώτος και καλύτερος ο γιος τού δωσίλογου Λάτση ...Δίπλα σ' αυτόν και ο εκλεκτός τού Ανδρέα, ο Σάλλας. Αν σκεφτεί κάποιος ότι οι υπόλοιπες τράπεζες ήταν κρατικές και διοικούνταν από τους διορισμένους υπαλλήλους των δωσίλογων - μεταξύ αυτών και ο φοβερός "εχθρός" τής οικογενειοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης - αντιλαμβανόμαστε ότι υπήρχε απόλυτος έλεγχος του τραπεζικού συστήματος ακόμα και στην ιδιωτικοποίησή του. Μετά ήταν "...Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει" ...Μόνοι τους εξέδιδαν τα ομόλογα, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο ...Μόνοι τους "ελέγχονταν" για τον δανεισμό που παρείχαν στους διαπλεκόμενους φίλους τους και συγγενείς. Διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδας, που υποτίθεται "έλεγχε" τις τράπεζες, ήταν ο Υποδιοικητής της "ελεγχόμενης" Πειραιώς.
Ποιος θα αντιδρούσε εκείνη την εποχή; Ποιος θα ενημέρωνε τον λαό, ώστε αυτός ν' αντιδράσει; Ποιος θα χτυπούσε τον "συναγερμό", για να ξεσηκωθεί ο λαός; Ποιος θα εντόπιζε τα ασυμβίβαστα; Ποιοι ήταν οι κυρίαρχοι εκδότες τής εποχής. Ποια ήταν τα βασικά "συγκροτήματα" της "πλύσης εγκεφάλου" τού λαού; ...Το συγκρότημα του Λαμπράκη και το συγκρότημα του Μπόμπολα ...Πάλι το ίδιο "μοτίβο" στο ίδιο "σενάριο" με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Λαμπράκης ήταν ο γιος τού βασικότερου συνεργάτη των ΝΑΖΙ ...Ο γιος τού αρχιδωσίλογου, εφόσον ο πατέρας του, ως αρχηγός των βενιζελικών, ήταν εκείνος που πρώτος συνεργάστηκε με τους ΝΑΖΙ.
"Απέναντί" του στεκόταν ο Μπόμπολας ...Ο γνωστός Μπόμπολας του ΚΚΕ, ο οποίος όλα τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε επισήμως ως ο "αντιπρόσωπος" της Σοβιετίας στην Ελλάδα ...Νόμιμος αντιπρόσωπος της Σοβιετικής Ένωσης και εκδότης τής μεγάλης Σοβιετικής Εγκυκλοπαίδειας ...Αυτοί ήταν που είχαν αναλάβει την "ενημέρωση" του λαού. Υπάρχει έστω και η μαθηματική πιθανότητα να έκαναν κάτι, το οποίο να μην συνέφερε τη συμμορία και τους ξένους ιδιοκτήτες τής χώρας; Αυτοί θα κατήγγειλαν τη διαφθορά, την οποία θα πυροδοτούσε ο νέος σχεδιασμός; ...Αυτοί στην κυριολεξία ήταν οι πρώτοι που έσυραν τον χορό τής διαφθοράς !!
Ο Λαμπράκης έπαιζε με τις μετοχές του στο χρηματιστήριο. Δημιουργούσε μέσα σε μία νύχτα εταιρείες με δήθεν "κεφάλαιο" κάποια κρατικά συμβόλαια και έπαιζε με τις μετοχές τους. Τις αγόραζε και τις πουλούσε στα επενδυτικά "χαϊβάνια" ανάλογα με τις "συμβουλές" που τους έδιναν οι δικοί του "ειδικοί" στα δικά του ΜΜΕ. Δισεκατομμύρια δραχμές έβγαλαν οι διαπλεκόμενοι μέσα σε ελάχιστους μήνες. Αυτός θα κατήγγειλε το έγκλημα του χρηματιστηρίου; Ο ίδιος ο Λαμπράκης διεκδικούσε και έπαιρνε έργα των Ολυμπιακών Αγώνων. Δικό του "πουλέν" ήταν ο χοντροΒενιζέλος, που, ως Υπουργός Δικαιοσύνης, "εμπνεύστηκε" τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών. Δικό του "πουλέν" ήταν ο ίδιος Βενιζέλος, που, ως Υπουργός Πολιτισμού, μοίραζε τα Ολυμπιακά έργα με τη διαδικασία τού επείγοντος. Αυτός θα κατήγγειλε το πλιάτσικο των Αγώνων; Ο Λαμπράκης έπαιρνε όλων των τύπων και ειδών τις επιδοτήσεις. Με τον τόνο έπαιρνε τα χρήματα, για να παριστάνει τον Μαικήνα των τεχνών. Με δημόσια χρήματα έδινε το ιδιωτικό του "σώου" στο Μέγαρο Μουσικής. Αυτός θα κατήγγειλε το πλιάτσικο των "πέτσινων" δανείων και των επιδοτήσεων που μας οδήγησαν στα Μνημόνια;
"Απέναντί" του ο σταλινικός Μπόμπολας. Μεγιστάνας έγινε κι αυτός μέσα σε λίγα χρόνια. Μέσα σε λίγους μήνες έβγαλε χρήματα, τα οποία λίγους μήνες πριν υπήρχαν μόνον στα όνειρά του. Έπαιζε κι αυτός με τις μετοχές των εταιριών του ...Εταιρειών τού ιδίου τύπου με του Λαμπράκη, οι οποίες έμπαιναν στο χρηματιστήριο χωρίς καμία προδιαγραφή και με μόνο "κεφάλαιο" κάποιο κρατικό συμβόλαιο. Και αυτός πουλούσε κι αγόραζε μετοχές των δικών του εταιρειών ανάλογα με το πού κατεύθυναν οι δικοί του υπάλληλοι-αναλυτές τους επενδυτές. Ταυτόχρονα έπαιρνε - με όλα τα εκβιαστικά μέσα - δημόσια έργα φαραωνικού επιπέδου. Από εκεί και πέρα πλιάτσικο άνευ προηγουμένου ...Αττική Οδός, Ψυτάλλεια, Καζίνο Πάρνηθας, Μεταλλεία Χαλκιδικής.
Αυτοί θα ξεσήκωναν τον λαό εναντίον των προδοτών; Αυτοί θα στρέφονταν ως τέταρτη εξουσία εναντίον αυτών που πρόδιδαν τη χώρα; ...Αυτοί δεν σέβονταν ούτε καν τα προσχήματα, τα οποία ισχύουν ακόμα και στις "Μπανανίες" τής Αφρικής!! Να "θυμηθούμε" ότι αυτοί ήταν που "έσερναν" το ελληνικό κράτος στα διεθνή όργανα ως πολέμιοι των νόμων εκείνων, οι οποίοι θεωρούσαν ασυμβίβαστη ιδιότητα αυτή του εκδότη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και εργολάβος δημοσίων έργων; Αυτοί ήταν η απόλυτη έκφραση της συνωμοσίας και της αθλιότητας. Τι μπορούσε να περιμένει ο λαός από αυτούς τους εκδότες τής διαπλοκής και της διαφθοράς;
Όλα αυτά όμως δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη συνενοχή τού ΚΚΕ ...Χωρίς τον μηχανισμό ελέγχου τού συνδικαλισμού, ο οποίος δεν επέτρεπε στον λαό να αντιδράσει οργανωμένα κι αποφασιστικά. Αυτό διαχειριζόταν το ΚΚΕ και αυτό "πουλούσε" στα "αφεντικά" τής Νέας Τάξης. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "πνευματιστής", "μάγος" ή τρόφιμος μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει ποιοι μας οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή ...Τα περιοδικά lifestyle να ανοίξει και θα τους εντοπίσει όλους. Ποιοι επωφελήθηκαν της λεηλασίας που οδήγησε στη σημερινή απόλυτη καταστροφή; ...Οι πολιτικοοικονομικοί παράγοντες της βενιζελικής συμμορίας και οι κομμουνιστές συνέταιροί τους ...Άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι εκ των δεδομένων δεν σεβάστηκαν κανένα "ασυμβίβαστο" και μαζί με την πολιτική εξουσία έκαναν και "μπίζνες" με το κράτος.
Ποιοι έγιναν "μεγιστάνες" στα χρόνια τής "πανούκλας"; Ποιοι έγιναν πραγματικοί δισεκατομμυριούχοι σε μια τόσο μικρή οικονομία; ...Ο σκληρός "πυρήνας" τής βενιζελικής συμμορίας ...Λαμπράκηδες, Βαρδινογιάννηδες, Κανελλόπουλοι, Λάτσηδες, Μητσοτάκηδες, Μαρινάκηδες, Αγγελόπουλοι κλπ.. Ποιοι άλλοι εκτός απ' αυτούς; ...Οι κομμουνιστές "εμπλεκόμενοι" στις πολιτικές επιλογές τού ΚΚΕ και κρατικοδίαιτοι οικονομικοί παράγοντες ...Κόκκαλης, Μπόμπολας, Καλογρίτσας, Γερμανός κλπ..
Πρόσφατα ο Υπουργός Οικονομικών τής σημερινής κομμουνιστικής κυβέρνησης δήλωσε ότι 73 ΑΦΜ χρωστάνε πάνω από 30 δις ...Εδώ στο κείμενό μας βρίσκονται έντεκα από αυτά τα ονόματα ...και, αν τα πολλαπλασιάσει κάποιος με συγγενικά τους μέλη, τα "έχει" άνετα τα ΑΦΜ που "εξέπληξαν" τον κομμουνιστή "πολυτελείας" Τσακαλώτο ...Τον Τσακαλώτο ο οποίος, την ίδια ώρα που επένδυε στην Goldman Sachs, πήγαινε και "δούλευε" τους Αγανακτισμένους στην Πλατεία Συντάγματος.
 ...Όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί ο αναγνώστης, το ΚΚΕ δεν θα παρείχε όλη αυτήν την υποστήριξη στο "τζάμπα". Δεν θα γινόταν όλο αυτό το "πάρτι" με τη δική του βοήθεια και αυτό δεν θα έπαιρνε το "κατιτίς" του. Ποτέ και τίποτε δεν κάνουν στο "τζάμπα" οι κομμουνιστές. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι επικίνδυνο και μπορεί να στραφεί εναντίον τους. Είναι απολύτως σίγουρο ότι το ΚΚΕ, διαπραγματεύτηκε πολύ "σκληρά" τη συνεργασία του στη νέα προδοσία. Ήταν υποχρεωμένο να το κάνει, γιατί κινδύνευε. Γνώριζε ότι κινδύνευε, γιατί ποιος μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από τον εγκληματία το πότε κινδυνεύει; Με την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης και της Ανατολικής Γερμανίας κινδύνευε το ΚΚΕ ...Κινδύνευε τόσο από το εξωτερικό μέτωπο όσο και από το εσωτερικό.
Τι σημαίνει αυτό; Ο κίνδυνος από το εξωτερικό ήταν άμεσος και απολύτως δεδομένος. Αν κατέρρεε η Σοβιετική Ένωση και μαζί της και το Ανατολικό Μπλοκ, τα μεγαλοστελέχη τού ΚΚΕ θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τη χώρα. Κάτι σαβούρες σαν τον απατεώνα Γλέζο, ο οποίος παρίστανε τον ήρωα - όταν δεν έβριζε τον Μέγα Αλέξανδρο - θα έφευγαν νύχτα. Γιατί; ...Γιατί, αν η Ελλάδα κινούνταν με βάση το διεθνές δίκαιο και ως έχουσα έννομο συμφέρον διεκδικούσε φακέλους από τα αρχεία, είτε της KGB είτε της Στάζι, θα γινόταν πανικός. Εκεί θα αποδεικνυόταν με αδιαμφισβήτητα στοιχεία το έγκλημα του Εμφυλίου. Θα αποκαλυπτόταν η ωμότητά του και η μοχθηρία τού ΚΚΕ. Θα μαθαίναμε όλοι μας ποιος ξένος έδωσε εντολές για τη δρομολόγηση αυτού του Εμφυλίου και ποιοι Έλληνες πήραν τα όπλα και τα έστρεψαν εναντίον Ελλήνων. 
Τα πράγματα εκείνα τα χρόνια ήταν επικίνδυνα για τους κομμουνιστές, γιατί οι λαοί - ειδικά του Ανατολικού Μπλοκ - ήταν ανήσυχοι και όλοι περίμεναν πράξεις αντεκδίκησης κατά των κομμουνιστών εγκληματιών. Η κατάσταση, δηλαδή, δεν είχε ξεκαθαρίσει κι ούτε είχε επιτευχθεί ένας σίγουρος σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα της κατάρρευσης του Ανατολικού Μπλοκ. Τότε "έστηναν" και πάλι με κομμουνιστές τη ΜΑΦΙΑ, προκειμένου να ελεγχθούν και να τρομοκρατηθούν εκ νέου οι λαοί τής Ανατολικής Ευρώπης. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, τα πράγματα ήταν επικίνδυνα. Ήταν βέβαιη η καταδίκη τού κομμουνισμού, εφόσον καθημερινά αποκαλύπτονταν νέα εγκλήματά του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης ...Τρομερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας χρεωνόταν η Σοβιετική Ένωση και μερικά απ' αυτά συνέβησαν εις βάρος τής Ελλάδας από τους δολοφόνους τού τοπικού της "υποκαταστήματος", που ήταν το ΚΚΕ.
