Παρασκευή, Δεκεμβρίου 7

Σοκ για τους περήφανους Νεοδημοκράτες! Ο Γιάννης Πρετεντέρης πάει για…

pretenteris-630x400
Οι Γιάννης Λοβέρδος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και άλλοι έγκριτοι δημοσιογράφοι φαίνεται πως δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις οι οποίες βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένταξή τους στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες , ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ακόμη μία τέτοια περίπτωση.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να ενισχύσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος με πρόσωπα που απολαμβάνουν ευρείας προβολής στην τηλεόραση.
«Στο τραπέζι έχει πέσει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το όνομα του εμβληματικού δημοσιογράφου της κεντροαριστεράς Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος υπερασπίζεται με σθένος κατά καιρούς, αρθρογραφώντας σε ημερήσια εφημερίδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
»Ο κ. Πρετεντέρης πάντως όταν ερωτάται απαντά «Μην ακούτε». Κάποιοι τον θεωρούν καλό υποδοχέα της κεντροαριστερής ψήφου στη ΝΔ.
»Όσοι εισηγούνται στον Μητσοτάκη την επέλαση στο χώρο της κεντροαριστεράς επιχειρηματολογούν ότι τέτοιου είδους υποψηφιότητες θα επιταχύνουν τη μαζική προσχώρηση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ»makeleio.gr