Τρίτη, Νοεμβρίου 6

Κάντε αυτό μια φορά την ημέρα και το δέρμα σας θα φαίνεται λες και είστε 20!









Κάθε γυναίκα ονειρεύεται ένα όμορφο και νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες. Πολλές διασημότητες κάνουν Botox, προκειμένου να διατηρηθούν νέες, αλλά είναι γεγονός ότι αυτή η θεραπεία είναι πολύ ακριβή και μόνο ορισμένες γυναίκες μπορούν να την αντέξουν οικονομικά. Μια άλλη αρνητική
πλευρά του Botox είναι ότι αποτελείται από επιβλαβείς χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν πολλές παρενέργειες.
Συνεπώς, σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μια θεραπεία η οποία δεν μαγική και δεν μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά σίγουρα θα κάνει τα έντονα σημάδια λιγότερο ορατά και θα επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.
Και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι άμεσα. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι φθηνά και είναι πολύ εύκολο να τα βρείτε, και πιθανόν τα έχετε ήδη στην κουζίνα σας.

Αυτή η σπιτική μάσκα  θα κάνει το δέρμα σας πιο σφριγηλό και λείο και θα σας κάνει να φαίνεστε νέες και φρέσκες!
Μια άλλη αρνητική πλευρά του Botox είναι ότι αποτελείται από επιβλαβείς χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν πολλές παρενέργειες.

Φυσική DIY Botox Μάσκα:

Υλικά που θα χρειαστείτε:
  • 5 κουταλιές βιολογικό, χυμό καρότου ( φτιάξτε τον μόνοι σας με έναν αποχυμωτή!)
  • 1 κουταλιά της σούπας άμυλο αραβοσίτου (κορν φλάουρ)
  • 1 κουταλιά της σούπας ξινή κρέμα (sour cream)
Παρασκευή:
Σε μια κατσαρόλα, ρίξτε 100 ml νερού και προσθέστε το κορν φλάουρ και βάλτε το στο μάτι σε μέτρια φωτιά. Ανακατέψτε μέχρις ότου το μείγμα γίνει πυκνότερο και μέχρι το νερό να μειωθεί. Βάλτε το στην άκρη και περιμένετε μέχρι να κρυώσει. Μετά από αυτό, προσθέστε το χυμό καρότου και την ξινή κρέμα και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομογενοποιημένο μείγμα!
Πριν από την εφαρμογή αυτής της μάσκας , θα πρέπει πρώτα να καθαρίσετε το πρόσωπό σας πολύ καλά. Εφαρμόστε αυτήν την καταπληκτική μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη για μισή ώρα. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αν έχετε φτιάξει αρκετή από αυτή τη μάσκα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπόλοιπη και πάλι, την επόμενη φορά αλλά θα πρέπει να τη βάλετε στο ψυγείο.
Για καλύτερα αποτελέσματα , θα πρέπει να εφαρμόσετε αυτήν την μάσκα στο πρόσωπο σας 3-5 φορές την εβδομάδα.
Αυτή η μάσκα θα ενυδάτωσει το πρόσωπο σας και θα εξαλείψει τα ίχνη της κόπωσης. Επίσης, η μείωση των ρυτίδων, και των μαύρων κύκλων θα είναι αρκετά αισθητή
Πλέον, δεν χρειάζεται να αγοράζετε κρέμες αντι-γήρανσης ή προϊόντα φροντίδας του δέρματος, δοκιμάστε αυτή την μάσκα και θα εκπλαγείτε από τα θεαματικά αποτελέσματα!
* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.https://www.daddy-cool.gr/omorfia