Σάββατο, Ιανουαρίου 12

Να μπει διαχειρίστρια στις ελληνικές πολυκατοικίες ζητάει τώρα η Άνγκελα Μέρκελ


Η Γερμανίδα καγκελάριος φέρεται να έχει αγοράσει ρόμπα και παντόφλες ώστε να χτυπάει η ίδια τα κουδούνια των ενοίκων

Δεν έχουν τέλος οι απαιτήσεις των δανειστών, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν τώρα να εισπράττουν τα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών όλης της χώρας

Αναστάτωση στην κυβέρνηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία ζήτησε τα κοινόχρηστα των ελληνικών πολυκατοικιών να καταβάλλονται απευθείας
σε εκπροσώπους των θεσμών, οι οποίοι θα περνάνε κάθε μήνα να τα εισπράττουν από τους ενοικιαστές. Σε σημερινές δηλώσεις της, η Γερμανίδα καγκελάριος δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο ορισμένα κοινόχρηστα να τα εισπράττει η ίδια, στην περίπτωση που κάποιοι ενοικιαστές καθυστερούν συστηματικά να τα πληρώσουν.
«Πρέπει να μπει επιτέλους μια τάξη στην ελληνική πολυκατοικία» είπε χαρακτηριστικά. «Ορισμένοι ένοικοι πιστεύουν ότι το αποθεματικό της πολυκατοικίας είναι ανεξάντλητο και ότι μπορούν να καθυστερούν τα κοινόχρηστα όσο θέλουν. Αλλά όταν χαλάει το ασανσέρ ή δεν λειτουργεί η θέρμανση ή δεν γίνεται επίπληξη σ’αυτούς που κάνουν σεξ δυνατά στον 3ο, τα βάζουν με τον διαχειριστή» πρόσθεσε.
Η Γερμανίδα καγκελάριος φέρεται μάλιστα να έχει αγοράσει ρόμπα και παντόφλες ώστε να χτυπάει η ίδια τα κουδούνια των ενοίκων σε όποιες πολυκατοικίες κρίνει απαραίτητο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις της κ. Μέρκελ προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησης, η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Θεωρούμε ανεπίτρεπτη αυτή την παρέμβαση της Γερμανίας στα εσωτερικά της ελληνικής πολυκατοικίας. Το δικαίωμα των ενοίκων να μαλλιοτραβιούνται στις συνελεύσεις είναι ιερό και κατοχυρωμένο από το καταστατικό. Όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα των ενοίκων να έχουν δικό τους διαχειριστή, έστω κι αν κλέβει στο πετρέλαιο ή αφήνει αυτόν στον 1ο να ακούει στη διαπασών Πασχάλη Τερζή.»