Τετάρτη, Δεκεμβρίου 5

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ! Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ! ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ (ΠΡΩΤΟ)ΚΟΛΛΟΥ!

ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ! ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ, ΟΤΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ:

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Η ΝΤΠ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ: ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΡΧΩΝ –
ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ (ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ), ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ «ΣΟΦΩΝ» ΤΗΣ ΣΙΩΝ: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 5ο:
«Η βασιλεία μας θα εκδηλωθή δι’ ενός δεσποτισμού τόσον επιβλητικού, ώστε να είναι εις θέσιν, εν παντί χρόνω και τόπω, να σιγήση τους Χριστιανούς, οί οποίοι θα θελήσουν να μας κάνουν αντιπολίτευσι και οί οποίοι θα είναι δυσαρεστημένοι….
Εις την θέσιν των παρουσών Κυβερνήσεων θα θέσωμεν ενα Φόβητρον, το οποίον θα ονομάζεται Διοίκησις της Υπερτάτης Κυβερνήσεως. Τά χέρια αυτού τού Φοβήτρου θα είναι απλωμένα παντού σάν αρπάγες και η οργάνωσή του θα είναι τόσον κολοσσιαία, ώστε όλοι οι λαοί κατ’ ανάγκην θα υποταχθούν εις αυτό…»
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΘΝΙΣΤΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ! ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!
ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ (ΙΤΑΛΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ) ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ (ΠΟΥΤΙΝ 77%, ΟΡΜΠΑΝ 49%), ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗ ΔΙΨΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ:
1) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΠ!
2) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΑΦΟΥ IΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
3) ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 9ο.
«Εθέσαμεν χείρα εις την Δικαιοσύνην, εις τας Εκλογάς, εις τον Τύπον, εις την ατομικήν ελευθερίαν, και προ παντός εις την Εκπαίδευσιν και την ανατροφήν, οί οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελευθέρας υπάρξεως.»
Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΔΙΑ: ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ! ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙ(ΚΙ)ΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ» ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ!
ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΤΠ (ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ), ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ:
1) ΑΘΕΟΥΣ: Η ΑΘΕΪΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 1ο:
«Οι χριστιανικοί λαοί απεκτηνώθησαν δια των ισχυρών ποτών, η νεολαία τους αποβλακώθηκε δια των κλασικών σπουδών και δια της προώρου ακολασίας, εις την οποίαν την έχουσιν οδηγήσει οι πράκτορες μας…»
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 3ο:
«Θα εμφανισθώμεν ως απελευθερωτές του εργάτου εκ του ζυγού τούτου, όταν θα του προτείνωμεν να εισέλθη εις τας τάξεις της στρατιάς των Σοσιαλιστών, των Κομμουνιστών, των αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζομεν πάντοτε υπό το πρόσχημα αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του κοινωνικού Μασωνισμού μας…» ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 9ο:
«Έχομεν αποκτηνώσει και διαφθείρει την Χριστιανικήν νεολαίαν δι’ ανατροφής, βασιζόμενης επί αρχών και θεωριών ψευδών τάς οποίας εμείς ενεπνεύσθημεν…»
2) ΜΑΣΟΝΟΥΣ:
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 15ο:
«Θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε τίς Μασωνικές Στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης. Θα προσελκύουμε σ΄ αυτές όλους εκείνους, οί οποίοι είναι, ή μπορούν νά γίνουν υπέροχοι πράκτορες μας. Οί Στοές αυτές θ’ αποτελούν το κυριώτερον γραφείον πληροφοριών μας και το έχον την μεγαλυτέραν επιρροήν μέσον μας.»
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ:
«Πάσα νέα δημιουργία οιασδήποτε μυστικής οργανώσεως θα τιμωρείται δια θανάτου. ΄Οσες υφίστανται και μας εχουν εξυπηρετήσει ή μας εξυπηρετούν ακόμα θα καταργηθούν και θα αποσταλούν σε απομακρυσμένες Ηπείρους. Με τον ίδιο τρόπο θα μεταχειριστούμε τους χριστιανούς μασόνους, γιατί γνωρίζουν περισσότερα από όσα πρέπει!»
3) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ, ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΙΤ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΞΕΙ! ( ΚΑΙ Ο Γ.Γ. ΤΗΣ Χ.Α. Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!)
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ:
4ο «:Ιδού διατί είναι αναγκαίον να καταστρέψωμεν την πίστιν, να αποσπάσωμεν από τον νουν των Χριστιανών την Αρχήν της Θεότητος και του Αγίου Πνεύματος καί να υποκαταστήσωμεν όλα ταύτα μέ υλικούς υπολογισμούς και υλικές ανάγκες…»
[ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΕΝΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΘΕΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!]
8ο: «Θα περιβάλλωμεν την Κυβέρνησίν μας δι’ ενός ολοκλήρου κόσμου Οικονομολόγων. Ιδού διατί αι οίκονομολογικαί επιστήμαι, είναι αι σπουδαιότεραι, προς διαπαιδαγώγησιν των Ιουδαίων. Θα περιστοιχιζόμαστε από πολλές ομάδες τραπεζιτών, βιομηχάνων, κεφαλαιούχων και προ παντός εκατομμυριούχων, διότι εν συνόλω τα πάντα θα αποφασίζωνται δι’ αριθμών !!»
[ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΡΑΜΜΩΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ Κ.Α. ΟΛΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)]
11ο: «Οι Χριστιανοί είναι ποίμνιον προβάτων και ημείς είμαστε δι’ αυτούς λύκοι. Καί ξέρετε καλά τι συμβαίνει εις τα πρόβατα όταν οι λύκοι μπούνε μέσα στήν μάνδρα τους…»
[ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!]
14ο: «Όταν θα έλθη η βασιλεία μας δεν θ’ αναγνωρίσωμεν την ύπαρξιν άλλης θρησκείας πλην της του ενός Θεού ημών, με τον οποίον η ειμαρμένη μας είναι συνδεδεμένη, διότι είμαστε ο εκλεκτός λαός και δια του οποίου η αυτή ειμαρμένη είναι ηνωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου.»
17ο: «Ελάβομεν ήδη μέριμναν να καταστρέψωμεν την επιρροήν της Χριστιανικής ιερατικής τάξεως και να προκαλέσωμεν έτσι την αποτυχίαν της αποστολής της, διότι άλλως θα ηδύνατο επί του παρόντος να μας ενοχλή επί πολύ. Η επιρροή της επί των λαών καθημερινώς καταπίπτει…
Δια τούτο ακριβώς οφείλομεν να καταστρέψωμεν πάσαν πίστιν… «
[14ο ΚΑΙ 17ο ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!]
20ο: «Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες, τας οποίας εις ουδεμίαν περίπτωσιν είναι δυνατόν ν’ αποσπάση τις από του σώματος του Κράτους, εάν δεν αποσπασθούνε μόνες τους, ή δεν τίς απορρίψη τό ίδιο το Κράτος…Εάν το δάνειον έχη τόκον 5%, εντός είκοσιν ετών το Κράτος έχει πληρώσει άνευ ουδεμιάς ωφελείας τόκον ίσον προς το δάνειον, εντός 40 ετών διπλάσιον, εντός 60 ετών τριπλάσιον ποσόν, ενώ το χρέος παραμένει πάντοτε χρέος ανεξόφλητον!»»
[ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!]
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! Ή ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ Ή ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ! ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!
.triklopodia.gr