Πέμπτη, Νοεμβρίου 8

Ελληνικοί φορείς των Βρυξελλών εισέφεραν 7.865 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Ελληνικοί φορείς των Βρυξελλών εισέφεραν 7.865 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Οι Ελληνικοί Φορείς με βάση τις Βρυξέλλες (Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών, Ελληνικός Κύκλος, Ελληνικός Δήμος, Σύλλογος Ελλήνων Υπαλλήλων Διεθνών Οργανισμών ΣΕΥΔΟ, ΑΛΛΗΛΟΝnet, Discovering Network, Σύλλογος Κρητών Βελγίου), αποφάσισαν αμέσως μετά τις καταστροφικές
πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική και ιδιαίτερα στην περιοχή Μάτι, να συμπαρασταθούν έμπρακτα στους συμπατριώτες μας που επλήγησαν.

Η κοινή προσπάθεια είχε την πλήρη στήριξη των συμπατριωτών μας, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 7,865 ευρώ.

Με ομόφωνη απόφαση όλων των φορέων στις 8 Οκτωβρίου, λαμβάνοντας υπόψη και τις μέχρι σήμερα δωρεές προς τους πληγέντες από άλλους φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το ποσό θα διατεθεί στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας/Πικερμίου. Το ποσό μεταξύ άλλων θα διατεθεί για την αγορά εξοπλισμού, όπως 1 καρδιογράφος, 1 μόνιτορ επτά παραμέτρων για την παρακολούθηση των ασθενών, 1 βιοθεσιόμετρο, 1 μονοπολική-διπολική διαθερμία, 1 διαπασών, 1 πτυσσόμενη φορείο.

Οι παραπάνω φορείς θα συνεχίσουν την επαφή με το Κέντρο Υγείας για την πλήρη ενημέρωσή τους σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ως την τελική ολοκλήρωση της δωρεάς με βάση την απαιτούμενη διαφάνεια και χρηστή διοίκηση.