Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20

Πώς ένα Βραστό Αυγό και Λίγο Ξύδι Κάθε Πρωί Σκοτώνουν τον Μεγαλύτερο Εχθρό στο Σώμα σας

Έχετε φάει ποτέ βραστά αυγά, αναμειγμένα με ξύδι; Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μόνο ένα βραστό αυγό και λίγο ξύδι κάθε πρωί μπορεί να συμβάλλει στη εξουδετέρωση ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς της υγείας – τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα.


Ο διαβήτης, ένα πολύ κοινό πρόβλημα υγείας που πλήττει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμβαίνει όταν το πάγκρεας σταματήσει να παράγει ινσουλίνη ή όταν το σώμα δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει σωστά την ινσουλίνη που έχει.

Τα συνηθισμένα συμπτώματα του διαβήτη είναι η συχνή νυκτερινή ούρηση, η δίψα, η γρήγορη απώλεια βάρους, ο κνησμός γύρω από το πέος ή τον κόλπο, τα τραύματα που αργούν να θεραπευθούν, η θολή όραση, η κόπωση.

Όλα αυτά οδηγούν σε σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως κακή όραση, τύφλωση, νευρική βλάβη, νεφρική νόσο, καρδιακές παθήσεις και στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ;

Βράζουμε ένα αυγό από το βράδυ και το ξεφλουδίζουμε.
Στη συνέχεια, κάνουμε μερικές τρύπες στο αυγό χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.
Το βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε ξύδι.
Το αφήνουμε καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Το πρωί τρώμε μόνο το αυγό, όχι το υπόλοιπο ξύδι που δεν έχει απορροφηθεί.
Κατά τη διάρκεια του πρωϊνού γεύματος πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό στο οποίο προσθέσατε προηγουμένως μια κουταλιά της σούπας ξύδι. Είναι γνωστό ότι τα αυγά είναι πολύ θρεπτικά και αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Αυτό το πρωινό θα μειώσει την όρεξη και θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ενεργητικότητας.

Αυτή τη σπιτική θεραπεία αξίζει σίγουρα να τη δοκιμάσετε, είναι πολύ απλή και εύκολη να προετοιμαστεί. Και το καλύτερο – είναι ασφαλής και πολύ αποτελεσματική!

Σημείωση: Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη φυσική θεραπεία, προσέχετε τι άλλο φαγητό καταναλώνετε και φροντίστε να αφαιρέσετε από τη διατροφή σας τρόφιμα που αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.