Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19

Απίστευτη υπόθεση στη Λαμία: Κρατούσε αιχμάλωτη Γαλλίδα δεμένη και φιμωμένη στο σπίτι του - Γνωρίστηκαν από το Facebook

Απίστευτη υπόθεση στη Λαμία: Κρατούσε αιχμάλωτη Γαλλίδα δεμένη και φιμωμένη στο σπίτι του - Γνωρίστηκαν από το Facebook - Media
Η Ιντερπόλ ενημέρωσε την Ασφάλεια Λαμίας, που έκανε έφοδο σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης - Την έφερε δεμένη και φιμωμένη και την είχε κλειδωμένη σε δωμάτιο στον ακάλυπτο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 34χρονος Λαμιώτης είχε γνωρίσει την 40χρονη
Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί.
Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και η Γαλλίδα φίλη του πείστηκε να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον συναντήσει. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τις "εκπλήξεις" που είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της από τη Λαμία.
Την έδεσε χειροπόδαρα και τη φίμωσε
Ο 34χρονος την περίμενε την Τετάρτη το απόγευμα στο Σταθμό Λιανοκλαδίου, απ όπου την παρέλαβε και την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, όπου διαμένει.
Εκεί, όπως υποστήριξε η 40χρονη Γαλλίδα, την ξάπλωσε στο κρεββάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, της έδεσε χέρια και πόδια με τάιραπς, της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Η 40χρονη Γαλλίδα, άγνωστο πως, κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και εκείνος ενημέρωσε την Ιντερπόλ.
Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που είναι στον ακάλυπτο.
Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν μονωτικές ταινίες, πλαστικοί σφηκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι και ένα μαύρο κολάρο.
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 34χρονος Λαμιώτης τα τελευταία δυο χρόνια περίπου, "φιλοξενεί" στο διαμέρισμά του, μια 24χρονη κοπελίτσα από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει, αφού εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη είναι μαζί με τον 34χρονο.
Η Ασφάλεια Λαμίας εκτός από τον 34χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, συνέλαβε και την 24χρονη, αφού όπως αποδείχθηκε γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης Γαλλίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport o 34χρονος εργάζεται ως εθνοφύλακας στο ΚΕΥΠ της Λαμίας.


Πηγή: lamiareport.gr
 .topontiki.gr