Σάββατο, Ιανουαρίου 5

ΗΡΘΕ η ώρα, του «Έλληνα Τραμπ». Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους

Του Γιώργου Φαρμάκη
Σε ολόκληρο τον πλανήτη, βγαίνουν στο προσκήνιο ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΑ, πολιτικά πρόσωπα και θα σταθούμε στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Λίγα λόγια, για τον Τραμπ: Λατρεύει την ιδιωτική οικονομία, πιστεύει στην αμερικανική πρωτοβουλία σε όλα τα επίπεδα, δεν ακολουθεί την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, δεν χρησιμοποιεί ουδέτερες πολιτικές
εκφράσεις του τύπου ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ αλλά λέει Καλά Χριστούγεννα και αυτό έχει την σημασία του. Θεωρεί με λίγα λόγια, ότι πυρήνας του Έθνος είναι ο Ιησούς Χριστός. Προφανώς, κανένας (ΤΡΑΜΠ) δεν θέλει να έχει εξουσία, για να κάνει καλό στην ανθρωπότητα. Όλοι έχουν την δική τους Ατζέντα, στο τέλος όμως μένει η εξής σκέψη:
«Αφού δεν μπορώ να έχω το ιδανικό, τουλάχιστον ας επιλέξω κάτι που δεν θα με καταστρέψει εντελώς και ΓΙΑΤΙ όχι, (ας επιλέξω) κάτι που θα με κάνει να ζω αρκετά καλά, στην κυριολεξία και όχι απλά στα λόγια»
ΗΠΑ,ΡΩΣΙΑ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ Κ.Α, είναι χώρες που στο τιμόνι τους έχουν ανθρώπους, που ακολουθούν μια Εθνική αν θέλετε πολιτική.
Εθνική πολιτική: «Βάζω πρώτα την Πατρίδα μου», «Κοιτάω τα συμφέροντα του λαού μου», «δημιουργώ στρατηγικές συμμαχίες με ξένα Κράτη, αλλά βάζω πάνω από όλα την χώρα μου, «Σέβομαι απόλυτα τα Ήθη και τα ‘Εθιμα του τόπου μου».
Δεν χρειάζεται να πούμε, ότι το να ακολουθεί κάποιος Εθνική πολιτική, δεν σημαίνει ότι προσπαθεί να….εξαφανίσει τις υπόλοιπες χώρες.
Σε ολόκληρο τον πλανήτη λοιπόν, υπάρχει μια «στροφή» προς τις παραδοσιακές αξίες. Όλες αυτές οι χώρες, πρώτα πέρασαν μέσα από κρίσεις και μέσα από προοδευτικές «πολιτικές». Μια τέτοια χώρα, είναι και η Ελλάδα.
Λίγα λόγια για τις Κρίσεις: Είναι Πολιτιστικές, Οικονομικές, Κοινωνικές!
Λίγα λόγια για τις Προοδευτικές πολιτικές: Επικράτηση του Διεθνισμού, παραχάραξη της Ιστορίας, Αλλαγές σε όλους τους θεσμούς (πχ σε αυτόν, της Οικογένειας)
Ήρθε η ώρα, ΣΥΝΤΟΜΑ να έρθει στην εξουσία κάποιος «Έλληνας Τραμπ»;
Τα συμπεράσματα αλλά και τα σχόλια, δικά σας!
el.gr