Κυριακή, Νοεμβρίου 18

ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ – ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Και τους τρέμουνε των κάμπων οι κιοτήδες,
και με ονόματα τους κράζουν πονηρά
κλέφτες και απελάτες και προδότες…
κι είναι, μέσα στους σκυφτούς, τα παλληκάρια,
κι είναι, μες στους κοιμισμένους, οι στρατιώτες
με τα μαύρα τα μαντήλια στα κεφάλια τους…

Στίχοι του Κωστή Παλαμά στην αρχή αυτού του κειμένου, στίχοι γι’ αυτούς που μένουνε όρθιοι σε καιρούς προσκυνημένους, για τους Στρατιώτες της Ιδέας, που παραμένουν πιστοί στην Σημαία και που τους λένε “προδότες” και… “εξτρεμιστές” οι γραικύλοι, που θέλουν την ησυχία τους! Θυμήθηκα αυτούς τους στίχους βλέποντας μία φωτογραφία, την φωτογραφία που υπάρχει στην κορυφή αυτής της σελίδας. Μία φωτογραφία από μία πορεία στην Βόρειο Ήπειρο, με Σημαίες Γαλανόλευκες, μια πορεία προς Τιμήν ενός Ήρωα.
Μπορεί να κρύβει ψυχή μία φωτογραφία; Ναι, αναμφισβήτητα ναι! Μια πορεία αυτών που τόλμησαν μέσα σε σκλαβωμένη γη να υψώσουν Σημαίες Ελληνικές και να πορευτούν, τιμώντας την μνήμη ενός παλληκαριού που πέθανε για την Σημαία.
Την ημέρα της κηδείας κανένας από τους “μεγάλους” αυτού του κράτους δεν είπε λέξη, δεν έκανε έστω μια δήλωση, ούτε και έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Γιατί άραγε; Από ενοχή, από κακομοιριά, από ραγιαδισμό. Γιατί γι’ αυτούς η Ελλάδα τελειώνει εκεί όπου τελειώνει το μικρό χάρτινο βασίλειό τους, το απόλυτα υποτεταγμένο στον ξένο αφέντη… Πρέπει να είναι “καθώς πρέπει” και γι’ αυτό τιμή στον Κωνσταντίνο Κατσίφα, από την πολιτεία των Ελλήνων, τιμή επίσημη δεν υπήρξε.
Ενάντια σε αυτήν την νοοτροπία των γραικύλων, στο περιστύλιο της Βουλής την ημέρα της κηδείας έκανα την δήλωση: «Σήμερα ολόκληρος ο Ελληνισμός θρηνεί για το παλικάρι που πέθανε για μια Σημαία Ελληνική στην πανάρχαια Ελληνική Πατρίδα της Βορείου Ηπείρου. Ντροπή και καταισχύνη στη Βουλή που δεν αφιέρωσε ένα λεπτό σιγής προς τιμήν του Ήρωα. Ντροπή και καταισχύνη σε αυτό το ανάξιο κράτος που επέτρεψε την προσβολή Ελλήνων πολιτών από τους αλβανούς που τους απαγόρευσαν την είσοδο, γιατί κρατούσαν Ελληνικές Σημαίες, την ίδια στιγμή που στην Πατρίδα μας υπάρχουν εκατοντάδες αλβανοί εγκληματίες.  Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον νεκρό Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα και θα τον τιμά!»
Όπως ήταν φυσικό σ’ αυτήν την σαπισμένη πολιτεία των ηθικών ερειπίων καμία εφημερίδα και κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν παρουσίασε την δήλωσή μου, ούτε και είπε λέξη (ΟΥΔΕΙΣ!) για το γεγονός ότι από την πρώτη ημέρα και όχι μία φορά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ζήτησε να τηρηθεί στην Βουλή ενός λεπτού σιγή για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Αντίθετα, υπήρξαν δηλώσεις ιταμές και προκλητικές, οι οποίες μονότονα επαναλάμβαναν ότι δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος, αλλά Νότιος Αλβανία! Και το έλεγαν αυτό ποιοι;
Αυτοί οι οποίοι αναγνωρίζουν το δικαίωμα στα Σκόπια, σε έναν λαό που θέλει την Γη μας να αποκαλείται «Βόρειος Μακεδονία», αλλά δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στους Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές να αποκαλούν Βόρειο Ήπειρο μια Πατρίδα προαιώνια Ελληνική γεμάτη με Αρχαίους Ναούς, με Βυζαντινές Εκκλησιές και με τάφους Ηρώων, μια Πατρίδα που ακόμη επιμένει.