Ειδικά στην Ελλάδα έγιναν πραγματικές θηριωδίες. Δεν ήταν μόνον ο Εμφύλιος. Δεν ήταν μόνον οι χιλιάδες των νεκρών τού Εμφυλίου. Το ΚΚΕ φοβόταν ακόμα πιο πολύ τους ζωντανούς-νεκρούς τού Εμφυλίου ...Φοβόταν τις αποκαλύψεις για το παιδομάζωμα. Χιλιάδες παιδιά είχαν πέσει θύματα απαγωγών από τους κομμουνιστές εγκληματίες. Οικογένειες διαλύθηκαν και "σκορπίστηκαν" σε ολόκληρο το Ανατολικό Μπλοκ. Όλα τα στοιχεία για τα εγκλήματα αυτά υπήρχαν στα αρχεία τής Στάζι ...Στη Στάζι τής Ανατολικής Γερμανίας, όπου πέθανε ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος δρομολόγησε και διαχειρίστηκε το παιδομάζωμα αυτό. Τι θα γινόταν αν αυτά τα στοιχεία ερχόταν στην Ελλάδα; Τι θα έκανε ο τεμπελχανάς Χαρίλαος, ο οποίος είχε μάθει να ζει μέσα στη "χλιδή";
Ταυτόχρονα το ΚΚΕ γνώριζε ότι υπήρχαν και εκκρεμότητες οικονομικού τύπου που το αφορούσαν ...Γνώριζε ότι υπήρχαν τέτοιες, γιατί τα "έπαιρνε" συστηματικά και επί χρόνια από τους Σοβιετικούς. Όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση, άφησε πίσω της λογιστικές "τρύπες", τις οποίες ήταν βέβαιο ότι το διάδοχο σύστημα θα τις εξέταζε ενδελεχώς. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, έτσι ακριβώς και έγινε. Λίγους μήνες μετά την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης η Ρωσική Ομοσπονδία έστειλε "ραβασάκι" στο ΚΚΕ και στις ελληνικές αρχές ...Είχε λαμβάνειν από το ΚΚΕ. Σε ποια χώρα τού κόσμου θα υπήρχαν αποδείξεις ότι νόμιμο κόμμα τής Βουλής έπαιρνε χρήματα από εχθρικό παράγοντα - σε εποχές που αυτό ήταν πραγματικά αντεθνικό - και δεν θα έστελνε εισαγγελείς να κάνουν φύλλο και φτερό τα γραφεία του; Πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα, το οποίο έχει τέτοιες "δοσοληψίες" με ξένα κράτη και ταυτόχρονα διαχειρίζεται κρατικό χρήμα να μην δέχεται τον λογιστικό του έλεγχο;
Φαντάζεται ο αναγνώστης τι θα μπορούσαν να βρουν οι Εισαγγελείς, αν έμπαιναν μέσα στον Περισσό και αποκτούσαν πρόσβαση στα αρχεία του; "Στρατό" ολόκληρο πλήρωναν οι Σοβιετικοί στην Ελλάδα. Το χαφιεδαριό εισέπραττε μισθούς, όταν οι Έλληνες, εξαιτίας τής καταστροφής τής Ελλάδας - λόγω Εμφυλίου - , πήγαιναν μετανάστες στις φάμπρικες της Γερμανίας. Άφηναν τα παιδιά τους πίσω, για να δουλεύουν για ψίχουλα στα ορυχεία τής Ευρώπης την ώρα που οι δολοφόνοι και οι χαφιέδες έπαιρναν μισθούς σταυροπόδι στις "φυλακές". Ποιοι τάιζαν όλα αυτά τα παρτάλια σαν τον Γλέζο, ο οποίος δήθεν "έπαιζε" με τους ασυρμάτους; Ποιοι πλήρωναν τις οικογένειες των άεργων χαφιέδων; Ποιοι σπούδαζαν τα παιδιά των ΚΚΕδων; Οι κοινοί Έλληνες δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ και με το ζόρι επιβίωναν και οι "αγωνιστές", που δήθεν φυλακίζονταν, εμφανίζουν σήμερα κάτι Ε9 σαν τόμους βιβλίων. Από πού πλήρωνε η Παπαρήγα το Κολέγιο Αθηνών για την κόρη της; Όλα αυτά θα έβρισκαν τις απαντήσεις τους, αν έμπαιναν οι Εισαγγελείς στον Περισσό;
Όμως, δεν ήταν μόνον ο εξωτερικός κίνδυνος που απειλούσε το ΚΚΕ. Ανάλογους κινδύνους διέτρεχε και στο εσωτερικό μέτωπο. Το ΚΚΕ μέχρι εκείνη την ώρα "πουλούσε" αντιχουντική δράση, παριστάνοντας το θύμα. Με τεράστια προπαγάνδα προσπάθησε να "σκεπάσει" το έγκλημα του Εμφυλίου με μια δήθεν αντιχουντική δράση. Οικειοποιήθηκε σχεδόν το σύνολο της δράσης εναντίον τής Χούντας. Ο κόσμος δεν είχε πειστεί απολύτως, αλλά δεν μπορούσε να πει και κάτι παραπάνω ή διαφορετικό, γιατί δεν υπήρχε καμία πρόσβαση σε κανένα στοιχείο, εφόσον όλα προστατεύονταν από το εθνικό "απόρρητο" και με τη δικαιολογία τής εθνικής "συμφιλίωσης". Το αποτέλεσμα ήταν να τους ανέχεται - έστω και με το ζόρι - , όταν παρίσταναν τους αντιχουντικούς. Τι θα γινόταν όμως, αν αναγκαζόταν το ελληνικό κράτος να "συμμορφωθεί" με τις Ευρωπαϊκές Νόρμες και να καταδικάσει το ΚΚΕ; Γιατί θα ήταν σημαντική μια τέτοια καταδίκη; ...Γιατί το ΚΚΕ θα παραδιδόταν στην "κάμινο" της ιστορικής κρίσης ...Θα άνοιγαν όλοι οι φάκελοι της Ασφάλειας και θα παραδίδονταν στους μελετητές.   
Τι θα γινόταν αν ο ελληνικός λαός μάθαινε ότι ο ΚΚΕς τής γειτονιάς του ήταν ο χαφιές του; Ότι εξαιτίας του είχε χάσει μια δουλειά. Ότι εξαιτίας του δεν τον προσέλαβαν σε μια δημόσια υπηρεσία. Ότι εξαιτίας του έφυγε ένα παιδί του μετανάστης ...ΚΚΕδες ήταν όλοι οι κακοήθεις "πληροφοριοδότες", που γέμιζαν με στοιχεία τούς "φακέλους" τής Ασφάλειας. Έπρεπε και πάλι να προστατευτούν αυτοί, οι οποίοι "διέπρεψαν" στον Ψυχρό Πόλεμο ως χαφιέδες των πολιτών. Αυτή η προστασία έγινε το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης του ΚΚΕ. Για να μην έχουν πρόβλημα οι "συνταξιούχοι" χαφιέδες της Χούντας, η συμμορία φρόντισε να τους βοηθήσει να "σβήσουν" τα ίχνη τους ...Γι' αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη κυβέρνηση έκαψε τους περίφημους "φακέλους", οι οποίοι προφανώς τους αποκάλυπταν για το "συγγραφικό" τους έργο εις βάρος τής κοινωνίας.
Πανηγύριζαν οι ΚΚΕδες όταν καίγονταν οι φάκελοι στην υψικάμινο της Χαλυβουργικής. Με τις υπογραφές σταλινικών Υπουργών κάηκαν οι φάκελοι ...Με υπουργό Δικαιοσύνης τον γνωστό σταλινικό Κουβέλη - δικηγόρο του σιωνιστικού ΚΙΣ - και με Υπουργό Εσωτερικών τον επίσης σταλινικό Κωνσταντόπουλο. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εμείς; Για ποιον λόγο κάηκαν οι φάκελοι τη μοναδική στιγμή τής Μεταπολίτευσης που είχαν εξουσία οι σταλινικοί; Γιατί πανηγύριζαν οι ΚΚΕδες για το κάψιμο των φακέλων; Γιατί ένα θύμα να πανηγυρίζει για την εξαφάνιση των στοιχείων που το δικαιώνουν; Θα πανηγύριζαν οι Εβραίοι, για παράδειγμα, αν κάποιοι έκαναν "στάχτη" το Νταχάου ή το Άουσβιτς; ...Όχι βέβαια ...Μουσεία τα έκαναν, για να "θυμίζουν" στους πάντες το πόσο θύματα ήταν. Γιατί οι ΚΚΕδες πανηγύριζαν το κάψιμο των φακέλων της Ασφάλειας;
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που η συγκυβέρνηση του βενιζελικού Μητσοτάκη με το σταλινικό ΚΚΕ ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα εκείνη τη δεδομένη στιγμή; Σε μια στιγμή που είναι βέβαιο ότι θα ζητούσαν από την Ελλάδα θυσία και "ακρωτηριασμό" - για να εισέλθει στη Νέα Τάξη - , ήταν ό,τι χειρότερο να βρίσκονται στην εξουσία οι πρωταγωνιστές τού Εμφυλίου. Απολύτως εκβιάσιμοι παράγοντες βρίσκονταν στην εξουσία ...Περί αυτού πρόκειται.
Εκείνη τη στιγμή κυβερνούσαν την Ελλάδα οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των εθνικών μας συμφορών και προδοσιών ...Ο πιο σκληρός και αδίστακτος εκπρόσωπος του δωσιλογικού βενιζελισμού και το ίδιο το ΚΚΕ. Ο ένας εκβίαζε τον άλλο και όλοι μαζί εκβιάζονταν από το εξωτερικό. Εκβιάζονταν ευχαρίστως, εφόσον έπρεπε καί οι δύο να "σβήσουν" τα "ίχνη" τους. Τι μπορούσε να κάνει το ΚΚΕ, γνωρίζοντας ότι από ώρα σε ώρα θα κατέρρεε ο κομμουνισμός και ήταν βέβαιη η καταδίκη του για τα εγκλήματά του; ...Βιαζόταν να "σβήσει" τα ίχνη του και ήταν διατεθειμένο να υποστηρίξει την οποιαδήποτε πολιτική τού υποδείκνυαν τα ντόπια και τα ξένα αφεντικά. Έβαλε σε όλα τα "πόστα" που το ενδιέφεραν δικούς του ανθρώπους και "τακτοποιούσε" όλες του τις "εκκρεμότητες". 
Μέχρι και "δουλίτσες" για την κομματική Τυποεκδοτική "χτύπησε" ...Κρατικά "δωράκια" από τον ΟΤΕ τού Κόκκαλη. Συστηματικά - και εξαντλώντας όλα τα μέσα που διέθετε - "θωρακιζόταν", για ν' αντιμετωπίσει την αντικομμουνιστική "καταιγίδα", η οποία ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει στην Ευρώπη μετά την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης. Μετά το κάψιμο των φακέλων - με τις δικές του υπογραφές - ήθελε να βάλει και δικούς του ανθρώπους στις "μπίζνες". Ποιος θα ήταν πιο ειδικός για τις "μπίζνες" τού ΚΚΕ από τον γιο τού "ταμία" τού "Εμφυλίου";
Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία ...Όλα αυτά έγιναν με τις υπογραφές τού ΚΚΕ στη διαβόητη "Οικουμενική Κυβέρνηση" ...Στην πιο εγκληματική Κυβέρνηση όλων των εποχών ...μέχρι εκείνη τη στιγμή βέβαια, γιατί η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη. Μόλις εγκλημάτησε το ΚΚΕ, αποτραβήχθηκε από την εξουσία ...για τη δική του ασφάλεια. Αφού "φύτεψε" τον γιο τού Πέτρου στη δημόσια ζωή, δεν είχε κανέναν φόβο. Κανένας δεν θα τολμούσε να ψάξει τον ρόλο του, γιατί κανένας δεν είχε συμφέρον να αποκαλυφθεί ο ρόλος αυτός.
Ο ρόλος τού ΚΚΕ από εκεί και πέρα θα ήταν υποστηρικτικός των κυβερνήσεων, και παθητικός στον Συνδικαλισμό, καθώς δεν θα έπρεπε να προκαλεί. Θα ήταν αυτός, ο οποίος κρατά τα χέρια και τα πόδια τού θύματος βιασμού και όχι αυτός ο οποίος βιάζει και άρα θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο  προσεκτικός. Ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους επιλέχθηκε εκείνη την εποχή για την ηγεσία του η λύση-Παπαρήγα. Για να μην προκαλεί το ΚΚΕ - σε μια εποχή που ήταν απολύτως χρήσιμο για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, και παντού στον κόσμο αποκαλύπτονταν τα εγκλήματα του κομμουνισμού - επέλεξαν να δώσουν την ηγεσία του σε έναν θηλυκό νάνο ...Σε ένα γελοίο πολιτικό υποκείμενο, το οποίο επιλέχθηκε μόνο και μόνο για να δώσει στο ΚΚΕ την εικόνα τού γραφικού και αναξιοπαθούντος, που δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος μαζί του, πόσο μάλλον να το μισεί.
 
Το χρονικό μιας εθνικής καταστροφής
...Το τελευταίο "συμβόλαιο θανάτου"
Μέσα σε δύο δεκαετίες άλωσαν τα πάντα. Μέσα σε δύο δεκαετίες ένας λαός, ο οποίος επιβίωσε σ' αυτήν τη "γωνιά" τού Πλανήτη για χιλιάδες χρόνια, κινδυνεύει να χάσει τα πάντα και κυρίως την πατρίδα του. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και έχουν "φάει" τα πάντα. Έχουν ξεπουλήσει λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρόμους, οδικά δίκτυα, και τώρα ετοιμάζονται για τα ηλεκτρικά δίκτυα και τα δίκτυα της ύδρευσης. Με υπογραφές των Παπανδρέου, Καραμανλήδων και Μητσοτάκηδων των πρεσβύτερων οδηγηθήκαμε σε ένα Μνημόνιο καταστροφής, υπογεγραμμένο από τους Παπανδρέου, Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες τους νεότερους.
 Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι μια μικρή "βουτιά" στο πρόσφατο παρελθόν, για να δούμε το πρακτικό μέρος της μεθόδευσης που μας οδήγησε στα Μνημόνια. Αφού είδαμε πιο πάνω το πώς σχεδίασαν το έγκλημα, τώρα, που ολοκληρώθηκε, μπορούμε να περιγράψουμε με απόλυτη ακρίβεια και το πώς αυτό δρομολογήθηκε, γιατί απλούστατα το είδαμε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας. Θα θυμίσουμε λοιπόν στον αναγνώστη ποιος με τις πράξεις του κατέστρεψε την Ελλάδα: ...Οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης - και όχι μόνον - ήταν αυτοί, οι οποίοι επί χρόνια και με διάφορες προφάσεις - άμυνα, ασφάλεια, Ολυμπιακοί Αγώνες - "φόρτωναν" τη χώρα με άπειρα ομολογιακά "σκουπίδια" ..."Σκουπίδια", τα οποία μετατρέπονταν "χρυσάφι" για τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες έπαιρναν τις δουλειές.
Ακόμα κι όταν η Ελλάδα έδειχνε αδύναμη να πάρει επιπλέον "φορτίο", πήγαιναν μόνοι τους και έκαναν swaps, για να συνεχίσουν το "φόρτωμα" αυτό. Ποιοι ήταν αυτοί; ...Ο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, ο Ρούμπιν τής Citigrup, ο Μπάφετ τής Berkshire Hathaway, ο Χόλμπρουκ τής Lehman Βrothers, ό Άκερμαν της Deutsche Bank. Αυτοί φόρτωναν επί χρόνια την Ελλάδα με ομολογιακά "σκουπίδια". Στη συνέχεια την Ελλάδα την "εκβίαζαν" οι κεντρικοί τραπεζίτες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. υπό τον συντονισμό και την απειλή τού φοβερού και τρομερού ΔΝΤ ...Ο Μπενράκε και ο Γκρίνσπαν από τις ΗΠΑ, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ από την Ε.Ε., υπό τον συντονισμό και την πίεση τού Στρος Καν τού ΔΝΤ. Αυτοί οι κορυφαίοι και πασίγνωστοι οικονομικοί παράγοντες του κόσμου πίεζαν τη μικρή Ελλάδα, έχοντας ως κύριους πολιτικούς "μοχλούς" τής ασκούμενης τρομοκρατίας τους τούς επίφοβους πολιτικούς ηγέτες τού Γαλλογερμανικού "άξονα". Οι μεγαλύτεροι τοκογλύφοι τού Πλανήτη, δηλαδή, πίεζαν ασφυκτικά την Ελλάδα μέσω της Μέρκελ και του Σαρκοζί, οι οποίοι έβγαιναν στα πληρωμένα από τον Σόρος διεθνή ΜΜΕ και αποκαλούσαν "απατεώνες" συλλήβδην τους Έλληνες.
