Τρίτη, Δεκεμβρίου 18

Απίστευτος χαρακτηρισμός Ντόρας για Καμμένο: Είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη (video)



Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΗΜΕΡΑ» ήταν το πρωί η βουλευτής της ΝΔ κ.Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για πολλά θέματα, όμως ο χαρακτηρισμός της για τον Πάνο Καμμένο, ξεσήκωσε πολλές κουβέντες.

Απίστευτος χαρακτηρισμός

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε σε μία μήνυση που έκανε στον Πάνο Καμμένο για ένα άθλιο όπως αναφέρει tweet που είχε κάνει εις βάρος της, ο Υπουργός Άμυνας όμως σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, «κρύφτηκε» πίσω από την υπουργική του ιδιότητα.
Η βουλευτής της ΝΔ είπε το εξής απίστευτο … «Εγώ ήξερα ότι ο Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη»!
Μετά από αυτό τον χαρακτηρισμό, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει απάντηση και από τον Πάνο Καμμένο.


Πυρά Ντόρας για Σαμαρά: Με διέγραψε από τη ΝΔ «μετά βαΐων και κλάδων»


Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου από την ΝΔ, με ένα καρφί προς τον Αντώνη Σαμαρά.

Το σχολίασε σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκεκριμένα η κυρία Μπακογιάννη είπε τα εξής: «Τα κόμματα έχουν πολλές φορές τις δικές τους δυναμικές και για να μπορέσουν να κρατηθούν και ενωμένα και να κρατηθούν και με μία ενότητα λόγου, παίρνουνε αποφάσεις οι οποίες είναι δύσκολες. Εάν τώρα εμένα με καλείτε να δικαιολογήσω διαγραφή, βρήκατε λάθος άνθρωπο να ρωτήσετε. Διότι εγώ φανατικά είμαι εναντίον των διαγραφών, καθότι έχωδιαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία. Όπως ξέρετε με έχει διαγράψει ο Αντώνης Σαμαράς μετά βαΐων και κλάδων. ‘Αρα δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω. Εν πάση περιπτώσει δε χρειάζεται να είναι κανένας μέλος του κόμματος για να ασπάζεται τις λογικές και τα πιστεύω αυτής της παράταξης. Και ξέρετε πάντοτε όλα αυτά τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και κλείνουνε και ξανάμαστε μαζί».
Νέα Σελίδα