Πέμπτη, Δεκεμβρίου 6

ΕΧΕΙ ""ΞΕΦΥΓΕΙ ""ΕΝΤΕΛΩΣ.. ....ΠΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!!

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ....
“Δεν ρίχνω την κυβέρνηση. Ψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών και παραδίδω την έδρα”.

 Αυτό διεμ΄ήνυσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον real fm.

Πιο συγκεκριμέμνα, αποφασισμένος να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και να παραδώσει την έδρα του εμφανίζεται ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρά τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού Zόραν Ζάεφκαι της προσπάθειας της ΝΔ να σηκώσει το θέμα έτσι ώστε να δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σε όσους βουλευτές εκτός ΣΥΡΙΖΑ προτίθενται να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.

«Η άποψη μου είναι σταθερή και δεν αλλάζει με τίποτα ακόμη και μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Zaev που κατά τη γνώμη μου είναι προεκλογικές γιατί θέλει να πάρει την πλειοψηφία.

Είναι μια ιστορική συμφωνία που πρέπει να περάσει και να τελειώσει.Η επιλογή της αδράνειας έχει στοιχίσει πολύ ακριβά» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Παπαχριστόπουλος.

Ερωτηθείς εάν πρέπει η χώρα να πάει σε εκλογές, ο κ.Παπαχριστόπουλος έκανε λόγο για ευσεβείς πόθους κάποιων που έχουν μεγάλα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη.

«Δεν θα γίνει η χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους και ξέρω γιατί είναι διακαής πόθος για κάποιους να γίνουν γρηγορότερα εκλογές» τόνισε ο κ.Παπαχριστόπουλος, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη ο οποίος κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αναπέμψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η δική μου η θέση είναι σταθερή.Δεν ρίχνω την κυβέρνηση και επειδή είναι κομβική η διαφωνία, την ημέρα που ψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών και την υπερψηφίζω, παραδίδω και την έδρα μου.

Η θέση μου είναι σταθερή, δεν την άλλαξα ποτέ, την έχω εδώ και ένα χρόνο» είπε ο κ.Παπαχριστόπουλος./taxalia.