Δευτέρα, Νοεμβρίου 12

70χρονη γυναίκα δεν έχει φάει ζάχαρη για 28 χρόνια και δεν μοιάζει ούτε 50 (ΦΩΤΟ)

pjimage-1-15-750x430
Μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια μικρότερη
Κατά την διάρκεια της ζωής σου, θα εξαρτηθείς εν μέρει από πολλά πράγματα. Με άλλα θα είσαι πιο άνετος και άλλα θα δυσκολεύεσε πολύ να τα κόψεις ή να τα μειώσεις. Ίσως ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για έναν άνθρωπο είναι να κόψει την ζάχαρη.

H Carolyn Hartz το έχει κατορθώσει. Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Sweetlife (που εμπορεύεται γλυκαντικά) και παρόλα αυτά έχει να φάει ζάχαρη 28 χρόνια! Εάν της ρίξετε μια ματιά, ίσως σκεφτείτε ότι το να κόψεις την ζάχαρη είναι τελικά το μυστικό της αιώνιας νιότης!
Η Carolyn ήταν εξαρτημένη από τα γλυκά και την σοκολάτα, ωστόσο αφότου διαγνώστηκε με προδιαβήτη, τότε αποφάσισε να την κόψει και δεν ξανακοίταξε ποτέ πίσω της. Είναι μητέρα τριών παιδιών, επιχειρηματίας και ζει στην πόλη Perth της Αυστραλίας.
Η εντυπωσιακή εμφάνισή της, όπως επισημαίνει η Daily Mail, οφείλεται στην μη χρήση ζάχαρης και στην αντικατάστασή της με άλλα γλυκαντικά όπως η ξυλιτόλη. Βεβαίως, γυμνάζεται καθημερινά.
Σήμερα, κοντεύει τα 70 έχει γίνει γιαγιά και μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη. «Γνωρίζουμε ότι ο μεταβολισμός μας δεν λειτουργεί το ίδιο όσο μεγαλώνουμε και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε πιο υγιής επιλογές και να δουλεύουμε το σώμα μας λίγο περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τι τρώμε. Πρέπει να προσέχουμε τι βάζουμε στο στόμα μας και πρέπει να κινούμαστε πολύ», δηλώνει η 70χρονη Carolyn.
Δείτε τις εικόνες:
1-222 2-189 3-116 4-75 5-68
Πηγή: diaforetiko.gr