Δευτέρα, Νοεμβρίου 12

Μικρή αλλά… θαυματουργή!

Μικρή αλλά… θαυματουργή!


H Natasha Eklove είναι μόνο 22 ετών κατάγεται από το Λος Άντζελες και ήδη το όνομά της έχει αρχίσει να παίζει πολύ. Φυσικά, όσοι ασχολούνται πολύ με τα social media, θα έχουν δει κάποια στιγμή μία από τις σέξι φωτογραφίες της.

Τελειώνει τις σπουδές της στην Ανθρωπολογία, αλλά όπως φαίνεται, η Επιστήμη χάνει ένα λαμπρό μυαλό και ο κόσμος του μόντελινγκ κερδίζει ένα μεγάλο ταλέντο.
Οι αισθησιακές φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, έκαναν μεγάλα περιοδικά, όπως το Playboy να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στη νεαρή φοιτήτρια με το γατίσιο βλέμμα και την έντονη θηλυκότητα, για μία συνεργασία.
Η Natasha Eklove, εκτός από τα υπέροχα μάτια της, διαθέτει κι ένα καλλίγραμμο κορμί. Ωστόσο, οι αισθησιακές της φωτογραφίες είναι εκείνες που την έκαναν γνωστή και της άνοιξαν νέους δρόμους, όπως αυτός του μόντελινγκ που ήταν και το όνειρό της.
natasha-eklove-insta-a640 natasha-eklove-insta-b640 natasha-eklove-insta-c640 natasha-eklove-insta-d640 natasha-eklove-insta-e640 natasha-eklove-insta-f640 natasha-eklove-insta-g640 natasha-eklove-insta-h640 natasha-eklove-insta-i640

newsauto.gr