Τρίτη, Νοεμβρίου 6

-Oύτε 100 εκατ. μετρητά δεν διαθέτουν όλες μαζί οι εισηγμένες, έρχεται διαμελισμός της Ελλάδας!

Οι εκτιμησεις-σοκ της «Quintessential Capital»
Η ολοσχερής καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και ο διαμελισμός της χώρας θα αναστείλουν το Brexit

Γιατί η TITAN εγκατέλειψε την Ελλάδα; Γιατί ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο τουλάχιστο 3 ακόμη εμβληματικές εταιρίες; Προσδεθείτε και απολαύστε την κόλαση που έρχεται.
Γράφει η Gillian Rothchild
Το θρίλερ της αντίστροφης μέτρησης που θα έχει μοιραία κατάληξη την επιστροφή στη Δραχμή ξεκινάει κάπως έτσι: O Gabriel Grego, Managing Partner & Chief Investment Officer της
«Quintessential Capital», o άνθρωπος που ανατίναξε την Folli Follie υποστηρίζει στο περιβάλλον του πως:
-To σύνολο των ελληνικών εισηγμένων στο μεγιέ-μελιέ χρηματιστήριο του Γκότση δεν διαθέτουν στα ταμεία τους ούτε 100 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά! Δηλαδή όλες οι ελληνικές εισηγμένες (των τραπεζών συμπεριλαμβανομένων) εάν βάλουν ρεφενέ το μετρητό που υπάρχει στα ταμεία τους το ποσό μετά βίας θ΄αγγίξει τα 100 μύρια ευρώ!
Το επόμενο λοιπόν χτύπημα του Εκτελεστή Grego θα αφορά ολόκληρη την ελληνική οικονομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λύκος της «Quintessential Capital» απέστειλε σχετική επιστολή σε Ντράγκι, Λαγκάρντ και Γιουνκέρ με την οποία απαιτεί να σταματήσουν στην περίπτωση της Ελλάδας να εξαπατούν τους επενδυτές-αγορές κάνοντας λόγο για καθαρή έξοδο και διάσωση της ελληνικής οικονομίας!
Εκεί κοντά στα Χριστούγεννα θα ακολουθήσει ένα εξίσου τεκτονικό χτύπημα από το ΔΝΤ το οποίο με έκθεσή του θα αναλύει πως η γενναιοδωρία του ΣΥΡΙΖΑ προς στους συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους, κλπ,  με την επιστροφή δώρων και συντάξεων θα οδηγήσει την Ελλάδα σε εθνικές απώλειες μια και αυτή τη φορά η έξοδος στις αγορές θα είναι μοιραία.
Οι αγορές θα της γυρίσουν την πλάτη, το ίδιο και η Ε.Ε.!
Κανείς δεν θα θέλει να δανείσει έναν άθλιο χρεοκοπημένο μπατίρη που τον κυβερνούν λαικιστές και δημαγωγοί οι οποίοι υπερασπίζονται διαχρονικά το πελατειακό κράτος. Η Εκθεση του ΔΝΤ θα εξηγεί την πρόβλεψη του Ταμείου για την βίαιη επιστροφή στη Δραχμή και τον διαμελισμό της χώρας μετά από ταυτόχρονη επίθεση που θα δεχθεί από Τουρκία-Αλβανία και Σκόπια!
Εντός του 2019 το ελληνικό χρηματιστήριο θα κατεβάσει ρολά για 3 μήνες τουλάχιστο. Αυτό θα προβλέπει η Εκθεση του Ταμείου η οποία σε συνδυασμό με την εκτιμήσεις της «Quintessential Capital» που θέλουν τα μετρητά όλων των εγχώριων εισηγμένων να μην ξεπερνάνε τα 100 εκατ. ευρώ αντιλαμβάνεστε τι μας περιμένει…Στο μεταξύ οι ξένοι επενδυτές που έχουν τοποθετηθεί σε ελληνικές τράπεζες και μεγάλες εταιρίες έχουν απωλέσει παντελώς την εμπιστοσύνη τους και ετοιμάζονται να αποσυρθούν…
Η ολοσχερής καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και ο διαμελισμός της χώρας θα αναστείλουν το Brexit μια και οι ΗΠΑ σε καμμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν την Γερμανία να ηγεμονεύει χωρίς αντίπαλο δέος στην Ε.Ε. ιδιαίτερα τώρα που οι νεοναζί παίρνουν κεφάλι τόσο στη Γερμανία όσο και στη Γαλλία.
Η Ελλάδα θα είναι ο ιδανικός μαλάκας που θα θυσιασθεί-διαμελισθεί για να συνεχίσει να υπάρχει η υπόλοιπη Ευρώπη…
kourdistoportocali.com