Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13

Σχέδιο δολοφονίας του Γιώργου Κουρή... θυμήθηκε 25 χρόνια μετά ο υπερφίαλος και πολιτικά ανόητος Κρεμαστινός

Για ακόμη μια φορά ο υπερφίαλος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός, κατακτά με το... σπαθί του, το Όσκαρ Πολιτικής Φαιδρότητας.
Ο Κρεμαστινός μιλώντας προχθές στο κανάλι της Βουλής, προχώρησε σε μια πρωτοφανή "αποκάλυψη" με καθυστέρηση 25 ετών.

Ότι δηλαδή συζητήθηκε σε μια κλειστή σύσκεψη στην Εκάλη υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου - την εποχή της σφοδρής σύγκρουσης του Γιώργου Κουρή με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για τα "μάτια" της Δήμητρας Λιάνη - σχέδιο δολοφονίας του εκδότη της "Αυριανής"!
Το οποίο μάλιστα δεν υλοποιήθηκε, γιατί το απέτρεψε ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου - σύμφωνα πάντα με τον Κρεμαστινό.

Τα ερωτήματα της ΚΟΝΤΡΑ

Τα όσα απίστευτα είπε προχθές στο Κανάλι της Βουλής ο Κρεμαστινός προκάλεσαν σειρά εύλογων ερωτημάτων που θέτει σήμερα η εφημερίδα "Kontra News".
Στο πρώτο θέμα της οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται:
" - Γιατί ο Δημήτρης Κρεμαστινός αποκάλυψε ένα σχέδιο δολοφονίας από τον παρακρατικό μηχανισμό της Εκάλης με καθυστέρηση 25 χρόνων;
- Είναι υποχρεωμένος να κατονομάσει τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν μαζί με τον Ανδρέα στην επίμαχη σύσκεψη στην οποία συζητήθηκε το σχέδιο δολοφονίας του Γ. Κουρή.
- Έχει ευθύνη απέναντι στη Δικαιοσύνη να κατονομάσει το στέλεχος ή τα στελέχη της ΕΥΠ που είχαν προτείνει το σχέδιο δολοφονίας.
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός έχει ιστορική πολιτική υποχρέωση αλλά και ευθύνη απέναντι στη νομιμότητα να κατονομάσει τους συνωμότες που απεργάζονταν το σχέδιο δολοφονίας εκδότη που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο για δεκαετίες στη δημόσια ζωή...".lykavitos.gr