Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21

Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα ήταν το βράδυ της Τρίτης η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
«Δεν ήταν εύκολο να συνειδητοποιήσω πως η σχέση μας είχε ολοκληρωθεί. Κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Δηλαδή όποιος πει το αντίθετο, λέει ψέματα.
Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με τον εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο μυαλό σου. Πέφτεις, ξανασηκώνεσαι.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να μη χωρίσω για το καλό του παιδιού μου. Δεν έπεσα ποτέ σε αυτή την παγίδα. Ήμουν πολύ εντάξει απέναντι στον εαυτό μου, ούτε σκέφτηκα ποτέ να μείνω για το παιδί, γιατί δεν θα ήμουν ευτυχισμένη. Κανένα παιδί δεν θα το ήθελε αυτό για τους γονείς του.

Όταν πεις σε κάποιον ότι χωρίζεις, ξαφνικά παρουσιάζονται γύρω σου άπειρα διαζύγια. Αν έχουμε χάσει όλους τους υπόλοιπους αγώνες σε αυτόν τον γάμο, έχουμε κερδίσει ότι η επικοινωνία μας θα μείνει στο 10 για το παιδί. Περνάς μια περίοδο κρίσης, προσπαθείς να σώζεις ό,τι σώζεται και μετά παίρνεις την μεγάλη απόφαση.

Όταν υπάρχουν παιδιά η απόφαση δεν παίρνεται εν μία νυκτί. Αυτό είναι το πιο δύσκολο. Η διαδικασία μέχρι την απόφαση. Συμβουλευτήκαμε ειδικό για το πώς θα το πούμε στην Εύα. Νομίζω πως είναι και το πιο σωστό», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μετά το διαζύγιο δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ. Με τον Λευτέρη συναντηθήκαμε πρώτη φορά σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τον Λευτέρη τον ερωτεύτηκα γιατί είναι ειλικρινής, καθαρός και αρσενικό με την καλή έννοια», είπε μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη.zappit.gr/