Τρίτη, Οκτωβρίου 23

Isabelle Mathers: H ανερχόμενη δύναμη του Instagram


Είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη στα social media. Όλοι μιλούν για εκείνη και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Ο λόγος για την Isabelle Mathers, το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, που έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της, κυρίως λόγω
των σέξι φωτογραφιών που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Isabelle Mathers διαθέτει αυτό που λέμε, «όλο το πακέτο». Καλλίγραμμο κορμί, καλοσχηματισμένα οπίσθια και πανέμορφο πρόσωπο. Οι χρήστες του διαδικτύου τη λατρεύουν και όλοι συμφωνούν ότι το νεαρό μοντέλο έχει μέλλον.
Ήδη, οι επαγγελματικές προτάσεις «πέφτουν» βροχή, ενώ πρόσφατα πόζαρε στην αυστραλιανή έκδοση του περιοδικού Maxim. Όποιος, δε, μπαίνει στο account της στο Instagram, κολλάει, αφού οι σέξι πόζες της δίνουν και παίρνουν. Μεγάλο σουξέ έχουν εκείνες με τα μικροσκοπικά μαγιό και τα σέξι εσώρουχα, που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.
Και ναι, αν επισκεφτείτε το λογαριασμό της, θα δείτε και πολλές φωτογραφίες της τραβηγμένες από τα ελληνικά νησιά, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, τα είχε επισκεφτεί και το καλοκαίρι που μας πέρασε.




ΠΗΓΗ