Τρίτη, Φεβρουαρίου 26

Βόλος: Έτσι έγινε φτωχότερος κατά 5.000 ευρώ – «Τρελάθηκε» όταν κατάλαβε τι είχε κάνει!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;
Βόλος: Έτσι έγινε φτωχότερος κατά 5.000 ευρώ – «Τρελάθηκε» όταν κατάλαβε τι είχε κάνει! | Newsit.gr
Έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του και πλέον προσπαθεί να συνέλθει. Απαρηγόρητος ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης...
Ενας ακόμη ηλικιωμένος από την περιοχή της Μαγνησίας έπεσε θύμα εξαπάτησης από επιτήδειους που προσποιούνται αστυνομικούς και ζητούν χρήματα ως αντάλλαγμα για να γλιτώσουν συγγενείς τους που υποτίθεται ότι εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα.

Αυτή τη φορά θύμα έπεσε ένας 84χρονο από την Ευξεινούπολη Αλμυρού, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του. Στις 12.00 χθες το μεσημέρι (25-02-2019), άγνωστος του τηλεφώνησε και δήλωσε ότι είναι αστυνομικός.
Ο δήθεν αστυνομικός τον ενημέρωσε ότι η κόρη του είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με θύμα ανήλικο. Τον τρομοκράτησε αναφερόμενος στις συνέπειες που θα έχει η κόρη του και προσφέρθηκε να τη γλιτώσει έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.
Ο 84χρονος δεν σκέφτηκε τίποτα. Αμέσως συμφώνησε να παραδώσει 5.000 ευρώ που του ζητήθηκαν για να «σώσει» υποτίθεται το παιδί του. Η συμφωνία ήταν να βγει στην αυλή μαζί με τα χρήματα, απ’ όπου πέρασε ο δήθεν αστυνομικός και τα παρέλαβε.
Μόλις έδωσε τα χρήματα επέστρεψε στο σπίτι του και λίγη ώρα αργότερα, επικοινώνησε μαζί του η κόρη του, οπότε και αποκαλύφθηκε η απάτη σε βάρος του. Αμεσα έγινε καταγγελία στο Α.Τ. Αλμυρού που συνεχίζει την προανάκριση και αναζητά τον δράστη ή τους δράστες της νέας απάτης.

Θεσσαλονίκη: Πέταξε από το μπαλκόνι χρήματα και κοσμήματα

Μια απίστευτη παγίδα με θύμα την άτυχη γυναίκα, που περιγράφει τα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες, στη Θεσσαλονίκη. Βρισκόταν στο σπίτι της, όταν χτύπησε το τηλέφωνο που είχε δίπλα της. Όταν έπιανε το ακουστικό στα χέρια, σίγουρα δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν.
Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ένας άγνωστος άντρας. Της είπε ότι η εγγονή της, είχε τραυματιστεί σε τροχαίο και ότι για να χειρουργηθεί χρειάζονταν χρήματα. Ο δράστης ζήτησε από την 85χρονη 20.000 ευρώ, τα οποία θα έπρεπε να δώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Η 85χρονη Μαρία ζήτησε να μιλήσει με τον γιο της, αλλά οι δράστες είχαν έτοιμη την απάντηση. Της είπαν ότι εκείνη την ώρα έδινε αίμα και δεν μπορούσε να μιλήσει. Η άτυχη γριούλα πίστεψε και άρχισε να ακολουθεί τις εντολές. Της είπαν να πάρει μία σακούλα και να βάλει μέσα χρήματα και κοσμήματα. Το έκανε και τα πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, σε έναν εκ των μελών της σπείρας. Το θύμα της απίστευτης υπόθεσης, κατάλαβε όλα όσα είχαν συμβεί, μόλις μίλησε με τον γιο της…