Τετάρτη, Νοεμβρίου 14

Ποια είναι τα οφέλη του χλωριούχου μαγνησίου

; Δεν είναι καμία έκπληξη ότι το μαγνήσιο είναι ένα σημαντικό μέταλλο για τα νεύρα , οι μύες , τα οστά και την υγεία της καρδιάς . Σύγχυση μπορεί να εισάγετε την εικόνα , όμως, όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε ποια μορφή του ορυκτού να λάβει . Το οξείδιο του μαγνησίου ;
Γλυκονικό ; Κιτρικό ; Malate ; Τι γίνεται με χλωριούχο μαγνήσιο ; Διαθέσιμες Μορφές
Η χλωριούχο μαγνήσιο είναι διαθέσιμη σε δισκία , κάψουλες , χύμα σκόνη, υγρό , διαδερμική πετρελαίου , και ψήγματα μαγνησίου ή αλάτι για το μπάνιο .
Εικόνων Εύκολα Απορροφώμενης < br >

το κύριο πλεονέκτημα του χλωριούχου μαγνησίου είναι ότι δεν απαιτεί επιπλέον υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι για να ενισχύσει την απορρόφηση του. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για όποιον παράγει φυσικά ανεπαρκείς ποσότητες υδροχλωρικού οξέος ή που χρησιμοποιεί διάφορα αντιόξινα για να καταστείλει την παραγωγή του.

Η Λάδι μαγνησίου
Η
υπερ- κορεσμένο χλωριούχο μαγνήσιο εναιωρήθηκε σε νερό είναι γνωστό ως έλαιο μαγνήσιο , και απορροφάται εύκολα όταν εφαρμόζεται διαδερμικά. Τη λύση Απλά ψεκάστε πολλές φορές πάνω στο δέρμα και τρίψτε απαλά το in
εικόνων Αποφύγετε την καθαρτική επίδραση
Η
Σύμφωνα με την Carolyn Dean , MD , και συγγραφέας του βιβλίου "The Μαγνήσιο Θαύμα , « μεγάλες δόσεις μαγνησίου καταναλώνεται από το στόμα μπορεί να έχει καθαρτική δράση . Ευτυχώς , η μέθοδος διαδερμικής είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να το πάρει , ενώ παρακάμπτοντας το γαστρικό σύστημα για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα .
Εικόνων Στο Bath
Η
Ο συνδυασμός των αχνιστό ζεστό νερό και χλωριούχο μαγνήσιο βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα μέσω σημαντικά αυξημένη κυκλοφορία . Ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο σε χλωριούχο μαγνήσιο βοηθά επίσης να εγκατασταθούν και επώδυνη φλεγμονή των μυών μετά overexerting τους . Ένα καλό προϊόν για να δοκιμάσετε είναι Swanson χλωριούχο μαγνήσιο Νιφάδες διαθέσιμο σε swansonvitamins.com .
Η
εικόνων
http://el.winesino.com/diet-nutrition/nutritional-supplements/1013102345.html