Αυτοί πίεζαν την Ελλάδα σε απίστευτο βαθμό προκειμένου να την οδηγήσουν στην "αυτοχειρία". Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας αποφάσισε την "αυτοκτονία" της και αντί να μιμηθεί το προηγούμενο παράδειγμα των Ισλανδών - και να γράψει στα παλαιά του τα παπούτσια τα ομόλογα των τοκογλύφων - λειτούργησε εντελώς αντίθετα από αυτούς; Ποιος ηγέτης της Ελλάδας έτρεξε να δανειστεί με υποθήκη το ίδιο το κράτος, για να ξοφλήσει τα σκουπίδια; ...Ο γνωστός τιμηθείς σαν κορυφαίος "στοχαστής" ...Ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Ρωτάμε λοιπόν εμείς ακόμα και τον πιο κακοπροαίρετο αναγνώστη ...Αυτόν, ο οποίος δεν θέλει να ακούει για συνωμοσιολογίες: Αυτήν δεν είναι εν συντομία η "πορεία" που οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή εξαθλίωση; Αυτοί, τους οποίους ονοματίζουμε έναν προς έναν, δεν είναι οι μοναδικοί και κύριοι πρωταγωνιστές τού "εγκλήματος" εις βάρος τής Ελλάδας; Αυτοί δεν είναι οι αποκλειστικοί θήτες ενός τρομερού εγκλήματος -  όχι απλά μοναδικού στην ιστορία τού Ελληνισμού, αλλά μοναδικού στην ιστορία αυτού του κόσμου;
Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν στράφηκε το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας με όλα του τα μέσα - πολιτικά, οικονομικά, διπλωματικά, προπαγανδιστικά κλπ. - εναντίον ενός τόσο μικρού λαού. Επικεφαλής λοιπόν αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης εναντίον των Ελλήνων ήταν αυτοί, τους οποίους αναφέρουμε πιο πάνω. Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους; ...Είναι ΟΛΟΙ τους εβραϊκής καταγωγής ...Είναι ΟΛΟΙ τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ. Τι άλλο δηλαδή πρέπει ν' αναζητήσουμε; Όταν βλέπεις τον "λύκο", γιατί να ψάχνεις τον "ντορό"; Αυτοί οι σιωνιστές οικονομικοί δολοφόνοι μεθόδευσαν από την αρχή μέχρι το τέλος την παράδοση της Ελλάδας στους δανειστές ...δηλαδή στους εαυτούς τους.
 Μιλάμε για κανονική παράδοση, στην οποία είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο οι γνωστοί συνένοχοι ...Οι δωσίλογοι της Κατοχής και οι ΚΚΕδες ...Τα φυσικά παιδιά των δωσίλογων για την ακρίβεια ...Ο ανιψιός τού Καραμανλή τού Μέρτεν. Ο γνωστός κοιλιόδουλος της Ραφήνας, εκτελώντας δικές τους εντολές, "χρηματοδότησε" εντελώς παράνομα και αυθαίρετα με δημόσια χρήματα τις ιδιωτικές τράπεζες των απατεώνων   ...Ο ίδιος, ο οποίος προηγουμένως - με νόμο - είχε εξασφαλίσει "ασυλία" σε όλους τους εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα των Ολυμπιακών Αγώνων και στο Χρηματιστήριο και - πριν "εξαφανιστεί" - έκλεισε τη Βουλή για μερικές ημέρες, ώστε να "παραγραφούν" τα εγκλήματα ολόκληρης της συμμορίας. Εκείνη η χρηματοδότηση ανέτρεψε την ισορροπία μεταξύ ΑΕΠ και Δημοσίου Χρέους και παρέδωσε τη χώρα λεία στους "λύκους" τής Wall Street.
Στη συνέχεια τη "σκυτάλη" την πήρε ο εγγονός τού Παπανδρέου των Δεκεμβριανών ...Στο Μνημόνιο μας "έσυρε" ο Εβραίος Γιωργάκης Παπανδρέου. Αυτός βρισκόταν σε μόνιμη επαφή με τον Εβραίο Στρος Καν τού ΔΝΤ και τον Εβραίο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, όταν οι υπόλοιποι Έλληνες δεν γνώριζαν καν τον λόγο ύπαρξης του ΔΝΤ και ταυτόχρονα μπορούσαν να αρνηθούν να πληρώσουν στο ακέραιο τα ομόλογα της Goldman Sachs. Τότε ακριβώς ήταν η εποχή τής μέγιστης τρομοκρατίας και των νταβατζήδων. Επειδή ακριβώς φοβούνταν την αντίδραση του ελληνικού λαού - και μάλιστα σε μια εποχή που υπήρχε το επιτυχές παράδειγμα της Ισλανδίας - τον τρομοκρατούσαν με κάθε τρόπο. Όταν δεν έβριζε τους Έλληνες ο Σαρκοζί, τους "μάλωνε" η Μέρκελ. Όταν δεν απαγόρευε ο Τρισέ στην Ελλάδα να αγοράζει τα δικά της ομολογιακά "σκουπίδια", η Goldman Sachs έφτιαχνε προτάσεις αποπληρωμής με δάνεια. Μιλάμε για πίεση, την οποία δεν έχει δεχθεί ποτέ και κανένας άλλος λαός στην ιστορία τής ανθρωπότητας.
Σε όλη αυτήν την πορεία προς το "σφαγείο" οι ύπουλοι κομμουνιστές είχαν αναλάβει πολύ κρίσιμους ρόλους ...Είχαν αναλάβει - ως συνήθως - τη βρόμικη δουλειά ...Τη δουλειά που τους άρεσε πάντα να κάνουν και ήταν είτε να προσβάλουν είτε να "δουλεύουν" είτε να πληγώνουν τον ίδιο τον ελληνικό λαό. Τι θέλουμε να πούμε; ...Το μοναδικό "όπλο", που είχε η ελληνική πλευρά απέναντι σ' αυτούς τους οικονομικούς δολοφόνους ήταν η απειλή τής εξόδου από το κοινό νόμισμα του ευρώ. Αυτό το γνώριζαν οι σιωνιστές τοκογλύφοι και το αντιμετώπισαν επιτυχώς. Πώς; ...Με γνώσεις ψυχολογίας και κοινωνικής "μηχανικής" ...Έβαλαν ένα δικό τους σκουπίδι να διαδώσει - δήθεν με αγωνία - ότι οι Ευρωπαίοι σκέφτονται να "αποβάλλουν" την Ελλάδα από το Ευρώ ...Μια ολόκληρη παράσταση ψεύδους.
Ποιος θα ήταν καλύτερος σε μια τέτοια παράσταση ψευδούς προπαγάνδας; ...Η καλύτερη ήταν αυτή, η οποία έζησε μια ολόκληρη ζωή πάνω στο ψέμα, εξυπηρετώντας τούς σιωνιστές προστάτες της ...Η γνωστή "τραγουδίστρια" του Πολυτεχνείου ...Η - κατά δική της δήλωση - Εβραία κομμουνίστρια Δαμανάκη ...Το αγαπημένο κορίτσι των δεινοσαύρων τού ΚΚΕ ...Αυτή "δούλεψε" τους Έλληνες και, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του ρόλου της, την "κοπάνησε" από την Ελλάδα. Τώρα ζει πλούσια στο πανάκριβο Λονδίνο, ξεκοκαλίζοντας τη λεία της ...Τώρα είναι "...εδώ Λονδίνο ...εδώ Λονδίνο".  
Την ίδια ώρα το ΚΚΕ, ως μηχανισμός, βρισκόταν σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού ...Πολεμικού συναγερμού. Μέχρι να πληρωθούν τα σιωνιστικά αφεντικά του ήταν έτοιμο ακόμα και να επιχειρήσει βία απέναντι στον λαό, σε περίπτωση που αυτός αντιδρούσε. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περιφρούρηση που ανέλαβε το ΚΚΕ, για να μπορέσει η πιο προδοτική Βουλή τής μεταπολεμικής ιστορίας να υπογράψει το πιο τρομερό Μνημόνιο; Γιατί το πρώτο ήταν το πιο τρομερό Μνημόνιο; ...Γιατί τότε αποφάσιζε η Κυβέρνηση να πληρώσει σε χρυσάφι τα ομολογιακά σκουπίδια των τοκογλύφων. Με εκείνο το Μνημόνιο δανειστήκαμε με πραγματικές υποθήκες τεράστια δάνεια από τους λαούς, για να πληρώσουμε τα "σκουπίδια" των ιδιωτών τοκογλύφων.
Τότε ήταν η μόνη περίπτωση, που, αν ο λαός εισέβαλε στη Βουλή και σταματούσε τη διαδικασία, σήμερα δεν θα βρισκόμασταν σ' αυτήν την κατάσταση. Ακριβώς, επειδή υπήρχε αυτή η πιθανότητα να σωθεί ο λαός από μόνος του, ανέλαβε το ΚΚΕ την περιφρούρηση της Βουλής. Με ασύρματους μέσα από τη Βουλή βουλευτές τού ΚΚΕ συντόνιζαν την περιφρούρηση αυτήν ...Την περιφρούρηση εκείνη, η οποία εύκολα θα έφτανε στη βία αν αυτό χρειαζόταν ...Πραγματική βία, η οποία μπορούσε να οδηγήσει σε μακελειό. Το ΚΚΕ έδειξε και σ' εκείνη την περίπτωση πόσο πιστό ήταν στα αφεντικά του και πόσο έτοιμο ήταν να ματώσει και πάλι τον ελληνικό λαό σε μια εμφυλιοπολεμικού τύπου σύγκρουση.
Όταν κάποια άτομα φοράνε κράνη και κρατάνε ρόπαλα, σημαίνει πως είναι έτοιμοι για όλα. Τα νέα Δεκεμβριανά αποφεύχθηκαν από σύμπτωση, γιατί απλά λειτούργησαν επιτυχώς οι "διασπαστικοί" μηχανισμοί τού έμπειρου παρακράτους. Έτσι αποφεύχθηκε μια αιματηρή "επαφή" τού συγκεντρωμένου λαού με τους παραταγμένους πληρωμένους χαφιέδες τού ΚΚΕ. Στην πραγματικότητα όμως εκείνη η βραδιά ήταν μια επανάληψη του "Εμφυλίου". Για τα ίδια αφεντικά το βίαιο και προδοτικό ΚΚΕ προστάτευσε τους ίδιους προδότες, στρεφόμενο εναντίον τού λαού. Για τους ίδιους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι πάντα ήταν τα αφεντικά των "Στάλιν" και των ιμπεριαλιστών, προστατεύτηκαν οι ίδιοι Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες και Μπενάκηδες.
Αυτό είχε ως καθήκον του να κάνει ο "μπράβος" τού Περισσού και αυτό έκανε. Από τη στιγμή που με το πρώτο Μνημόνιο πληρώθηκαν τα αφεντικά τους, δεν είχαν λόγο οι ΚΚΕδες να εμφανιστούν στην ψήφιση των επομένων Μνημονίων ...Το πρώτο Μνημόνιο ήταν εκείνο που τους ενδιέφερε, γιατί μόνον αυτό ήταν που αφορούσε τα αφεντικά τους ...Τα πραγματικά αφεντικά τους, που είναι οι τοκογλύφοι. Τα επόμενα Μνημόνια αφορούσαν τους ευρωπαϊκούς λαούς και το ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται για κανέναν λαό. Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι λαοί έχουν καταδικάσει τον κομμουνισμό.
Το Μακεδονικό "Ζήτημα" έφερε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για λόγους, οι οποίοι άπτονται της "οικονομίας" του κειμένου, δεν θα εξηγήσουμε εδώ τον λόγο που το Μακεδονικό "Ζήτημα" είναι τόσο σημαντικό για τη σιωνιστική ατζέντα. Θα περιοριστούμε στο να πούμε ότι το "ζήτημα" αυτό ήταν εκείνο, το οποίο έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Σε άλλα κείμενα υπάρχουν οι εξηγήσεις που δίνουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Στο κείμενο αυτό - και απλά για τη "ροή" του - θα περιοριστούμε σε μια απλή και μόνον παράθεση των ονομάτων των σιωνιστών πρωταγωνιστών τού "ζητήματος" και αυτό από μόνο του αποτελεί μια "έμμεση" αποδεικτική εξήγηση.
Η σημαντικότητα λοιπόν αυτού του "ζητήματος" για τους Εβραίους αποδεικνύεται εμμέσως από το μεγάλο τους ενδιαφέρον σε όλες τις φάσεις τής εξέλιξής του. Οι πρωταγωνιστές τού Μακεδονικού "Ζητήματος" είναι όλοι τους σιωνιστές Εβραίοι ...Στην κυριολεξία το ελέγχουν από την αρχή μέχρι το τέλος. Εβραίος ήταν ο Μπεναρόγια, που, ως αρχηγός τού "ελληνικού" ΚΚΕ, πρώτος απ' όλους αναγνώρισε την ύπαρξη υποδουλωμένου "μακεδονικού" λαού. Εβραίος ήταν ο Τίτο, ο οποίος "εφεύρε" τη "Μακεδονία" μέσα στα πλαίσια της ενιαίας κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας. Εβραίος είναι ο Κίσινγκερ, ο οποίος δεν επέτρεψε ποτέ στη μεταπολεμική Ελλάδα να αντιδράσει στην αυθαιρεσία τού Τίτο. Εβραίος ήταν ο Χόλμπρουκ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής αυτών που αποφάσισαν τι θα παραμείνει "ζωντανό" μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και άρα αποφάσισαν και για την επιβίωση της "no name" επαρχίας των Σκοπίων. Εβραίος είναι και ο Νίμιτς, ο οποίος ανέλαβε να δώσει σε αυτό το "no name" κράτος το όνομα της Μακεδονίας. Εβραίος είναι και ο Σόρος, ο οποίος πληρώνει ακόμα και σήμερα όλους τους "Μακεδόνες" των Σκοπίων. Εβραία είναι και η Μέρκελ, η οποία υποδέχθηκε τον Ζάεφ στη Γερμανία σαν Πρωθυπουργό των "Μακεδόνων".
Η ρύθμιση του Μακεδονικού "Ζητήματος" έφερε τους σκληρούς κομμουνιστές τού ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τής Ελλάδας. Αυτή η εξέλιξη αποτελούσε σχεδόν "μονόδρομο" για τους σιωνιστές. Ένας "ξεδοντιασμένος" και τελειωμένος δικομματισμός δεν θα μπορούσε μετά την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας να δρομολογήσει μια επιπλέον εθνική προδοσία. Οι Έλληνες μπορεί να παγιδεύτηκαν στο οικονομικό ζήτημα και να μην αντέδρασαν στα Μνημόνια, αλλά στο Μακεδονικό "Ζήτημα" τα πράγματα άλλαζαν άρδην. Εκεί τα πράγματα ήταν απλά και η κοινωνία εύκολα θα έστηνε "μέτωπο" εναντίον των προδοτών. Τότε αποφασίστηκε από τους σιωνιστές να χρησιμοποιήσουν το καλό τους το "χαρτί" στην Ελλάδα. Τι εννοούμε καλό "χαρτί"; ...Αυτό, το οποίο δεν φαίνεται ...Αυτό, το οποίο χρησιμοποιούν για όλες τις δύσκολες και βρόμικες δουλειές, χωρίς να το φθείρουν.
Το ΚΚΕ, για παράδειγμα, είναι ένα δυνατό "χαρτί" για το σύστημα, αλλά δεν είναι το καλό του. Μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά, αλλά δεν μπορεί να αναλάβει αυτόνομη δράση, ώστε, αναλαμβάνοντας το ίδιο την εξουσία, να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει, εφόσον δεν έχει ενδοιασμούς. Είναι "σεσημασμένος" πολιτικός "κακοποιός" και ως εκ τούτου τραβάει πολύ την προσοχή τού κόσμου σε έναν σχεδιασμό στον οποίο οι πρωταγωνιστές δεν πρέπει να έχουν ορατές "αδυναμίες". Επιπλέον, δεν είναι και τόσο δυνατό όσο θα απαιτούνταν, ώστε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Όπως είπαμε και στην αρχή του κειμένου, η "εικόνα" τού πανίσχυρου κομμουνιστικού συστήματος είναι προϊόν προπαγάνδας. Οτιδήποτε μπορεί ν' αποκαλύψει την αντεθνική του δράση, μπορεί να το καταστρέψει μέσα σε μία στιγμή, εφόσον ο κόσμος πραγματικά το μισεί.
