Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25

Γ.Τράγκας: Το «δώρο» που περιμένει ο Τσίπρας από τη Μέρκελ για να πάει σε εκλογές



Η συμφωνία των Πρεσπών θα οδηγήσει σε εκτεταμένες αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια
Ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά fm 90.1 μίλησε για τις δραματικές εξελίξεις που αναμένονται να συμβούν στη χώρα μας αμέσως μετά την ψήφιση από τη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Έκανε λόγο για έναν φοβισμένο πρωθυπουργό που τα έχει δώσει πλέον όλα στους Γερμανούς και προσπαθεί με κάθε τρόπο να περισώσει το κόμμα από την
απόλυτη συντριβή στις επερχόμενες εκλογές.
Συγκεκριμένα τόνισε:
«Πάμε για εκλογές πολύ σύντομα – πιθανότατα τον Φεβρουάριο. Το δίδυμο της μεγάλης επιτυχίας, οι σαμποτέρ του Γοργοπόταμου θέλουν να έχουν την λιγότερη πολιτική φθορά και να τα φορτώσουν όλα στους επόμενους.
Φεύγοντας και αφήνοντας πίσω τους μια κατεχόμενη χώρα που έχει παραχωρήσει ακόμα και τις αρχαιότητες και τα μουσεία της στους ξένους, υμνούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυρία Μέρκελ.
Φοβούνται το αύριο, είναι ήδη αποτεφρωμένοι και περιμένουν βαριά λαϊκή καταδίκη και για αυτό αποθεώνουν τους πάτρωνές τους, αυτούς που τους οδήγησαν σε αλλεπάλληλες πολιτικές προδοσίες απέναντι στον πολύπαθο ελληνικό λαό.
Από το go back madame Merkel ο κ. Τσίπρας γράφει άρθρα – ύμνους για τον μεγαλοσύνη της κ. Μέρκελ και την συνεργασία του μαζί της στην αντιμετώπιση ευρωπαϊκών προκλήσεων.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός ομολογεί πλέον τη συμβολή του στην εμπέδωση της γερμανικής Ευρώπης, στον απόλυτο έλεγχο του Βερολίνου, τονίζοντας ότι η Γερμανίδα καγκελάριος απέδειξε πόσο σημαντική είναι η υπεύθυνη ηγεσία.
Ο κ. Τσίπρας δεν βλέπει γύρω του ούτε την κατοχή, ούτε τις παραχωρήσεις στο Βερολίνο, ούτε την απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας, ούτε τα αποτελέσματα που παράγει ήδη η συμφωνία της λίμνης.
Δυστυχώς δεν έχει διαβάσει ιστορία και δεν γνωρίζει πόσες φορές και με ποιο τρόπο έχει αναμειχθεί η Γερμανία στα θέματα της Βαλκανικής.
Δεν έχει διαβάσει ούτε γνωρίζει πόσες φορές η Γερμανία έχει βοηθήσει την Τουρκία εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων, πόσες φορές έχει στηρίξει τον στρατό της γειτονικής χώρας και πόσες φορές έχει θελήσει την Ελλάδα συρρικνωμένη, πότε στηρίζοντας την Βουλγαρία, πότε στηρίζοντας τα Σκόπια.
Φυσικά το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου αποχωρεί από την εξουσία και οι Γερμανοί στην θέση του υπολογίζουν την πειθαρχημένη στο Βερολίνο Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Θα έλεγα μάλιστα ότι προτιμούν σε νέα φάση μια κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τα μνημονιακά μέτρα και θα τηρήσει τις υπογραφές που έβαλαν Τσίπρας και Καμμένος.
Άλλωστε η γαλάζια παράταξη δείχνει πιο Γερμανική από φιλο-αμερικάνικη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα διαφοροποιήσει την θέση της χώρας απέναντι στην Ουάσιγκτον.
Πάμε για εκλογές.Ο Τσίπρας περιμένει να του κάνει δώρο η Μέρκελ την αναστολή της περικοπής των συντάξεων. Έστω και για λίγους μήνες.
Έχει βάλει στην πλάστιγγα το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και λέει προς την Μέρκελ «εγώ σου έκανα όλα τα χατίρια, δώσε μου κάτι θετικό για να μην αφανιστώ πολιτικά στις εκλογές».
Επίσης λέει στο Βερολίνο να κλείσει τα μάτια απέναντι σε κάποια επιδόματα και μερίσματα που θα μοιράσει για να συγκρατήσει την πτώση του σε ένα διψήφιο καλό εκλογικό αποτέλεσμα.
Βέβαια από την άλλη πλευρά λόγω πολιτικής εξαέρωσης του Πάνου Καμμένου, το πέρασμα της συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή, δημιουργεί πρόσθετη επιτάχυνση στην έξοδο του Τσίπρα από το Μαξίμου.
Την ίδια ώρα που το περιβάλλον γίνεται εκρηκτικό στα Βαλκάνια, όπως επιθυμεί κυρίως ο γερμανικός παράγοντας, και επειδή πάμε για εκλογές που μπορεί να φέρουν το πολιτικό θάνατο των δύο υπαλλήλων του γερμανικού παράγοντα, αναβάλλεται η δημοσιοποίηση για την έρευνα και το καταλογισμό ευθυνών για την εθνική τραγωδία στο Μάτι, που στοίχισε 100 νεκρούς εξαιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας!!!
