Κυριακή, Οκτωβρίου 21

Καμμένος: Έντιμη η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ - Απορρίπτουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, ....αλλά μένω μέχρι τέλους με Τσίπρα

Καμμένος: Έντιμη η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ - Απορρίπτουμε τη συμφωνία των Πρεσπών
Ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» (Αίθουσα Α΄) που βρίσκεται στον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.



Στην ομιλία του, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως «η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου ερθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Οταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε», ενώ πρόσθεσε πως η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα μια «εντιμη και ανοιχτη συνεργασία, μία δημόσια συνεργασία».

«Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ο,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και καθαρά. Όπως είπε ο Τσίπρας στη συνεργασία μας δεν υπήρχε πουθενά το θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας. Το θέμα για μας αποτελεί δέσμευση καταστατική. Οι ΑΝΕΛ έχουμε ξεκάθαρη θέση, δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία, τέλος. Δεν το κρύψαμε, δεν θα υποχωρήσουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων.