Δευτέρα, Φεβρουαρίου 4

4 μυστικά ομορφιάς που βάζουν φρένο στον χρόνο

mystika omorfias

Μυστικό 1: Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ποτήρι ζεστό νερό.
Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να βρίσκουμε το κρύο νερό πολύ πιο απολαυστικό όμως οι έρευνες έχουν δείξει πως κάνουμε λάθος. Το ζεστό νερό μπορεί να θεραπεύσει το σώμα μας, ενώ βοηθάει πολύ στο πεπτικό σύστημα αλλά και στην τόνωση του μεταβολισμού. Εννοείται πως παράλληλα συμβάλλει στην αποτοξίνωση και φρενάρει σημαντικά την πρόωρη γήρανση που οφείλεται στον κακό τρόπο ζωής και τις τοξίνες του περιβάλλοντος.
Μυστικό 2: Καταναλώνετε περισσότερες σούπες.
Η συγκεκριμένη τροφή, αν την εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή, μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να απορροφήσει πολύ καλύτερα τις βιταμίνες και όλα τα θρεπτικά συστικά του κυρίως γεύματος.
Μυστικό 3: Τρώτε υγιεινά
Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο δεν αρκούν για να λύσουν την καθημερινή σς ανάγκη για μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Λαμβάνετε πάντα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε από το σωστό φαγητό και θα δείτε σύντομα τη διαφορά στο σώμα, τη διάθεση και την ενέργειά σας.
Μυστικό 4: Βγείτε στον καθαρό αέρα
Ο καθαρός αέρας είναι το νούμερο ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει να δείτε τεράστια διαφορά στο σώμα και το πρόσωπο σας, πολύ περισσότερο και από το πιο ακριβό προϊόν περιποίησης. Περπατάτε δίπλα στη θάλασσα, πηγαίνετε βόλτες στην εξοχή και να μην ξεχνάτε να παίρνετε μεγάλες, βαθιές αναπνοές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το καθαρό οξυγόνο.http://omorfamystika.gr/