Δευτέρα, Νοεμβρίου 5

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΟΥΛΑ «ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ» ΜΕ ΤO ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ «ΧΩΝΕΙ» ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ «ΠΡΟΔΟΤΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΞΕΠΛΥΜΕΝΗ! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ…. (BINTEO)

ΠΟΣΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ;.....
12
Το κλίμα κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να είναι αρνητικό. Αυτό φάνηκε σήμερα στην εκδήλωση της επετείου για την απελευθέρωση της Σιάτιστας, όταν νεαρός του είπε πως τολμάει να καταθέτει στεφάνι την ώρα που πούλησε τη Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μουμουλίδης κατέθετε στεφάνι, τον πλησίασε ένας νεαρός και του είπε «τολμάς να καταθέτεις στεφάνι ενώ πούλησες τη Μακεδονία».
Δείτε με προσοχή τα 2 βίντεο!
Ξαφνικά από το πουθενά σκάει μύτη μια ξανθιά κυριούλα, περιποιημένο μαλλί, με χαρακτηριστικό άρωμα όπως μας μετέφεραν και αρχίζει να τα χώνει στον νεαρό.
Έχει κάποιο συμφέρον να τα χώνει στον νεαρό, ΝΑΙ ΕΧΕΙ!
Η συγκεκριμένη δεν είναι απλός πολίτης. Είναι πρώην δημοσιογραφος σε κανάλι πρώην Ελληνα Βουλευτή και σήμερα βγάζει το μεροκάματο της ως υπεύθυνη γραφείο τύπου στο Δήμο Βοϊου.
Αύριο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ όλο το ρεπορτάζ!
Για να ξέρουμε ποιος και γιατί μιλάει. 
 makeleio.gr