Παρασκευή, Οκτωβρίου 19

Ζένια Μπονάτσου: Ατάκα – μαχαιριά για την οικογένειά της! «Προτιμώ να βγω και να πω την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

1
«Το τι έκανε είναι επιλογή του καθενός…»

Χείμαρρος και αφοπλιστικά ειλικρινής, η Ζένια Μπονάτσου εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της. Ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2004 και αυτά που γράφτηκαν για τα αίτια του θανάτου του ήταν πολλά. Η Ζένια θέλησε να ξεκαθαρίσει δημόσια
κάποια πράγματα και ανέφερε τα εξής:
«Επειδή γίνονται πολλά σχόλια για τον πατέρα μου ότι πέθανε από άλλα αίτια, καλό είναι ο κόσμος να γνωρίζει πριν μιλήσει. Το τι έκανε στη ζωή του είναι άλλο θέμα από το τι πέθανε. Όταν διαβάζω σχόλια ότι ήταν επιλογή του να αφήσει την οικογένειά του επειδή έκανε κάποια πράγματα. Τα βλέπω κάτω από τα βίντεο στο youtube και τα βλέπω από μικρή. Κακό είναι που κάθομαι και ασχολούμαι αλλά όταν οι άνθρωποι κάθονται και γράφουν αυτό, εμένα με ενοχλεί. Οπότε προτιμώ να βγω και να πω την αλήθεια παρά να κάθεται και να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Το τι έκανε είναι επιλογή του καθενός. Δεν έχει καμία σχέση με την οποία από την οποία πέθανε. Δεν ήταν επιλογή του να αφήσει παιδί και μια γυναίκα έτσι στα καλά καθούμενα, επειδή ήθελε τη ζωή του ροκ. Ίσα ίσα στα τελευταία του είχε σοβαρέψει πάρα πολύ γιατί είχε αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με την οικογένειά του».