Σάββατο, Φεβρουαρίου 23

Αποκάλυψη από τα “Παραπολιτικά”: Στο 19% η Χρυσή Αυγή στην Α΄ Αθηνών! Διψήφια ποσοστά σε όλη την Επικράτεια

Μαζική μετακίνηση ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προς την Χρυσή Αυγή λόγω της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών
Εκκωφαντικά ηχούν πια οι καμπάνες που προειδοποιούν για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Χώρα, ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που σπέρνει πανικό στο σύστημα και στα παπαγαλάκια του.

Η εφημερίδα "Παραπολιτικά" με δυο αναφορές καταγράφει την ευρεία απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος και την επερχόμενη επέλαση σε αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Αρχικά, στην πολιτική ανάλυση του δημοσιογράφου Νίκου Σίμου για εκλογές στον Δήμο Αθηναίων και την μαζική διαρροή ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:

"Σύμφωνα με πληροφορίες σε δημοσκόπηση, η οποία είχε διενεργηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στην Α' Αθηνών η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται με ποσοστό 19%...
Σε αυτό ασφαλώς έχει συμβάλει και η μεγάλη λαϊκή αντίδραση στην Συμφωνία των Πρεσπών (άνω του 70%), ενώ έχει καταγραφεί ότι άνω του 40% και πρώην ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον της συμφωνίας αυτής.
Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι ένα 95,6% έχει δηλώσει σε έρευνα ότι το κόμμα που θα ψηφίσει στις εκλογές πρέπει να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. 
Έτσι, σε μια ακραία αντίδρασή τους ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν να δείξουν τα πιο έντονα εθνικοπατριωτικά τους αισθήματα, προτιμώντας ως αντίδραση στα όσα διέπραξε η κυβέρνηση τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής".

Σε άλλο άρθρο του Μενέλαου Τασιόπουλου για τις διασταυρωμένες εκτιμήσεις των ξένων πρεσβειών καταγράφεται: "Χωρίς να εντάσσουν οι εκθέσεις την Ελλάδα στις χώρες του "ευρωσκεπτικιστικού πυρήνα" εκτιμάται ως εξόχως πιθανό η ακροδεξιά έκφραση της Χρυσής Αυγής να πετυχαίνει υψηλά ποσοστά (8%-11%), διατηρώντας την τρίτη θέση σε αριθμό εδρών στο επόμενο Κοινοβούλιο".

Είναι σαφές και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση ότι η Χρυσή Αυγή καλπάζει και ότι θα πετύχει μια ακόμη μεγάλη νίκη πρώτα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές και στην συνέχεια στις εθνικές εκλογές τρομοκρατώντας το σύστημα!


-


xryshaygh.com