Το ΚΚΕ, δηλαδή, λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά μόνο και μόνο επειδή υπάρχει ένας έξυπνος πολιτικός σχεδιασμός, ο οποίος το απαλλάσσει από τη μεγάλη "πίεση". Λειτουργεί σαν ένας πολιτικός "κακοποιός", ο οποίος έχει παραδεχθεί τα εγκλήματά του - για να μην έχει αντιδράσεις - και έχει αποδεχθεί περιοριστικούς όρους, οι οποίοι θα ήταν "εξωφρενικοί" για οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Οι "τσαμπουκάδες" και οι "επαναστάτες" τού ΚΚΕ έχουν υπογράψει "υποταγή" και έχουν δεχθεί όρους, τους οποίους δεν θα τους δεχόταν ούτε το κόμμα τού Βεργή ...Όρους, οι οποίοι το αποκλείουν από την εξουσία, αλλά ταυτόχρονα το βαστάνε στη Βουλή και στα κονδύλιά της, και άρα και στην εξουσία.
Αν όμως το "χαρτί" τού πιστού και υπάκουου ΚΚΕ δεν είναι το καλό "χαρτί" των σιωνιστών, τότε ποιο είναι αυτό; Το καλό τους το "χαρτί" είναι οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και όχι το ΚΚΕ. Το καλό τους το "χαρτί" είναι ο "υπόγειος" κομμουνιστικός υπόκοσμος και όχι το φανερό κομμουνιστικό κόμμα που τον "παράγει". Εδώ βρίσκεται και όλο το μυστικό. Ενώ το ΚΚΕ, ως μηχανισμός, δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές είναι πάντα στη διάθεσή τους και μπορούν ανενδοίαστα και χωρίς καμία αντίρρηση να επιχειρήσουν όλων των ειδών τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων. Με αυτούς οι σιωνιστές μπορούν πάντα να εφαρμόσουν τη γνωστή δοκιμασμένη συνταγή στην Ελλάδα: ...Δωσίλογοι και κομμουνιστές μαζί δεν κινδυνεύουν ΠΟΤΕ, γιατί είναι συνένοχοι στα ΠΑΝΤΑ.
Ο Μητσοτάκης και οι σταλινικοί έκαναν το "βρόμικο" '89 και δεν υπάρχει κίνδυνος με την απλή αντιστροφή των ρόλων: ...Σταλινικοί και ένας Μητσοτάκης θα κάνουν το "εμετικό" 2018. Το λεπτό σημείο εδώ είναι κάτι, το οποίο φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι το απόλυτα σημαντικό για την περίπτωση. Ενώ οι όροι τής εξίσωσης είναι οι ίδιοι, η σειρά τους σε αυτήν την εξίσωση είναι διαφορετική ...και αυτό είναι σημαντικό. Ενώ δηλαδή το "άθροισμα" Δωσίλογοι + Σταλινικοί είναι ίσο με το Σταλινικοί + Δωσίλογοι, ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό.
Αν καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που συμβαίνει αυτό το παράδοξο, θα καταλάβει και τον λόγο που τώρα είναι η μοναδική τους ευκαιρία να λύσουν το Μακεδονικό "Ζήτημα" εις βάρος τού Ελληνισμού. Γι' αυτούς είναι ευκαιρία, ακριβώς επειδή οι κομμουνιστές βρίσκονται πρώτοι στην "εξίσωση", ώστε να φέρουν την ευθύνη καί της "εικόνας" και όχι μόνον της "υπογραφής". Αυτό είναι το όλο μυστικό. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά κι ούτε θα επιχειρηθεί να γίνει, και άρα να δώσουν παράταση στο θέμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν συμφέρει τους βενιζελικούς δωσίλογους να εμφανίζονται οι ίδιοι ως η Κυβέρνηση της προδοσίας.
Επειδή οι σιωνιστές τής Νέας Τάξης θέλουν να επαναφέρουν στην εξουσία τον ιδιόκτητο δικομματισμό, θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη φθορά τής "έκθεσης" των βενιζελικών χαφιέδων τους στον λαό. Ως "συγχωρεμένοι" δωσίλογοι, αν χρεωθούν με μια νέα προδοσία, δεν έχουν "πίστωση" ικανή για να επιβιώσουν. Αυτοί, από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν, "πουλάνε" δήθεν πατριωτισμό και "καθαρότητα". Δεν τους "παίρνει" να "λερωθούν" από έναν μόνιμο μακεδονικό "λεκέ" προδοσίας, ο οποίος θα υπενθυμίσει στους πάντες και τις προηγούμενες προδοσίες τους. Ως εκ τούτου θα κάνουν τους "Πόντιους Πιλάτους" για ν' αποφύγουν να μοιραστούν το "κόστος" τής προδοσίας...
...Θα στηρίξουν τους συνένοχους κομμουνιστές στην προδοσία, αλλά θα το κάνουν με "πόνο" ψυχής. Πώς είπε το σκουπίδι η Ντόρα - αυτή που θα εγκατέλειπε την πολιτική, αν ο λαός δεν ψήφιζε το κόμμα της—; ...Κι αυτή, σαν γνήσια "πατριώτισσα", δεν θέλει να "δώσει" το όνομα της Μακεδονίας, αλλά θα το κάνει από "ρεαλισμό" ...Αυτό είναι το μοτίβο. Για το ίδιο θέμα οι σταλινικοί θα εμφανίζονται ως προδότες και οι βενιζελικοί σαν "ρεαλιστές". Παντού όμως θα βάζουν "πλάτη", όταν δεν θα βγαίνουν τα "κουκιά". Θα αφήσουν τους κομμουνιστές να ψηφίσουν για τη Μακεδονία, αλλά, αν δεν βγαίνουν τα ψηφαλάκια, θα βοηθήσουν κι αυτοί, για να "σωθεί" η χώρα από μια περιπέτεια.
Όπως πρόσφατα με την υπόθεση της υιοθεσίας παιδιών από τους ομοφυλόφιλους. Επειδή αυτό είναι βασική δέσμευση προς τη Νέα Τάξη, μόλις διαπιστώθηκε ότι οι κομμουνιστές δεν μπορούν να το "περάσουν" μόνοι τους από τη Βουλή, η βενιζελική Οικογένεια Μητσοτάκη σύσσωμη έσπευσε να βάλει "πλάτη". Για όσο διάστημα δεν υπήρχε πρόβλημα, έκαναν τα κορόιδα. Μόλις διαπίστωσαν ότι αυτό δεν συμβαίνει, αποκαλύφθηκαν ..."Κατά συνείδηση να ψηφίσουν οι βουλευτές" είπαν αυτοί, που, όταν βολεύει τους δανειστές, απαιτούν "κομματική πειθαρχία".
Αυτή η στήριξη εκ μέρους των βενιζελικών αρκεί στους κομμουνιστές. Έχοντας τις "πλάτες" των ιδιοκτητών τού δικομματισμού, δεν φοβούνται για ενδεχόμενη τιμωρία ...Δεν φοβούνται για μελλοντικά "Γουδιά". Από τη στιγμή που δεν έχουν τον φόβο αυτόν, θα επιχειρήσουν την προδοσία χωρίς πρόβλημα. Πέραν του ότι ο "βρομιάρης" δεν φοβάται έναν επιπλέον λεκέ, αυτοί ειδικά δεν έχουν κανέναν επιπλέον ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό. Οι ΚΚΕδες - έτσι κι αλλιώς - από τότε που υπάρχουν θεωρούνται απ' αυτόν τον λαό προδότες και συνεργάτες ξένων. Με αυτήν την άποψη του λαού για τους ίδιους έχουν ζήσει και πλέον δεν τους ενοχλεί. Έτσι έχουν γαλουχηθεί, έτσι έχουν "προοδεύσει" και εσχάτως έτσι πλουτίζουν.
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν φοβούνται την τιμωρία για την προδοσία τους, ευνόητο είναι ότι αναλαμβάνουν με ευχαρίστηση να την φέρουν εις πέρας. Δεν τους νοιάζει αν τους κατηγορείς. Γιατί; ...Γιατί, όταν κάποιον τον αντιλαμβάνεσαι ως εχθρό σου, δεν έχει για εσένα νόημα ή κόστος να σε κατηγορεί αυτός για προδοσία. Είναι σαν να κατηγορείς για προδοσία τού Σιωνισμού έναν Χρυσαυγίτη ...Τον νοιάζει; ...Δεν τον νοιάζει ...Ίσα-ίσα που το θεωρεί και ηρωικό κατόρθωμα. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνονται τον Ελληνισμό οι σταλινικοί κομμουνιστές. Οι ΚΚΕδες είναι πρωτίστως μισέλληνες...
...Από τη φύση τους είναι μισέλληνες οι κομμουνιστές ...Από την ιδεολογική τους "μήτρα" βγαίνουν μισέλληνες. Ο κομμουνισμός - και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει - βρίσκεται στον αντίποδα του Ελληνισμού. Ό,τι είναι άσπρο για τον Ελληνισμό, είναι μαύρο για τον κομμουνισμό και το αντίστροφο. Για το έλλογο ον, που είναι ο άνθρωπος, η συνειδητή πολιτισμική, θρησκευτική ή ιδεολογική επιλογή είναι πιο ισχυρή από την τυχαία φυσική καταγωγή. Από τη στιγμή που κάποιος "απογυμνώνει" τη φυσική του καταγωγή απ' οποιοδήποτε άλλο "φορτίο", αυτή παύει να έχει την παραμικρή σημασία.
Το να πεις, δηλαδή, ότι ένας κομμουνιστής είναι μισέλληνας, είναι το απολύτως φυσικό, εφόσον το πρωτεύον είναι εκείνο που καθορίζει τη στάση ζωής και το πρωτεύον στην περίπτωση αυτήν είναι η ιδεολογική επιλογή και όχι το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κατάγεται από την Καλαμπάκα, για παράδειγμα ...Απλά είναι κομμουνιστής "ελληνικής καταγωγής" και εφόσον οι κομμουνιστές γενικά είναι μισέλληνες, μισέλληνας είναι κι αυτός ...Είναι ό,τι είναι και όλοι οι υπόλοιποι ανά τον κόσμο κομμουνιστές και δεν είναι ό,τι είναι οι υπόλοιποι Έλληνες. "Αδερφός" του είναι κάποιος από τη Μόσχα ή τη Σόφια και όχι κάποιος συντοπίτης του. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για μίσος πραγματικό.
Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Τσίπρα όταν έκανε τις δηλώσεις που έκανε για τη Gorna Makedonija, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή εξόργιζε εκατομμύρια Ελλήνων ...Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Φίλη, όταν δήλωνε στη Βουλή ότι υπάρχει "μακεδονική" γλώσσα, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή "πληγώνει" εκατομμύρια Ελλήνων της Μακεδονίας ... Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Πάγκαλου, όταν "ανακάλυπτε" σκλάβους από την Αίγυπτο, που παριστάνουν τους Έλληνες της Μακεδονίας. Οι κομμουνιστές μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες όπως οι συριακής καταγωγής τζιχαντιστές μισούν τους κοινούς Σύριους ...Τους μισούν και το δείχνουν όποτε μπορούν. Γιατί λοιπόν να τους "πληγώνει" η αρνητική άποψη των εχθρών τους για τους ίδιους;
Στο σημείο αυτό ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει το λεπτό "σημείο" αυτού που είπαμε πιο πάνω και ίσως να του φάνηκε παράξενο. Ενώ οι κομμουνιστές ως άτομα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για προδοσία, το ΚΚΕ δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τους σιωνιστές. Το ΚΚΕ, ως κόμμα, δεν μπορούσε να φέρει αυτήν την προδοτική αποστολή εις πέρας. Το ΚΚΕ - ως μηχανισμός κομμουνιστών - και να ήθελε δεν μπορούσε να προσφέρει στα αφεντικά του αυτό το οποίο επιθυμούσαν. Είχαν λοιπόν ανάγκη οι σιωνιστές τη βοήθεια των κομμουνιστών και αυτήν έπρεπε να την εξασφαλίσουν με διαφορετικό τρόπο ...και βέβαια αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο με μια ελληνική κοινωνία να "βράζει" από την οικονομική κρίση.
Αυτό ήταν που τους έφερνε μπροστά σε διλήμματα και επικίνδυνες αποφάσεις. Έπρεπε να ρισκάρουν, χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων το ενδεχόμενο κόστος τής αποτυχίας αυτού του ρίσκου, εφόσον ποτέ άλλοτε δεν είχαν βρεθεί σε μια τέτοια ανάγκη. Τι θα ρίσκαραν σ' αυτήν την περίπτωση; ...Να φέρουν στην "επιφάνεια" το κομμουνιστικό παρακράτος ...Να αποκαλύψουν το "σιδηρούν" παρακράτος, το οποίο οι ίδιοι έφτιαξαν κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης και μέχρι τότε μόνον οι ίδιοι γνώριζαν τις πραγματικές του "διαστάσεις" ...Το παρακράτος των κομμουνιστών, το οποίο είχαν δημιουργήσει μέσω του ΚΚΕ, προκειμένου να ελέγχουν όλες τις κοινωνικές λειτουργίες ...Το παρακράτος, το οποίο τάιζαν οι ίδιοι μέσω των ΜΚΟ και των "συνιστωσών". 
Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο, γιατί αυτό το παρακράτος ήταν πάντα το βασικό "χαρτί" τής άμυνάς τους. Αυτούς χρησιμοποιούν κάθε φορά που υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής αντίδρασης, λόγω αναγκαστικών αλλαγών. Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο και όπου υπάρχει ρίσκο υπάρχει και δίλημμα, γιατί δεν ξέρεις τι ζημιά θα προκύψει, αν υπάρξει αποτυχία. Ενώ δηλαδή δεν θα χρησιμοποιούσαν απευθείας το ΚΚΕ, στην πραγματικότητα θα έθεταν σε κίνδυνο ολόκληρο τον σχεδιασμό της Μεταπολίτευσης, γιατί θα χρησιμοποιούσαν τους κομμουνιστές σε μια επικίνδυνη κατάσταση ...Θα χρησιμοποιούσαν τους "λερωμένους", οι οποίοι έγιναν "βρόμικοι" και έπιασαν "πόστα" στην κοινωνική λειτουργία.
Για να καταλάβει κάποιος το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, θα πρέπει να φανταστεί μια πολύ απλή εικόνα. Το ΚΚΕ μοιάζει με ένα ξερό "δένδρο" σε ένα δάσος. Ένα ξερό "δένδρο" όμως, το οποίο επιβιώνει πολύ άνετα και χωρίς καθόλου προβλήματα, γιατί έχει ζωντανές ρίζες ...Βαθιές ρίζες, που, επειδή είναι "θαμμένες" μέσα στο χώμα, κανένας δεν γνωρίζει ούτε μέχρι πού φτάνουν κι ούτε πόσες ακριβώς είναι ..."Ρίζες", τις οποίες η προπαγάνδα και οι προβοκάτσιες τις έχουν κάνει τρομερές ..."Ρίζες", οι οποίες αποθαρρύνουν τον οποιονδήποτε ακόμα και να σκεφτεί να το "ξεριζώσει", εφόσον θεωρεί βέβαιο ότι αυτές θα βρουν τον τρόπο, τα μέσα και το χρήμα για να αποτρέψουν κάτι τέτοιο και στην χειρότερη περίπτωση θα το επαναφέρουν στη ζωή. Με αυτές τις απροσδιορίστου όγκου και βάθους κομμουνιστικές "ρίζες" το σύστημα τρομοκρατούσε τους Έλληνες, γιατί αυτός ήταν ο σχεδιασμός τής μεταπολεμικής προπαγάνδας. Οι "ρίζες" αυτές μπορεί πράγματι να ήταν πολύ ισχυρές, αλλά όχι και τόσο μεγάλες όσο φανταζόταν ο τρομοκρατημένος λαός.
