Παρασκευή, Φεβρουαρίου 8

Τα μεγάλα συλλαλητήρια του ελληνικού λαού δεν πήγαν χαμένα, να μην απογοητευόμαστε

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ &
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τι κερδίζουμε με τον αγωνα;
α) «Ὰν οἱ άθεοι και οἱ μασόνοι που μᾶς κυβερνοῦν δεν βροῦν αντίσταση ἀπό το λαό, προχωροῦν ἀμέσως στο επόμενο βῆμα. Αν βροῦν αντίσταση, σταματοῦν και περιμένουν να τους δωθῆ νέα ευκαιρία, για να ολοκληρώσουν τα σατανικά τους σχέδια. Αν ο λαός εἶναι συνεχῶς αγρυπνος δὲν προχωροῦν εὔκολα».
β) Και ένα σύνθημα πολύ ἀγαπητο στοὺς κατασκηνωτας τῆς Μητροπόλεως Φλωρίνης, ἐπὶ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου: «Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΝΙΚΑΕΙ ΕΙΤΕ ΝΙΚΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ»
γ) Ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος σε κήρυγμά του έλεγε: «Τον άθεο μή τον έχετε εμπιστοσύνη, μη τον  βάζετε στο σπίτι σας, μη τον κάνετε κουμπάρο, μή τον κάνετε γαμπρό. Αυτός που δεν σέβεται τον Θεό ούτε εσας θα σεβαστῆ. Ο άπιστος στο Θεό, θα είναι άπιστος και σε σᾶς».

Τον Τσίπρα τὸν ἥξεραν οἱ Ἕλληνες ότι ήταν άθεος. Ηταν ὰστεφάνωτος, και τα παιδιά του τ᾽ ἄφησε ἀβαπτιστα. Κάλεσε τους ἐπισήμους στο δημαρχεῖο και στο κέντρο για να τα δώσει ὁνοματολογία! Δέστε ἐδῶ: www.newsit.gr
Και όμως οι Ελληνες τον ψήφισαν!
δ) «ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΘΕΟΥΣ»:  
(Υπάρχουν και οἱ μασόνοι πολιτικοί. Να μη τους ξεχνᾶμε. Κανουν τον θεοφοβούμενο, οπως ὁ Παυλόπουλος. Τον παρασημοφορουν μάλιστα κάποιοι δεσποταδες, γιατί; Την ἀπάντηση δώσετέ την ἐσεῖς).

ΠΗΓΗ
 katanixis.gr/