Αντίθετα στην επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην «Αυγή» εγράφη λίγες ημέρες μετά την κηδεία βεβαίως το εξής: «Ενός λεπτού ντροπή: Το ένα λεπτό δεν φτάνει με τίποτε για να ξεπλύνει την ντροπή των πρόθυμων ηλίθιων που πιστεύουν πως με φτηνές ακροδεξιές τρακατρούκες μπορούν να διεμβολίσουν τον πυρήνα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής… Ενός λεπτού ντροπή για το ένα λεπτό σιγής που ζήτησε ο προεδρεύων του Κοινοβουλίου Νικήτας Κακλαμάνης, για τον θάνατο του ομογενή Κατσίφα που με τις ριπές του πολυβόλου του επιχείρησε να δυναμιτίσει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις διά μέσω των οποίων ζουν και πορεύονται ειρηνικά, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και από τις δύο πλευρές των συνόρων… Ενός λεπτού ντροπή για τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που έσπευσαν να υιοθετήσουν την πρόταση της Ελένης Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη Βουλή για τη “δολοφονία” όπως υποστηρίζουν του Κ. Κατσίφα».
Ώστε έτσι λοιπόν, θα ήταν “ενός λεπτού ντροπή” να τιμήσουμε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος όπως γράφει η “Αυγή” δεν δολοφονήθηκε, αλλά προσπάθησε να δυναμιτίσει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις… Αμφισβητούν ακόμη ότι υπήρξε και δολοφονία του! Αμφισβητούν τα πάντα και δεν είναι σημερινή η στάση τους. Για πενήντα ολόκληρα χρόνια οι ξενόδουλοι μπολσεβίκοι υμνούσαν το καθεστώς του κόκκινου τυράννου Εμβέρ Χότζα, ο οποίος καταπίεζε τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.
Μία εικόνα χίλιες λέξεις λέει το γνωστό γνωμικό και πράγματι η εικόνα αυτής της πορείας στην Βόρειο Ήπειρο, μιας πορείας από τους Βουλιαράτες προς την “ελεύθερη” Ελλάδα, είναι ένα γεγονός πρωτοφανές! Και όσοι έλαβαν μέρος σε αυτήν, κρατώντας Σημαίες Γαλανόλευκες και φωνάζοντας το σύνθημα “Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική” και τραγουδώντας το εμβατήριο “Έχω μια αδελφή κουκλίτσα αληθινή, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ”, ξεχωριστή τιμή τους πρέπει!
Τα βουνά της Βορείου Ηπείρου υπερήφανα στέκουν παραστάτες σε αυτό το ξεχωριστό “ξόδι”, που προμηνύει μια μεγάλη Ανάσταση, την Ανάσταση του Έθνους μας. Όσοι πήγαν στους Βουλιαράτες, όσοι κράτησαν την Ελληνική Σημαία στην σκλαβωμένη Γη της Βορείου Ηπείρου, αψηφώντας ένα εγκληματικό κράτος, το κράτος που δολοφόνησε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα είναι μια μεγάλη ελπίδα για την Ελλάδα που έρχεται.
Ας το καταλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Σε πείσμα των καιρών, καιρών προσκυνημένων μιας πολιτείας, που μισεί το Έθνος, είτε η εξουσία είναι φιλελεύθερη, είτε μαρξιστική, υπάρχουν ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Έλληνες, Έλληνες που τολμούν και που δεν τους σταματούν ούτε οι απειλές του εχθρού, ούτε οι διώξεις μιας αντεθνικής συμμορίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-poreia-sthn-boreio-hpeiro-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz5X7CaAVz7
 /ethnikismos.net