Κυριακή, Οκτωβρίου 14

Έχετε αναρωτηθεί, γιατί το ΝΑΤΟ "καίγεται" να εντάξει στη Συμμαχία, την ΠΓΔΜ;

Έχετε αναρωτηθεί, γιατί το ΝΑΤΟ "καίγεται" να εντάξει στη Συμμαχία, την ΠΓΔΜ;
Γιατί 12 υψηλού επιπέδου πολιτικοί και στρατιωτικοί εκπρόσωποι ταξίδεψαν εκεί, για να υποστηρίξουν το ψεύτικο Δημοψήφισμα, που ούτως ή άλλως δεν θα το λάμβαναν υπόψη;
-Δεν είναι, για την "κομμουνιστική απειλή", που χρησιμοποιήθηκε, ως...
πρόσχημα, στον πρώτο Ψυχρό Πόλεμο.

Μετά το 1991 με την κατάργηση του Συμφώνου της Βαρσοβίας αυτός ο "κίνδυνος" εξέλειπε, επομένως και ο λόγος ύπαρξης του ΝΑΤΟ.
Η Συμμαχία, όμως, επέζησε και στα τελευταία 25 χρόνια, μετεξελίχθηκε προοδευτικά σε μια αντιρωσική Συμμαχία, εγκαινιάζοντας τον Νέο Ψυχρό Πόλεμο.
-Δεν είναι η ΠΓΔΜ μια μεγάλη χώρα με μεγάλο στρατό, που θα μπορούσε να συμβάλει με τα στρατεύματα της, σε μεγάλες συγκρούσεις, όπως κάνουν άλλες χώρες-μέλη, στο Αφγανιστάν, Λιβύη, Ιράκ, Συρία, ώστε να προωθηθούν τα στρατηγικά συμφέροντα της Αμερικής.
-Δεν είναι για την περικύκλωση της Ρωσόφιλης Σερβίας, όπως κάποιοι υποστηρίζουν, αφού οι Σέρβοι είναι ήδη περικυκλωμένοι, από χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ, που φτάνουν, μέχρι τα Ρωσικά σύνορα. Το ίδιο συμβαίνει και με την ΠΓΔΜ.
Η επέκταση του ΝΑΤΟ, μετά την ένταξη και των χωρών του Ανατολικού μπλοκ, που του δίνει την ελευθερία στρατιωτικής χειραγώγησης, σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, έχει έναν βασικό στόχο. Τον υβριδικό πόλεμο, στα Βαλκάνια.
Η διαχείριση της σκέψης, το ανακάτεμα των κοινωνιών, αποτελούν αναγκαίους πειραματισμούς, στις τακτικές του ΝΑΤΟ και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο υποψήφιο, απ΄την ΠΓΔΜ.
Γι΄αυτό και η αλλαγή του ονόματος συνδυάστηκε με την ένταξη της, λόγω των διαφωνιών της Ελλάδας -σκασίλα τους των ΗΠΑ, για τις "διαφωνίες"- γεγονός που αποδεικνύει ότι το εκεί Κοινοβούλιο δεν έγινε δυνατόν να εξαγοραστεί ή να εκφοβιστεί, όπως σε άλλες περιπτώσεις.
Το ΝΑΤΟ, μάλιστα, συμπεριφέρθηκε τόσο αλαζονικά, που παρά το στραπάτσο του "Δημοψηφίσματος", το παρουσίασε ως "απόδειξη της επιθυμίας της χώρας ν΄αλλάξει τ΄όνομα της"!!!!
Ετσι, χωρίς να το θέλει, απέδειξε τις πραγματικές προθέσεις του, όπως και την δεδομένη αντιδημοκρατικότητα του.