Η Ειρήνη Χειρδάρη, η πρώτη Ελληνίδα που ειδικεύεται στην τέχνη του έρωτα, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για σινγκλς, στρέιτ και γκέι για να δώσει τα φώτα της πάνω στο αντικείμενο, μέσω της πρώτης σχολής σεξ που ανοίγει στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρει η Espresso, η Ειρήνη Χειρδάρη θα είναι η επικεφαλής και μαζί της θα έχει μια ομάδα καθηγητών, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται ο σεξολόγος Θεόφιλος Καλιτσάρης, αλλά και ο ψυχολόγος Τόλης Αλεξάνδρου.
«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε μια ακαδημία για το σεξ και θα περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το σεξ και ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε! Το πρώτο σεμινάριο αφορά το τάο σεξ για άντρες. Αφορά το πώς να χειρίζεσαι τη σεξουαλική ενέργεια. Είναι τελείως ανώτερη γνώση για το σεξ», λέει η Ειρήνη Χειρδάρη.
Οσο αναφορά το πρόγραμμα; Αυτό περιλαμβάνει μαθήματα στριπτίζ από επαγγελματίες, ηδονιστικά κόλπα του αισθησιακού σεξ και την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ. Επίσης περιλαμβάνεται ταντρικό μασάζ, τεχνικές γυναικείοu αυνανισμού, ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ και τις καλύτερες τεχνικές αυνανισμού για το ανδρικό μόριο.
«Στην αρχή της καριέρας μου ήταν δύσκολο. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι εξώλης και προώλης. Αν ήμουν άντρας θα ήταν πολύ καλύτερα. Δέχθηκα τρομερό πόλεμο, σαφώς και από δημοσιογράφους. Με κοίταζαν υποτιμητικά. Τώρα γύρισαν όλοι και μου ζητούν συνεργασία. Θέλουν να τους κάνω συνεργασίες» αποκαλύπτει η ίδια.
«Στον δημόσιο λόγο μας είμαστε πουριτανοί. Στον απλό κόσμο έχω έναν μπαμπά που πληρώνει συνεδρίες για την ανήλικη κόρη του, γιατί έχει μπλέξει με το cyber sex. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν μοντέρνοι μπαμπάδες. Ήδη συμβουλεύω ένα νέο και μοντέρνο ζευγάρι, που επίσης νοιάζεται πάρα πολύ για το σεξ και την ποιότητά του» αποκαλύπτει η κα Χειρδάρη ερωτώμενη για τους μαθητευόμενούς της.

 bigbusiness.gr