Κυριακή, Ιανουαρίου 6

Τσίπρας – Καμμένος: Βουγιουκλάκη-Καρέζη Σκερτσόζικες κόντρες, συνεδριάσεις και μηνύματα που μυρίζουν… κάλπες

Τσίπρας – Καμμένος: Κόντρες, συνεδριάσεις και μηνύματα που μυρίζουν… κάλπες | Newsit.grΠυκνώνουν "επικίνδυνα" οι πολιτικές εξελίξεις με φόντο τη συμφωνία των Πρεσπών. Αύριο συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, την Τετάρτη η ΚΟ των ΑΝΕΛ. Η "έκρηξη" Καμμένου και ο "ρόλος" Παπαχριστόπουλου. Τσίπρας και Σκουρλέτης "επέστρεψαν το γάντι" στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Παπαχριστόπουλος στο Newsit.gr: Γνωστό ότι θα υπερψηφίσω τη συμφωνία

Ωστόσο κάποιοι είδαν στην αντίδραση Καμμένου να “φωτογραφίζονται” βουλευτές των ΑΝΕΛ που έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών, όπως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος -ο οποίος είχε τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς-, ίσως και η Έλενα Κουντουρά.
Σε επικοινωνία του Newsit,gr με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο ίδιος επανέλαβε πως δεν αλλάζει την δημόσια διακηρυγμένη θέση του ότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, θέση που άλλωστε τον έχει καταστήσει “ξένο σώμα” στους κόλπους των ΑΝΕΛ.
Όσο για σενάρια που θέλουν τον Πάνο Καμμένο να “εκρήγνυται” μόλις πληροφορήθηκε τη συνάντηση Τσίπρα-Παπαχριστόπουλου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε πως επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό για να του ευχηθεί Καλή Χρονιά. “Αν ήταν να πάω για να “παζαρέψω” δεν θα πήγαινα μαζί με άλλους 30 ανθρώπους”, είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.