 Όταν ο γράφων πρότεινε στα κείμενα του να πάει ο κόσμος και να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζε τι πρότεινε. Ήθελε να "επιταχυνθούν" οι εξελίξεις και σε αυτήν την περίπτωση "επιτάχυνση" θα ήταν να "ξοδέψει" το σύστημα των δωσίλογων και των σιωνιστών τα "χαρτιά" του ...Να "ξοδέψει" τα δυνατά "χαρτιά" του ...Να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τις "ρίζες" τού κομμουνιστικού "δένδρου" ...Να αναγκαστεί το σιωνιστικό σύστημα να βγάλει τον κομμουνιστικό υπόκοσμο στο προσκήνιο ...Να ρισκάρει να εκθέσει στο σύνολό του τον κομμουνιστικό "πληθυσμό" τής χώρας, ώστε η προπαγάνδα να μην μπορεί να βοηθήσει το "δένδρο" τού ΚΚΕ, όταν θα έρθει επιτέλους η στιγμή αυτό το σάπιο "δένδρο" να "ξεριζωθεί" άπαξ ...Να αναγκαστεί το σύστημα, προκειμένου να εφαρμόσει την προδοτική πολιτική, να ξοδέψει την "πίστωση" της Αριστεράς των δήθεν αγώνων ...Να ξοδέψει την αυθαίρετη εκείνη "πίστωση", η οποία της έδινε αυθαίρετα "ηθικά πλεονεκτήματα".
Αυτό και έγινε, όπως κι αν αυτό συνέβη. Ο πολιτικός υπόκοσμος του κομμουνισμού στο σύνολό του βγήκε σήμερα στο προσκήνιο, χωρίς να υπάρχει το "μυστήριο" που τον προστάτευε μέχρι τώρα. Έγινε εμφανής σε όλες του τις διαστάσεις και βέβαια στην ποιότητά του. Καθημερινά δείχνει το απάνθρωπο, ανηλεές και προπάντων ανθελληνικό του πρόσωπο ...Με μια ηγεσία τόσο άθλια, η οποία εκπλήσσει ακόμα κι αυτούς, οι οποίοι γνώριζαν περί τίνος πρόκειται ...Μια ηγεσία καθαρά κομμουνιστική και κραυγαλέα μισελληνική. Αυτή η ηγεσία κάνει με προθυμία ό,τι της επιβάλουν τα αφεντικά της, χωρίς να έχει κανέναν απολύτως φόβο και κανένα άγχος απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο.
Λογικό είναι αυτό, γιατί, όπως εξηγήσαμε, κίνδυνος από τον προδοτικό πολιτικό κόσμο δεν υπάρχει. Μεταξύ συνενόχων δεν υπάρχει ούτε η αμφιβολία ούτε ο φόβος. Μόνον τον ελληνικό λαό φοβούνται οι κομμουνιστές και όχι τη Ντόρα ή τον αδερφό της ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους και αυτό είναι το ΡΙΣΚΟ στο οποίο αναφερόμαστε και το οποίο είναι αναπόφευκτο και βέβαια υπερεπικίνδυνο γι' αυτούς ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους, τον οποίο δεν μπορείς ν' αποφεύγεις για πάντα όσες διμοιρίες των ΜΑΤ κι αν σέρνεις μαζί σου σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να μην σε πλησιάζει κανένας άλλος πέρα από τους "κλακαδόρους" που έχει ανάγκη η προπαγάνδα...της οποίας βέβαια η αποτελεσματικότητα διαρκώς φθίνει.
Η φονική "μηχανή" τού ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πολιτικός υπόκοσμος του ΚΚΕ και το Μακεδονικό "Ζήτημα".
Ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ή ΚΚΕ Εσωτερικού είναι η φυσική συνέπεια μιας εσκεμμένης "δυσλειτουργίας" ...Της "δυσλειτουργίας" αυτής, η οποία προέκυπτε από τη φουλ λειτουργία μιας "αντλίας", η οποία δεν είχε στόχο άντλησης ...Της "δυσλειτουργίας" αυτής, η οποία προέκυπτε από τον κλειστό" σχεδιασμό τής ολιγομελούς συμμορίας τού ΚΚΕ και της εξειδίκευσής του στο μεγάλης κλίμακας "ψάρεμα" των νέων, είτε ως ΚΝΕ είτε ως Πανσπουδαστική. Λογικό είναι να εμφανίζεται το "πρόβλημα" αυτό, όταν η "αντλία" τραβάει περισσότερο "νερό" απ' αυτό που θέλει και μπορεί η ίδια να κρατήσει στη "δεξαμενή" της. Ειδικά μετά τη σιωνιστική υπερπαραγωγή τού "Πολυτεχνείου" και την "αγιοποίηση" των "αριστερών "ηρώων", είχαμε "έκρηξη" αυτής της "άντλησης" και άρα έπρεπε να υπάρχει μια οργανωμένη "παροχέτευση".
Οι χοντροκέφαλοι "Τσουμάκες" ή "Βερναρδάκηδες" συνέρρεαν απ' όλη την επικράτεια, προκειμένου με μερικές "πορδές" να βαπτιστούν "ήρωες" και να πάρουν μέρος στο βόλεμα. Όλη αυτή η "παραγωγή" δεν μπορούσε να εγκλωβιστεί στο στενά δογματικό ΚΚΕ των συγγενών, φίλων και εγκληματιών. Αυτό συνέβαινε, γιατί από τη μία πλευρά θα απειλούσε τη λειτουργία τού ίδιου του ΚΚΕ και από την άλλη πλευρά θα απειλούσε ολόκληρο τον μεταπολιτευτικό πολιτικό σχεδιασμό. Έπρεπε επίσης η "αντλία" να παραμένει σκληρή και σταθερή και ταυτόχρονα η "άντληση" να γίνεται με τους γρήγορους ρυθμούς που βόλευαν την προπαγάνδα, προκειμένου να τρομοκρατείται η κοινωνία με τους "πολλούς" κομμουνιστές. Από εκεί και πέρα, ό,τι προέκυπτε ως "παραγωγή", έπρεπε κάπου να "διοχετευτεί" κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης.
Έπρεπε αυτοί, οι οποίοι "λερώνονταν" στα Πανεπιστήμια και επέλεγαν να παραμείνουν "βρόμικοι", κάπου να "αποθηκευτούν" και βεβαίως να βολευτούν. Έπρεπε να τους δοθεί ένας ανοικτός πολιτικός "ορίζοντας", εφόσον το ΚΚΕ των γέρων και των "δεινοσαύρων" τού Εμφυλίου δεν θα μπορούσε ν' αντέξει ούτε τους ίδιους ούτε τις "αναθεωρητικές" τους ιδέες, καθώς αυτοί εκπαιδεύονταν στην άσκηση της εξουσίας και ταυτόχρονα το ΚΚΕ είχε περιορισμούς στο θέμα αυτό. Από αυτήν την ιδιομορφία ξεκινάνε όλα τα "ανάποδα" για το ΚΚΕ. Από τη στιγμή που με τη δική του υπογραφή έχει αποδεχθεί περιορισμούς στην "ανάπτυξή" του, έπρεπε αυτό - με τη συνεχή αύξηση του "πληθυσμού" του - κάπως να τακτοποιηθεί. Η λύση βρέθηκε και ήταν απλή. Οι νέοι κομμουνιστές, οι οποίοι εντασσόταν στις "τάξεις" του - και φυσιολογικά θα έπρεπε να γίνουν τα νέα "κλαδιά" τού "δένδρου" - , λόγω των απαγορεύσεων, έγιναν "ρίζες".
Τότε "εφευρέθηκε" το ΚΚΕ-εσωτερικού. Τι είναι αυτό; ...Η πίσω "αυλή" τού ΚΚΕ ...Η "αποθήκη" του ...Το "φίλτρο", όπου παραμένουν τα μολυσμένα "ύδατα" που δημιουργεί η "αντλία" τού ΚΚΕ, εξαιτίας τής συνεχούς λειτουργίας της. Εκεί όπου πηγαίνουν όλα τα στελέχη, τα οποία δεν "χωράνε" στον έτσι κι αλλιώς στενό" κομματικό μηχανισμό τού ΚΚΕ. Το πλεονέκτημά του και η επικινδυνότητά του έγκειται στο γεγονός ότι, ενώ αποτελεί ένα πραγματικό "μαγαζί" τού ΚΚΕ, δεν το χαρακτήριζε κι ούτε το περιόριζε καμία "αγκύλωσή" του. Είχε όλα τα χαρακτηριστικά τού ΚΚΕ, αλλά κανένα από τα μειονεκτήματά του...
...Ως δια "μαγείας" ήταν εκείνο το μέρος τού ΚΚΕ, το οποίο είχε "αυτοσυγχωρεθεί" για όλα τα εγκλήματα τού κομμουνισμού και είχε αναλάβει να γίνει τιμητής των πάντων. Εντελώς αυθαίρετα δεν το αφορούσε τίποτε απ' όλα όσα κατά καιρούς λέγονταν εις βάρος τού κομμουνισμού γενικά και εις βάρος των κομμουνιστών Ελλήνων ειδικά. Δεν δεσμευόταν από καμία "υπογραφή" υποτέλειας κι ούτε "νόθευε" τον γενικό σχεδιασμό τής Μεταπολίτευσης, ο οποίος θέλει το Κομμουνιστικό Κόμμα "ατόφιο" ...Αριστεροί "πολυτελείας" στην κυριολεξία ...Κομμουνιστές μόνον σ' ό,τι βόλευε και τους βοηθούσε στην εικόνα τους. Όμως, η αλήθεια που το αφορούσε ήταν πάντα μία και μόνη: ...ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι ούτε "αριστεροί" ούτε light κομμουνιστές ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ...Προέρχονται από τη "μήτρα" τού ΚΚΕ. Είναι μέλη τού ΚΚΕ-εσωτερικού όπως κι αν έχουν επιλέξει - είτε για λόγους άμυνας είτε για λόγους πολιτικού marketing - να ονομάζονται.
"Αριστεροί" θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άνθρωποι δημοκράτες, οι οποίοι έχουν μια μεγαλύτερη "ευαισθησία" σε κάποια κοινωνικά θέματα και βρίσκονται στον αντίποδα των δημοκρατικών Δεξιών, οι οποίοι έχουν μια αντίστοιχη αυξημένη "ευαισθησία" σε θέματα εθνικά, θρησκευτικά κλπ.. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι Αριστεροί, γιατί είναι κομμουνιστές και δεν υπάρχουν light κομουνιστές, όπως δεν υπάρχουν και "ολίγον έγκυες" γυναίκες. Είναι κανονικοί σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές, προερχόμενοι μέσα από τα "σπλάχνα" τού ΚΚΕ. Είναι φασίστες, όπως συμβαίνει με όλα τα μέλη τέτοιων δογματικών οργανώσεων. Έχουν σχέση με τους Αριστερούς όση σχέση έχουν με τους Δεξιούς οι φασίστες Ναζιστές. Απλά, λόγω προπαγάνδας, οι ενοχικοί και "ανοχικοί" Αριστεροί τούς επιτρέπουν να "κρύβονται" στις τάξεις τους, ενώ οι Δεξιοί αντιδρούν όταν προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και οι ΝΑΖΙ. Με λίγα λόγια οι κομμουνιστές χρησιμοποιούν τους Αριστερούς για να φαίνονται "πολλοί".
ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ως γνήσιοι κομμουνιστές, είναι συμμέτοχοι στον σχεδιασμό αυτόν, ο οποίος είναι βασισμένος πάνω στο ΚΚΕ. Από το ΚΚΕ έφυγαν και φεύγουν όχι για λόγους ιδεολογίας, αλλά για να βολευτούν σε μεγαλύτερους μηχανισμούς. Ποιος είναι ο ρόλος τού κόμματός τους; ...Το ΚΚΕ-εσωτερικού είναι στην πραγματικότητα το distributor του κομμουνισμού στην κοινωνία ...Ο "διανομέας", στα απλά ελληνικά. Η "παραγωγή" κομμουνιστών στα Πανεπιστήμια γίνεται μέσω ενός ατόφιου κομμουνιστικού κόμματος, όπως είναι το ΚΚΕ και από εκεί, μέσω ΣΥΡΙΖΑ, διανέμονται οι κομμουνιστές σε όλους τους κοινωνικούς "μηχανισμούς". Όλοι δηλαδή οι κομμουνιστές έχουν το pedigree της "επίσημης" ΚΝΕ ή της Πανσπουδαστικής και από εκεί αρχίζουν και "διανέμονται" στα όποια πόστα έχει ανάγκη το κράτος και το παρακράτος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Πρόεδρος του Συνασπισμού υπήρξε η βασική πρωταγωνιστής τού Πολυτεχνείου, η Δαμανάκη.
Από εκεί - με το "πιστοποιητικό" αυθεντικότητας και με τις "ευλογίες" των σιωνιστών χρηματοδοτών τού ΚΚΕ - μοιράζονται στον χώρο μέσω των "συνιστωσών" τού κόμματος. Με αυτό το "πιστοποιητικό" και με τις συστάσεις τού τοπικού Αστυνομικού Τμήματος μπορούν όλοι αυτοί να πραγματοποιούν "ηρωικές" δράσεις, οι οποίες είναι απαγορευμένες για όλους τους υπόλοιπους πολίτες ...Οι μόνοι που μπορούν να πετάνε πέτρες στην Αστυνομία, χωρίς να φοβούνται, γιατί έχουν την άδειά της. Όλοι οι υπόλοιποι πολίτες μπορεί να μπλέξουν για μια ζωή ακόμα κι αν κοιτάξουν στραβά έναν αστυνομικό. Αυτοί οι "τζάμπα μάγκες" συνθέτουν τις "συνιστώσες" τού ΣΥΡΙΖΑ ...Αυτές οι "συνιστώσες" είναι που επιτρέπουν στους κομμουνιστές να "μολύνουν" το σύνολο της κοινωνικής δραστηριότητας. Μιλάμε για "συνιστώσες", οι οποίες φτάνουν μέχρι τα "βάθη" τού κοινωνικού "πάτου". Μιλάμε για "συνιστώσες", οι οποίες αγγίζουν τα όρια τού πολιτικού εγκλήματος και άρα μιλάμε για μια μυστική "κοινωνία" πολιτικού υπόκοσμου...
...Ενός υπόκοσμου πολύ επικίνδυνου για την ίδια τη Δημοκρατία, εφόσον αυτοί αναλαμβάνουν την πιο βρόμικη δουλειά των μεγάλων "αφεντικών", που είναι οι χρηματοδότες τους, και άρα των σιωνιστών. Αυτοί από τα σκοτεινά παρασκήνια εκτελούν συμβόλαια "θανάτου" όλων των τύπων. Ό,τι καλό πηγαίνει να "γεννήσει" η ελληνική κοινωνία πηγαίνουν και το "εκτελούν" πολύ πριν εκείνο γίνει γνωστό σ' αυτήν και τους απειλήσει ...Είναι τα μάτια και τα αυτιά τού βενιζελικού παρακράτους, του ΚΚΕ και των σιωνιστών. Από τον πόλεμο και μετά - και με τις "ευλογίες" των σιωνιστών - ελέγχουν τα πάντα. Δεν υπάρχει χώρος επιστημονικός, καλλιτεχνικός, πολιτικός - και στην εποχή των Μνημονίων και οικονομικός - που να μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει με το ταλέντο του ή τις ικανότητές του.
