Παρασκευή, Νοεμβρίου 9

Η Έλσα Χοσκ θα φορέσει φέτος το σουτιέν του 1 εκατ. δολαρίων

Η Έλσα Χοσκ θα φορέσει φέτος το σουτιέν του 1 εκατ. δολαρίων

Χρειάστηκαν 930 ώρες εργασίας για να δημιουργηθεί το ξεχωριστό εσώρουχο

Τo Victoria's Secret Fashion Show κάθε χρόνο είναι μία αιτία σκληρού ανταγωνισμού, καθώς τα μοντέλα διεκδικούν τρεις πολυπόθητες θέσεις στο υπερθέαμα, τη θέση εκείνης που θα ανοίξει το
σόου, τη θέση εκείνης που κάνει πασαρέλα με τη δημιουργία Swarovski και τη θέση εκείνης που θα φορέσει το fantasy bra.
Τα τελευταία τρία χρόνια, η Έλσα Χοσκ έγινε η αγαπημένων των κατάλληλων ανθρώπων στην εταιρεία Victoria's Secret.

Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Σουηδία, το οποίο εργάζεται για την εταιρία lingerie από το 2011, είναι η τυχερή που θα φορέσει το Fantasy Bra, αναφέρει δημοσίευμα του Harper's Bazaar.
Το σουτιέν - κόσμημα φέτος σχεδιάστηκε από τον Swarovski, αποτελείται από 21.000 διαμάντια και η τιμή του εκτιμάται στο ένα εκατομμύριο δολάρια.
Χρειάστηκαν τέσσερις τεχνίτες και 930 ώρες εργασίας για να δημιουργηθεί το ξεχωριστό bra.
Η Χοσκ θα φορέσει επίσης ένα κολιέ Swarovski σχεδιασμένο από τον Κρίστοφερ Κέιν και βραχιόλια για να τονίσει την εμφάνισή της στο αυριανό σόου.
Για πρώτη φορά, οι πελάτες θα είναι σε θέση να αγοράσουν ένα παρόμοιο bra, σε πολύ φθηνότερη έκδοση έναντι 250 δολ. στις 29 Νοεμβρίου.
«Αυτό είναι το fantasy bra!» ήταν η πρώτη αντίδραση της Έλσα Χοσκ όταν είδε το ειδικά δημιουργημένο για εκείνη σουτιέν. «Είναι ένα από τα πιο όμορφα fantasy bra που έχω δει ποτέ στην καριέρα μου - και ταιριάζει τόσο καλά με το προσωπικό μου στυλ, είναι λαμπερό, έχει ένα πραγματικό vibe της δεκαετίας του 1990. Κι όλο είναι από διαμάντια, που είναι ιδανικό για μένα».

Η Χοσκ ξεκίνησε για πρώτη φορά ως πρέσβειρα της VS Pink και το 2014 της δόθηκε επίσημα η πρώτη της σειρά φτερών και ο τίτλος του Victoria Secret Angel. Το 2016 άνοιξε το σόου στο Παρίσι. Το 2017 για την επίδειξη στη Σαγκάη, η Χοσκ φόρεσε το θεαματικό σύνολο Swarovski, που δημιουργήθηκε για να γιορταστεί η 15η επέτειος της συνεργασίας των δύο οίκων.
Το μοντέλο φόρεσε τη δημιουργία από 275.000 πολύχρωμα κρύσταλλα και 182 μέτρα κορδέλας.
«Πού θα πάω από εδώ και πέρα;» αστειεύτηκε η Χοσκ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, όταν ρωτήθηκε τι έμεινε που δεν έχει κάνει στην καριέρα της.

«Είπα απλώς στους ατζέντηδες μου σε μια συνάντηση ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί φωτογράφοι με τους οποίους θέλω να συνεργαστώ και νομίζω ότι υπάρχει μια νέα γενιά φωτογράφων που έρχονται και το ύφος τους είναι πραγματικά φρέσκο και διαφορετικό. Αλλά είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε ευκαιρία που είχα»..newsbeast.gr