Πέμπτη, Δεκεμβρίου 6

Προς 510 € πουλήθηκε μισό λίτρο ελαιολάδου από υπεραιωνόβιες κρητικές ελιές

Προς 510 € πουλήθηκε μισό λίτρο ελαιολάδου από υπεραιωνόβιες κρητικές ελιές
Το ιλιγγιώδες ποσό των 510 ευρώ έπιασε σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία, μισό λίτρο ελαιολάδου από υπεραιωνόβιες ελιές της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚοιΝΣΕΠ) «Επτάστικτος» στην Ιεράπετρα.


Η «ΚοιΝΣΕΠ Επτάστικτος» συμμετείχε, στις 21 Νοεμβρίου, στην ετήσια ημέρα γιορτής για το Αγροτικό Μουσείο του Ααλσμίρ στην Ολλανδία.

Όπως ενημερώνει η «ΚοιΝΣΕΠ», το Αγροτικό Μουσείο, μεταξύ άλλων, κρατεί ζωντανή την εξέλιξη της αγροτικής και θερμοκηπιακής παραγωγής και στηρίζεται οικονομικά από τις δωρεές των Ολλανδών παραγωγών, τις κρατικές επιχορηγήσεις και την καθιερωμένη ετήσια δημοπρασία καινοτόμων προϊόντων που προσφέρουν μέλη και φίλοι του Μουσείου.


«Σαν κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ», εξηγούν, «θεωρήσαμε χρέος μας να συνεισφέρουμε σε αυτή τη γιορτή σαν ελάχιστο φόρο τιμής προς τον αείμνηστο Ολλανδό Παύλο Κούπερ που έφερε την άνθηση της θερμοκηπιακής αγροτικής παραγωγής στον τόπο μας, προσφέροντας μια συλλεκτική συσκευασία ελαιολάδου από υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα του τόπου μας, με σειριακό αριθμό 2018 148/350. Το γεγονός συγκίνησε ιδιαίτερα τους οργανωτές και τους παρευρισκόμενους της βραδιάς.

Πηγή: flashnews.gr