Το 2019 θα είναι γεμάτο αίμα. Στους επόμενους 18 μήνες θα γίνουν συνταρακτικά γεγονότα.


Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον Πάστορα Cory στο Ιλινόις και την δημοσιεύουμε.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Γειά σου Steve
Είμαι Πάστορας στο Ιλινόις και σου έχω γράψει λίγες φορές στο παρελθόν.Αυτή είναι η πρώτη φορά που σου γράφω για προφητείες που μου έδωσε χτες ο Κύριος.

Προσευχηθείται για τις επερχόμενες καταστάσεις γι ‘αυτό και ενημερώστε με αν συμφωνεί με το πνεύμα σας.
Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον Πάστορα Cory στο Ιλινόις και την δημοσιεύουμε.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Γειά σου Steve
Είμαι Πάστορας στο Ιλινόις και σου έχω γράψει λίγες φορές στο παρελθόν.Αυτή είναι η πρώτη φορά που σου γράφω για προφητείες που μου έδωσε χτες ο Κύριος.
Προσευχηθείται για τις επερχόμενες καταστάσεις γι ‘αυτό και ενημερώστε με αν συμφωνεί με το πνεύμα σας.
Το 2019 θα είναι ένα έτος με αίμα. Ο Κύριος λέει ότι ο όρος αίμα έχει αφαιρεθεί από το λεξιλόγιο της σύγχρονης Εκκλησίας και ότι πολλοί είναι προσβεβλημένοι στα λόγια Του. Ακριβώς όπως οι Οπαδοί του Κυρίου Τον εγκατέλειψαν στην αναφορά του αίματος, θα υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να δεχτούν αυτόν τον Λόγο.
Ο Κύριος λέει ότι έχει στείλει προειδοποιήσεις στον ουρανό, στις θάλασσες και στη γη της επερχόμενης αναταραχής, έχει προειδοποιήσει με κάθε τρόπο, αλλά πολλοί αρνούνται την ημέρα που έρχεται , συνεχίζουν να προφητεύουν την ευημερία όταν είναι η ευημερία που έχει τυφλώσει τα μάτια της Εκκλησίας Του.
Ο κόσμος θα συγκλονιστεί από όσα θα συμβούν μέσα στους επόμενους δεκαοκτώ μήνες.
Το επόμενο 18μηνο το αίμα θα χυθεί από τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Οι σχολιαστές των ειδήσεων θα χρησιμοποιήσουν ακόμη και τον όρο «letting blood», αιμορραγία και αίμα που ρέει στο δρόμο καθώς παρακολουθούν με έκπληξη την εκκαθάριση των αγορών.
Ο Κύριος λέει ότι χτυπά κάθε ψεύτικο είδωλο, ο ταύρος στην Wall Street θα αφαιρεθεί.
Όπως θα συντρίψει τα είδωλα του Ισραήλ, θα λειώσει την Αμερική.
Οι δρόμοι των πόλεων της Αμερικής θα ρέουν με το αίμα των πολιτών. Οι άνθρωποι δεν θα δείξουν αυτοσυγκράτηση και τους επόμενους μήνες εκείνοι των οποίων η ελπίδα δεν είναι αγκυροβολημένη στον Χριστό, θα στραφούν στη βία.
Με την αίσθηση της απελπισίας οι άνθρωποι θα διαχέουν το αίμα του άλλου με στόχο τη δημιουργία ειρήνης. Τα αστυνομικά τμήματα θα συγκλονιστούν και θα παραμείνουν στην άκρη. Αυτός θα είναι ένας τέτοιος διχαστικός χρόνος που κάποιοι θα το παρομοιάζουν με εμφύλιο πόλεμο.
Αυτές οι διαμαρτυρίες θα εξαπλωθούν σε ολόκληρο τον κόσμο σαν ιός. Η αναταραχή και η απογοήτευση θα προκαλέσουν σε κάποια έθνη να κηρύξουν τον στρατιωτικό νόμο. Το αίμα που θα διαχέεται στους δρόμους θα αντιταχθεί με περισσότερο αίμα. Θα χρησιμοποιηθεί συντριπτική δύναμη. Σκηνές τόσο συγκλονιστικές,οι ζωντανές εκπομπές θα σταματήσουν το στο midstream.
