Σάββατο, Νοεμβρίου 17

Ο Τζόνι Ντεπ «επέστρεψε» στο κόκκινο χαλί

Ο Τζόνι Ντεπ «επέστρεψε» στο κόκκινο χαλί Την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί έκανε μετά από καιρό ο Τζόνι Ντεπ. Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε στην πρεμιέρα του «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» στο Λονδίνο μαζί με τους  πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας.

Ο 55χρονος ηθοποιός προτίμησε, για την βραδιά, ένα total black λουκ, στο λαιμό φορούσε πολλά μακριά κολιέ και ασημένια σκουλαρίκια.
 Τα τελευταία χρόνια για τον Τζόνι Ντεπ χαρακτηρίζονται ως τα πιο δύσκολα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο έρωτας και ο σύντομος γάμος του με την Άμπερ Χερντ έφεραν έναν επεισοδιακό χωρισμό και τον διάσημο ηθοποιό στη θέση του κατηγορούμενου, για βιαιότητα και ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του.
Το διαζύγιο αυτό ήταν και η αρχή μίας σκοτεινής περιόδου για τον Ντεπ, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της Χερντ, την Δικαιοσύνη, την κατακραυγή του κόσμου αλλά και μία οικονομική καταστροφή, που συνοδεύτηκε με την άγρια αντιπαράθεσή του με τον πρώην ατζέντη του.
Πρόσφατα η ηθοποιός Άμπερ Χερντ έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την «μετατραυματική αγχώδη διαταραχή (PTSD)» μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό

 NEWSBEAST.GR