Πέμπτη, Οκτωβρίου 18

Συνελήφθησαν αρχηγικά μέλη της ομάδας που επιτέθηκε στο Α.Τ Ομονοίας . Αναζητούνται άλλοι επτά από την ομάδα μας .

Μέλη της σπείρας ( έξι Αλβανοί  και ένας ημεδαπός ) που διακινούσαν συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ( Πλατεία Εξαρχείων και στις οδούς Μεθώνης, Θεμιστοκλέους και Καλλιδρομίου ) , «κελάηδησαν»( 16/10/2018) και ομολόγησαν την

επόμενη της επίθεσης στο Α.Τ Ομονοίας , αυτό που όλοι ξέραμε από την 1η στιγμή .


Η επίθεση ενορχηστρώθηκε από τα ασύλληπτα μέλη  του κυκλώματος που είχε εξαρθρωθεί  αρχές Καλοκαιριού . Είχαν τότε συλληφθεί   29 μέλη του που διακινούσαν ναρκωτικά στην Ομόνοια . Το κύκλωμα συμπληρώθηκε και άρχισε πάλι το «κοινωνικό του έργο» προς τους τοξικοεξαρτημένους της Αθήνας .

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ !! οι οποίοι όμως «βρήκαν φως και μπήκαν » , καμία σχέση ο Νίκος Ρωμανός και ο … στις φυλακές ( που όμως το ευχαριστήθηκε όπως εξομολογήθηκε σε συγκατηγορούμενό του )

Στις «καβάντζες τους» , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•Κοκαΐνη βάρους 111,3 γραμμαρίων σε (206) συσκευασίες

•Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.457 γραμμαρίων σε (75) συσκευασίες

•Κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 2,2 γραμμαρίων

•Το χρηματικό ποσό των 1.060 ευρώ ( κάπου χάθηκαν 10 ευρώ)

•Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

•Δύο μοτοσυκλέτες εκ των οποίων μία κλεμμένη.

•Πέντε κινητά τηλέφωνα

Θα «φάνε καλά » όμως , αλλού είναι το πρόβλημα !!

Το σχέδιο ΠΕΡΣΕΑΣ  πρέπει να αναβληθεί  μέχρι να «καθαρίσετε »τις πιάτσες από κυκλώματα  ναρκωτικών και παραοικονομία και μετά  ,«κλειδώστε».

Μην μας αναγκάσετε – προκειμένου να διαφυλάξουμε την δυναμική  της ΕΛ.ΑΣ και να προστατευτούν οι αστυνομικοί του πεζοδρομίου – να «διατάξουμε » γενική λευκή απεργία του αστυνομικού προσωπικού .

Τι σημαίνει Λευκή απεργία ;

Το αστυνομικό προσωπικό , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ αλλά , θα εκτελεί ΜΟΝΟ , απόλυτα νόμιμες ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ και θα δρα , μόνο όταν τέτοιες θα του δίδονται.

Ήτοι, αυτές που δίδονται :

# Στα πλαίσια των καθηκόντων του από τους προϊσταμένους τους  , είναι ξεκάθαρες , έχουν γίνει αντιληπτές ,έχουν φτάσει σ όλους τους εντελλόμενους   ,και  εκπληρώνουν τους νόμιμους τύπους ( διατυπώσεις ) , έτσι ώστε , ο αποδέκτης της προσταγής να μην νομιμοποιείται – βάση νόμου πλέον -  να εξετάσει το νόμιμο ή όχι ( προφανώς όχι να εκτελούνται διαταγές που οδηγούν  σε παράνομες πράξεις , πχ διαταγή για ξυλοδαρμό   )

Με τον τρόπο αυτό - και δεδομένο τον υδροκεφαλισμό στην ΕΛ.ΑΣ  - έμμεσος αυτουργός και υπεύθυνος θα είναι  πλέον οι υψηλά ιστάμενοι - προϊστάμενοι ΚΑΙ η πολιτική ηγεσία .

Ναι , η καθυστερημένη αντίδραση – απόλυτα όμως δικαιολογημένη βάση την διάταξη υπηρεσίας – στην υπόθεση του Α.Τ Ομονοίας , ήταν η δική μας «εντολή» για λευκή απεργία , την οποία είχαμε προαναγγείλει ( για όποιον μας παρακολουθεί)

Το μήνυμα πιστεύουμε να έφτασε  στους αποδέκτες . Ποιοι είναι οι αποδέκτες ;

Το οικονομικό επιτελείο ( βλ αναδρομικά ένστολων )  , δημοσιογράφοι ( με τάσεις αστυνομοφαγίας )  και υπηρεσιακοί παράγοντες ( που παρασύρουν τον Αρχηγό σε κινήσεις που του χρεώνονται  )

Προστατέψετε όλοι σας το θεσμό του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ . Είναι το ύψιστο χρέος σας !

Η εποχούμενη περιπολία ( σχέδιο ΠΕΡΣΕΑΣ ) κύριοι , ενδείκνυται  μόνο για «να κλειδώσει » τις περιοχές που «καθαρίστηκαν » και είναι ιδανικό,  μόνο σε Τουριστικές περιοχές και ιδίως  σε νησιά , ήτοι , σε χωροταξικά μη δυσεπιτήρητες  περιοχές .

Βγείτε λίγο στο πεζοδρόμιο να δείτε την πραγματικότητα .

Συνεχίζεται …

Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης