Πέμπτη, Οκτωβρίου 11

Επιστολή Ορμπάν προς Φουντούλη: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα σύνορα της Ευρώπης

Επιστολή Ορμπάν προς Φουντούλη: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα σύνορα της Ευρώπης2
Επιστολή Ορμπάν προς Φουντούλη: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα σύνορα της Ευρώπης
ΠΗΓΗ
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρο Φουντούλη, απέστειλε ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν.
Σε αυτήν τον ευχαριστεί για την στήριξη που παρείχε κατά την διάρκεια της συζητήσεως στην ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου, μια συζήτηση που σκοπίμως εκφυλίστηκε σε μια σειρά
ενορχηστρωμένων επιθέσεων συγκεκριμένων πολιτικών ομάδων εναντίον της πρόσφατα επανεκλεγμένης κυβερνήσεως του Ουγγρικού Λαού.


Τον συγχαίρει για το μέχρι τώρα έργο του και υπόσχεται πως θα συνεχίσει να μάχεται εναντίον της λαθρομετανάστευσης, μαζί με τα υπόλοιπα κινήματα και κόμματα στην Ευρώπη που δεν υπακούν στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και των ηγετικών ελίτ της Ενώσεως.
Μιας Ευρωπαϊκής Ενώσεως που, αντιγράφοντας πιστά την Σοβιετική Ένωση, το πρότυπο πολλών εκ των ηγετών της, εισβάλλει για ακόμη μια φορά στην Ουγγαρία, επειδή οι επιλογές των Πολιτών της δεν συμφωνούν με τις ιδεοληψίες της. Τότε η Σοβιετική Ένωση εισέβαλε με τανκ και στρατιώτες, σήμερα τον ρόλο αυτό τον έχουν αναλάβει οι Μ.Κ.Ο. και οι διάφοροι διεθνιστές.
Επιστολή Ορμπάν προς Φουντούλη: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα σύνορα της Ευρώπης
Ακολουθεί η σχετική τοποθέτηση του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη από τις 12.09.2018.
Την ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο επεσκέφθη ο Βίκτορ Ορμπάν, Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας. Κατά την διάρκεια της συζήτησης του με τα μέλη του κοινοβουλίου, έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης.
Στην παρέμβαση του, αντίθετα με τους περισσότερους, υπερασπίστηκε την ανεξαρτησία ενός κράτους-μέλους και καταδίκασε ως ανήθικες τις προσπάθειες παρέμβασης της επιτροπής σε εσωτερικά ζητήματα, αντίθετα μάλιστα στις επιθυμίες του Ουγγρικού Λαού.
Ολόκληρη η παρέμβαση:
“Δυστυχώς, είμαστε μάρτυρες μιας εξαιρετικά επικίνδυνης προσπάθειας μέρους των υπευθύνων και ηγετών της ευρωπαϊκής ενώσεως, να καταλύσουν την ανεξαρτησία ενός κράτους-μέλους, προκειμένου να επιβάλλουν σε αυτό τις δικές τους ιδεοληψίες, αντίθετα στην θέληση του ουγγρικού Λαού. Οι επιχειρούμενες παρεμβάσεις και η προσπάθεια επαναφοράς της Ουγγαρίας στις πολιτικές που προκρίνουν οι Βρυξέλλες αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της Ενώσεως.
Αρχικά, οι τομείς στους οποίους διατυπώνονται ενστάσεις δεν είναι τομείς που έχει αρμοδιότητα η Ένωση, αλλά αντίθετα είναι αρμοδιότητα των κρατών, η οποία και πρέπει να γίνει σεβαστή. Ακόμη σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός πως ο ουγγρικός Λαός εγκρίνει και υποστηρίζει τις αλλαγές που επιχειρεί να εφαρμόσει η ουγγρική κυβέρνηση, όπως απέδειξε στις πρόσφατες εκλογές.
Αντίθετα μάλιστα με την πρακτική των περισσοτέρων κυβερνήσεων, οι μεταρρυθμίσεις αυτές συμπεριλαμβάνονταν στο προεκλογικό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού κυρίου Ορμπάν.
Κλείνοντας θα ήθελα να επαναλάβω τον τεράστιο κίνδυνο που υπάρχει για όλα τα κράτη-μέλη στην περίπτωση που προχωρήσει η επιδίωξη ορισμένων για επιβολή κυρώσεων και σας καλώ όλους να εγκαταλείψετε άμεσα κάθε τέτοιου είδους σκέψη, καθώς επίσης και να σταματήσετε τις παρεμβάσεις στην εσωτερική πολιτική ενός ανεξαρτήτου και κυρίαρχου κράτους-μέλους.”
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epistolh-biktor-ormpan-pros-lampro-fountoulh-tha-sunechisoume-na-uperaspizo#ixzz5TR67632A
 grothia.gr