Τρίτη, Ιανουαρίου 22

Χαμός με την δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη για τον Αλέξη Τσίπρα.

karatza6776
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
«Για τη Συμφωνία των Πρεσπών απάντησε ο λαός που συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα, δεν μπορεί κανείς να συμφωνήσει στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία», ανέφερε.
«Το πατριωτικό στίγμα έχει αρχίσει και φωτίζει ένα χώρο που ήταν στη σκιά όλα αυτά τα χρόνια, και αρκετά παρεξηγημένος. Αναδύονται κάποιες δυναμικές, που αφορούν και ανθρώπους, υπάρχουν
σοβαροί, λιγότερο σοβαροί, υπάρχουν περιστασιακοί, υπάρχουν και μόνιμοι που πιστεύουν σε κάποια πράγματα. Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες, έχουμε ολοκληρώσει με τον κ. Μπαλτάκο και τον κ. Δημήτρη Καμμένο και έχουμε αποφασίσει να είμαστε μαζί στις εκλογές, σε κοινά ψηφοδέλτια και κοιτάζουμε ότι σοβαρότερο υπάρχει στις παρυφές τις δικές μας να έρθει σε συνεννόηση», τόνισε
Ερωτηθείς για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον κ. Καμμένο απάντησε:
«Ο κ. Μπαλτάκος είναι ένας δεινός διαπραγματευτής. Απλώς, η δική μου σκέψη είναι ότι ο Πάνος Καμμένος αποπειράται να κάνει μια πολιτική παρθενορραφή, τα αποτελέσματα της οποίας δεν τα ξέρουμε ακόμα. Η συνύπαρξη με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν εξαγνίζεται με δύο τρεις κραυγές και δύο τρεις καταγγελίες για χρηματισμό κάποιων. Είναι βαρύ το κλίμα για τον κ. Καμμένο, τουλάχιστον στον κόσμο τον δικό μας, τον πατριωτικό. Πρέπει ο κ. Καμμένος να δείξει πλέον στον πατριωτικό κόσμο ότι mea culpa και να καθαρίσει την εικόνα του, είναι λίγο θολή. Δεν μου άρεσαν και αυτά που ακούστηκαν στη Βουλή προχτές με αλκοτέστ και τέτοια, είναι πολύ φθηνά για να συνοδεύουν έναν πολιτικό αρχηγό, που σημαίνει ότι πρέπει να καλυτερεύσει την εικόνα του».
«Ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι μάχιμος, είναι δυνατός, μερικοί του χρεώνουν μια μεγαλύτερη από τη φυσιολογική παρορμητικότητα, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο κάτω από κάποιες συνθήκες θα μπορούσες να μιλήσεις. Νομίζω ότι ο κ. Βελόπουλος αποφάσισε να κατακτήσει κορυφάς. Άλλωστε το λέει και η ρήση ‘Αφήστε τα λουλούδια να ανθίσουν έστω κι αν είναι τσουκνίδες’», σχολίασε.
«Ο κ. Τσίπρας, όσο κι αν δεν μου αρέσει εμένα, θυμάστε παλιότερα τον είχα αποκαλέσει έμπολα και απεδείχθη εν πολλοίς, είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Κυβερνά τόσα χρόνια μαζί με ένα δεκανίκι, με έναν άλλον, με μια τσόντα, δεν ξέρω πως να το πω, τον κ. Καμμένα. Τώρα λοιπόν κατόρθωσε μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει να κυβερνάει μόνος του και με μεγαλύτερη πλειοψηφία από την ένωση με τον κ. Καμμένο. Επομένως είναι ο κερδισμένος της ιστορίας. Ποιος θα τον ρίξει; Η κ. Κουντουρά; Ο κ. Δανέλλης; Τι θα κάνει αύριο; Θα πάει μέχρι τον Οκτώβριο, θα χάσει βέβαια τις ευρωεκλογές αλλά έχει τρεις μήνες στη διάθεση του να κάνει παροχές, παροχές, παροχές», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
 makeleio.gr