Μόλις αντιληφθούν ταλέντο ή ικανότητες, χτυπάνε τους "συναγερμούς" ...Το παίρνουν προσωπικά ...Έχουν κόμπλεξ ...Μισούν τους Έλληνες ...Ζηλεύουν τον οποιονδήποτε μπορεί μόνος του να διακριθεί, χωρίς να σέρνεται από γραφείο σε γραφείο, προσκυνώντας τους "δεινόσαυρους". Είναι φυγόπονοι και δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στη διάκριση αυτών που μοχθούν. Κλέβουν στις εξετάσεις και μισούν τους αριστεύσαντες. Διακριθέντες μόνον στις "επιστήμες" τού κώλου. Ειδικοί στη μαύρη "προπαγάνδα", στην ανηθικότητα και στη θρασυδειλία. Έχοντας την επιμονή και τα κόμπλεξ των βλακών, είναι στην κυριολεξία ανίκητοι. Δεν μπορεί ένα άτομο μόνο του να νικήσει αυτήν την αγέλη των κακοηθών βλακών.
"Εξοντώνοντας" τα πάντα γύρω τους, "μεγαλουργούν" σε έναν χώρο διάσπαρτο από "πτώματα" άξιων και ικανών Ελλήνων, οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν ποτέ να "ενηλικιωθούν" δημιουργικά και βεβαίως να "ανταμειφθούν" ανάλογα.  Μέσα από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου ή της Αυγής οι "Καρανίκες" τού κομμουνισμού παρακολουθούν τα πάντα και επιτίθενται ανωνύμως όχι μόνον σε ό,τι τους απειλεί, αλλά σε οτιδήποτε είναι καλό, όμορφο ή θετικό για την κοινωνία.
Όταν λέμε ότι η Ελλάδα "διώχνει" τα ικανότερα παιδιά της στο εξωτερικό, αυτό είναι λάθος. Το σωστό είναι ότι οι κομμουνιστές διώχνουν τους ικανότερους από την Ελλάδα, γιατί αυτό επιδιώκουν τα αφεντικά τους και βολεύει τους ίδιους. Η Μπαζιάνα, για να "βολευτεί" σε μια θέση την οποία δεν δικαιούνταν, κάποιον αξιότερο Έλληνα "έδιωξε". Ο σπερματεγχύτης Μπαλαούρας έκανε "αντίσταση" κατά της Χούντας, αλλά μυστηριωδώς κατάφερε και "τρύπωσε" στα χρόνια τής "επάρατης" στην απολύτως καθεστωτική Τράπεζα της Ελλάδας. Σε όλα τα επίπεδα αυτό γίνεται. Οι κομμουνιστές οργανωμένα έχουν αναλάβει τον εξανδραποδισμό τής ελληνικής κοινωνίας. Αυτό είναι το "αντικείμενο" της "χαβούζας" του Βερναρδάκη, η οποία επί πληρωμή μπορεί να υποστηρίξει τον οποιονδήποτε ανάξιο και να στραφεί εναντίον του οποιοδήποτε άξιου. Αυτό, το οποίο έκαναν οι κομμουνιστές στον Εμφύλιο με τα όπλα, το επαναλαμβάνουν σήμερα με τα πληκτρολόγια ..."Χτυπάνε" και πάλι οργανωμένα τον ελληνικό λαό, προκειμένου αυτός να ελέγχεται απόλυτα από την εξουσία. Μια οργανωμένη συμμορία "υαινών" φρόντισε  να μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε "κρανίου τόπο".
Η απόδειξη της αποτελεσματικότητας αυτών των πολιτικών και κοινωνικών εγκληματιών είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Μια κοινωνία, η οποία έχει πρωθυπουργό έναν άνθρωπο της "ποιότητας" του Τσίπρα, δεν έχει ελπίδες. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των εγκλημάτων τους. Σε έναν κόσμο "νεκρών", κατόρθωσαν και επέβαλαν ως Πρωθυπουργό έναν τενεκέ, ο οποίος απλά "αναπνέει" ...Κατόρθωσαν και επέβαλαν στη θέση τού ηγέτη έναν από τους πιο άσχετους και αστοιχείωτους πολίτες που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα ...Πολίτες, ούτε καν πολιτικούς ...Μιλάμε για κοινό βλάκα. Γιατί όμως είμαστε τόσο απόλυτοι και σκληροί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο; ...Γιατί σε άλλες εποχές και υπό άλλες συνθήκες ο Τσίπρας ούτε διορισμένος συνδικαλιστής σε κρατική ΔΕΚΟ δεν θα μπορούσε να είναι.
Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί το αστοιχείωτον - και άρα τη βλακεία - ενός ατόμου το καταλαβαίνεις από τη συμπεριφορά του σε θέματα στα οποία αποδεδειγμένα έχει άγνοια. Αυτό είναι κάτι για το οποίο κρινόμαστε όλοι μας, εφόσον κανένας δεν μπορεί να είναι παντογνώστης. Όταν δεν κατανοείς αυτό το οποίο κατανοούν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, είσαι βλάκας. Όταν δεν έχεις συναίσθηση της άγνοιάς σου σε θέματα στα οποία ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι γνωρίζουν κι αναγνωρίζουν ότι έχεις άγνοια, αυτό από μόνο του δείχνει το πώς σκέφτεσαι και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα. Όταν για παράδειγμα ξέρεις πέντε λέξεις στα αγγλικά και επιχειρείς μπροστά στο παγκόσμιο ακροατήριο τον δημόσιο λόγο στη γλώσσα αυτήν, είσαι βλάκας με περικεφαλαία ...Είσαι ένας "Φατσέας", ο οποίος έχει καταλάβει μια θέση την οποία δεν τη δικαιούται.
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για την έννοια της συναίσθησης της άγνοιας, η οποία δεν περιλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά των βλακών. Δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις αγγλικά. Πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο δεν γνωρίζουν Αγγλικά, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να μεγαλουργήσουν. Κακό είναι - και είναι αυτό το οποίο σε χαρακτηρίζει συνολικά ως βλάκα - το να μην γνωρίζεις ότι δεν γνωρίζεις, ακόμα κι όταν ο περίγυρός σου σε "ενημερώνει", γελώντας με τα χάλια σου. Κακό είναι να επιμένεις σε μια εσφαλμένη επιλογή, γιατί αυτός, ο οποίος επιμένει σε μια τέτοια επιλογή, είναι βλάκας. Τέτοιος βλάκας είναι ο Τσίπρας και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει καθημερινά. Ακόμα και η "πλάκα" η οποία κάνει σε όλα ανεξαιρέτως τα θέματα - σοβαρά ή όχι - είναι η απόδειξη της άμυνας του βλάκα ...Του εκκωφαντικά βλάκα Τσίπρα, ο οποίος μπροστά στον Ομπάμα μιλούσε ελληνικά με άψογη αμερικανική - μάλλον νεοϋορκέζικη - προφορά.
Αυτό το οποίο έχει σημασία είναι ότι ο Τσίπρας είναι ένα "σύμπτωμα" μιας τρομακτικής "αρρώστιας" και όχι η ίδια η "αρρώστια". Η "αρρώστια" έχει να κάνει με τον απόλυτο έλεγχο της "παραγωγής" τής κοινωνίας από τους χαφιεδοπράκτορες, οι οποίοι παρίσταναν τους "ήρωες" του Πολυτεχνείου και έφτιαξαν μια συμμορία βίαιων και ύπουλων κομμουνιστών, η οποία εξοντώνει ό,τι μπορεί να ξεχωρίσει μέσα στην κοινωνία.
Γι' αυτόν τον λόγο μπορούμε καθαρά να μιλάμε για "ύαινες", που οργανωμένα κι απρόκλητα επιτίθενται σε όσους δεν ανήκουν στο "είδος" τους. Ο Ελληνισμός, ως κοινωνία, επί αιώνες είναι η τρομακτική "λέαινα" που τρομάζει τους σιωνιστές, αλλά εδώ και περίπου έναν αιώνα δεν μπορεί να "γεννήσει" "λέοντες". Δεν μπορεί να εμφανίσει σημαντικούς ανθρώπους, γιατί απλούστατα οι κομμουνιστικές ύαινες τους "κατασπαράζουν" όταν αυτοί είναι "σκύμνοι" ...Όταν είναι μικροί κι αδύναμοι. Ο κομμουνιστής Τσίπρας - και ο βενιζελικός Κυριάκος απέναντί του - είναι η απόδειξη ότι αυτή η συμμορία δεν έχει αφήσει σχεδόν τίποτε "ζωντανό" να επιβιώσει στην ελληνική κοινωνία. Όταν αυτό συμβαίνει σε αυτό το ανώτατο επίπεδο, καταλαβαίνει κάποιος το "μακελειό" που συμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα.
Μη έχοντας ανταγωνιστές - και αλληλοϋποστηριζόμενοι - οι αυθεντικοί κομμουνιστές τού ΣΥΡΙΖΑ διοχετεύονται και "σπρώχνονται" σε όλους τους χώρους χωρίς καμία πραγματική αντίσταση. Χωρίς να κουβαλάνε τα "βαρίδια" του ΚΚΕ μπορούν και επεκτείνονται όπου δεν μπορεί ή δεν επιτρέπεται να έχει διεισδύσει το αυθεντικό ΚΚΕ. Με τον τρόπο αυτόν ολόκληρο το παρακράτος γίνεται συγκοινωνούντα δοχεία, που επιτρέπουν σε μετρημένους στα δάκτυλα κομμουνιστές να ελέγχουν τα πάντα. Λογική ήταν αυτή η εξέλιξη για τους συμμορίτες κομμουνιστές, οι οποίοι έχουν μάθει να λειτουργούν συνθέτοντας φονικές αγέλες. Αυτό άλλωστε ήταν και το κύριο "μάθημα" που πήραν στο ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ που τους εκπαίδευσε, αλλά δεν μπορούσε να τους "κρατήσει", γιατί απλούστατα δεν "χωρούσαν" σ' αυτό.
 Αυτοί οι φιλόδοξοι κι αδίστακτοι κομμουνιστές πήγαν στο σύνολό τους στο ΚΚΕ-εσωτερικού ή στον Συνασπισμό ή στον ΣΥΡΙΖΑ ή όπως αλλιώς ονομαστεί η συμμορία στο μέλλον ...Άνθρωποι σαν τον Κωνσταντόπουλο, τον Κουβέλη, τη Δαμανάκη, τον Δραγασάκη ή τον Κοτζιά, οι οποίοι ανήκαν στην ηγεσία τού ίδιου του ΚΚΕ και θα μπορούσαν άνετα να είναι Γενικοί Γραμματείς τού ΚΚΕ. Μπροστά τους η Παπαρήγα ή ο Κουτσούμπας ήταν κομματικοί "αραμπάδες" δευτέρας κατηγορίας. Όλοι αυτοί όμως έφυγαν από το ΚΚΕ, γιατί δεν τους "χωρούσε" ...Δεν "χωρούσε" τόσα άτομα και τις φιλοδοξίες τους ...Φιλοδοξίες και σχέδια, τα οποία ήταν συνδυασμένα με τα αφεντικά και τα συμφέροντά τους. Με την άδεια αυτών των αφεντικών - και επειδή αυτό εξυπηρετούσε τον σχεδιασμό τής προπαγάνδας - έφυγαν από το ΚΚΕ - πολλοί απ' αυτούς δήθεν μαλωμένοι—. Προφανώς τα αφεντικά τους έκριναν ότι θα ήταν πιο χρήσιμοι σε άλλα πόστα.
Μια άποψη που τελικά δικαίωσε τα αφεντικά, αν σκεφτεί κάποιος ότι η Δαμανάκη ή ο Κουβέλης ή ο Κοτζιάς δεν θα τους απέφεραν μεγάλα κέρδη αν παρέμεναν στον Περισσό να μαλώνουν με τους γέρους στους αχανείς διαδρόμους τού "σπιτιού του λαού". Κανένας δηλαδή απ' αυτούς δεν εγκατέλειψε το ΚΚΕ για λόγους ιδεολογίας ...Για "δουλειά" έφυγαν απ' αυτό. Ποτέ όμως όλοι αυτοί δεν έπαψαν να είναι ΚΚΕδες με την πραγματική σημασία τής έννοιας ...Κομμουνιστές φτιαγμένοι στο αυθεντικό "εργοστάσιο" των χαφιέδων και των πρακτόρων τού Εμφυλίου. Μιλάμε για έναν έξυπνο σχεδιασμό. Όποιος κομμουνιστής είχε ικανότητες, οι οποίες θα του επέτρεπαν να γίνει ακόμα και ηγέτης τού ΚΚΕ, δεν αφήνεται να χαθεί μέσα στο μικρό και "στενό" ΚΚΕ. Φεύγει από το ΚΚΕ με τις ευχές των "δεινοσαύρων" και είτε πηγαίνει στα μεγάλα κόμματα ως έμπειρο "στέλεχος" είτε γίνεται ηγέτης μιας νέας "συνιστώσας".
Από αυτήν την "παραγωγή" ψωνίζουν όλοι. Τέτοιοι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα το σύστημα-ΠΑΣΟΚ, που κυβερνάει μονίμως τη χώρα. Γι' αυτόν τον λόγο γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους. Τσουμάκες, Λαλιώτηδες, Παπουτσήδες, Μικρούτσικοι, Τρέμηδες, Λαζαρίδηδες, Λοβέρδοι κλπ.. Όσοι δεν είχαν την "τύχη" αυτών και άρα δεν μπορούσαν να βολευτούν στους υπάρχοντες μηχανισμούς τού δικομματισμού, ακολουθούσαν κι ακολουθούν μια πάγια "εναλλακτική" τακτική. Αφού εξασφαλίσουν το "ψωμάκι" τους από κάποιον δημόσιο μισθό, αναζητούν νέους πολιτικούς χώρους και ενίοτε εφευρίσκουν τέτοιους και οι ίδιοι. Όρεξη να έχει κάποιος και να ψάχνει χώρους, για να πουλήσει στα αφεντικά του την κομμουνιστική του "εμπειρία" και εκπαίδευση.
Τα πάντα μπορούν να τα μετατρέψουν σε εξουσία, εφόσον επάνω σ' αυτό έχουν εκπαιδευτεί. Το οποιοδήποτε κοινωνικό πρόβλημα μπορούν να το μετατρέψουν σε "μαγαζί" και να κάνουν "ταμείο" πολιτικού κέρδους. Οικολογία, ομοφυλοφιλία, ζωοφιλία, μεταναστευτικό πρόβλημα, πολεοδομικό πρόβλημα ...Τα πάντα. Ό,τι μπορεί να "μαζέψει" πέντε ανθρώπους μαζί, είναι δυνάμει "μαγαζί" αυτών των έμπειρων κομμουνιστών ...Κομμουνιστών, οι οποίοι λειτουργούν αλληλοϋποστηρικτικά ως συμμορία. Ό,τι και να κάνουν, θα τύχουν της "υποστήριξης" των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Να αυτοπυρποληθεί ένας απλός πολίτης για το δίκιο του, τα "μέσα" θα σπεύσουν μόνον όταν αυτός που θα φωνάζει θα είναι κομμουνιστής ...Όλη η αγροτιά στους δρόμους, συνεντεύξεις δίνει μόνον ο Μπούτας. Με τον τρόπο αυτόν οι έμπειροι κομμουνιστές "άλωσαν" στην κυριολεξία τον κρατικό μηχανισμό και βέβαια τον δημοσιογραφικό και συνδικαλιστικό του τομέα ...Τους κύριους αυτούς χώρους, οι οποίοι τους έκαναν χρήσιμους στα αφεντικά και βέβαια τους έδιναν δυνατότητες να πλουτίσουν με τις "ικανότητές" τους μέσω εκβιασμών.  
