Σάββατο, Νοεμβρίου 10

Ο.Υ.Α. Καταζητούνται οι πρώτοι 64 Αλβανοί τις λίστας , θα τους κυνηγήσουμε μέσα στην Αλβανία .



Loading...

Ο Αλβανικός Μεγαλοϊδεατισμός και ο αλβανικός εξτρεμισμός ( που υποθάλπεται από την Τουρκία ) θα κοπεί μαχαίρι , όπως κόπηκε το νήμα της ζωής του Κωνσταντίνου Κατσίφα .
Σκοπός , να αντικατασταθεί ο Ράμα .
Μεταξύ των πρώτων που θα «λάβουν ζωντανά το μήνυμα » για όλα όσα είδαμε να εκτυλίσσονται τελευταία κυρίως , είναι οι παρακάτω :



Ο Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα
Ο Αγκιμ Μπάικο, παρουσιαστής της Αλβανικής σατιρικής εκπομπής» Bypass show»
Ο Ιλίρ Χάλο Μούκαϊ και όλα τα διοικητικά μέλη της αλβανικής ( ΜΚΟ )οργάνωσης Mjaft
 Τα μέλη της Αλβανικής  οργάνωσης «Νέοι της Λιαμπουριάς» -Djemtë e Labërisë-.
Ο γνωστός Ταχίρ Βέλιου, ακτιβιστής του Κινήματος  για τη Μεγάλη Αλβανία ( έχει πολλούς φίλους στα Γιάννινα που θα επισκεφτούμε ) και  όλα μέλη του κινήματος
Ο Σπετίμ Ιντρίζι-  Shpëtim Idrizi -, πρόεδρος του κόμματος των «τσάμηδων (συμμαχεί παρασκηνιακά με το Δημοκρατικό Κόμμα , θεωρώντας ¨τελειωμένο¨ το Ράμα )
Ο πρώην βουλευτής του PDIU και σήμερα ανεξάρτητος , Ντριτάν Μπίτσι ( εκτός εάν κάνει ότι το πούμε )
Ο  (γνωστός μας ) αξιωματικός της  Αστυνομίας του Αργυρόκαστρου , που μαζεύει Τσάι από το Πλατοβούνι . ( Θα μας ¨μαρτυρήσει¨ γιατί οι ειδικές δυνάμεις όταν έφτασαν , έψαχναν τον Κατσίφα στο σπίτι του και δεν πήγαν κατευθείαν εκεί που τον καταδίωκαν ήδη )


Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς σας δέκτες , εάν και , η Αλβανική τηλεόραση όπως διαπιστώσαμε , κλείνει το σήμα των Ελληνικών καναλιών στην Βόρεια ( ελληνική ) Ήπειρο (Οι  Τακτικές Χότζα εφαρμόζονται ήδη  )

Στην Ελλάδα , οι ανθέλληνες  φιλοαλβανοί με ¨αμόρε¨ και περιουσία στην Αλβανία και οι Εθνικιστές Αλβανοί , θα διατεθούν « προς εξάσκηση » των νέων μελών της Ομάδας .
Σημ. Μόλις πριν μερικές ημέρες ο Χακάν Γιαλτσιντούκ και η Σελίν Οζέλ , οι δύο δικηγόροι των στρατιωτικών μας , Άγγελου Μητρετώδη και Νίκου Κούκλατζη, συνειδητοποίησαν ότι τα άτομα από την Ελλάδα που εμφανίστηκαν ως συγγενείς τους και που για εβδομάδες τους έλεγαν τα πάντα , ήταν μέλη της ομάδας μας.
triklopodia.gr