Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25

Ο ιδιοκτήτης Αλβανικής καταγωγής κι ο κλέφτης τοξικομανής & φανατικός υποστηρικτής των Ναζί της Χρυσής Αυγής...

Με αφορμή την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και σε σχέση με τις αντιδράσεις, θέλω να κάνω ένα προβοκατόρικο πείραμα αλλάζοντας λίγο τα δεδομένα της ιστορίας.
Ας πούμε πως γίνεται ληστεία σε ένα...
κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης αυτή την φορά είναι Αλβανικής καταγωγής και ο κλέφτης τοξικομανής και φανατικός υποστηρικτής των Ναζί της Χρυσής Αυγής.
Ποια θα ήταν η αντίδραση σας και η πολιτική σας τοποθέτηση;
(το σενάριο το παίρνω με την εκδοχή που υπάρχει και λέει πως ήταν μέσα στο κοσμηματοπωλείο για ληστεία και όχι για άλλους λόγους)
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/09/blog-post_395.html#more

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Δεν υπάρχει καμιά πολιτική τοποθέτηση. Οποιοσδήποτε και αν είναι, αν μπαίνει στο μαγαζί σου κάποιος μ' ένα μαχαίρι, τον αντιμετωπίζεις σαν κάποιον που σε απειλεί μ' ένα μαχαίρι. Δεν τον ρωτάς, ούτε αν είναι τοξικομανής, ούτε τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ούτε τίποτε άλλο. Δεν έχεις καιρό για τέτοιους διαλόγους. Αν μπορείς αμύνεσαι, αν δεν μπορείς όχι. Όποιος και να είσαι, είτε είσαι Αλβανός, είτε Ελβετός, είτε Κινέζος. Κουτοπόνηρο και σοφιστικό το δίλημμα, εκτός από προβοκατόρικο όπως παραδέχεται αυτός που το θέτει. Ας μάθουμε πρώτα τι παίχτηκε εκεί πέρα, και ας μην λέμε περιττές σαχλαμάρες. Μαχαίρι πάντως βρέθηκε.
Ανώνυμος είπε...
Χα χα χα χα Σωστός Θα καιγόταν ήδη η Αθήνα!
Ανώνυμος είπε...
Εγώ να σου πω ενα αλλο σεναριο ο ιδιοκτητης κκε ο εισβολεας κκε δεν μπηκε για να κλεψει αλλα γιατι ηθελε λιγη δροσια στο αρκουδισιον και χαλάρωση και καποιον να μιλησει....τον ιδιοκτήτη του μαγαζιου ισως που ειχε βγει απένατι λογω αναδουλιας και καποιον να μιλησει δυστυχως για τον κυριο μεσα στο μαγαζι η πορτα ασφαλειας εκλεισε τοτε θεωρησε καλο να πάρει εναν πυροσβεστηρα και να σπασει την πορτα αλλα ματαια μετα καταφερε να σπασει το τζαμι της βιτρινας αλλά ο αφιλοξενος ιδιοκτητης του μαγαζιου και ενας άλλος απολύτιστος κυριος αντι να τον αφήσουν να εξελθει ελευθερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. οι αθλιοι τον κλωτσουσαν μπας και ερθει και τον συλλαβει η αστυνομια.. ΥΓ Εαν μπει καποιος στο σπιτι σας αφηστετον να κανει οτι θέλει...να σπασει οτι θέλει...να σας γαμησει αμα θέλει... και στο τελος πειτετου και ενα ευχαριστω για την απίσκεψη ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΑ- ΝΔ+ΧΑ PLUSS- ΤΣΙΡΥΖΑ- ΚΑΙ ΚΚΕhttp://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/09/blog-post_395.html#more