Τίποτε δηλαδή δεν είναι όπως φαίνεται και αυτό αποκαλύπτεται από τα αποτελέσματα των εκλογών. Ενώ τα αποτελέσματα δείχνουν κάποια ασήμαντα ποσοστά, εντούτοις η επιρροή των κομμουνιστών στην κοινωνική λειτουργία είναι τεράστια. Γιατί; Γιατί αυτός είναι ο σχεδιασμός των συγκοινωνούντων δοχείων. Οι ίδιοι ΛΙΓΟΙ άνθρωποι, δηλαδή, βρίσκονται σε ΟΛΕΣ τις δράσεις. Αν δηλαδή κάποιος είναι παρατηρητικός, θα δει τις ίδιες φάτσες είτε να κάνουν δράσεις υπέρ των διεμφυλικών είτε υπέρ των μεταναστών είτε εναντίον τού Μακεδονικού "Ζητήματος". Αυτοί αποτελούν το καταδρομικό "πρόσωπο" του ΚΚΕ και στην πραγματικότητα ποτέ δεν σταμάτησαν τον "Εμφύλιο" υπό τη λογική που αυτός ξεκίνησε, και ήταν να "χτυπάνε" τον λαό.
Αυτοί λειτουργούν σαν μια "μέγγενη", την οποία το σύστημα τη χρησιμοποιεί ως παρακρατικό μηχανισμό, για να ελέγχει απόλυτα τον λαό σε περίπτωση που αυτός αντιδρά ...Μια "μέγγενη", την οποία είδαμε σε πλήρη δράση στη εποχή των Μνημονίων. Αν οι κομμουνιστές τού συντηρητικού ΚΚΕ φύλαγαν με ρόπαλα τη Βουλή, η οποία ψήφιζε τα Μνημόνια, οι κομμουνιστές τού επιθετικού ΚΚΕ, ως "συνιστώσες" τού ΣΥΡΙΖΑ, έκαιγαν ανθρώπους στην Marfin. Λειτουργούσαν σαν "πένσα", έχοντας το ίδιο στόχο ...Να ελέγξουν τον κόσμο, προκειμένου να μην παρεμποδιστούν οι Προδότες τής Βουλής να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους ...Τα πραγματικά αφεντικά τους, εφόσον ο Σόρος και οι όμοιοί του είναι αυτοί οι οποίοι πληρώνουν όλες τις "συνιστώσες" τού ΣΥΡΙΖΑ για τις δράσεις τους.
Το έγκλημα της Marfin ήταν εξ' αρχής σχεδιασμένο από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι σχεδίασαν και το "ηρωικό" Πολυτεχνείο ...Από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι "έστηναν" μέσα από τη Βουλή τους ροπαλοφόρους τής Πλατείας Συντάγματος. Ήταν ένα έγκλημα πολύ κοντά στην Πλατεία και άρα στους "Αγανακτισμένους" και ήταν πολύ βίαιο για να το "αντέξουν" απλοί κι ανυποψίαστοι άνθρωποι, οι οποίοι απλά διαδήλωναν και δεν είχαν πείρα σε τέτοιου είδους προβοκάτσιες.  Ήταν μια σκληρή "συνέχεια" των καταστροφών τού 2008, όπου οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούσαν να τρομοκρατήσουν προκαταβολικά τον κόσμο, προκειμένου να μην αντισταθεί στα Μνημόνια που τότε έρχονταν ...Σιωνιστική "υπερπαραγωγή" με κομμουνιστές "ηθοποιούς" ήταν το "Πολυτεχνείο" και ακριβώς το ίδιο - και με τους ίδιους συντελεστές -  συνέβη και το 2008, που κάηκε η Αθήνα. 
Σε αυτήν την "παράσταση" πρωταγωνιστούσαν οι "συνιστώσες" τού ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να εκτίθεται το ίδιο. Αυτές οι "συνιστώσες" είναι το βασικό δομικό του στοιχείο και το κύριο αμυντικό του "όπλο" ...Είναι η δύναμή του και όχι η αδυναμία του όπως νομίζουν μερικοί. Είναι το μυστικό τής "αρθρωτής" λειτουργίας του, που του δίνει τη δυνατότητα να εκτελεί τις πιο ακραίες αποστολές για τα αφεντικά του και να αμύνεται απέναντι στους εχθρούς του. Είναι το μυστικό αυτό, το οποίο του επιτρέπει να επεκτείνεται διαρκώς μέσα στην κοινωνία, εφόσον οποιαδήποτε νέα τάση ή ανάγκη προκύπτει στην κοινωνία την καλύπτει με μια νέα "συνιστώσα" και άρα "σπρώχνοντας" νέους "πιστούς" με νέα "μεροκάματα". Κάθε μέρα και νέες "συνιστώσες" μπορούν να δημιουργούν οι ίδιοι άνθρωποι. Ακόμα και στην εποχή των Μνημονίων και της δικής τους διακυβέρνησης αυτοί "αυξάνονται και πληθύνονται" ..."Συνιστώσες" των διοδίων, των πλειστηριασμών, των λαθρομεταναστών, των ζωόφιλων κλπ..
Μετά απ' όλα αυτά μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο σημαντική ήταν η απόφαση του Τσίπρα να επιχειρήσει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα και τον λόγο που αντιδρούσαν οι σκληροί κομμουνιστές των "συνιστωσών". Ο κόσμος, επειδή δεν γνωρίζει τη λειτουργία αυτών των μηχανισμών, δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που ήταν τόσο σημαντική η διαμάχη εκείνη και ποιο ήταν το διακύβευμά της. Αυτό όμως το καταλάβαιναν εκείνοι, οι οποίοι ήθελαν ανοικτά "χωράφια" για νέες δουλειές και νέες κονόμες. Το κόμμα βόλευε μόνον την ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ - και άρα τον Τσίπρα - και για τον λόγο αυτόν βγήκαν οι "συνιστώσες" στα "κάγκελα" να διαμαρτυρηθούν.  
Μιλάμε για "δούλεμα", το οποίο βαστάει πάνω από μισό αιώνα. Όλα τα "καπελώνουν" χωρίς κανέναν αντίπαλο. Έχουν σαρώσει τα πάντα και έχουν "εξοντώσει" τους πάντες. Έχουν "κατακρεουργήσει" την ελληνική κοινωνία χωρίς έλεος ...Μια "βουβή" γενοκτονία τού πνεύματος. Όποιος δεν είναι κομμουνιστής, αφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες. Δέκα χρόνια απίστευτης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και η ελληνική κοινωνία δεν "γέννησε" ούτε ένα νέο πρόσωπο. Δεν αφέθηκε ν' ακουστεί ούτε μία "φρέσκια" πολιτική άποψη από ένα νέο πρόσωπο. Σε μια εποχή, όπου ΟΛΑ τα κόμματα πρόδωσαν τον λαό, δεν εμφανίστηκε ούτε ΕΝΑΣ νέος πολιτικός εκτός των κομμάτων. Όταν δεν "ανακυκλώνουν" τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, το μόνο που αφήνεται να "επιβιώσει" είναι ότι "παράγεται" από τις δικές τους κομμουνιστικές "χαφιεδοφάρμες".
 Να φανταστεί κάποιος ότι στο κατ' εξοχήν παράδειγμα προδοτικής συμπεριφοράς των κομμουνιστών απέναντι στον Ελληνισμό, που είναι το Μακεδονικό "Ζήτημα", στην κορυφαία αντίδραση των Ελλήνων βασικός ομιλητής ήταν ο κομμουνιστής Θεοδωράκης, ο άλλοτε Υπουργός τής Οικουμενικής τού Μητσοτάκη. Στην κορυφαία αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στην προδοσία τής Βουλής των Μνημονίων, βασικοί ομιλητές στα ακροατήρια των "αγανακτισμένων" ήταν μόνον κομμουνιστές ...Αυτοί, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν τα "γατάκια" τής Μέρκελ ...Ο Τσακαλώτος, ο Κατρούγκαλος κλπ.. Καθημερινά εξανεμίζονται συντάξεις και καταργούνται εργασιακά δικαιώματα με υπογραφές κομμουνιστών και την "πίστωση" της αντίδρασης προσπαθούν να την αρπάξουν και πάλι κομμουνιστές τού ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Κανέναν δεν αφήνουν να πάρει "μερίδιο" δημοσιότητας για κανέναν λόγο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει τη δύναμη ή το κουράγιο να αντιμετωπίσει αυτήν τη συμμορία των πνευματικών "δολοφόνων".
Γι' αυτόν τον λόγο - και εξαιτίας αυτών των "πλατών" - οι κομμουνιστές καθημερινά προκαλούν την κοινωνία ..."Άντε πάγενε ρε", είπε ο "ήρωας" κομμουνιστής Μπαλάφας σε έναν διαμαρτυρόμενο πολίτη. Γιατί είναι τόσο προκλητικοί; ...Γιατί αυτές είναι οι εντολές από το Βερολίνο. Είναι εντολή τού Βερολίνου να είναι προκλητικοί, για να "αποδεικνύουν" ότι είναι τόσο ισχυροί όσο θέλει η προπαγάνδα να τους παρουσιάζει, προκειμένου να φοβούνται οι πολίτες να επιχειρήσουν την αντίδραση. Καθημερινά στέλνουν μηνύματα στους Έλληνες ότι δεν τους υπολογίζουν και προπάντων ότι δεν τους φοβούνται. Λειτουργούν με σχέδιο σε κάθε περίπτωση.
Αυτό το καταλαβαίνεις από την επιλογή των θεμάτων και από το timing που αυτά έρχονται στην επιφάνεια. Κάθε φορά που έχουν ν' αντιμετωπίσουν μια μεγάλη αντίδραση σε ένα μείζον εθνικό ή κοινωνικό θέμα, φέρνουν στην επιφάνεια κάποιο προκλητικό θέμα τής κομμουνιστικής "ατζέντας", το οποίο απλά και μόνο δημιουργεί έντονες εντυπώσεις και αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Αυτό έκαναν όταν ξεπουλούσαν τις ΔΕΚΟ, δημιουργώντας ένα Υπερταμείο, το οποίο έχει έδρα στο εξωτερικό και στον κόσμο "πέταξαν" το θέμα τής επιλογής φύλου από την ηλικία των δεκαπέντε ετών. Αυτό κάνουν και τώρα που "διαπραγματεύονται" το "Μακεδονικό" και τον κόσμο τον εξοργίζουν με τους νόμους περί υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους ...Από ομοφυλόφιλους ανθρώπους και όχι από "ομόφυλους γονείς", όπως θέλει η προπαγάνδα.
Είναι προφανές ότι με τον τρόπο αυτόν - εκτός όλων των άλλων - δοκιμάζουν και τα όρια των Ελλήνων ...Δοκιμάζουν την πρόκληση σε "φτηνά" θέματα, για να έχουν μια άποψη για το πώς θα τους χειριστούν στα πιο σοβαρά εθνικά θέματα. Είναι προφανές πλέον τι επιδιώκουν. Με επικεφαλής τον θεομπαίχτη Τσίπρα, θέλουν τώρα, που βρίσκονται στην εξουσία, να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά, τα οποία τους έδωσαν την εξουσία αυτήν. Επιδιώκουν να επιλύσουν όλα τα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα εις βάρος τού ελληνικού λαού.
Ο αναγνώστης με βάση όλα αυτά που μόλις περιγράψαμε μπορεί να καταλάβει τον λόγο που το ΚΚΕ δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να τους εξυπηρετήσει υπό τις παρούσες συνθήκες ...Ήταν πολύ "δογματικό" και το "ποινικό" του μητρώο πολύ άσχημο για ν' αντέξει να επωμιστεί το ίδιο την επίσημη διακυβέρνηση της χώρας με τον προδοτικό τρόπο που επιβάλουν τα αφεντικά του. Γι' αυτόν τον λόγο τα αφεντικά αναγκάστηκαν να παίξουν το επικίνδυνο "χαρτί" τού κομμουνιστικού παρακράτους και του ΣΥΡΙΖΑ ...Του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μέχρι τότε τους ήταν χρήσιμο με το 3% της εισόδου στη Βουλή και άρα την πρόσβαση στο κρατικό "ταμείο" ...Χρήσιμο, γιατί, εξασφαλίζοντας τον κρατικό του "μισθό", τους έκανε όλες τις "βρομοδουλειές" ...Από καταλήψεις και trafficking λαθρομεταναστών, συνδικαλιστικές προβοκάτσιες μέχρι τρομοκρατικές ενέργειες.
Ξεμένοντας όμως από λύσεις - και εξαιτίας τής αδυναμίας τού ΚΚΕ να τους εξυπηρετήσει - έπρεπε να παίξουν αυτό το δύσκολο και επικίνδυνο "χαρτί" ...Αυτό, το οποίο ο γράφων "ανυπομονούσε" να παιχθεί και άρα να "ξοδευτεί" ...Ένα "χαρτί", το οποίο - όπως εύκολα διαπιστώνει κάποιος - δεν είναι και τόσο "νέο" όσο το εμφανίζουν ...Ένα "χαρτί", το οποίο το εμφάνισαν σαν "φρέσκο", ενώ "βρομάει" μπαγιατίλα. Ένα "φτιασιδωμένο" νέο, που μοιάζει περισσότερο με καρναβαλίστικη "φάρσα". Έβαλαν μπροστά τον Τσίπρα με μόνο προσόν τη νεότητά του - και βέβαια την απαράμιλλη ικανότητά του να λέει ψέματα, χωρίς να ιδρώνει το αυτί του -  και από πίσω του "κρύφτηκε" όλη η παλιά "σαβούρα" τού ΚΚΕ.
Το θεώρησαν σίγουρο "χαρτί", γιατί θεώρησαν δεδομένο τον ανθελληνισμό του - εφόσον ήταν ένα γνήσιο "γέννημα" του ΚΚΕ και της Πανσπουδαστικής - και το "έπαιξαν" χωρίς δεύτερη σκέψη. Τους βόλευε το κουτορνίθι, γιατί ανάμεσα στα πολλά που αγνοούσε είχε και άγνοια κινδύνου. Πίσω όμως απ' αυτήν τη "βιτρίνα" τού νέου "επαναστάτη" κρύβονται σκληροί ΚΚΕδες. Πέντε-έξι άνθρωποι είναι οι νέοι μέσα σ' αυτήν τη δήθεν Κυβέρνηση της Αριστεράς. Οι υπόλοιποι είναι παλαιοκομματικοί πολιτικοί τού αυθεντικού ΚΚΕ ..."Δεινόσαυροι" του Jurassic park του Περισσού ...Δραγασάκης, Φλαμπουράρης, Βούτσης, Κουβέλης, Κοτζιάς, Φίλης, Παππάς ο πρεσβύτερος, Κατρούγκαλος ...Οι ίδιοι δηλαδή που θα κυβερνούσαν αν το ίδιο το ΚΚΕ αναλάμβανε ποτέ την εξουσία. Αυτοί κι αν φέρνουν νέο "όραμα" για μια καλύτερη κοινωνία.
Αυτοί τώρα θα "επιλύσουν" και το Μακεδονικό "Ζήτημα". Οι ίδιοι δηλαδή ανθέλληνες, οι οποίοι το δημιούργησαν εις βάρος τής ιστορικής αλήθειας και των Ελλήνων, είναι αυτοί οι οποίοι θα το επιλύσουν. Αυτοί, οι οποίοι "γαλουχήθηκαν" στο ΚΚΕ τού Μπεναρόγια με το "δίκιο" των "Μακεδόνων", είναι αυτοί που θα λύσουν το θέμα. Το έχουν "τάμα" να το λύσουν. Ο βλάκας με τα ελληνικά σε άψογη αμερικανική προφορά μας εξήγησε ότι ανάμεσα στα άλλα καθήκοντά του προς την πατρίδα είναι και η επίλυση αυτού του "ζητήματος". Έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα και αυτό που του έμεινε - για να "κλείσει" ως "λύτης" προβλημάτων - είναι το "Μακεδονικό". Αυτός και οι "πατερούληδες" που βρίσκονται πίσω του θα αναλάβουν να διαχειριστούν την τεράστια αντίδραση του ελληνικού λαού ...Οι μόνοι βέβαια που θα μπορούσαν να το κάνουν, αλλά με μεγάλο ρίσκο. Έξυπνος είναι ο σχεδιασμός των σιωνιστών με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά - όπως περιγράψαμε - επισφαλής. Γιατί; ...Γιατί το ρίσκο είναι μεγάλο...