Ο πολιτικός κόσμος θα γίνει μάρτυρας μιας μαζικής ταραχής. Τα μακρά μυστικά θα αποκαλυφθούν και θα εκτίθενται τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Οι πολιτικοί θα είναι έξω για το αίμα, δεν φροντίζουν ποιες είναι οι συνέπειες για το έθνος. Ο Κύριος λέει να τον κοιτάξουμε, μόνος αυτός είναι η αλήθεια. Η αληθινή Εκκλησία θα ανέβει, αλλά εκείνοι που ελπίζουν να αποκαταστήσουν τη ζημιά μέσω των πολιτικών, θα σιγήσουν.
Ασθένειες του αίματος θα είναι στα νέα. Ο Έμπολα και η νέα ασθένεια που ο κόσμος δεν έχει δει, θα ταρακουνήσει τα έθνη που διαιρούνται από τις θάλασσες. Ο φόβος θα παρακωλύσει τα ταξίδια, οι πτήσεις θα μετατραπούν γύρω από το midstream, και οι άνθρωποι θα πηδήξουν από τα πλοία από τον πανικό.
Ο Πρόεδρος Tραμπ βρίσκεται σε περίοδο αποφασιστικότητας. Ενώ ο Κύριος λέει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν φίλος στην Εκκλησία, δεν έχει παραδώσει ολόκληρη την καρδιά του στον Θεό. Οι επόμενοι μήνες θα είναι χρόνος απόφασης. Ο Κύριος λέει ότι καλεί τον Πρόεδρο να ξεκινήσει την προσευχή, που είναι ο παραδοσιακός τρόπος. Αν ο Πρόεδρος παραδοθεί στον Θεό τον κόσμο θα ξέρει, θα είναι αναμφισβήτητος, αλλά θα μισούν τον Πρόεδρο περισσότερο.
Η Εκκλησία, η Νύφη του Κυρίου, θα έχει την κάλυψή τους ανανεωμένη στο Αίμα του Χριστού. Όπως ένα καινούργιο βάπτισμα, οι άγιοι του Θεού θα εκτελούν τεράστια έργα μέσα από τη μαρτυρία τους και το αίμα του Αρνίου. Θα γίνουν επαληθεύσιμα θαύματα, μερικοί θα γυρίσουν στον Χριστό, άλλοι θα εξαγριωθούν. Η πνευματική μάχη θα είναι ανοιχτή, ο δρόμος προς τη νίκη γίνεται μέσω του Αίματος του Χριστού.
Ένα νέο σχίσμα έρχεται επίσης στην Εκκλησία. Ενώ συμβαίνουν αναμφισβήτητα θαύματα, η εκκλησία θα διαιρεθεί και ένα τεράστιο σχίσμα, θα φέρει αδελφό εναντίον αδελφού. Οι συγκλονιστικές δηλώσεις θα προέρχονται από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά ιδρύματα της Αμερικής που εμβαθύνουν το χάσμα.
Στη μέση της αναταραχής υπάρχει ένα νέο κύμα σωτηρίας που έρχεται, μερικοί θα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και θα έχουν το παρελθόν τους καλυμμένο από το αίμα του Χριστού. Οι ιεροκήρυκες θα αρχίσουν να κηρύττουν τη μετάνοια και τη συγχώρεση της αμαρτίας που μπορεί να βρεθεί μόνο στη θυσία του Ιησού. Όσοι προσκολλούνται στο θρησκευτικό πνεύμα θα προσβληθούν, κάποιοι θα ωθηθούν σε μια βαθύτερη σχέση με τον Χριστό, άλλοι θα κοροϊδεύουν.
Αυτό που θα σπαρεί θα συλλεχθεί, το αίμα που έχει σπαρεί στις ΗΠΑ επιστρέφει. Οι προσευχές των αγίων, μαζί με όλο το αθώο αίμα που έχει χυθεί, θα συλλεχθούν ταυτόχρονα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι αναγνωρίσιμες σε 18 μήνες, προσεύχεσται, γρήγορα, ετοιμάστε την καρδιά σας.
Σας ευχαριστώ,
Cory
2 Ιανουαρίου 2019.
stevequayle.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ STEVE QUAYLE : Corfiatiko.blogspot.com