Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15

Υπέρκομψη η Άντζελα Γκερέκου στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου σε πρόσφατη εμφάνιση τους

 Υπέρκομψη η Άντζελα Γκερέκου στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου σε πρόσφατη εμφάνιση τους
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Τόλης Βοσκόπουλος με αφορμή τη συναυλία του «60 χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος» που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

O Τόλης Βοσκόπουλος θα φέρει στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας ζωής.



Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διέυθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα ενθουσιάζοντας το κοινό.


Φυσικά από το πλευρό του τραγουδιστή δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου που είναι δίπλα του και το στηρίζει σε κάθε του βήμα.


Η πρώην βουλευτής που σύντομα πρόκειται να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Έρωτες και θρήνοι γυναικών», έκλεψε τις εντυπώσεις με total white look!
 

govastileto.gr