Κυριακή, Ιανουαρίου 20

Παράνομες ελληνοποιήσεις - Επιστρατεύουν Ρομά και Λαθρομετανάστες για εκλογές η συμμορία των μνημονίων και των προδοτών της Μακεδονίας

Σε μιά προσπάθεια να μαζέψουν ψήφους από όπου μπορούν,
οι προδότες της Μακεδονίας και οι εντολοδόχοι της Γερμανίας, δίνουν τα πάντα σε λαθρομετανάστες και Ρομά για να εκλεγούν.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, όπου ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Πάνος Λάμπρου, συναντήθηκαν με την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά, (ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ) στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Αν και στην επίσημη ανακοίνωση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρετε ότι σκοπός της συνάντησης είναι οι πολιτικές για την κοινωνική ένταξη των Ρομά, η οποία αποτιμάται θετικά, αν και όπως σημειώθηκε χρειάζεται επιτάχυνση του νομοθετικού έργου. Ο βασικός λόγος της συνάντησης όμως είναι η εύρεση ψηφοφόρων.
Τώρα οι Συριζαίοι θα θυμηθούν τους πάντες. Και τους Ρομά και τους Αγρότες και τους Εμπόρους, όλους. Θα φάτε σανό μέχρι να σκάσετε… Βλέπεις τέσσερα χρόνια τώρα το μάθανε το παιχνίδι οι αριστεροί. Οι Συριζαίοι θα πουλήσουν ευαισθησία για ψήφους.

kyklwpas.blogspot.com

ΠΗΓΗ

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/blog-post_699.html#ixzz5chf9z07C