...Το ρίσκο είναι μεγάλο, γιατί αποκαλύπτεται όλο το "παρασκήνιο" της Μεταπολίτευσης ...Ανάβει το "φως" και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για κάποιους που δίνουν παραστάσεις σε θέατρο σκιών. Το βαθιά "ριζωμένο" ΚΚΕ αποκάλυψε τις "ρίζες" του. "Κορμός" και "ρίζες" φαίνονται πλέον στο σύνολό τους. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται "ενωμένα". Τώρα σε περίπτωση αποτυχίας δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για τους χαφιέδες. Αποκαλύφθηκε αυτό, το οποίο λίγοι γνώστες γνώριζαν και η προπαγάνδα το απέκρυπτε από τους πολλούς. Καθημερινά αποδεικνύεται ότι οι κομμουνιστές είναι μια ολιγάριθμη συμμορία στην Ελλάδα ...Ο "θίασος" του ΚΚΕ, που δίνει παραστάσεις με το ΠΑΜΕ και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, που τώρα πλέον είναι μετρήσιμοι ...Μερικές χιλιάδες ανθρώπων είναι, οι οποίοι - κατά "σύμπτωση" μάλιστα - είναι ΟΛΟΙ τους κρατικοδίαιτοι.
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για ρίσκο. Μέχρι τώρα όλα αυτά δεν ήταν μετρήσιμα. Το "παραμύθι" τής Μεταπολίτευσης δούλευε άψογα. Τα ΜΜΕ τής Μεταπολίτευσης είχαν καταφέρει να μεγαλοποιήσουν τον κομμουνιστικό "κίνδυνο", προκειμένου να τρομάζει ο κόσμος. Όπως κάποτε εμφάνιζαν το θηριώδες εθνικό ΕΑΜ σαν κομμουνιστικό, για να τρομάζει ο κόσμος, έτσι έκαναν και τώρα. Αφηνόταν να εννοηθεί ότι οι κομμουνιστές είχαν άπειρη δύναμη, μεγάλες διασυνδέσεις και τεράστιες γνώσεις. Κανένας δεν ήξερε το "μήκος", το "πλάτος" και προπάντων το "βάθος" τού δικτύου τους. Όπως στα κομμωτήρια βλέπουν παντού "κρυπτοαδερφές" έτοιμες ν' αρπάξουν τα αγόρια τους, έτσι και στα καφενεία έβλεπαν παντού κρυπτοκομμουνιστές, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να ξαναπροκαλέσουν Εμφύλιο. Η προπαγάνδα, η οποία ενίσχυε αυτές τις εσφαλμένες εντυπώσεις, μεγέθυνε τη σύγχυση.
Κανένας δεν γνώριζε τι πραγματικά συνέβαινε. Κανένας δεν γνώριζε σε ποια υπόγεια - και πληρωμένοι από ποιους - κάθονταν και "εκτελούσαν" Έλληνες τα "Τρολ" τού διαδικτύου. Λόγω της διακυβέρνησης όλοι αυτοί αναγκάστηκαν να γίνουν κυβερνητικοί προπαγανδιστές και ξαφνικά απέκτησαν πρόσωπα. Αυτοί, οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν άπειρα ψευδώνυμα, ήταν "ανένταχτοι", ήταν "καθαροί" κλπ., έδειξαν πως είναι "στρατευμένοι" και μάλιστα απόλυτα. Οι κυβερνητικές ανάγκες τού ΣΥΡΙΖΑ τράβηξαν δυναμικό στον δημόσιο βίο, το οποίο μέχρι τότε ήταν χρήσιμο από τα "υπόγεια" για την απρόσωπη παρακρατική λειτουργία.
Όλα αυτά όμως κατέστρεψαν ολόκληρο τον "μύθο" τής Μεταπολίτευσης. Ξαφνικά όλοι κατάλαβαν ότι οι κομμουνιστές δεν είναι τόσοι όσοι μέχρι τώρα φαντάζονταν. Ξαφνικά όλοι κατάλαβαν ότι "οι πολλοί μορφωμένοι κομμουνιστές" είναι ένας μύθος. Εδώ καλά-καλά δεν βρίσκουν μερικά άτομα να τα υπουργοποιήσουν, αναγκαζόμενοι ν' ανακυκλώνουν "δεινοσαύρους" ή να βολεύουν "σαχλοκούδουνα", όπως η Αχτσιόγλου ή ο Τζανακόπουλος. Οι κομματικές ανάγκες τού ΣΥΡΙΖΑ για φιλοκυβερνητική προπαγάνδα ανάγκασαν πρόσωπα καλά κρυμμένα να εμφανιστούν σε κομματικά συνέδρια. Τα "σκουπίδια" τού Βερναρδάκη απέκτησαν επιτέλους ονοματεπώνυμο και αναγκάστηκαν να βάλουν κουστούμια, για να δείξουν "πολλοί" στα κομματικά συνέδρια. Ο γελοίος Καρανίκας έγινε δημόσιο πρόσωπο και ανακάλυψε τα Χόγκαν.
Τα πάντα τώρα πλέον έχουν ονοματεπώνυμο. Το ΚΚΕ είναι οι "στρατευμένοι" ΠΑΜΕτζήδες, οι οποίοι είναι πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι ...και το ΣΥΡΙΖΑ είναι το ολιγομελές χαφιεδαριό των "συνιστωσών" και των ΜΚΟ, το οποίο το είδαμε σύσσωμο και αμήχανο στα συνέδριά του. Αυτές είναι όλες κι όλες οι δυνάμεις των κομμουνιστών ...Ίδιες κι απαράλλαχτες από το 1946 ...Ούτε δέκα χιλιάδες νοματαίοι. Δυνάμεις, που, όπως και τότε, δεν είναι ικανές ούτε για φασαρία σε καφενείο. Τόλμησαν τα παρτάλια να κάνουν αντισυγκέντρωση στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη Μακεδονία και δεν μάζεψαν ούτε εκατό άτομα ...Ούτε εκατό, επιστρατεύοντας τους διεμφυλικούς, τους Βαλιανάτους και μερικούς λαθρομετανάστες. Και όμως, παρ' όλη τη θηριώδη διαφορά μεγεθών, τόλμησε ο βλάκας Τσίπρας να χαρακτηρίσει τη μεγαλειώδη αντίδραση του λαού σαν "ετερόκλητο πλήθος" ...Τόλμησε, γιατί πάντα θεωρεί ότι έχει πίσω του τη δύναμη τής προπαγάνδας, τα χρήματα των σιωνιστών και την προστασία τής Μέρκελ.
Πώς έλεγαν κάποτε οι Αλβανοί κομμουνιστές; ..."Δεν φοβόμαστε τίποτε, γιατί μαζί με τους Κινέζους είμαστε ένα δισεκατομμύριο". Έτσι είπε και ο "αγγλόφωνος" Τσίπρας: "Πέντε εκατομμύρια είναι η Αθήνα. Βγήκε το ένα υπέρ τής Μακεδονίας, άρα τα τέσσερα είναι εναντίον ...Τα γνωστά κόλπα των φασιστών. Όλα αυτά όμως τώρα είναι άνευ σημασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του έχουν φθαρεί σε απίστευτο βαθμό. Η περίφημη "πίστωσή" τους έχει "φαγωθεί" σε δευτερεύοντα θέματα της καθημερινότητας και το "ηθικό πλεονέκτημα" έχει εξανεμιστεί. ΟΙ κομμουνιστές φαίνονται πιο πολύ φασίστες από ποτέ. Τώρα φαίνεται όλη η αλήθεια τού κομμουνισμού και στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν σε ολόκληρο τον κόσμο να έχει καταδικαστεί ο κομμουνισμός και να αντιμετωπίζονται οι κομμουνιστές σαν "χολέρα" και εδώ στην Ελλάδα να παριστάνουν τις ιερές "αγελάδες" ...Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα τής Δημοκρατίας και μάλιστα με ένα ΚΚΕ που έχει στην "πλάτη" του έναν κατά παραγγελία Εμφύλιο; ...Μας δουλεύουν οι χολεριασμένοι ομοϊδεάτες τού Κιμ Γιόνκ Ουν; ...Μας δουλεύει ο απατεώνας Γλέζος, ο οποίος δήθεν κατέβασε τη σημαία των ΝΑΖΙ από την Ακρόπολη;
 Αυτό μας πρόσφερε το ρίσκο τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα αποκάλυψε όλα. Βγήκε όλη η κομμουνιστική "σαβούρα" στην πολιτική επιφάνεια ...Όπως πλημμυρίζει ένας βόθρος και όλα τα λύματα επιπλέουν στα βρομόνερα. Αυτό έπαθαν οι χρηματοδοτούμενοι χαφιέδες τού Σόρος και των υπόλοιπων σιωνιστών. Έπρεπε ο κόσμος να δει με τα μάτια του τους Σταθάκηδες, τις Φωτίου, τους Μπαλαούρες κλπ., για να καταλάβει πόσο "σαβούρα" είναι ...Πόσο φασίστες, εξουσιομανείς, βολεψάκηδες και ψεύτες είναι όλοι τους. Όλοι όσοι μια ζωή - και εκ του ασφαλούς - "πουλούσαν" ανέξοδο "ιδεαλισμό" και "ευαισθησία" κλπ., μόλις έπιασαν την εξουσία, έγιναν "ρεαλιστές" ...Οι "αλτρουιστές", που μέχρι και επιδόματα ανέργων έχουν εισπράξει. Αν μπορούσαν να τρώνε και από τις κατσαρόλες που μαγειρεύουν για τους αστέγους στους δρόμους, εκεί θα πήγαιναν. Ντροπή είναι και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι στην Ελλάδα τής τρίτης χιλιετίας πολιτική "παράγει" ο Καρανίκας.
Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο ...Αποκαλύφθηκαν ΟΛΟΙ τους ...Σε κάθε πόλη και χωριό, εφόσον η αλλαγή στρατηγικής των σιωνιστών εξέθεσε τους κομμουνιστές χαφιέδες τους. Στην ανάγκη τους να βρουν στελέχη για τις εκλογές, μετέτρεψαν τους μυστηριώδεις κρυπτοκομμουνιστές σε καραγκιόζηδες φανερούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Οι κολοσσιαίες ανάγκες ενός κυβερνητικού σχήματος τους αποκάλυψε όλους. Δεν μπορείς από το 3%, που διεκδικούσε η "Αλαβανοσυμμορία", να μαζεύεις 30ντάρια για να κυβερνήσεις ...Δεν έχεις καν το πολιτικό προσωπικό να "καλύψεις" επιφανειακά το "σύστημα-ΠΑΣΟΚ", το οποίο από την εποχή-Καραμανλή κυβερνάει μόνιμα. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης "ξεζούμισαν" ακόμα και το ΚΚΕ και βρέθηκαν ότι είναι ελάχιστοι ...Πιο λίγοι και απ' ό,τι οι ίδιοι φαντάζονταν...
..."Τζούφιες" είναι οι δήθεν διχαστικές εμφυλιοπολεμικές προκλήσεις τού Τσίπρα. Αυτό έχει πλέον αρχίσει να φαίνεται και τώρα φοβούνται. Έχει αρχίσει να ξεθωριάζει η εικόνα που έδινε η προπαγάνδα για το κομμουνιστικό δυναμικό. Δεν ταιριάζει πλέον αυτό το οποίο βλέπουμε στις τηλεοράσεις με αυτό το οποίο συμβαίνει στην κοινωνία. Ο ελληνικός λαός, όπως και όλοι οι λαοί του κόσμου, έχει καταδικάσει έμπρακτα τον κομμουνισμό, έστω κι αν το επίσημο κράτος κάνει τα αντίθετα. Δεν  επιλέγει να πηγαίνει ο Τσίπρας για πλάκα στην αραιοκατοικημένη "άγονη" γραμμή σε όλες τις εθνικές και θρησκευτικές γιορτές ...Δεν του φτάνουν οι λίγοι "κλακαδόροι" να τον προστατεύσουν από απρόβλεπτες συναντήσεις και βέβαια από απρόβλεπτες αντιδράσεις. Σε τέτοιες αυθόρμητες "μαζώξεις" του λαού φαίνεται η δύναμη που έχει ο κάθε μηχανισμός και οι άθεοι κομμουνιστές είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτοι.
  Τώρα αποκαλύπτεται κι ο λόγος που ο Κουτσούμπας αναγκάστηκε να δώσει "παράσταση" μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν ...Φοβήθηκαν οι "δεινόσαυροι" για την επιβίωση του χαφιεδομάγαζου. Τρέχει τώρα ο Κουτσούμπας να σώσει το "κούτσουρο" από το "ξερίζωμα". Πήρε τους επαγγελματίες ΠΑΜΕτζήδες και πήγε εκεί, για να πουλήσει εύκολο και ανέξοδο "αντιαμερικανισμό". Γνωρίζει ότι οσονούπω θα γίνει η προδοσία τού "Μακεδονικού" και άρα είναι σίγουρος ότι ο κομμουνιστικός παράγοντας θα απειληθεί ακόμα και με "ξεριζωμό". Επειδή όμως γνωρίζει ότι ο σιωνιστικός προπαγανδιστικός σχεδιασμός θα φορτώσει αυτήν την "απαίτηση" για προδοσία στους Αμερικανούς, πηγαίνει εκεί λίγες ημέρες πριν, για να παραστήσει τον αντιαμερικανό ...Να μπει κι αυτός μέσα στο πλήθος που θα αντιδρά. Να φωνάζουν οι Έλληνες για τους προδότες και να φωνάζουν και οι ΚΚΕδες για τους Αμερικανούς, επειδή "βλέπουν" πολύ "βαθύτερα" τα πράγματα. 
Ακόμα όμως κι αυτό δεν ήταν επινόηση του τεμπελχανά Κουτσούμπα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ακολουθεί έναν "τυφλοσούρτη". Αυτόν, τον οποίο του δίνουν σε "ραβασάκι" τα σιωνιστικά αφεντικά του, για να προστατεύουν το "μαγαζί" τους. Είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με το "Πολυτεχνείο". Όπως τότε δρομολογήθηκε η προδοσία τής Κύπρου, έτσι και τώρα δρομολογείται η προδοσία τής Μακεδονίας. Οι ίδιοι "τεμαχιστές" τής Ελλάδας με τους ίδιους συνεργάτες επιχειρούν τα ίδια πράγματα. Οι ίδιοι σιωνιστές με τον ίδιο Κίσινγκερ βρίσκονται πίσω από το σημερινό έγκλημα. Το ΚΚΕ τα γνωρίζει αυτά και λαμβάνει τα μέτρα του. Όπως τότε κατήγγειλε τους Αμερικανούς και το Πολυτεχνείο ως "στημένο" - ενώ μέσα σ' αυτό βρίσκονταν δικά του στελέχη - έτσι κάνει και τώρα με τους Αμερικανούς, μιλώντας για "στημένη" Κυβέρνηση, ενώ μέλη της είναι δικοί του άνθρωποι ...Το γνωστό κι αμετανόητο ΚΚΕ ...Καί με τον αστυφύλαξ καί με τον χωροφύλαξ.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com