Και επιδιώκεται από τώρα να απειληθούν και να εκβιαστούν τα μέλη του εκλογικού σώματος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σημερινής Εστίας, μεταφέρεται στην αρμοδιότητα της Βουλής το πόθεν έσχες των δικαστών. Ετοιμάζεται νομοσχέδιο Καλογήρου – Παπαγγελόπουλου με βάση το οποίο οι δικαστές θα δηλώνουν τα χρήματά τους, τα κοσμήματά τους και τις θυρίδες τους.
Η κυβέρνηση, σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ, με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να εκβιάσει τους δικαστές να ακολουθήσουν την πολιτική της, τις επιλογές της και τις οδηγίες της και να πάει τις μεγάλες δικαστικές υποθέσεις προς την κατεύθυνση που θέλει το Μαξίμου.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που φέρνει η Εστία στο φως, η κυβέρνηση επιδιώκει να εκθέσει τον δικαστικό κόσμο στα μάτια της κοινής γνώμης. Φυσικά δεν έχουν αντιληφθεί οι κρατούντες, ότι αυτά θα καταστούν μπούμερανγκ εντός μικρού χρονικού σχετικά διαστήματος.
Όλα αυτά που λέει η κυβέρνηση για θηριώδη οικονομική ανάπτυξη, για τα παγκόσμια οικονομικά μεγαθήρια που θα επενδύσουν στην ελληνική οικονομία, για την πρόθεση τόσο των ΗΠΑ όσο και άλλων να καταστήσουν την Ελλάδα οικονομικό συνεταίρο, πρέπει να κρατήσουμε ειδικά αυτή την εποχή μικρό καλάθι και να διατηρήσουμε την ελπίδα μας ότι η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στον Αιγαίο και το ενδιαφέρον του προέδρου Τραμπ θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά και στο μέλλον απέναντι στους Τούρκους.
Ουδείς από τους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου αντιλαμβάνεται ότι οδηγούμεθα σε συρρίκνωση και εκτεταμένες αλλαγές συνόρων στην περιοχή.
Η συμφωνία των Πρεσπών θα παράξει άμεσα αποτελέσματα και θα δώσει στο περίκλειστο γειτονικό κρατίδιο, όπως το αναφέρει ο Κοτζιάς με τον Ντιμιτρόφ στην συμφωνία, ανοιχτό διεθνή δίαυλο έως την Θεσσαλονίκη.
Αυτό θα επιβληθεί σύντομα από τις Βρυξέλλες και η περιοχή θα περάσει στην πρώτη φάση μιας διεθνοποίησης και πρώτης εκτεταμένης αμφισβήτησης από τις σκοπιανές κυβερνήσεις που θα ακολουθήσουν τον Ζάεφ.
Τσίπρας και Ζάεφ έκαναν την δουλειά, οι επόμενοι θα αναβιώσουν την Μακεδονία του Αιγαίου και θα ζητήσουν από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ δικαιοσύνη, πράγμα που θα κληθεί ως διαιτητής ή δικαστής να αποφασίσει η Ατλαντική συμμαχία και οι Βρυξέλλες.
Μην έχετε ουδεμία αμφιβολία, λόγω της συρρίκνωσης του πληθυσμού, και του μιξαρίσματος της ελληνικής κοινωνίας από εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, αυτό θα συμβεί την επόμενη 20ετία.
Επίσης η ορμή της γιγαντιαίας Τουρκίας και η ανάγκη Αμερικανών, Γερμανών, να την διατηρήσουν εντός δυτικού στρατοπέδου, θα υποχρεώσουν τις επόμενες ελληνικές κυβερνήσεις να προβούν σε αναθεώρηση του στάτους κβο του Αιγαίου και της δυτικής Θράκης.
Τίποτα δεν έχει γίνει τυχαία τα τελευταία χρόνια με την είσοδο του μνημονίου στην χώρα, την ισοπέδωση και φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, τον απόλυτο έλεγχο της ελληνικής διοίκησης, τις επιθέσεις εναντίον όσων πίστευαν στο έθνος και την πατρίδα, τις επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας και όλων των εθνικών χαρακτηριστικών.
Η χώρα και οι Έλληνες έπρεπε να μειώσουν μέσα στην ψυχή της τη σημασία των εθνικών συμβόλων, τη μνήμη των ιστορικών αναμετρήσεων, την αντιπαλότητα με τους γείτονες, τη βούληση για την διατήρηση στης εθνικής ακεραιότητας.
Μόνον έτσι υπογράφονται συμφωνίες σε λίμνες, ποτάμια, μόνον έτσι γίνονται αλλαγές συνόρων χωρίς εκτεταμένες διαταραχές και πολέμους στις ισορροπίες Ανατολής και Δύσης.
Το Κόσσοβο θα μοιραστεί, ανάλογη κατάσταση θα προκύψει μελλοντικά για την Θράκη, η Τουρκία θα γυρίσει στην Δύση αφού πάρει τα απαραίτητα δώρα της από το ΝΑΤΟ και τους Γερμανούς, και τα Σκόπια χάρη στον Τσίπρα βάζουν πλώρη πλέον να δημιουργήσουν μια «Μακεδονία» που δεν θα είναι ανυπόληπτο κρατίδιο σφήνα ανάμεσα σε Ελλάδα – Βουλγαρία – Αλβανία.
Ήδη η ένταξή τους στο ΝΑΤΟ δημιουργεί περαιτέρω πίεση στην ορθόδοξη και ύποπτη πάντα με τις σχέσεις της με τη Ρωσία, Σερβία..»
crashonline.gr